Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Speed 4 - !Danger Find Another Way

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Sultans of Swing | Metal cover
Sultans of Swing - Metal cover
Muziekproducer Leo Moracchioli doet samen met zangeres Mary Spender een metal cover van het nummer "Sultans of Swing" door Dire Straits... Check het uit!
Best Fails of Week #4 September 2017
Best Fails of Week #4 September 2017
Het is vrijdag en dat betekent een nieuwe rondje fail clips in compilatie vorm van Fail Army. Dit keer de beste fail filmpjes van de 4e week van september 2017!
Ken Block in Terrakhana Swing Arm City
Ken Block in Terrakhana Swing Arm City
Death Defying Waterfall Rope Swing
Death Defying Waterfall Rope Swing
In de Xtreme Sport compilatie van deze week o.a. aandacht voor een waaghals die Tarzan speelt bij een waterval, BMX en nog een aantal andere extreme sportievelingen... Kijk mee!
Rope Swing Paragliding the Swiss Alps
Rope Swing Paragliding the Swiss Alps
Insane Shipwreck Rope Swing
Insane Shipwreck Rope Swing
PAA | Rope Swing in Abandoned Warehouse
PAA
Altijd al eens Tarzan willen spelen maar nooit de juist locatie kunnen vinden ? In dit verlaten pakhuis kan het gewoon...
Miguel Montalban cover Sultans of Swing
Miguel Montalban cover Sultans of Swing
Ik stel je voor aan straatartiest Miguel Montalban die voorbij komend publiek in Londen trakteert op een ijzersterke cover van het nummer Sultans of Swing door Dire Straits... WOW!
Top 5 PAA: Rope Swing, Ice Climbing & Skiing
TOP 5 PAA: Rope Swing, Ice Climbing & Skiing, Awesome
In de midweekse People are Awesome compilatie van het gelijknamige Youtube kanaal deze week vooral aandacht voor Rope Swing, Ice Climbing en Skiing...
Extreme Russian Swing Flips into a Lake
Extreme Russian Swing Flips into a Lake
We gaan naar SloveniŽ waar aan een meer een super coole Russische Swing is gebouwd die mensen het water in katapulteert, Awesome! We verlangen nu al weer naar de zomer van 2017!
Skydivers Play on the Ultimate Mega Swing
Skydivers Play on the Ultimate Mega Swing
Skydivers, Marco Waltenspiel, Georg Lettner, Marco FŁrst en Dominic Roithmair wilde eigenlijk nog iets extremer gaan dan ze al deden in hun sport. Met twee hete luchtballonen, 125m touw en op een hoogte van 1800meter bouwde ze in samenwerking met Redbull deze ultieme schommel... Check!
Rope Swing from the Wooden Tower
Rope Swing from the Wooden Tower
Wie heeft er nu niet altijd al eens Tarzan willen spelen, om aan een lang touw van een toren af te springen en vervolgens in het water te plonsen. De mensen van Youtube kanaal Radcow bouwde zelf een toren en voegde woord bij daad... Yihaa!
360 Swing + Paramotor
360 Swing + Paramotor
Als uitvinder ben je altijd aan het bedenken hoe je eenvoudige zaken nog makkelijker kan maken, voor jezelf en de mensheid. Uitvinder Colin Furze houdt daarnaast ook van snelheid en dus was het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn 360 Swing een upgrade gaf, door er een paramotor aan vast te binden.. Awesome!
Sultans Of Swing | Gayageum cover by Luna
Sultans Of Swing, Gayageum cover by Luna
Een "Gayageum" is een traditioneel Koreaans instrument, met 12 snaren en een geheel eigen sound. Ik stel je vandaag voor aan Luna Lee die op dit instrument het nummer "Sultans of Swing" van Dire Straits covert.. TALENT!

EXTRA:
- Tina S covert Beethoven
HUGE Homemade 360 Swing
HUGE Homemade 360 Swing
Uitvinder en snelheidsduivel Colin Furze heeft weer eens een nieuw bouwwerk bedacht die hij in zijn tuin heeft opgesteld... We gaan schommelen! Lijkt me een leuke buurman, die Colin!
Rope Swing Water Launcher in 4K
Rope Swing Water Launcher in 4K
Failtube [21 June 2016]
Giant Basketball Freestyle Rope Swing
Giant Basketball Freestyle Rope Swing
De heren van Dunking Devils hangen vandaag met touwen aan een brug en maken hun dunks al zwaaiend richting de basket toe, in deze heerlijke zomerse video...
Failtube [25 March 2016]
Failtube [25 November 2015]
600ft Insane Rope Swing | Devin Supertramp
600ft Insane Rope Swing
We kijken weer mee naar een dag in het leven van onze favoriete shortfilm maker, Devin Supertramp, die dit keer in Griekenland is voor deze "600ft Insane Rope Swing" video..
Failtube [4 November 2015]
Why We Love Mountain Biking 2015
Why We Love Mountain Biking 2015
We sluiten deze broeierige dag af met een heerlijke Mountain Bike montage, die ons er weer eventjes aan herinnerd waarom we een liefde voor deze wielersport hebben..
MEER SPORT VIDEO'S 18 juni 2015
Bonus 1: Damien Walters vs Russian Swing
Bonus 2: World's Best BMX Riders in 4K
Bonus 3: Katie Nolan vs the Beer Mile
GoPro Sports 2K15 | Spring Edition
GoPro Sports 2K15
We zitten al bijna in de zomer van 2015, en als ik zo eens naar buiten kijk dan schijnt het zonnetje er lustig op los. Afgelopen jaar was ik begonnen met het compileren van allerlei GoPro sport clips, en inmiddels zijn er drie delen in de GoPro Sports 2K14 serie. Nu een jaar later heb ik het eerste deel van 2015 voor je klaargezet, de Spring Edition..

TLP Best of November 2014 [Mashup]
TLP Best of November 2014 [Mashup]
Door alle drukte die de maand december met zich meebrengt waren we nog niet aan onze maandelijkse mashup toegekomen. Tot vandaag dan! De muziek is van Elephante en het nummer heet Shake the Earth ft. Lyon Hart, hier te downloaden. Kijk mee want in een slordige 4 minuten komen de beste clips van de afgelopen maand weer in sneltreinvaart voorbij in de Best of TLP November 2014 videomashup.. En ja, het is weer een juweeltje! UPDATE: PLAYLIST!

GoPro Sports 2K14 | Part 3
GoPro Sports 2K14
Naast onze maandelijkse video-mashups die we iedere maand in het TLP-Youtube kanaal plaatsen hebben we het afgelopen jaar ook hard gewerkt aan andere compilaties. Zo was er de serie "GoPro Sports 2K14", waar je al eerder twee delen van hebt kunnen zien. Vandaag het laatste deel van dit jaar, en ongetwijfeld komt deze serie gewoon in 2015 weer terug.. Deeltje 3, ENJOY! Playlist bij meer!

Epic Hot Air Balloon Rope Swing | Devin!
Epic Hot Air Balloon Rope Swing
We gaan springen uit een luchtballon samen met Devin Supertramp die voor ons alles heeft vastgelegd zoals alleen hij dat kan... Check!
TLP Best of September 2014 [Mashup]
Mashup September, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of September 2014 Videomashup"...
TLP - Best of September 2014 [Videomashup]
TLP - Best of September 2014 [Videomashup], ownmash14


50 Foot Rope Swing | Devin Supertramp
50 Foot Rope Swing
Het is woensdag en dat betekent dat er weer een nieuwe action packed shortfilm van Devin Supertramp te bewonderen valt en dit keer gaan we als een volleerde Tarzan al slingerend het water in vanaf een metertje of 15.. Check!

Behind the Scenes footage, hier!
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Ram vs Dirtbiker filmed with a GoPro
Ram vs Dirtbiker filmed with a GoPro
Gisteren zagen we al een episch GoPro filmpje voorbij komen van een Rus en vandaag heb ik ook een grappige clip gevonden al betwijfel ik of de persoon in kwestie het ook allemaal zo grappig vond om met een boze ram achter zich aan te rijden... Wij kijken mee!
The Russian Swing in POV | GoPro
The Russian Swing in POV
Dat je als leek met een GoPro HD camera toch de meest coole clips kan maken zagen we ondertussen al in onze GoPro Sports of Summer 2k14 en de GoPro best of Animals 2k14 compilaties... Vandaag een Rus die gaat swingen terwijl hij alles filmt met dat duivelse cameraatje.. Waterfun, Russia Style, Check!
Brazil Streetartist covers Sultans of Swing
Brazil Streetartist covers Sultans of Swing
Ook al hebben we niet zo veel meer te zoeken in BraziliŽ, of het moet zijn om de medaille op te halen voor de derde plek, gaan we vandaag toch nog eventjes terug naar Sao Paolo in BraziliŽ waar deze straatartiest een epische cover van het Dire Straits nummer "Sultans of Swing" ten gehoor brengt, inclusief solo!
Failtube [24 Juni 2014]
TLP Best of April 2014 [Videomashup]
ownmash14, mashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

Mountain Dew Bridge Swing
Mountain Dew Bridge Swing
Niet alleen Redbull geeft je vleugels ook het Amerikaanse energiedrankje Mountain Dew blijkt je dit soort krachten te geven. We gaan vandaag daarom springen, swingen van een brug... Check!
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup]
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips vind je terug bij meer lezen.. CHECK!


600ft Rope Swing Bungee Jump at Magwa Falls
600ft Rope Swing Bungee Jump at Magwa Falls
We reizen af naar Zuid Afrika naar de Magwa Falls waterval om te gaan bungee jumpen. Zoals gezegd, krijg ik al hoogtevrees als ik op een stoeprand sta, dus voor de mensen die een soortgelijk probleem hebben.. Sla deze clip over!
Rope Swing Zipline [Devin Supertramp]
Rope Swing Zipline [Devin Supertramp]
Het is afgelopen met de vakantietijd er moet weer gewerkt worden voor de poen en dat geldt dus ook voor onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp. We hebben een leeg NFL stadion, een team van Aerial Concepts voor de stunts en een zooi gesponsorde camera's van Panasonic om alles perfect te kunnen filmen. Het levert deze mooie clip op, Rope Swing Zipline in een NFL Stadium..
Sultans of Swing on the Ukulele
Sultans of Swing on the Ukulele
Sultans of Swing, is de eerste single van de legendarische Engelse rockband Dire Straits en tevens de naam van het tweede compilatiealbum. Ik stel je voor aan Kyeg Ratton die het opneemt tegen Mark Knopfler en diens gitaar solo op z'n minst evenaart, alleen doet Kyeg het op een Ukelele..
Psychedelic Golf Challenge + Epic Golf Ninja
Psychedelic Golf Challenge + Golf Ninja
Golf is niet eens zo saai als je zou denken, vooral niet deze Psychedelische Golf Challenge variant waaraan pro golfer, en voormalig amateur wereld kampioen golf, Rick Fowler zich aan waagt. Cool natuurlijk, maar kende je deze Ninja golfer ook al ?!
Failtube [12 Juni 2013]
Failtube [13 Mei 2013]
Rope Swing Fail Compilation
Rope Swing Fail Compilation
Door de jaren heen hebben we genoeg figuren voorbij zien komen die dachten directe afstammelingen te zijn van Tarzan. Althans, dat zou je denken als je ziet wat voor stunts ze proberen uit te halen. In deze compilatie allemaal wannabe Tarzan's die het nťt niet haalde ... Jammer hoor!
Insane Canyon Rope Swing [Devin Supertramp]
Insane Canyon Rope Swing [Devin Supertramp]
Shortfilm maker Devin Supertramp heeft al een aardige reputatie opgebouwd met zijn coole shorts op Youtube.. Elke week kijken we er stiekem naar uit en dat is ook niet zo verwonderlijk als je z'n clips bekijkt. Dit keer gaan we in een canyon aan een touwtje slingeren.... + behind the scenes footage!
Failtube [28 September 2012]
World's Largest Rope Swing [Epic]
World's Largest Rope Swing
Ik denk dat dit zo'n beetje de grootste schommel ter wereld is en we gaan daarvoor eventjes naar de Moab woestijn in Utah. Wie durft dit ?!
Tarzan Swing went Wrong [Fail]
When Tarzan Fails [Ouch]
Nadat Tarzan als wees is achtergelaten in de jungle door zijn ouders Lord en Lady Greystoke wordt hij opgevoed door apen die hem leren te overleven in de jungle. Nou zijn er wel vaker van die stakkers die denken de "Tarzan Move" in huis te hebben en deze faalt eigenlijk ook weer hopeloos. Hij zal nog eventjes hoofdpijn hebben ook, schat ik zo...

Swing of Change [Animation]
Swing of Change
Zoals gezegd de geanimeerde afstudeer projecten vliegen ons momenteel om de oren en daar ben ik in ieder geval helemaal niet rouwig om. We gaan eventjes terug in de tijd naar de 30er jaren waar ene Harry een "Barbershop" heeft en helemaal niets van negers moet hebben. Wanneer er een magische trompet in zijn zaak beland verandert zijn wereld.

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers