Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Speed 4 - !Danger Find Another Way

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best New Trailers of Week 51
Best New Trailers of Week 51
De beste trailers van films die of net uit zijn of er aan zitten te komen zie je terug in de wekelijkse trailer compilaties van Film is Now. Hier de oogst van week 51!
Best New Trailers of Week 50
Best New Trailers of Week 50
Half Nederland is de aankomende week vrij en dan is het wel handig om bijvoorbeeld te weten wat er zoal in de bioscoop draait. We hebben weer een mooi overzicht met de laatste film trailers...
Best New Trailers of Week 49
Best New Trailers of Week 49
Het wekelijkse trailer overzicht van Film is Now staat weer voor je klaar met dit keer de oogst van week 49!
Best New Trailers of Week 48
Best New Trailers of Week 48
Ben je net als ik een film enthousiast en wil je graag weten wat er zoal allemaal uit gaat komen qua films dan zijn deze wekelijkse trailer overzichten perfect om te volgen... Hier deeltje 48 van 2018!
The Lion King: Side-By-Side Comparison
The Lion King: Side-By-Side Comparison
Er komt een nieuwe Lion King aan die er in de trailers al erg spectaculair en veelbelovend uitziet. We hebben twee video's waar in we de oude versie en de nieuwe Disney films naast elkaar leggen om te vergelijken...
Best New Trailers of Week 47
Best New Trailers of Week 47
Met de winter in aantocht bekijken we eventjes de nieuwste trailers van films die je de aankomende maanden lekker van op je bankje onder een dik dekbed kunt gaan bekijken, of in de bioscoop natuurlijk. De oogst van week 47!
Best New Trailers of Week 46
Best New Trailers of Week 46
Zo'n 25 minuten lang is deze weeks trailer compilatie met daarin de nieuwste trailers van films die binnenkort in de bioscoop verschijnen. Deeltje 46!
Best New Trailers of Week 45
Best New Trailers of Week 45
Films die je op je todo lijstje kan gaan zetten zie je weer terug in het wekelijkse trailer overzicht van YT kanaal Film is Now, vandaag de oogst van week 45!
Best New Trailers of Week 44
Best New Trailers of Week 44
Met de winter op komst is het nu de tijd om vast wat lijstjes aan te leggen met films die je de aankomende tijd kunt gaan kijken. We hebben weer een nieuwe compilatie met filmtrailers.. check het uit!
Best New Trailers of Week 43
Best New Trailers of Week 43
Alle nieuwe film trailers die de afgelopen week uitkwamen zie je nog eens terug in compilatievorm in het wekelijkse trailer overzicht van YT kanaal Film is now. De oogst van week 43, zie je hier!
Best New Trailers of Week 42
Best New Trailers of Week 42
Het is maandag en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een nieuw overzicht met film trailers die de afgelopen week uitkwamen. De oogst van week 42 levert zo'n 27 minuten aan nieuwe film trailers op, check het uit!
Best New Trailers of Week 41
Best New Trailers of Week 41
In het wekelijkse trailer overzicht van de week zo'n 20 minuten aan nieuwe film trailers die de afgelopen week uitkwamen in compilatievorm... Check!
New York Comic Con 2018: Trailers
New York Comic Con 2018: Trailers
Van 4 oktober tot 7 oktober werd in New York de ondertussen wereldberoemde Comic Con gehouden waar ook allerlei film en serie enthousiastelingen hun hart konden ophalen met nog niet vertoonde trailers en sneak previews. We hebben een compilatie van het aldaar getoonde...
Best New Trailers of Week 40
Best New Trailers of Week 40
We beginnen de maandag altijd met een overzicht van de laatste trailers die de afgelopen week allemaal zijn uitgekomen van te verwachte films of films die net in de bios zijn gaan draaien. Hier het overzicht van week 40, 2018!
Best New Trailers of Week 39
Best New Trailers of Week 39
Met de winter in aantocht kan je maar het best wat lijstjes bij elkaar sprokkelen met films die je wilt gaan zien. Daarvoor hebben we deze wekelijkse trailer compilaties met vandaag al weer het 39e overzicht van dit jaar...
Best New Trailers of Week 38
Best New Trailers of Week 38
We zijn er eventjes een paar dagen uit geweest richting zon want het werd met toch een beetje te koud onder m'n voeten. Vandaag zijn we weer terug en de maandag beginnen we altijd met een nieuwe compilatie met filmtrailers, hier de oogst van week 38 in 2018!
Best New Trailers of Week 37
Best New Trailers of Week 37
We hebben weer een overzichtje met nieuwe trailers van films die of net in de bioscoop draaien of binnenkort te verwachten zijn. Week 37!
Best New Trailers of Week #36 | 2018
Best New Trailers of Week #36
De nieuwste film trailers zie je in dit wekelijkse overzicht van Film is Now, de oogst van week 36 in 2018 in compilatievorm!
Best Trailers of Week #35 | 2018
Best Trailers of Week #35 - 2018
De laatste trailers zie je weer in compilatievorm voorbij komen in dit wekelijkse overzicht van Youtube kanaal Film is Now... Kijk mee!
Best Trailers of Week #34 | 2018
Best Trailers of Week #34
De nieuwste trailers van films die nog in de bioscoop moeten verschijnen zie je in weer een nieuw wekelijks overzicht van Film is Now, de oogst van week 34!
Best New Trailers of Week #33 | 2018
Best New Trailers of Week #33
De nieuwste bioscoop trailers van de afgelopen week, week 33, zie je nog eens terug in compilatievorm, deze week zo'n 20min. van duur...
Best New Trailers of Week #32 | 2018
Best New Trailers of Week #32 - 2018
De laatste trailers van films die nog in de bioscoop moeten verschijnen zie je in het wekelijkse overzicht van Youtube kanaal Film is Now. Hier is de oogst van week 32 / 2018!
Best New Trailers of Week #31 | 2018
Best New Trailers of Week
De nieuwste trailers van films die nog in de bioscoop moeten verschijnen zie je in dit wekelijkse overzicht waar we vandaag deeltje 31 van mogen presenteren... Check!
Best New Trailers #30
Best New Trailers #30
In de zomer komen om onbegrijpelijke reden de meest coole films uit en zo is het wekelijkse overzicht met nieuwe trailers deze week extra goed gevuld met 40 minuten aan trailer materiaal van films die binnenkort in de bios verschijnen...
All SDCC 2018 Movie Trailers | Compilation
All SDCC 2018 Movie Trailers
Tijdens het Comic Con evenement in San Diego worden bezoekers niet alleen getrakteerd op allerlei cosplayers die daar rondlopen maar kunnen ze ook genieten van de nieuwste film trailers, en dat waren er nog al wat. We hebben een 20 minuten durende compilatie waarin deze trailers allemaal voorbij komen...
Best New Trailers #28
Best New Trailers #28
Het afgelopen jaar hebben we iedere maandag een overzicht met de nieuwste bioscoop film trailers voor je neergezet, en vandaag is dat niet anders. Deeltje 28!
Best New Trailers #26
Best New Trailers #26
De nieuwste trailers van films die net in de bioscoop zijn gaan draaien of nog te verwachten zijn zie je terug in dit wekelijkse trailer overzicht. Deeltje 26 van 2018!
Best Trailers of the Week | 25 June
Best Trailers of the Week - 25 June
De beste film trailers van de afgelopen week zie je nog eens terug in dit wekelijkse trailer overzicht van Joblo die net iets langer dan een half uur duurt... Check!
E3 2018: ALL Cinematic Game Trailers
E3 2018: ALL Cinematic Game Trailers
Best New Weekly Trailers #23
Best New Weekly Trailers #23
Het is maandag en dat betekent dat we weer een overzichtje hebben met de nieuwste bioscoop trailers, deeltje 23!
Best New Weekly Trailers #21
Best New Weekly Trailers #21
Het is maandag en dat hebben we altijd een nieuw overzicht met filmtrailers en zo ook vandaag met o.a. de trailers van Mowgli, Shock and Awe en City of Lies... Check!
Best New Weekly Trailers #20
Best New Weekly Trailers #20
Ook op deze tweede Pinksterdag hebben we weer een compilatie met de beste trailers van films die binnenkort in de bioscoop gaan draaien. Nummertje 20 van 2018!
Best New Weekly Trailers #19
Best New Weekly Trailers #19
We starten de maandag met een nieuwe batch aan verse filmtrailers van films die nog in de bioscoop of op dvd moeten verschijnen. Deeltje 19 van 2018!
Best New Weekly Trailers #18
Best New Weekly Trailers #18
We starten de maandag met een nieuwe editie trailers van films die er aan zitten te komen en de moeite waard zijn om te gaan bekijken. Deeltje 18 van 2018!
Best New Weekly Trailers #17
Best New Weekly Trailers #17
De nieuwste trailers zie je terug in dit wekelijkse trailer overzicht met allerlei nieuwe trailers handig verpakt tot één compilatie...
Best New Weekly Trailers #16
Best New Weekly Trailers #16
We beginnen de maandag zoals gewoonlijk met een nieuw trailer overzicht van te verwachten films uit de Weekly Trailers serie. Vandaag deeltje 16 van 2018!


Bonus: Best Tv Series 2018 (So Far)
Movies Coming this Summer 2018
Movies Coming this Summer 2018
Nu dat het eindelijke weer zomer is gaan we natuurlijk lekker terrasseren en kunnen we deze films altijd nog eens later bekijken, want het zijn wel dé films van deze zomer 2018!
Best New Weekly Trailers #15
Best New Weekly Trailers #15
Welke trailers zijn er de afgelopen week allemaal uitgekomen ? Je ziet het in dit wekelijkse overzicht met de nieuwste filmtrailers... nummertje 15 van 2018!
Best New Weekly Trailers #14
Best New Weekly Trailers #14
We hebben weer een overzichtje met de nieuwste film trailers voor je klaarstaan, omdat het maandag is. Nummertje 14!
Best NEW Weekly Trailers #13
Best NEW Weekly Trailers #13
We hebben weer een compilatie met de beste trailers van films die de aankomende week uitkomen, deeltje 13!
Best New Weekly Trailers #12
Best New Weekly Trailers #12
We beginnen de maandag altijd met een compilatie met de nieuwste film trailers, vandaag deeltje 12!
Best New Weekly Trailers #11
Best New Weekly Trailers
Iedere maandag hebben we een compilatie met de beste nieuwe film trailers van films die je echt in de bioscoop moet gaan bekijken, als je ze niet weet te downloaden. Vandaag deeltje 11!
Best New Weekly Trailers #10
Best New Weekly Trailers #10
Alle trailers die de afgelopen week uitkwamen zie je in een kleine 25min. nog eens aan je voorbij trekken in het wekelijkse trailer overzicht van Youtube kanaal FilmisNow... Nummertje 10 van 2018!
Best New Weekly Trailers #9
Best New Weekly Trailers
De laatste trailers die de afgelopen week verschenen op het internet zie je terug in het wekelijkse trailer overzicht van Youtube kanaal Filmsinow... Deeltje 9!
Honest Oscars 2018
Honest Oscars 2018
Aanstaande zondag worden de Oscars uitgereikt en ondertussen zagen we al wat supercuts met kanshebbers voorbij komen. Vandaag het eerlijke verhaal achter deze kanshebbers in een speciale editie van Honest Trailers door Screen Junkies. De Oscars 2018 editie!
Best New Weekly Trailers #8
Best New Weekly Trailers #8
De laatste trailers zie je terug in dit wekelijkse overzicht van Youtube kanaal FilmisNow. Deeltje 8 al weer van 2018!
Best New Weekly Trailers - Part 7
Best New Weekly Trailers - Part 7
De nieuwste trailers van deze week zie je nog eens in het wekelijkse trailer overzicht van Youtube kanaal Film is Now. Deeltje 7 van 2018!
Best Latest Weekly Trailers | Week #6
Best Latest Weekly Trailers
In dit wekelijkse trailer overzicht vind je iedere week de nieuwste trailers van de vetste films in compilatievorm. Dit is deeltje 6 van 2018!
Best Latest Weekly Trailers | Week #5
Best Latest Weekly Trailers - Week #5
Ga er eventjes lekker voor zitten want in iets langer dan 20 minuten komen de nieuwste film trailers van deze week weer voorbij in compilatievorm...
Superbowl Trailer Teasers 2018
Superbowl Trailer Teasers 2018
Naast allerlei coole commercials die speciaal voor de Superbowl gemaakt worden en uitgezonden tijdens de pauzes van de Superbowl die morgen gespeeld gaat worden, worden er ook allerlei nieuwe films onder de aandacht gebracht. In deze compilatie de teasers van die trailers...

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers