Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

SaBo-FX presents Russians
SaBo-FX presents Russians
SaBo-FX presents Sensation
SaBo-FX presents Sensation
Don't be so Shy | by SaBo-FX
Don't be so Shy - SaboFX
Carnival of Lust
Carnival of Lust
Muziekproducer en pizza liefhebber Joost Kuin, beter bekend als Sabo-FX heeft weer een heerlijk nummertje uitgebracht met vocals van Crystal Sherry en natuurlijk weer voorzien van een dito videoclip zoals we van hem gewend zijn...
When the Rain begins to Fall 2016
When the Rain begins to Fall 2016
Kennen we het nummer "When the Rain begins to Fall" van Jermaine Jackson en Pia Zadora ? In 1984 stond dit nummer wekenlang op nummer 1 en het was tevens meteen het laatste wat we van Pia hebben vernomen. Onze grote muziekmakende vriend SaBo-FX nam het nummer onder handen en gaf het een 2016 jasje, en uiteraard zit er weer een gelikte video bij... Check het uit!
SaBo-FX presents Exclusive
SaBo-FX presents Exclusive
We volgen muziek producer Sabo-FX al een tijdje hier op TLP en vandaag presenteert de beste man zijn eerste productie voor 2016, met de titel Exclusive. Zoals je gewend bent zit er ook deze keer weer een videoclip bij zijn nummer die boordevol met mooie dames zit. Je ziet o.a. Noelle Monique en Amberleigh West in deze videoclip!
SaBo-FX | Close 2 U
SaboFX, Close 2 U
We volgen de verrichtingen van de Nederlandse producer Joost Kuin, aka Sabo-FX, al een tijdje en presenteren vandaag zijn meest recente werk, de track "Close 2 U". Zoals altijd zit er ook dit keer een heerlijke begeleidende videoclip bij met dames van Playboy... Enjoy!
Sabo-FX | Hot Summer II
Sabo-FX
En daar zijn we weer met een nieuwe track van Sabo-FX, die dit keer een remake / cover maakte van Bonnie Tyler's 'Holding Out for a Hero'. Een productie dus van eigen bodem die met deze zomerse temperaturen prima klinkt door de speakers van je boombox.. Uiteraard is de videoclip weer voorzien van allerlei vrouwelijk schoon..
TasteLikePizza - Best of March 2015
TasteLikePizza - Best of March 2015, ownmash2015
De allerbeste video's van de afgelopen maand hebben we nog eens in een mooie videomashup bijeen gebracht in onze "Best of March 2015 videomashup!"SaBo-FX - Eyecandy
SaBo-FX - Eyecandy
Joost Kuin, aka SaBo-FX, is een producer van eigen bodem die zijn muzikale uitspattingen altijd voorziet van een sexy videoclip. Zo ook vandaag met het nummer "Eyecandy", Adagio for TRON trance remix...
TLP Best of November 2014 [Mashup]
TLP Best of November 2014 [Mashup]
Door alle drukte die de maand december met zich meebrengt waren we nog niet aan onze maandelijkse mashup toegekomen. Tot vandaag dan! De muziek is van Elephante en het nummer heet Shake the Earth ft. Lyon Hart, hier te downloaden. Kijk mee want in een slordige 4 minuten komen de beste clips van de afgelopen maand weer in sneltreinvaart voorbij in de Best of TLP November 2014 videomashup.. En ja, het is weer een juweeltje! UPDATE: PLAYLIST!

SaBo-FX - Roxanne
SaBo-FX - Roxanne
Joost Kuin, kennen we beter als Sabo-Fx en is een Nederlandse muziek producer die we al een tijdje volgen hier op TLP. Naast eigen tracks maakt hij ook regelmatig lekkere remixen van bekende nummers en dat doet hij vandaag met de Police song, Roxanne... Ook dit keer zit er weer een sexy muziekclip bij zijn werk.. Kijk mee!
TLP Best of August 2014 [Videomashup]
Best of August 2014, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand gepost op TLP vind je zoals iedere maand terug in onze maandelijkse videomashup waarmee we ondertussen zijn aangeland bij de Beste clips van augustus 2014, terwijl je luistert naar muziek van The Prophet!

SaBo-FX - Festival
SaBo-FX - Festival
We volgen de verrichtingen van muziek producer Sabo-FX nu al een aantal jaartjes hier op TLP en vandaag verscheen er weer eens een nieuwe productie van zijn hand met de titel "Festival", de Adagio 4 strings remix!
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers