Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Need Some Twerk ?
Need Some Twerk ?
Ik vond zojuist een leuk kanaal op Youtube met allerlei twerk compilaties, je weet wel die meiden die als een idioot met hun billen schudden. Ik heb er twee voor je neergezet, de rest vind je in hun YT kanaal.. TWERK!
Merry Twerk Mas 2017
Merry Twerk Mas 2017
Ik had een jaar of twee geleden zelf nog een kerst compilatie in elkaar gesleuteld met allerlei twerkende dames maar vandaag houden we het bij een dame die haar kunsten vertoond op het nummer Jingle Bells...
Broccoli Twerk by Fraules Team
Broccoli Twerk by Fraules Team
De dames van Fraules Team, Maru, Sofa en natuurlijk Fraules zelf twerken er weer eens op los, dit keer op het nummer Broccoli van D.R.A.M. feat. Lil Yachty. Check het uit!
Dancing Stormtrooper Twerk Flashmob
Dancing Stormtrooper Twerk Flashmob
Laat het maar aan Youtuber ScottDW over om je een leuke dag te bezorgen. Dit keer gaat hij de straat op om te twerken, verkleed als stormtrooper...
Lisa's Freestyle Twerk
Lisa's Freestyle Twerk
We volgen ene Lisa die heerlijk met d'r kont aan het schudden is, gewoon op de boulevard terwijl er allerlei mensen voorbij lopen... Waarom kom ik dit soort dames nooit tegen op straat ?
Introducing Twurkey
Introducing Twurkey
Omdat op het internet alles kan en niets moet maakte ene Joel Erkkinen deze grappige geanimeerde kalkoen die een leuk twerk dans showtje voor ons opvoert... Knap gedaan!
Meanwhile in Brazil | Garbage Twerkers
Meanwhile in Brazil, Garbage Collectors Twerk
Gaan dingen in Rusland al heel anders dan in ons eigen land ook in Brazilië gaan allerlei alledaagse zaken zoals bijvoorbeeld het vuil ophalen net iets anders dan bij ons... Kijk even mee!
Failtube [8 August 2016]
Failtube [14 July 2016]
Introducing the Twerk Shaker
Introducing the Twerk Shaker
Je favoriete mix drankje drink je uiteraard shaken, en niet stirred, net zoals James Bond. En er is nog een reden om voor de geschudde versie te gaan, met de komst van de Twerk Shaker... WTF?!
Lexy Panterra doet Freestyle Twerking
Lexy Panterra doet Freestyle Twerking
Een dame die wat mij betreft in iedere videoclip haar twerk skills mag showen is natuurlijk Lexy Panterra die vandaag in Las Vegas met haar kont staat te schudden op het nummer "El Perdon", van Nicky Jam ft. Enrique Iglesias... Heerlijk!
Sara X Mills in LA
Sara X Mills in LA
Tattoo plaatjes verzamelaar Sara X Mills werd in een klap wereldberoemd op het internet met haar Boob Twerk video een tijdje geleden maar mag er, ook met plakplaatjes, best zijn. In LA poseerde ze M. Rogoish van Rogoish Films, en wij hebben die beelden..

EXTRA:
- Mesmerizing Jenna quench your Thirst
- Driving with Women is Dangerous
Failtube [22 March 2016]
Lexy Pantera twerking Las Vegas
Lexy Pantera twerking Las Vegas
Terwijl wij vuurwerk afstaken en ons volpropte met oliebollen en champagne was de ongekroonde Twerk koninging Lexy Pantera in Las Vegas waar ze dit showtje opvoerde op muziek van Michael Jackson.
Twerky Christmas 2015 | Exclusive
Twerky Christmas 2015
Met het kerstfeest in zicht wil ik jullie natuurlijk ook persoonlijk de beste wensen voor deze feestdagen doen en daarom maakte ik vannacht deze "Twerky Christmas 2015" montage voor jullie. Leuke dames die in een kerst outfit met hun billen schudden, mooier kan ik het niet maken.. HO HO HO!
Fraules | Cool back Twerkography
Fraules
Terwijl je luistert naar muziek van Kid Ink laten de meiden van Fraules je hun beste twerk moves zien..

Pas op werkt hypnotiserend..
Sara X-Mas Redux
Sara X-Mas Redux
In de VS is het "Holiday" seizoen officieel van start gegaan en heeft de boobtwerkende Sara X haar kerstboodschap voor 2015 al voor je klaarstaan. Hier te zien!
Boob Twerking: The Untold Story
Boob Twerking: The Untold Story
Sara X kennen we natuurlijk allemaal nog van haar "Boob Twerk" video's en zien en horen we vandaag terug als ze het geheim achter het boob twerken verklapt in, "Boob Twerking: The Untold Story", een samenwerking met PlayboyTV ...
Twerk "On Me" | by Polina Dubkova
Twerk "On Me", by Polina Dubkova
We nemen weer eens een kijkje bij een paar dames die het kontje draaien geperfectioneerd hebben, de dames van Polina Dubkova. Met vandaag een choreo op het nummer "On Me" van Sonny Bo ...
Summer Games | Twerk Cup & Booty Pong
Summer Games
Het is voor de Hollandse zomer van 2015 te laat maar wie weet ga je binnenkort nog naar warmere oorden waar je spelletjes als "Twerk Cup" of "Booty Pong" op het strand kan spelen.
Twerking in Public feat. Lexy Panterra
Twerking in Public feat. Lexy Panterra
De jongens van Youtube kanaal What Ever zagen een video van Lexy Pantera voorbij komen en vroegen haar medewerking om deze "Twerking in Public" video te maken. Geen probleem voor Lexy die graag met haar kont schudt, en publiek of niet.. De verbaasde reacties van de toeschouwers zijn priceless!
Twerk Battle at the Beach
Twerk Battle at the Beach
We duiken met de heren van Youtube kanaal Simple Sexy Stupid het strand op en krijgen allerlei dames zover mee te doen aan een heuse Twerk Battle.. hier de beelden!
Sexy Shorts [9 Augustus 2015]
BMX Island Hopping in Greece
BMX Island Hopping in Greece
In Griekenland hebben de mensen geen poen en van leningen terugbetalen al helemaal niet gehoord, maar eilanden hebben ze er genoeg. Wij bezoeken per BMX, Corfu, Zakynthos, Kefalonia, Ithaki, Lefkada, Paxoi en Antipaxoi in vogelvlucht...

BONUS: Fraules doet GREEK SALAD Twerk
Twerking on the Basketball playground
Twerking on the Basketball playground
Leuk zo'n basketbalveldje in de wijk maar wij zien toch liever meiden die aan het twerken zijn. In Rusland is dat schijnbaar de normaalste zaak van de wereld.. Yeah!
Sara X doet de Coke with Boobs Challenge
Sara X doet de Coke with Boobs Challenge
De rondborstige Sara X zagen we al eerder in een aantal "boob twerk" video's voorbij komen het afgelopen jaar en heeft dit keer besloten mee te doen aan de "Hold a Coke with your Boobs Challenge", hier het resultaat..
Maria Nicol doet Twerken
Maria Nicol doet Twerken
Ik stel je voor aan Maria Nicol die ons in een kleine 3 minuten een wervelende twerk show voorschotelt.. Check!
Skeletor Learns to Twerk
Skeletor Learns to Twerk
Kennen we Skeletor nog, uit de He-Man comics ? Hij is terug en leert vandaag wat twerken is, wij kijken mee..

Bonus:
Hier How to Dubstep!
Fraules Twerk Team doet Beyonce's 7/11
Fraules Twerk Team doet Beyonce's 7/11
Billen schudden heet anno 2015 twerken en dat kunnen de dames van Fraules als geen ander. We zagen ze al eerder hun kont schud technieken demonstreren op nummers als "Wiggle" en "Na Na" van Treyz Song. Vandaag doen de dames het nummer 7/11 van Beyoncé

Extra: Russian Girls vs ‘Winnie-The-Pooh’
Hot Girl Twerk Box
Hot Girl Twerk Box
We gaan het strand op met een missie en vragen meiden een balletje al twerkend uit een doosje te toveren.. Het is mogelijk!
Fraules Twerk Team doet Na Na
Fraules Twerk Team doet Na Na
De dames van Fraules twerk team doen nog steeds goede zaken met hun billen schud video's, en doen dit maal hun kunstje op het nummer Na Na van Treyz Song..
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup], ownmash2015
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Failtube [13 November 2014]
TLP Best of October 2014 [Videomashup]
TLP Best of October 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand oktober 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of October 2014 Videomashup"...
Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea |+Pitbull BTS
Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea
We zagen laatst al de clip "Anaconda", wat niet zozeer een lekkere plaat was maar vooral opviel door het betere twerk werk van Nicki Minaj. Vandaag hebben we de nieuwe Jennifer Lopez single waarin niemand minder dan Iggy Azalea een opwachting maakt, met de titel "Booty". Ook Pitbull heeft een nieuwe single uit, "Fireball" opgenomen op het landgoed van Ome Hef met behulp van een kudde Playmates
Ellen Degeneres doet Anaconda
Ellen Degeneres doet Anaconda
Nicki Minaj staat momenteel in allerlei top 40 lijstjes met haar single "Anaconda" die voorzien is van een heftige twerk video, die al eerder voorbij kwam op TLP. Vandaag nemen we een kijkje bij de Ellen Degeneres die samen met Nicki het nummer spooft met deze clip..
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Twerken op "Bring it back" | by Travis Porter
Twerken op "Bring it back"
We gaan weer met de billen schudden of zoals dat tegenwoordig heet, twerken, en doen dat dit keer op de muziek van Travis Porter. Het nummer heet "Bring it Back", shake it!
Symphony No. 9 Allegro | Symphony de Twerk
Symphony No. 9 Allegro
De meeste twerk clips die we voorbij zien komen zijn vergezeld van een mooi dubstep of reggeaton nummer maar niet dit keer. We gaan namelijk twerken op klassieke muziek, en dat gaat prima!
People are Awesome | 100 Twerk Vines
People are Awesome
We zien met enige regelmaat de montage video's van Vanlize voorbij komen en vandaag heb ik er zelfs twee. Eerst kijken we nog eens hoe Awesome mensen zijn en als bonus is er ook nog een 100 Twerk Vines compilatie... Check!
Stormtroopers Twerk
Stormtroopers Twerk
Alhoewel de "Stormtroopers in de Starwars films" er doorgaan slecht vanaf komen zijn ze toch niet voor een kleintje vervaardigd en gaan ze mee met de trends op het internet. Vandaag hebben we een aantal manschappen die jullie graag hun twerk skills showen..
Dit is nou Twerken
Dit is nou Twerken
Voor diegene die nog steeds niet weten wat twerken nou precies inhoud heb ik een kleine montage met allerlei twerkende dames neergezet... Zo dat het voor eens en altijd duidelijk is!
Jimmy Kimmel reveals "Worst Twerk Girl" Prank
Jimmy Kimmel reveals "Worst Twerk Girl" Prank
Dat je op het internet niets moet geloven wat je ziet bewijst talkshow host Jimmy Kimmel maar weer eens. Afgelopen weekend lanceerde hij een clip van een meisje die al "twerkend" door een tafel heen viel en zichzelf daarbij in de brand stak. Die clip kon je afgelopen zaterdag al bekijken hier op TLP, en gisteravond zag ik die clip nog meerdere malen voorbij komen op televisie .. Nu blijkt dat we allemaal in de maling genomen zijn ..
Worst Twerk Fail [EVER]
Worst Twerk Fail [EVER]
Tegenwoordig heet het Twerken wij noemde het vroeger gewoon Bootyshaken. Maakt verder allemaal niet uit, deze dame is internets grootste faalhaas wanneer het op twerken aankomt... Kijk snel mee waarom!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers