Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Kate Bock Uncovered Swimsuit 2016
Kate Bock Uncovered Swimsuit 2016
We zijn op Malta met mooie Kate Bock die we in deze korte clip van Sports Illustrated zien in haar zogenoemde Uncovered Swimsuit shoot..EXTRA:
- Victoria's Secret Swimspecial 2016 (50min.)
Raquel Gibson Sexy Easter Bunny 2016
Raquel Gibson Sexy Easter Bunny 2016
Ieder jaar hebben we ondertussen een ander model die zich in een leuk sexy Paas pakje hijst en dit jaar is dat voormalig Playboy model Raquel Gibson voor BikiniTeamTV...


EXTRA:
- Victoria’s Secret Sport TV Commercial
- SI Swimsuit 2016 Malta BTS
Victoria’s Secret Angels Play Football
Victoria’s Secret Angels Play Football
Met Valentijnsdag in zicht laten de Angels van Victoria's Secret van zich horen door het op te nemen tegen het American Football team van The Devils. Zelfs in dit soort outfits zien de Angels er heerlijk uit..
The Hottest Women on Instagram 2015
The Hottest Women on Instagram 2015
Het lijkt er op dat men bij Playboy een nieuwe weg is ingeslagen door modellen als deze Instagram hotties te portretteren in hun meest recente video's. Dit zijn de meest mooie Instagram meiden van 2015 volgens ome Hef.

EXTRA:
- Victoria’s Secret Angel Outtakes 2015
Victoria’s Angels sing 12 Days of Christmas
Victoria’s Secret Angels sing 12 Days of Christmas
We zagen Victoria’s Secret Angels onlangs nog Selena Gomez's "Hands to Myself" lipsyncen en vandaag horen we de dames, heel toepasselijk het nummer "12 Days of Christmas" zingen, in het eggie.
Adriana Lima meets Adriana Lima
Adriana Lima meets Adriana Lima
Sinds ik me het kan herinneren is Adriana Lima een van Victoria's Secret Angels en nu dus ook de allereerste Angel die vereeuwigd wordt door wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in New York City. We hebben beelden van de making of en Adriana die haar evenbeeld onthuld.. Wie wil er net zoals mij ook zo'n levensechte Adriana (op z'n slaapkamer) ?
Victorias Secret Fashion Show 2015 | FULL
Victorias Secret Fashion Show 2015, FULL
Gisteravond was het zover en konden miljoenen Amerikanen kijken naar de nieuwste trends op lingeriemode gebied in de 2015 Victorias Secret Fashion Show. Ik zocht 'm voor je op ..

EXTRA:
Making of Victoria’s Lip Sync "Hands to Myself”
VS Angels Lipdub 2015 | Hands to Myself
VS Angels Lipdub 2015, Victoria's Secret, Hands to Myself
Sinds 2010 trakteren de meiden van Victoria's Secret ons op een heuse lipsync / lipdub video waarin de Angels een nummer playbacken terwijl ze ondertussen de grootste lol hebben met elkaar. Dit jaar hebben ze zelfs hulp van niemand minder dan Selena Gomez die daarmee meteen haar nieuwe single “Hands to Myself” promoot.. Check het uit!
Victoria’s Secret Sexy Holiday 2015 | BTS
Victoria’s Secret Sexy Holiday 2015
We moeten nog een paar weekjes wachten op de nieuwe Victoria’s Secret show voor winter 2015/2016 maar we hebben al wel vast leuke behind the scenes beelden van de dames.. Fijn!
Agent Provocateur Classics 2015
Agent Provocateur Classics 2015
Naast de sexy outfits van Victoria's Secret zijn er nog veel meer lingerie merken waar je je vriendin graag in zou willen zien of hijsen en een van die merken maakt ook nog eens ieder jaar weer mooie commercials. Zo is dit een promo voor "Agent Provocateur"'s Classics collectie voor de herfst en winter van 2015.
Erin Heatherton & Rose Bertram
Erin Heatherton & Rose Bertram
Hou je van bodypaint en mooie vrouwen, dan is dit item met Sports Illustrated Swimsuit modellen Erin Heatherton & Rose Bertram die onder gekliederd worden aan het strand iets wat je niet mag missen.. hier een Sneak Peak van de 2016 badmode!

Bonus: de nieuwe Victoria Secret Angels!
Victoria’s Secret Angel | Elsa Hosk
Elsa Hosk
Maxim presents Girls of Instagram
Maxim presents Girls of Instagram
Op Instagram staan allerlei mooie meiden die plaatjes van zichzelf online zwengelen en Maxim Magazine zocht er drie op om deze shoot te maken. Check!

EXTRA:
- Victoria’s Secret Angel Jasmine Tookes
- Victoria’s Secret Angel Jac Jagaciak
- SI Swimsuit Sexiest moments 2015
Evolution of the Bikini | by Amanda Cerny
Evolution of the Bikini
Ook badmode verschilt van jaar op jaar en ieder jaar zien we de laatste trends geshowd door de dames van Victoria's Secret. Vandaag hebben we ex-Playmate, en Pizzababe Amanda Cerny bereid gevonden de evolutie van de bikini met ons door te nemen.. Check!
Jasmine & Lily in LA
Jasmine & Lily in LA
We zien Victoria's Secret bikinimodellen Jasmine Tookes en Lily Aldridge hun waren showen in Los Angeles, hier een video met de highlights..
Bad Blood
Bad Blood
Onze eigenste Doutzen Kroes is Victoria's Secret Angel af maar niet getreurd, er is nog heel batterij met andere mooie dames die je graag Victoria's lingerie setjes laten zien. Check!
TasteLikePizza - Best of February 2015
TasteLikePizza - Best of February 2015, ownmash2015
Het is al bijna lente, in de ogen van de tandartsassistente, en een nieuwe maand betekent dat we nog eens terugblikken op al het moois wat de afgelopen maand te bieden had in onze videomashup.. Het beste van februari 2015 in onze exclusieve videomashup

ENJOY!

Victorias Secret Swim Special 2015
Victorias Secret Swim Special 2015
Niet alleen Sports Illustrated heeft een special rond badmode ook Victoria's Secret inclusief de Angels heeft tegenwoordig een heuse "Swim Special 2015".. Deze werd gisteravond uitgezonden en kan je in z'n geheel op TLP terugzien.. mirror hier!

Bonus:
Sexiest Push-Ups Extended TV Commercial
Victoria’s Secret Swim Special | Trailer #2
Victoria’s Secret Swim Special
Afgelopen week kon je de eerste trailer van Victoria Secret’s Swim Special zien tussen de leftovers en vandaag hebben we een tweede trailer die ik dit keer wel op de frontpagina heb gezet. De complete swimsuit special wordt overigens aankomende donderdag de 26e februari uitgezonden.. Check supermodellen als Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio en meer hier!
Karlie Kloss | Hot or Not ?
Karlie Kloss
De 22 jarige Karlie Elizabeth Kloss is een Amerikaans model en een van Victoria's Secret Angels. We zetten haar vanavond in de schijnwerpers met dit portret en van jullie wil ik horen.. Is Karlie, Hot of toch Not ?
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup], ownmash2015
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Commercial Break | +Ad RoundUp
commercials
Met de Superbowl in aantocht komen er dezer dagen allerlei coole commercials voorbij zetten, teveel om allemaal te posten. Dus we doen gewoon een rondje en beginnen met de officiële Victoria's Secret Superbowl reclame en hieronder nog drie waaronder een parodie.
EXTRA COMMERCIALS!
Bonus 1: Adidas | There Will be Haters
Bonus 2: Plain Milk - Mutter (WTF!)
Bonus 3: Spoof! Honest Super Bowl Car Commercial
Victoria’s Secret | Boho on the Beach
Victoria’s Secret
Afgelopen december kon je de jaarlijkse Victoria's Secret modeshow bekijken en vandaag zijn we op het strand met een aantal Angels die er weer opperbest uitzien.
Victoria’s Secret Angels Play Football
Victoria’s Secret Angels Play Football
De dames van Victoria's Secret maken je vast attent op de aankomende Valentijnsdag op 14 februari en doen dat geheel in Superbowl 2015 stijl.. Dreamteam ?!
TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Victoria's Secret Fashion Show 2014 | FULL
Victoria's Angels Lip Sync "Shake It Off"
Victoria's Angels Lip Sync "Shake It Off"
Ieder jaar in december showt Victoria's Secret de nieuwe lingerie collectie en vanavond wordt de hele show uitgezonden in de USA op CBS. Daar besteden we morgen dus aandacht aan, voor nu heb ik alvast de jaarlijks terugkerende lip sync van de dames Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Karlie Kloss en Lily Aldridge klaargezet. Het nummer dat ze dit jaar doen is Taylor Swift's "Shake if Off" ...
The Girls of Victoria Secret 2014/2015
TLP Best of August 2014 [Videomashup]
Best of August 2014, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand gepost op TLP vind je zoals iedere maand terug in onze maandelijkse videomashup waarmee we ondertussen zijn aangeland bij de Beste clips van augustus 2014, terwijl je luistert naar muziek van The Prophet!

TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Adriana Lima & World Cup 2014
Adriana Lima & World Cup 2014, wk2014
Victoria Sectret Angel, Adriana Lima gaat al een aantal jaartjes mee hier op de site en zien we vandaag terug in een WK 2014 viral van autofabrikant Kia... Jaja mannen, Adriana is sinds kort weer vrijgezellig!

Bonus: Zoo's Jesse Kingam doet balletje hoog houden!
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup]
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips vind je terug bij meer lezen.. CHECK!


Cheerleaders lipsync "Starships"
Cheerleaders lipsync "Starships" by Nicki Minaj
We schakelen eventjes over naar het eiland St. Maarten waar het afgelopen jaar de cheerleaders van het Canadeze American Football team The Toronto Argonauts neerstreken voor hun 2014 calendershoot. Naast poseren voor de kalender was er ook nog tijd om een grappige lipsync video op te nemen zoals we die ook al kende van de Victoria's Secret dames.. Geeft natuurlijk niet, lipsyncende dames in bikini zijn altijd +1 en het nummer is Starships van Nicki Minaj
Tastelikepizza Year in Review 2013 [Epic]
Tastelikepizza Year in Review 2013 [Epic]
We zijn in januari 2013 begonnen met het maken van een maandelijkse mashup waarin je nog eens de beste clips per maand kan terugzien in een mooie videomashup. Alhoewel het natuurlijk altijd beter kan zijn de reacties tot nu toe overwegend positief en daarom hebben we besloten ook nog een jaar clip uit te brengen. Dit is 'm geworden, en ik moet eerlijk zeggen, het is een pareltje die z'n weerga niet kent. Een lijst met gebruikte clips, vind je hier nog eens genummerd terug..

Victoria's Secret Swim 2014
Victoria's Secret Swim 2014
Het is hartje winter maar nadat we de lingerie mode van aankomend jaar al konden zien in december, tijdens de Victoria's Secret fashionshow 2014, is het dit keer tijd om de laatste trends in badmode met jullie te delen.
Holiday Greetings from Chuck Norris
Holiday Greetings from Chuck Norris
Chuck Norris is dé held van het internet dat weet iedereen die www. kan intikken in een browser. Uiteraard heeft deze held ook een kerstgroet voor ons in de vorm van een filmpje, zoals alleen Chuck dat kan.. (Thnx Suus)

Bonus: Victoria's Secret Happy Holiday Wish!
Victoria's Angels Lip Sync "I Knew You Were.."
Victoria's Angels Lip Sync "I Knew You Were Trouble"
Terwijl we wachten op de Victoria's Secret 2013-2014 show die op 10 december wordt uitgezonden hebben de Angels al wel vast hun jaarlijkse Lip-Sync clip uitgebracht. Nadat ze in vorige jaren al nummers van Mick Jagger, Cyndi Lauper en Katy Perry lipdubde is het dit keer de beurt aan Lily Aldridge, Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo en Alessandra Ambrosio om 'n lipdub te doen van Taylor Swift's hit "I Knew You Were Trouble"
Flawless by Victoria's Secret [BTS]
Flawless by Victoria's Secret [BTS]
Als je lekker gebruind door het leven wil gaan dan mag je wel een abonnement kopen op de zonnebank want de Nederlandse zon laat zich nog steeds niet zien. Je kan ook gaan smeren met allerlei crèmes of andere bruiningszalfjes maar supermodellen als Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes en Candice Swanepoel doen dat alleen met Victoria's Secret, Flawless een soortement van Instant Bronze Body Spray ... of was het de bh.. boeiuh!
Adriana Lima presents the Angel Card
Adriana Lima presents the Angel Card
Ik moet niet zo veel hebben van creditcards en hun torenhoge rente tarieven maar over het grote water is het de normaalste zaak van de wereld om meerdere creditcards te hebben. Ook Victoria's Secret brengt nu een eigen kaart uit zodat je meisje zich nog dieper in de schulden kan werken om er maar sexy uit te zien. Knoert Adriana Lima promoot de kaart in deze clip ..
Victoria's Secret Swim 2013: Rays
Victoria's Secret Swim 2013: Rays
We zagen al eerder een clip uit deze Victoria's Secret Swim 2013 'Angels & Artists' serie, dat was namelijk Beats, Bikinis & Beaches met Justin Bieber. Dit keer zien we babes als Erin Heatherton en Behati Prinsloo de laatste swimsuit 2013 collectie showen terwijl je luistert naar Rihanna. Featuring 'Stay' feat. Mikky Ekko..
Victoria's Secret Swim 2013
Victoria's Secret Swim 2013
Niemand minder dan Justin Bieber maakte de muziek voor deze Victoria's Secret Swim 2013 clip genaamd, Beats, Bikinis & Beaches...
Decoding Love with Victoria's Angels
Decoding Love with Victoria's Angels
Vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars dat mag ondertussen bekend zijn. Dat wij mannen vrouwen dan ook helemaal niet begrijpen is een logisch vervolg. Dit jaar leggen de Angels van Victoria's Secret ons uit hoe het zit....
Nina Agdal sells Sandwich
Nina Agdal sells Sandwich
'Sex Sells', zo zagen we ooit Kate Upton al eens reclame maken voor hamburgers en dit keer heeft Hardee's het Deense Victoria's Secrets supermodel NIna Agdal ingehuurd... Wij kijken graag mee!
Love
Victoria Secret
Hier in Thailand is het heerlijk toeven al is lastig om niet de hele dag verliefd te worden op al het schoons wat hier voorbij wandelt. Nu we langzamerhand richting de Valentijnsdag gaan denken we behalve aan verliefd worden ook een klein beetje aan de liefde. Dit keer doen we dat samen met de Angels van Victoria's Secret!
Angels Lip Sync Maroon 5's Woman
Angels Lip Sync Maroon 5's Woman
We zagen al eerder clips voorbij komen met daarin de mooie Angels die liedjes aan het Lip Syncen waren. Zo hadden we Girls just wanna have Fun, Moves like Mick Jagger en vrij recent nog, Beauty and Beat. Om de 2013 Swimsuit collectie te promoten doen de dames dit keer Woman, van Maroon 5.
Jason Statham - Ultimate Badass Mashup
Jason Statham - Ultimate Badass Mashup
Films waarin de Engelse acteur Jason Statham een rol speelt zitten meestal boordevol actie en zijn doorgaans goed. Films waarin deze geweldenaar speelt zijn bijvoorbeeld, The Italian Job en The Transporter. Ook in het liefdesleven van Jason loopt alles op rolletjes zo heeft hij al een kleine 2 jaar een relatie met Victoria's Secret model Rosie Huntington-Whiteley (1).. In deze supercut, mashup, of te wel compilatie zien we waarom hij een echte badass is...
Magnolia Secrets [Kijk Tip!]
Magnolia Secrets [Kijk Tip!]
De linksubmit box zat vandaag overvol en zo zien we het graag. Deze zeer mooie clip waarin de "Angels van Victoria's Secret" centraal staan komt van ViddingTV en moet je beslist eventjes bekijken... Habbaaa!
Victoria's Secret Swim 2013
Victoria's Secret Swim 2013
Victoria's Secret Angels, Candice Swanepoel en Doutzen Kroes geniet van een dagje in het paradijs, en daar genieten wij weer van, terwijl we luisteren naar de song 'Locked Out of Heaven' van Bruno Mars... De hemel is officieel geopend, Heerlijk!
Modern Day Jester [EPIC]
Modern Day Jester [EPIC]
Je hoeft de televisie niet aan te zetten om talent te ontdekken als je in Londen bent. Neem de underground route die van het zuiden naar het noord-oosten van Londen leidt, de zogenaamde Victoria Line, en wellicht zie je dan deze Modern Day Jester zijn ding doen... Ik vind het knap!
Victoria's Secret Fasion Show 2012/2013
Victoria's Secret Fasion Show 2012/2013
Afgelopen dinsdag werd in Amerika de nieuwe Victoria's Secret Fashion show voor het jaar 2012/2013 getoond in een uitzending van CBS.. Omdat het zeker geen straf is om naar modellen als Karlie Kloss, Joan Smalls, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Shanina Shaik, Miranda Kerr, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio te kijken kan je hier de gehele uitzending, met gastoptredens van Rihanna, Bruno Mars en Justin Bieber, nog eens terugkijken.

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers