Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

The 8 Year Old Gator Wrangler
The 8 Year Old Gator Wrangler
Ik stel je voor aan de 8 jarige Charlie Parker, die zijn ouders iedere dag helpt in het Ballarat Wildlife Park in Victoria, Australië. De kleine baas is voor niets of niemand bang, zelfs niet voor reusachtige krokodillen...
Skateboarding down Victoria Pass
Skateboarding down Victoria Pass
We nemen een kijkje in Australië waar een waaghals het waagde om tijdens druk verkeer van een bergpas te skaten. Hier zijn de beelden!
Victoria gets accepted by Wild Gorillas
Victoria gets accepted by Wild Gorillas
In juni van dit jaar gingen Damian Aspinall en zijn vrouw Victoria, van The Aspinall Foundation, op reis naar de jungle van Gabon op zoek naar een groep gorilla's die zij hadden opgevangen in hun Gorilla Protection Project in het Batéké Plateau National Park. Ze vonden die wilde beesten en vervolgens gebeurde er dit...
Victoria’s Secret Holiday + FULL SHOW
Victoria’s Secret Holiday Commercial +SHOW
De dames van Victoria's Secret waren gisteravond op de boardwalk in Shanghai te bewonderen in de 2017 editie van de Victoria's Secret Fashion show en er verscheen vandaag ook nog een leuke commercial waarin de dames ook al hun beste beentje hebben voorgezet. Ik zocht ze beiden voor je op... Check!
Victoria’s Secret Angels Lip Sync "2U"
Victoria’s Secret Angels Lip Sync "2U"
We zagen al vaker dat de meiden van Victoria's Secret kunnen lipsyncen en vandaag doen ze dat in de nieuwe videoclip van het nummer "2U" van David Guetta ft Justin Bieber... Kijk mee!
Victoria’s Secret presents Bralette
Victoria’s Secret presents Bralette
Mannequin starring Victoria Beckham
Mannequin starring Victoria Beckham
Victoria’s Angels Lipsync "I Feel It Coming"
Victoria’s Angels Lipsync "I Feel It Coming", weekend
Swimsuit models lipdub "This how we do it"
Worldswimsuit models lipdub "This how we do it"
De bikini modellen van Worldswimsuit proberen de Angels van Victoria's Secret na te doen met een lipdub en hebben daar voor Montell Jordan's nummer "This is how we do it" voor uitgekozen...
Maxim February 2017 - Jasmine Tookes
Maxim February 2017 - Jasmine Tookes
Van Maxim Magazine krijgen we alvast een voorproefje op de covergirl van februari 2017, Jasmine Tookes die je eventueel ook zou kunnen kennen als een van Victoria's Angels...
10 Unknown facts about Victoria's Secret
10 Unknown facts about Victoria's Secret
Omdat we graag alles willen weten van Victoria's Secret en de bijhorende Angels heb ik vandaag zo'n 10 feitjes over lingeriemerk Victoria's Secret, die je wellicht nog niet kende...
Heidi Klum sings "Santa Baby"
Heidi Klum sings Santa Baby, xmas2016
Duits top model en voormalig uithangbord van Victoria's Secret, Heidi Klum was afgelopen week te gast bij de Holiday Special van America's Got Talent en bracht daar samen met deelnemer Sal Valentinetti het nummer "Santa Baby" ten gehoor. We hebben de beelden!
Fun88 Angels wish you a Merry Christmas
Fun88 Angels wish you a Merry Christmas. xmas2016
In China gaat alles net eventjes iets anders dan bij ons en hebben ze inmiddels een evenknie bedacht voor Victoria's Angels. Ook deze "engeltjes" hebben een kerstboodschap voor je gemaakt...
Victoria's Angels presents Santa Baby
Victoria's Angels presents Santa Baby, Xmas2016
De dames van Victoria's Secret zie je in de decembermaand wat vaker voorbij komen dan in het rest van het jaar, dit omdat lingerie natuurlijk altijd een leuk cadeau is voor onder de kerstboom. Vandaag zien we de dames nog eens terug in een speciale korte kerstboodschap, "Santa Baby"...
The Victoria's Secret Fashion Show 2016
The Victoria's Secret Fashion Show 2016
Victoria's Secret fashion Show 2016 in Pix
Victoria's Secret fashion Show 2016 in Pix
Victoria’s Secret Angels Lipsync 24K Magic
Victoria’s Secret Angels Lipsync 24K Magic
Victoria’s Secret Angels vs Burn Brighter
Victoria’s Secret Angels vs Burn Brighter
De dames van Victoria's Secret zijn natuurlijk regelmatig in de sportschool te vinden waar ze de afgelopen tijd vooral hebben gesport op het nummer "Burn Brighter" van Pavlova... Kijk mee!
Victoria’s Angels & Joe Jonas' - Body Moves
Victoria’s Angels & Joe Jonas' - Body Moves
VS Angels lipsync Can’t Stop The Feeling
Victoria's Angels lipsync Can’t Stop The Feeling
Kate Bock Uncovered Swimsuit 2016
Kate Bock Uncovered Swimsuit 2016
We zijn op Malta met mooie Kate Bock die we in deze korte clip van Sports Illustrated zien in haar zogenoemde Uncovered Swimsuit shoot..EXTRA:
- Victoria's Secret Swimspecial 2016 (50min.)
Raquel Gibson Sexy Easter Bunny 2016
Raquel Gibson Sexy Easter Bunny 2016
Ieder jaar hebben we ondertussen een ander model die zich in een leuk sexy Paas pakje hijst en dit jaar is dat voormalig Playboy model Raquel Gibson voor BikiniTeamTV...


EXTRA:
- Victoria’s Secret Sport TV Commercial
- SI Swimsuit 2016 Malta BTS
Victoria’s Secret Angels Play Football
Victoria’s Secret Angels Play Football
Met Valentijnsdag in zicht laten de Angels van Victoria's Secret van zich horen door het op te nemen tegen het American Football team van The Devils. Zelfs in dit soort outfits zien de Angels er heerlijk uit..
The Hottest Women on Instagram 2015
The Hottest Women on Instagram 2015
Het lijkt er op dat men bij Playboy een nieuwe weg is ingeslagen door modellen als deze Instagram hotties te portretteren in hun meest recente video's. Dit zijn de meest mooie Instagram meiden van 2015 volgens ome Hef.

EXTRA:
- Victoria’s Secret Angel Outtakes 2015
Victoria’s Angels sing 12 Days of Christmas
Victoria’s Secret Angels sing 12 Days of Christmas
We zagen Victoria’s Secret Angels onlangs nog Selena Gomez's "Hands to Myself" lipsyncen en vandaag horen we de dames, heel toepasselijk het nummer "12 Days of Christmas" zingen, in het eggie.
Adriana Lima meets Adriana Lima
Adriana Lima meets Adriana Lima
Sinds ik me het kan herinneren is Adriana Lima een van Victoria's Secret Angels en nu dus ook de allereerste Angel die vereeuwigd wordt door wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in New York City. We hebben beelden van de making of en Adriana die haar evenbeeld onthuld.. Wie wil er net zoals mij ook zo'n levensechte Adriana (op z'n slaapkamer) ?
Victorias Secret Fashion Show 2015 | FULL
Victorias Secret Fashion Show 2015, FULL
Gisteravond was het zover en konden miljoenen Amerikanen kijken naar de nieuwste trends op lingeriemode gebied in de 2015 Victorias Secret Fashion Show. Ik zocht 'm voor je op ..

EXTRA:
Making of Victoria’s Lip Sync "Hands to Myself”
VS Angels Lipdub 2015 | Hands to Myself
VS Angels Lipdub 2015, Victoria's Secret, Hands to Myself
Sinds 2010 trakteren de meiden van Victoria's Secret ons op een heuse lipsync / lipdub video waarin de Angels een nummer playbacken terwijl ze ondertussen de grootste lol hebben met elkaar. Dit jaar hebben ze zelfs hulp van niemand minder dan Selena Gomez die daarmee meteen haar nieuwe single “Hands to Myself” promoot.. Check het uit!
Victoria’s Secret Sexy Holiday 2015 | BTS
Victoria’s Secret Sexy Holiday 2015
We moeten nog een paar weekjes wachten op de nieuwe Victoria’s Secret show voor winter 2015/2016 maar we hebben al wel vast leuke behind the scenes beelden van de dames.. Fijn!
Agent Provocateur Classics 2015
Agent Provocateur Classics 2015
Naast de sexy outfits van Victoria's Secret zijn er nog veel meer lingerie merken waar je je vriendin graag in zou willen zien of hijsen en een van die merken maakt ook nog eens ieder jaar weer mooie commercials. Zo is dit een promo voor "Agent Provocateur"'s Classics collectie voor de herfst en winter van 2015.
Erin Heatherton & Rose Bertram
Erin Heatherton & Rose Bertram
Hou je van bodypaint en mooie vrouwen, dan is dit item met Sports Illustrated Swimsuit modellen Erin Heatherton & Rose Bertram die onder gekliederd worden aan het strand iets wat je niet mag missen.. hier een Sneak Peak van de 2016 badmode!

Bonus: de nieuwe Victoria Secret Angels!
Victoria’s Secret Angel | Elsa Hosk
Elsa Hosk
Maxim presents Girls of Instagram
Maxim presents Girls of Instagram
Op Instagram staan allerlei mooie meiden die plaatjes van zichzelf online zwengelen en Maxim Magazine zocht er drie op om deze shoot te maken. Check!

EXTRA:
- Victoria’s Secret Angel Jasmine Tookes
- Victoria’s Secret Angel Jac Jagaciak
- SI Swimsuit Sexiest moments 2015
Evolution of the Bikini | by Amanda Cerny
Evolution of the Bikini
Ook badmode verschilt van jaar op jaar en ieder jaar zien we de laatste trends geshowd door de dames van Victoria's Secret. Vandaag hebben we ex-Playmate, en Pizzababe Amanda Cerny bereid gevonden de evolutie van de bikini met ons door te nemen.. Check!
Jasmine & Lily in LA
Jasmine & Lily in LA
We zien Victoria's Secret bikinimodellen Jasmine Tookes en Lily Aldridge hun waren showen in Los Angeles, hier een video met de highlights..
Bad Blood
Bad Blood
Onze eigenste Doutzen Kroes is Victoria's Secret Angel af maar niet getreurd, er is nog heel batterij met andere mooie dames die je graag Victoria's lingerie setjes laten zien. Check!
TasteLikePizza - Best of February 2015
TasteLikePizza - Best of February 2015, ownmash2015
Het is al bijna lente, in de ogen van de tandartsassistente, en een nieuwe maand betekent dat we nog eens terugblikken op al het moois wat de afgelopen maand te bieden had in onze videomashup.. Het beste van februari 2015 in onze exclusieve videomashup

ENJOY!

Victorias Secret Swim Special 2015
Victorias Secret Swim Special 2015
Niet alleen Sports Illustrated heeft een special rond badmode ook Victoria's Secret inclusief de Angels heeft tegenwoordig een heuse "Swim Special 2015".. Deze werd gisteravond uitgezonden en kan je in z'n geheel op TLP terugzien.. mirror hier!

Bonus:
Sexiest Push-Ups Extended TV Commercial
Victoria’s Secret Swim Special | Trailer #2
Victoria’s Secret Swim Special
Afgelopen week kon je de eerste trailer van Victoria Secret’s Swim Special zien tussen de leftovers en vandaag hebben we een tweede trailer die ik dit keer wel op de frontpagina heb gezet. De complete swimsuit special wordt overigens aankomende donderdag de 26e februari uitgezonden.. Check supermodellen als Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio en meer hier!
Karlie Kloss | Hot or Not ?
Karlie Kloss
De 22 jarige Karlie Elizabeth Kloss is een Amerikaans model en een van Victoria's Secret Angels. We zetten haar vanavond in de schijnwerpers met dit portret en van jullie wil ik horen.. Is Karlie, Hot of toch Not ?
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup], ownmash2015
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Commercial Break | +Ad RoundUp
commercials
Met de Superbowl in aantocht komen er dezer dagen allerlei coole commercials voorbij zetten, teveel om allemaal te posten. Dus we doen gewoon een rondje en beginnen met de officiële Victoria's Secret Superbowl reclame en hieronder nog drie waaronder een parodie.
EXTRA COMMERCIALS!
Bonus 1: Adidas | There Will be Haters
Bonus 2: Plain Milk - Mutter (WTF!)
Bonus 3: Spoof! Honest Super Bowl Car Commercial
Victoria’s Secret | Boho on the Beach
Victoria’s Secret
Afgelopen december kon je de jaarlijkse Victoria's Secret modeshow bekijken en vandaag zijn we op het strand met een aantal Angels die er weer opperbest uitzien.
Victoria’s Secret Angels Play Football
Victoria’s Secret Angels Play Football
De dames van Victoria's Secret maken je vast attent op de aankomende Valentijnsdag op 14 februari en doen dat geheel in Superbowl 2015 stijl.. Dreamteam ?!
TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Victoria's Secret Fashion Show 2014 | FULL
Victoria's Angels Lip Sync "Shake It Off"
Victoria's Angels Lip Sync "Shake It Off"
Ieder jaar in december showt Victoria's Secret de nieuwe lingerie collectie en vanavond wordt de hele show uitgezonden in de USA op CBS. Daar besteden we morgen dus aandacht aan, voor nu heb ik alvast de jaarlijks terugkerende lip sync van de dames Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Karlie Kloss en Lily Aldridge klaargezet. Het nummer dat ze dit jaar doen is Taylor Swift's "Shake if Off" ...
The Girls of Victoria Secret 2014/2015
TLP Best of August 2014 [Videomashup]
Best of August 2014, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand gepost op TLP vind je zoals iedere maand terug in onze maandelijkse videomashup waarmee we ondertussen zijn aangeland bij de Beste clips van augustus 2014, terwijl je luistert naar muziek van The Prophet!

TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers