Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Evolution of the Bikini | by Amanda Cerny
Evolution of the Bikini
Ook badmode verschilt van jaar op jaar en ieder jaar zien we de laatste trends geshowd door de dames van Victoria's Secret. Vandaag hebben we ex-Playmate, en Pizzababe Amanda Cerny bereid gevonden de evolutie van de bikini met ons door te nemen.. Check!
Jasmine & Lily in LA
Jasmine & Lily in LA
We zien Victoria's Secret bikinimodellen Jasmine Tookes en Lily Aldridge hun waren showen in Los Angeles, hier een video met de highlights..
Bad Blood
Bad Blood
Onze eigenste Doutzen Kroes is Victoria's Secret Angel af maar niet getreurd, er is nog heel batterij met andere mooie dames die je graag Victoria's lingerie setjes laten zien. Check!
TasteLikePizza - Best of February 2015
TasteLikePizza - Best of February 2015
Het is al bijna lente, in de ogen van de tandartsassistente, en een nieuwe maand betekent dat we nog eens terugblikken op al het moois wat de afgelopen maand te bieden had in onze videomashup.. Het beste van februari 2015 in onze exclusieve videomashup

ENJOY!

Victorias Secret Swim Special 2015
Victorias Secret Swim Special 2015
Niet alleen Sports Illustrated heeft een special rond badmode ook Victoria's Secret inclusief de Angels heeft tegenwoordig een heuse "Swim Special 2015".. Deze werd gisteravond uitgezonden en kan je in z'n geheel op TLP terugzien.. mirror hier!

Bonus:
Sexiest Push-Ups Extended TV Commercial
Victoria’s Secret Swim Special | Trailer #2
Victoria’s Secret Swim Special
Afgelopen week kon je de eerste trailer van Victoria Secret’s Swim Special zien tussen de leftovers en vandaag hebben we een tweede trailer die ik dit keer wel op de frontpagina heb gezet. De complete swimsuit special wordt overigens aankomende donderdag de 26e februari uitgezonden.. Check supermodellen als Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio en meer hier!
Karlie Kloss | Hot or Not ?
Karlie Kloss
De 22 jarige Karlie Elizabeth Kloss is een Amerikaans model en een van Victoria's Secret Angels. We zetten haar vanavond in de schijnwerpers met dit portret en van jullie wil ik horen.. Is Karlie, Hot of toch Not ?
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup]
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Commercial Break | +Ad RoundUp
commercials
Met de Superbowl in aantocht komen er dezer dagen allerlei coole commercials voorbij zetten, teveel om allemaal te posten. Dus we doen gewoon een rondje en beginnen met de officiële Victoria's Secret Superbowl reclame en hieronder nog drie waaronder een parodie.
EXTRA COMMERCIALS!
Bonus 1: Adidas | There Will be Haters
Bonus 2: Plain Milk - Mutter (WTF!)
Bonus 3: Spoof! Honest Super Bowl Car Commercial
Victoria’s Secret | Boho on the Beach
Victoria’s Secret
Afgelopen december kon je de jaarlijkse Victoria's Secret modeshow bekijken en vandaag zijn we op het strand met een aantal Angels die er weer opperbest uitzien.
Victoria’s Secret Angels Play Football
Victoria’s Secret Angels Play Football
De dames van Victoria's Secret maken je vast attent op de aankomende Valentijnsdag op 14 februari en doen dat geheel in Superbowl 2015 stijl.. Dreamteam ?!
Twerking Carwash + Victoria's Slowmotion
Twerking Carwash in Russia
Twerking is in Rusland immens populair en eerlijk is eerlijk wij kijken er graag naar. Misschien dat we daarom onze carwash dit weekend in Rusland hebben neergezet. Of de auto's goed schoon zijn boeit verder niet, de dames doen ie geval hun uiterste best.

Check ook: Victoria's Secret Swim in Slowmo!
TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Mad Hueys Calendar 2015 |+Roundup
Mad Hueys Calendar 2015
We hebben de afgelopen weken allerlei Sexy Kalenders voorgeschoteld gekregen en in deze laatste uurtjes van 2014 laat ik jullie achter met de behind the scenes beelden van de Mad Hueys Calendar 2015 shoot, het mooiste van Victoria Secret's in 60 seconden en nog twee sexy filmpjes.. Allemaal een goede 2014/2015 jaarwisseling en tot in 2015! Aussie Fireworks!
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Victoria’s Secret: 2014 in 60 Seconds
Bonus 2: Sexy Carpump Prank
Bonus 3: Bouncing Butts of 2014
Victoria's Secret Fashion Show 2014 | FULL
Victoria's Secret Fashion Show 2014
Extra: Victoria’s Secret Angel Outtakes | What Angels Want (Directors Cut)
Victoria's Angels Lip Sync "Shake It Off"
Victoria's Angels Lip Sync "Shake It Off"
Ieder jaar in december showt Victoria's Secret de nieuwe lingerie collectie en vanavond wordt de hele show uitgezonden in de USA op CBS. Daar besteden we morgen dus aandacht aan, voor nu heb ik alvast de jaarlijks terugkerende lip sync van de dames Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Karlie Kloss en Lily Aldridge klaargezet. Het nummer dat ze dit jaar doen is Taylor Swift's "Shake if Off" ...
The Girls of Victoria Secret 2014/2015
20141206-victoria-secrets2014.jpgMeer Images
Victoria’s Secret Fashion Show 2014 | Casting
Victoria’s Secret Fashion Show 2014
Nog een paar weekjes en dan kunnen we weer gaan genieten van de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show, en vandaag hebben we alvast beelden van de casting ...
TLP Best of August 2014 [Videomashup]
Best of August 2014, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand gepost op TLP vind je zoals iedere maand terug in onze maandelijkse videomashup waarmee we ondertussen zijn aangeland bij de Beste clips van augustus 2014, terwijl je luistert naar muziek van The Prophet!

Candice Swanepoel in Vogue Brasil
Candice Swanepoel in Vogue Brasil
De inmidels 25 jarige Zuid Afrikaanse Candice Swanepoel kenden we natuurlijk al als een van Victoria's Secret Angels maar doet daarnaast nog veel meer modellenwerk. Hier zien we haar in een shoot voor de Braziliaanse editie van Vogue magazine.. Hot!
Victoria’s Secret’s Eau So Sexy | BTS
Victoria’s Secret’s Eau So Sexy
We houden de Angels van Victoria's Secret nauwlettend in de gaten want zelfs de behind the scenes beelden van bijvoorbeeld de Eau So Sexy campagne zijn de moeite van het kijken meer dan waard..
Victoria’s Secret presents Martha Hunt
Victoria’s Secret presents Martha Hunt
Ieder jaar kijken we weer reikhalzend uit naar de nieuwe Victoria's Secret modeshow die gewoonlijk in december wordt gepresenteerd, niet in de laatste plaats voor Victoria's Sexy Angels... Het is hartje zomer dus zover is het nog lang niet, wel hebben we alvast een sexy short waarin het lingeriemerk ene Martha Hunt aan ons voorstelt...
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Best Victoria's Secrets BTS Montage 2014
Best Victoria's Secrets BTS Montage 2014
Eens per jaar worden we verwend met een Victoria's Secret show waar we stiekem eigenlijk elk jaar weer naar uitkijken. In deze 12 minuten durende compilatie zie je de mooiste beelden geschoten behind the scenes.. Jummie!
Adriana Lima & World Cup 2014
Adriana Lima & World Cup 2014, wk2014
Victoria Sectret Angel, Adriana Lima gaat al een aantal jaartjes mee hier op de site en zien we vandaag terug in een WK 2014 viral van autofabrikant Kia... Jaja mannen, Adriana is sinds kort weer vrijgezellig!

Bonus: Zoo's Jesse Kingam doet balletje hoog houden!
Pizzababe Victoria Winters
Pizzababe Victoria Winters
Victoria Winters was Cybergirl van de maand maart 2013 en is vandaag nog eens op bezoek. Deze inmiddels 23 jarige leeuwin is geboren in Blacksburg, Virginia en heeft de perfecte maten 34C-24-34... Natuurlijk hoor ik weer graag hoe jullie over deze dame denken.. RATE!
Miami Dolphins Cheerleaders Lipdub 2014
Miami Dolphins Cheerleaders Lipdub 2014
We zien de Angels van Victoria Secret iedere kerst met een leuke lipdub video maar niet alleen de Angels hebben hier de grootste lol in. Dit zijn de cheerleaders van de Miami Dolphins die hetzelfde trucje proberen uit te halen en dat doen om een mashup van niemand minder dan DJ Earworm... Check het uit!
Just Candice
Just Candice
Candice Swanepoel is al sinds jaar en dag een van Victoria's Secrets Angels en wij snappen best waarom dat zo is. Deze blondine lijkt tevens geen dag ouder als toen we voor het eerst met haar kennismaakte.. Hier nog eens een leuke montage Just Candice, van deze schoonheid..
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup]
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips vind je terug bij meer lezen.. CHECK!


Pizzababe Victoria Winters
Victoria Winters
We zagen Victoria Winters in een ver verleden al een aantal malen voorbij komen als onze Pizzababe van de dag, maar daarna werd het stil rondom deze mooie blondine. Vandaag is ze terug in een zomerse shoot van Playboy Plus, en jullie mogen raten! Wat vinden jullie van Victoria uit Blacksburg, Virginia ?!
Victoria's Secret from St. Tropez, With Love
Victoria's Secret from St. Tropez, With Love
Ook al dragen we zelf geen bikini, we willen wel graag op de hoogte blijven van de laatste bikini mode, al was het alleen maar om de sexy modellen die deze mode showen. Dit maal gepresenteerd door Victoria's Angels vanuit het zonnige St. Tropez... With love!

Bonus: Leanna and friends in TeenyB Bikinis
Cheerleaders lipsync "Starships"
Cheerleaders lipsync "Starships" by Nicki Minaj
We schakelen eventjes over naar het eiland St. Maarten waar het afgelopen jaar de cheerleaders van het Canadeze American Football team The Toronto Argonauts neerstreken voor hun 2014 calendershoot. Naast poseren voor de kalender was er ook nog tijd om een grappige lipsync video op te nemen zoals we die ook al kende van de Victoria's Secret dames.. Geeft natuurlijk niet, lipsyncende dames in bikini zijn altijd +1 en het nummer is Starships van Nicki Minaj
Best of Victoria's
Best of Victoria's
De mooiste dames van de wereld zijn bij Victoria's Secret in lingerie te bewonderen en ieder jaar kijken we reikhalzend uit naar de inmiddels fameuze Fashion Show van het lingeriemerk. Door de jaren heen zijn er heel wat clips uitgebracht en daar is dit een compilatie van.. Check!
Bombshells' Day
Bombshells' Day
Met Valentijnsdag in aantocht draaien de dames van Victoria's Secret overuren, voor de horken onder ons Valentijnsdag valt op 14 februari. Supermodellen als Candice Swanepoel Lily Aldridge, Adriana Lima, Karlie Kloss, Martha Hunt en Behati Prinsloo zijn er al vast klaar voor. Jij ook ?!
Tastelikepizza Year in Review 2013 [Epic]
Tastelikepizza Year in Review 2013 [Epic]
We zijn in januari 2013 begonnen met het maken van een maandelijkse mashup waarin je nog eens de beste clips per maand kan terugzien in een mooie videomashup. Alhoewel het natuurlijk altijd beter kan zijn de reacties tot nu toe overwegend positief en daarom hebben we besloten ook nog een jaar clip uit te brengen. Dit is 'm geworden, en ik moet eerlijk zeggen, het is een pareltje die z'n weerga niet kent. Een lijst met gebruikte clips, vind je hier nog eens genummerd terug..

Victoria's Secret Swim 2014
Victoria's Secret Swim 2014
Het is hartje winter maar nadat we de lingerie mode van aankomend jaar al konden zien in december, tijdens de Victoria's Secret fashionshow 2014, is het dit keer tijd om de laatste trends in badmode met jullie te delen.
Pizzababe Roos van Montfort
Roos van Montfort
Moet nog een weekje te gaan in 2013 maakte Playboy vandaag bekend dat Roos van Montfort de Playmate Miss Januari van 2014 gaat zijn. Deze schone brunette uit het Brabantse Geldrop is pas 24 en sinds haar twintigste actief als model. Zo stond Roos, die inmiddels in New York woont, o.a. al model voor Christian Dior en Victoria's Secret.. We hebben vandaag de eerste vrijgegeven plaatjes van Roos van Montfort.. Habbaaa!
Holiday Greetings from Chuck Norris
Holiday Greetings from Chuck Norris
Chuck Norris is dé held van het internet dat weet iedereen die www. kan intikken in een browser. Uiteraard heeft deze held ook een kerstgroet voor ons in de vorm van een filmpje, zoals alleen Chuck dat kan.. (Thnx Suus)

Bonus: Victoria's Secret Happy Holiday Wish!
Adriana Lima | HOT or NOT
Adriana Lima
Afgelopen week konden we Adriana Lima nog zien schitteren op de catwalk van Victoria's Secret meest recente modeshow en vandaag hebben we de mooie Braziliaanse helemaal alleen in een heerlijke montage video.. Ik vind het een overbodige vraag, maar toch wil ik het nog even van jullie horen... Adriana Lima, Hot of toch Not ?! Thnx Boris!
Victoria's Secret Holiday '13 [+Fashionshow FULL]
Victoria's Secret Holiday 2013 [+Fashionshow FULL]
Afgelopen dinsdag werd in de USA de nieuwe Victoria's Secret lingerie show uitgezonden waarin dames als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes en nog een aantal van dat soort knoerten de laatste lingerie mode showen. Omdat het Holiday Season is, is er een bonus clip met als titel Victoria's Secret Holiday 2013..

Extra: Full Show (45min) | Pictures (galerie) | Highlights! (15min)
Victoria's Angels Lip Sync "I Knew You Were.."
Victoria's Angels Lip Sync "I Knew You Were Trouble"
Terwijl we wachten op de Victoria's Secret 2013-2014 show die op 10 december wordt uitgezonden hebben de Angels al wel vast hun jaarlijkse Lip-Sync clip uitgebracht. Nadat ze in vorige jaren al nummers van Mick Jagger, Cyndi Lauper en Katy Perry lipdubde is het dit keer de beurt aan Lily Aldridge, Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo en Alessandra Ambrosio om 'n lipdub te doen van Taylor Swift's hit "I Knew You Were Trouble"
Candice Swanepoel is Topless
Candice Swanepoel Topless Heat
Zuid-Afrikaans model, Candice Swanepoel is nog het meest bekend van haar werk als Victoria's Secret Angel maar zien we tegenwoordig op allerlei magazine omslagen staan. Volgende week word Candice al weer 25jr oud en vandaag zien we haar in een mooie clip genaamd Heat, topless!
Pizzababe Victoria Winters
Victoria Winters
We zagen blonde Victoria Winters al in maart van dit jaar voorbij komen en dat was ook niet zo verwonderlijk want toen was ze namelijk Cybergirl van de maand maart 2013. Vandaag komt deze 22 jarige Victoria Winters uit Blacksburg, Virginia gewoon nog eens op bezoek in een nieuwe galerie van ome Hef ... Als bonus staat er nog een mini-galerie van de Braziliaanse Karen Kounrouzan ... Habbaaaa!
Mix & Match by Victoria's Secret [BTS]
Mix & Match by Victoria's Secret [Behind the Scenes]
De dames van Victoria's Secret zien er weer opperbest uit als ze de nieuwe 2013 Mix & Match beha lijn promoten van het merk. En dat is natuurlijk altijd fijn om naar te kijken ..
Pizzababe Victoria Marquez
Pizzababe Victoria Marquez
Het is al weer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag. Vandaag is dat een latina uit El Paso, Texas geworden die de naam Victoria Marquez heeft meegekregen toen ze op 22 juli 1987 het levenslicht zag. Ze kijkt op sommige foto's een beetje boos maar daar doen wij niet aan mee, het zonnetje schijnt dus iedereen is vrolijk! RATE!
Victoria's Secret What Is Sexy ? [Highlights]
Victoria's Secret What Is Sexy ? [Highlights]
We gaan met Victoria's Angels, Adriana Lima en Lily Aldridge, het strand van Santa Monica onveilig maken tijdens de 'What is Sexy' shoot waarvan dit de backstage beelden zijn.

Thnx Viktor!
Flawless by Victoria's Secret [BTS]
Flawless by Victoria's Secret [BTS]
Als je lekker gebruind door het leven wil gaan dan mag je wel een abonnement kopen op de zonnebank want de Nederlandse zon laat zich nog steeds niet zien. Je kan ook gaan smeren met allerlei crèmes of andere bruiningszalfjes maar supermodellen als Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes en Candice Swanepoel doen dat alleen met Victoria's Secret, Flawless een soortement van Instant Bronze Body Spray ... of was het de bh.. boeiuh!
Sexy Vibrations [SaBoFX]
Sexy Vibrations
Met enige regelmaat brengt muziekproducer SaBoFX een nieuw nummer uit die altijd vergezeld gaat met een clip vol sexy dames. Vandaag zien we o.a. modellen als Paige Phillips, Ana Cheri en Victoria Winters in zijn laatste productie "Vibrations" ... Check!

Thnx Joost!
Adriana Lima presents the Angel Card
Adriana Lima presents the Angel Card
Ik moet niet zo veel hebben van creditcards en hun torenhoge rente tarieven maar over het grote water is het de normaalste zaak van de wereld om meerdere creditcards te hebben. Ook Victoria's Secret brengt nu een eigen kaart uit zodat je meisje zich nog dieper in de schulden kan werken om er maar sexy uit te zien. Knoert Adriana Lima promoot de kaart in deze clip ..
Wie van de Drie [31 Maart 2013]
Kelly Gisele Victoria

Kelly

Gisele

Victoria

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers