Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

The Greatest One Shot Fight Scene Ever
The Greatest One Shot Fight Scene Ever
Shortfilm en special FX specialist Freddy Wong van Rocketjump gaat al een aantal jaartjes mee, hier op TLP, en presenteert vandaag de beste one shot fight scene ooit. Beweert hij althans!
How Asians Park at Costco
How Asians Park at Costco
Parkeren wordt een steeds groter probleem en vooral in oude woonwijken leidt dit tot steeds meer ergernis onder de bewoners. VFX specials Freddy Wong van Rocketjump ondervind niet zo heel erg veel problemen bij het parkeren, zelfs niet in het weekend als ook de parkings van grote winkelcentra overvol staan...
Shortfilm: Fortnite Reloaded
Shortfilm: Fortnite Reloaded
Ik ken de game Fortnite verder niet maar Freddie Wong van Rocketjump wel en dit is zijn laatste shortfilm "Fortnite Reloaded", met Real Life Fortnite gameplay...
Skyrim's Back!
Skyrim's Back!
Het was al weer eventjes geleden dat we iets hoorde van VFX specialist Freddy Wong en zijn RocketJump project. Tot vandaag! Want niemand minder dan Skyrim is BACK!
The Floor is Lava... FOR REAL
The Floor is Lava... FOR REAL
De Floor is Lava was een meme die de afgelopen zomer vrij populair was maar waar we tegenwoordig niet zo heel erg veel meer van zien langskomen. Freddie Wong van Rocketjump doet het nog eens rustig over...
Dog Wick
Dog Wick
De makers van de film John Wick 2 vroegen aan Freddy Wong van Youtube kanaal Rocketjump of hij misschien een leuke promo voor de film kon bedenken, dat is gelukt...
Pool Fart | RocketJump
Pool Fart, RocketJump
In deze nieuwe short van Freddie Wong's RocketJump zijn we met een aantal vrienden lekker in een zwembad en proberen daar indruk te maken op de dames, al betwijfel ik of Freddie's truc echt gewaardeerd wordt..
Short Film | Remnant
Remnant
Na een allesvernietigende oorlog is de wereld een grote puinhoop en zien we een overgebleven soldaat op zoek naar energie voor zijn "mobile mech-unit". Hij komt echter iets heel anders tegen en moet op de vlucht om zijn leven te redden in Andrew Wong's shortfilm "Remnant"...
Keep off the Grass
Keep off the Grass
Freddie Wong maakte al eerder furore met zijn shortfilms op TLP in de afgelopen jaren en heeft tegenwoordig een eigen animator school genaamd RocketJump, waaronder hij grappige video's de wereld in slingert. In de short "Keep off the Grass", die vol zit met VFX, zien we twee heren die strijden om en over gras..
London Brawling | Freddie Wong
London Brawling
Kennen we specialFX man Freddie Wong nog ? Op TLP staan een hele lading van zijn video's uit het verleden maar de laatste tijd was het wat stilletjes rondom Freddie, tot vandaag. Voor de film Kingsman, reisde hij af naar het Engelse Londen en beleefde daar vanalles in London Brawling... FreddieW, Style!
Tie Fighters
Tie Fighters
Het is wat rustig rond specialFX man Freddie Wong de laatste jaren maar is vandaag weer eventjes terug in een clip samen met talkshow host Jimmy Kimmel in "Tie Fighters" ...
Far Cry 4 | Co-Op Outpost
Far Cry 4
Het is wat stilletjes rond FX-man Freddie Wong die in de tussen tijd wel allerlei mensen zijn kunstjes probeert bij te brengen met zijn film school. Vandaag zien we het werk van ene BrandonJLa die het spel Far Cry 4 in Real Life speelt..
Tiny Tank Takeover
Tiny Tank Takeover
In Oekraïne rollen momenteel de tanks door de straten en speelt Vlad nog steeds de vermoorde onschuld. Wij doen niet mee met al die ellende en kijken liever naar de leuke dingen in het leven, zoals deze grappige clip, Tiny Tank Takeover, van Freddie Wong en zijn project Rocket Jump.
No Man Left Behind
No Man Left Behind
Freddie Wong bevind zich in een loods en is omsingeld door geboefte en heeft dringend back up nodig. Gelukkig heeft HQ hun beste man klaar staan om Freddie uit deze benarde positie te bevrijden..
Jagger Eaton's Pro Skater | FreddieW
Jagger Eaton's Pro Skater
Special FX man Freddie Wong laat Jagger Eaton er uit zien als een pro skater in zijn nieuwste videoclip.. Kijk even mee!
Close Call | Freddie Wong
Close Call
We hebben weer een leuke clip boordevol special VFX van shortfilm maker Freddie Wong die een van de eerste Google Glass testers is en maar op het nippertje ontsnapt aan een aanrijding.. Nou ja, WongStyle natuurlijk!
World's Hardest Trick Shot ft. Dude Perfect
World's Hardest Trick Shot ft. Dude Perfect
De mensen van Dude Perfect verblijden ons al een aantal jaren met hun trickshot clips maar sommige trickshot zijn zelfs voor deze trickshot helden te moeilijk. Vandaag krijgen ze echt hulp van VFX koning Freddie Wong die zelfs 's werelds moeilijkste trickshot makkelijk maakt.. Check!
Arcade Domination | Freddie Wong
Arcade Domination
Wie heeft er vroeger niet uren rond gehangen in de lokale arcade hal, je weet wel zo'n hal waar nu alleen nog maar gokkasten staan maar waar je vroeger spellen als "Galaga en Outrun" kon spelen voor 'n piek. Gelukkig had je niet de pech in dezelfde Arcade hal als Freddie Wong te vertoeven, die is uiteraard heer en meester in dit soort games... Zie hier Arcade Domination!
Knife Guyz | FreddieW
Knife Guyz
Er is weer een grappige nieuwe clip van specialFX man Freddy Wong en zijn Rocketjump project voorhanden waarin we dit maal Freddies's Knife skills mogen bewonderen.
Jean Claude van Damage | FreddieW
Jean Claude van Damage
We hebben weer een clip van Freddie Wong en zijn Rocket Jump project waarin dit keer niemand minder dan Belg, Jean Claude van Damme is te bewonderen. Al is zijn naam in deze clip in deze clip omgedoopt tot Jean Claude van Damage... Kijk even mee!
Ping Pong Masters | Freddie Wong
Ping Pong Masters
Freddie Wong is een professionele specialFX man, die zijn sporen allang heeft verdiend met het maken van specialFX in allerlei Hollywood producties. Een aantal jaar volgen we hem nu al en dit is zijn meest recente clip waarin we gaan tafeltennissen, Freddie style!
Real Life Donkey Kong | FreddieW
Real Life Donkey Kong
Freddie Wong maakte samen met de mensen van "Hey Ash, Whatcha Playin' ?", deze grappige video, die uiteraard weer boordevol met specialFX zit, voor de binnenkort te verschijnen Donkey Kong Game, Donkey Kong Country: Tropical Freeze!
Cardboard Warfare 2.5 [FreddieW]
Cardboard Warfare 2.5 [FreddieW]
Konden we Freddie Wong gisteren nog zien in een clip samen met de mannen van Sneaky Zebra. Vandaag bracht hij zelf "Cardboard Warfare 2.5" uit wat een vervolg is op de eerdere delen die je hier nog eens terug kan vinden op TLP. Check het!
The Wong Way [starring Freddie Wong]
The Wong Way
In 2010 maakte we voor het eerst kennis met Freddie Wong, VFX specialst en fervent short film maker. Ondertussen staan er tig clips van hem op TLP en zien we Freddie steeds vaker in clips met andere bekende Youtubers. Zo wordt dit keer zijn hulp ingeroepen door de mannen van Sneaky Zebra die zich in een lastige situatie bevinden, uiteraard "Saves Freddie the Day" ..
Every Fighting Game, Ever [FreddieW]
Every Fighting Game, Ever [FreddieW]
Naast shortfilm maker Devin Supertramp volgens we ook SpecialFX man Freddie Wong al vanaf het prille begin. Inmiddels staat er een hele vracht van zijn clips op TLP en in deze clip "Every Fighting Game, Ever" laat Freddie ons, met de nodige VFX zien, wat er iedere keer met hem gebeurt wanneer hij een videogame speelt.. EPIC natuurlijk!
Terminal Velocity | FreddieW
Terminal Velocity
SpecialFX man Freddie Wong is te laat voor zijn vlucht en heeft ook eigenlijk veel belangrijkere zaken te doen. Gaat hij zijn vlucht halen ?! Je ziet het in zijn meest recente action packed short Terminal Velocity!

Check hier de Behind the Scenes beelden!
Whose Plane is it Anyway ? | FreddieW
Whose Plane is it Anyway ?
VFX specialist Freddie Wong zit in het vliegtuig en komt aan boord iemand tegen die hem zojuist heeft overvallen. De twee herkennen elkaar en er volgt een gevecht op leven en dood ...
Mobile Squad | Freddie Wong
Mobile Squad
Ook deze zondag hebben we weer een leuke short van specialFX specialist Freddie Wong. De president wordt gegijzeld in het Witte Huis en het is aan Freddie en z'n team om hem te redden uit de handen van zijn gijzelnemers. Alles lijkt goed te gaan, totdat het op een vuurgevecht aankomt tussen de twee partijen...
Mexican Standoff | FreddieW
Mexican Standoff [Freddie Wong]
Sinds dat VFX specialist Freddie Wong zijn eigen Video Game Highschool is gestart zien we helaas niet zo heel erg veel meer shortfilms van zijn hand voorbij komen, wat ik persoonlijk erg jammer vind. Vandaag is er dan toch iets nieuws, the Mexican Standoff, waarin ook het komische duo Key & Peele een rol in speelt. Twee agenten krijgen te maken met een beroepscrimineel die voor niets of niemand uit de weg gaat...
Slow Motion Water Balloon Fight with 1500 people
Slow Motion Water Balloon Fight with 1500 people
The Slowmo Guys en Freddie Wong komen samen voor een episch watergevecht waar zo'n 1500 mensen aan deelnemen, in slowmo natuurlijk en met de nodige FreddieW effecten.. Check!
The Ultimate Nutshot [FreddieW]
The Ultimate Nutshot [FreddieW]
Net als vorige week verblijd specialFX man Freddie Wong ons ook deze week met een nieuwe short. Dit keer is het Superman die zich bemoeit met een serie moordenaar en geeft deze een gepaste straf, namelijk de ultieme 'nutshot'... Wij kijken mee!
The Last Cat on Earth [FreddieW]
The Last Cat on Earth [FreddieW]
Specialeffect baas en shortfilm maker Freddie Wong brengt nog maar sporadisch iets nieuws uit maar als er dan iets uitkomt is het ook zeer zeker de moeite van het bekijken waard. Dit is zijn laatste creatie, The Last Cat on Earth ... Check het uit!
Ode to Garry's Mod [by Freddie Wong]
Ode to Garry's Mod
Met een 3D printer kan je tegenwoordig zelfs je eigen pistool uit printen maar een lasergun, die alles tevoorschijn tovert wat je hartje maar begeert zoals in dit filmpje, bestaat helaas nog niet. Gelukkig komen we met wat special FX en CGI animatie een heel eind...
Blood Dragon: The Cyber War
The Cyber War
Sinds shortfilm maker Freddie Wong zijn film machine in een kleinere versnelling heeft gezet volgen we vooral de verichtigen van de mannen bij Corridor Digital, die soortgelijke shorts maken. Dit is hun laatste, gebaseerd op de eerdaags te verschijnen game 'Far Cry 3' ...
Resident Evil: Down With the Sickness [FreddieW]
Resident Evil: Down With the Sickness [FreddieW]
Het is weer tijd voor onze wekelijkse short van special FX specialist Freddie Wong die ons dit keer naar de wereld van Resident Evil voert. Check!
Metal Gear Sunrising [FreddieW]
Metal Gear Sunrising [FreddieW]
Hoofdpersoon Raiden uit Metal Gear staat net als ieder ander 's morgens op uit z'n bed alleen zie je dat nooit in de game. Freddie Wong heeft de beelden...
First Person Mario: Endgame [FreddieW]
First Person Mario: Endgame [FreddieW]
Van Freddie Wong zien we niet zo heel erg veel meer voorbij komen sinds hij met z'n Animation School is begonnen maar zo heel afentoe released hij toch weer een coole video... Dit is er zo een!
2012 Year in Review [by FreddieW]
2012 Year in Review [by FreddieW]
Freddie Wong is van huis uit Special FX man en maakte al voor diverse Hollywood producties special effecten. Op Youtube heeft hij z'n eigen kanaal waarin hij regelmatig leuke filmpjes boordevol VFX plaatst, dit is een compilatie van al die filmpjes van het afgelopen jaar.. Check!
Legend of Zelda: Pot Smasher [FreddieW]
Legend of Zelda: Pot Smasher [FreddieW]
De tijd dat Freddie Wong ons elke vrijdag met een nieuwe clip verraste lijkt een beetje voorbij en we zien steeds meer clips voorbij komen van commerciële aard. Zo is dit natuurlijk niets anders dan een promotiefilmpje voor de game Legend of Zelda met als leuke bijkomstigheid dat niemand minder dan Lindsey Stirling er de hoofdrol in speelt...

Meer: We love Lindsey!
Far Cry Vacation [FreddieW]
Far Cry Vacation [FreddieW]
Op vakantie gaan is leuk en zeer rustgevend, misschien wel iets té rustgevend. Freddie Wong verveeld zich in ieder geval kapot totdat er toch nog wat actie valt te beleven.. Check uit zijn nieuwe short, Far Cry Vacation..
The Greatest R/C Car Chase Ever [FreddieW]
The Greatest R/C Car Chase Ever [FreddieW]
Van filmmaker Freddie Wong zien we de laatste tijd niet zo heel erg veel coole clips meer maar dit is dan toch wel weer leuk. Samen met een paar maten gaat hij racen met op afstand bestuurbare auto's, helaas probeert de politie roet in het eten te gooien maar Freddie en z'n maten geven niet op en gaan op de vlucht...
Cardboard Need for Speed
Cardboard Need for Speed
Freddie Wong verdiende zijn geld vooral met special FX maken voor Hollywood films totdat hij ontdekte dat er met een Youtube kanaal ook brood op de plank komt. Niet zo heel vreemd natuurlijk als je bedenkt dat 'n gemiddelde clip van Freddie een paar miljoen views oplevert. Vandaag gaan we karten op een baan met een set van karton, Need for Speed stijl!
Old School vs. New School [FreddieW]
Old School vs. New School [FreddieW]
Het lijkt erop dat, specialFX man, Freddie Wong ons toch weer elke week met een video gaat verwennen want dit is al weer de 2e week op rij dat er op vrijdag een clip in zijn kanaal bijkomt. Wat gebeurt er als Oldskool games karakters, NewSkool personages tegenkomen ?
Cartel Takedown
Cartel Takedown
Freddie Wong heeft weer z'n best gedaan om een leuke clip voor ons in elkaar te breien en vandaag gaan we vechten met een drugs kartel.. Freddie Wong stijl natuurlijk!
Batman: Dark Knightfall [Stopmotion]
Batman: Dark Knightfall [Stopmotion]
Het is pas de eerste keer dat Derek Kwok & Henri Wong zich wagen aan het maken van een stopmotion clip. Maar deze fanmade Batman video is eigenlijk meteen een schot in de roos, al lijkt het kwade in de clip te overwinnen... Check!
First Person World War II [FreddieW]
First Person World War II [FreddieW]
Vorige week kwam Devin Supertramp al met een soortgelijke clip en vandaag doet Freddie Wong het nog eens dunnetjes over. We hadden al eventjes niks meer gehoord van SpecialFX man FreddieW maar vandaag is hij dan toch weer terug met een first person WW2 video...

Meer Freddie Wong op TLP!
Minecraft IRL - Diamonds are Forever
Minecraft IRL - Diamonds are Forever
Sinds dat Freddie Wong is begonnen met z'n Video Game High School volgens we 'm ook niet meer want daar vinden we niks aan. Zijn collega's van Corridor Digital gebruiken nog wel hetzelfde recept in hun clips en zo is dit een live versie van het spel Minecraft.. Uiteraard voorzien van de nodige specialFX!
Video Game High School [Freddie Wong]
Video Game High School
We hebben weer een nieuwe video van special FX specialist Freddie Wong die in deze trailer samen met de mannen van Epic Mealtime aandacht vraagt voor een nieuw fenomeen, Videogame Highschool. Er is zelfs al een episode beschikbaar die je met een zakje chips in de hand hier online kan gaan bekijken.
Vooray - Snowball Fight with Freddie Wong
Snowball Fight with Freddie Wong
Gisteren hadden we al een leuke clip van Freddie Wong die op geheel eigenwijze Skyrim aan het spelen was en vandaag is hij verwikkeld in een sneeuwbal gevecht met Kevin Superhero een andere bekende YT gebruiker. Fight!
Skyrim Badass [By Freddie Wong]
Skyrim Badass [By Freddie Wong]
Skyrim is een roleplayinggame die officieel uitkwam in NL op 11 november 2011. In Skyrim kan de speler de wereld te voet of te paard verkennen maar als je Freddie Wong heet en nogal goed bent met special FX dan maak je natuurlijk gewoon je eigen regels...

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers