Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Kate Upton vs Wave
Kate Upton vs Wave
Kate Upton & Julie Henderson
Kate Upton & Julie Henderson
We sluiten de woensdag af met twee heerlijke dames uit de Sports Illustrated Swimsuit stal te weten Kate Upton en Julie Henderson...
Kate Upton vs Formula E Montréal Lap
Kate Upton vs Formula E Montréal Lap
Sexy Shorts [13 May 2017]
Kate Upton - Baby one more Time
Kate Upton - Baby one more Time
Sexy Shorts [15 Februari 2017]
Sports Illustrated goes Cook Islands
Sports Illustrated goes Cook Islands
Samen met dames als Nina Agdal, Chrissy Teigen, Lily Aldridge en Kate Upton zijn we op de zonovergoten tropische Cook eilanden waar we een kijkje achter de schermen krijgen van hun sexy shoots...
Kate Upton & Sistine Stallone
Kate Upton & Sistine Stallone
In de maand december kwamen er allerlei korte sexy clips voorbij zetten van Love Magazine, die er nog twee vergeten waren. We hebben Kate Upton, als een soortement van Marilyn Monroe en de 18 jarige dochter van Sylvester Stallone, Sistine Stallone in een shoot van Doug Inglish...
Kate Upton in Antarctica
Kate Upton in Antarctica
Het is de laatste maanden wat rustiger rondom Kate Upton waar we nog maar sporadisch iets van horen of zien. Gelukkig staat de rondborstige blondine nog steeds model voor Sports Illustrated waarmee ze naar de Antarctica ging om te poseren met pinguïns... hier de video!
Stars Behaving Badly on ELLEN | 2000th Special
Memorable Moments: Stars Behaving Badly
Afgelopen week werd de 2000ste uitzending van de Ellen Show uitgezonden waarin Ellen Degeneres nog eens terugblikt op voorgaande shows waarin allerlei beroemde sterren zich eens van hun andere kant laten zien, of zoals Ellen het noemt, "Memorable Moments: Stars Behaving Badly" ...
The Kate Upton File
The Kate Upton File
Kate Upton's HOT shower
Kate Upton's HOT shower
De laatste tijd horen we niet zo heel erg veel meer van de rondborstige blondine Kate Upton, tot vandaag in deze exclusieve video van Sports Illustrated waarin Kate op magische wijze onder de douche staat zonder daadwerkelijk echt nat te worden.. Het maakt Miss Upton er niet minder mooi op ..
Kate Upton prefers Tiny Bikinis
Kate Upton prefers Tiny Bikinis
Het was al weer eventjes geleden dat we iets nieuws van Kate Upton voorbij zagen komen hier op TLP maar vandaag is vertelt ze in een interview voor "Sports Illustrated Swimsuit" dat ze het liefst minuscule bikini's draagt. Dat komt goed uit, zo zien wij Kate ook het liefst...
Kate Upton | Intimate in the Cook Islands
2Kate Upton Gets Intimate in the Cook Islands
Kate Upton SI Swimsuit Shoot in Antarctica
Kate Upton SI Swimsuit Shoot in Antarctica
Het is de laatste tijd wat stilletjes rond de rondborstige Kate Upton maar uiteraard blijven we de wulpse blondine nog wel eventjes volgen. Gister verschenen deze beelden van Sports Illustrated magazine met een Kate poserend op de Antarctica..
Summer Blockbuster Movie Mashup 2015
Summer Blockbuster Movie Mashup 2015, filmography
Terwijl het zonnetje lekker schijnt durven we alvast vooruit te blikken op de naderende zomer en de films die de zomer gaat brengen. Dat doen we met deze Summer Blockbuster Movie Mashup 2015..
Hardee's | Thickburger El Diablo
Hardee's
Als er één hamburger keten op de wereld is die weet hoe een hamburger aan de man te brengen, dan is dat Hardee's wel. Zagen we eerder Miss Alabama Katherine Webb, Nina Agdal en zelfs Kate Upton al hamburgers aanprijzen, dit maal is het de mooie Sara Sampaio die de heetste burger ter wereld promoot, die Thickburger El Diablo noemt..
Introducing Charlotte McKinney | Hot or Not
Introducing Charlotte McKinney
Niet alleen allerlei modellenbureaus en badpak merken zijn op zoek naar de nieuwe Kate Upton, zelf speuren we ook hele dagen het internet af op zoek naar een nieuwe dame om op een voetstuk te zetten. Voor Summerlove Swimwear werd het 20 jarige model Charlotte McKinney gevraagd en van jullie wil ik horen, wat denk je is Charlotte de nieuwe Kate, en is ze überhaupt Hot of toch not ?!
Charlotte McKinney loves going All-Natural
Charlotte McKinney loves going All-Natural
Als reclamemaker moet je inventief zijn en telkens weer proberen om de aandacht van mensen te veroveren. Hamburger bakker Carls Jr. weet dit als geen ander en heeft, na Kate Upton en Nina Agdal, mooie blonde Charlotte McKinney gestrikt voor hun meest recente commercial, "Au Naturel".. Check hier een Top 30 met de aller beste Superbowl ads EVER!
TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Top 25 Movie Hotties of 2014
Top 25 Movie Hotties of 2014
Was het Eva Green, Alexandra Daddario of toch Kate Upton die dit jaar op hun sexiest te zien waren in verschillende films. In dit overzicht een top 25 van Joblo met de meest sexy dames uit het film jaar 2014... Hieronder meer!

Bonus 1: Villains of 2014 Supercut!
Bonus 2: Epic Movie Explosions Supercut!
SI | Kate Upton gets Intimate
SI
Kate Upton werkt op allerlei manieren aan haar carrière en dat is allang niet meer alleen als pin-up model. Tegenwoordig acteert ze in bekende Hollywood films en natuurlijk maakt ze nog steeds deel uit van het Sport Illustrated swimsuit team. Dit is Kate's meest recente video, die ik uiteraard graag met jullie deel!
TLP Best of November 2014 [Mashup]
TLP Best of November 2014 [Mashup]
Door alle drukte die de maand december met zich meebrengt waren we nog niet aan onze maandelijkse mashup toegekomen. Tot vandaag dan! De muziek is van Elephante en het nummer heet Shake the Earth ft. Lyon Hart, hier te downloaden. Kijk mee want in een slordige 4 minuten komen de beste clips van de afgelopen maand weer in sneltreinvaart voorbij in de Best of TLP November 2014 videomashup.. En ja, het is weer een juweeltje! UPDATE: PLAYLIST!

Live Action Game of War ft. Kate Upton
Live Action Game of War ft. Kate Upton
Kate Upton volgen we ook al een tijdje en we hebben ooit nog eens een leuke compilatie in elkaar geschroefd met Miss Upton in de hoofdrol. Vandaag een live action promotie teaser voor het spel "Game of War" met Kate Upton in het slagveld ...
Nicki Minaj doet Anaconda
Nicki Minaj doet Anaconda
Ik zag deze Nicki Minaj, of te wel Onika Tanya Maraj, afgelopen week nog in een bijrolletje in de film "The Other Woman" met Kate Upton en Cameron Diaz in de hoofdrollen maar naast acteren is Nicki vooral bekend om haar zang carrière, en dit is haar nieuwste single, "Anaconda" die voorzien is van een heerlijk sexy videoclip... Katsjing! (Thnx Suus!)
TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

TLP Best of Februari 2014 [Videomashup]
TLP Best of Februari 2014 [Videomashup], ownmash14
Zoals iedere maand brengen we je ook dit maal onze eigen maandelijkse "TLP's Best of Videomashup". Februari was de maand van de Olympische Winterspelen, de Oscar's en nog veel meer moois wat je allemaal nog eens in sneltreinvaart voorbij gaat zien komen in TLP's Best of Februari 2014, videomashup!

Playlist op nummer hier!

Nina Agdal sells Sandwich
Nina Agdal sells Sandwich
'Sex Sells', zo zagen we ooit Kate Upton al eens reclame maken voor hamburgers en dit keer heeft Hardee's het Deense Victoria's Secrets supermodel NIna Agdal ingehuurd... Wij kijken graag mee!
Kate Upton in GQ Magazine

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers