Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Dramatic Roadrage Incident in Santa Clarita
Dramatic Road Rage Incident in Santa Clarita
We schakelen eventjes over naar Santa Clarita in de VS waar een oplettende automobilist deze dashcam opnames maakte van een roadrage incident met dramatische gevolgen...
Jukin's Top 10 Road Rage Videos
Jukin's Top 10 Road Rage Videos
Als je op de weg zit en ruzie krijgt met een andere weggebruiker heeft het zo weinig zin om je daar over te gaan opfokken, al is niet iedereen het daar mee eens. We hebben een Top 10 van opgefokte standjes in het verkeer samengesteld door Jukinvideo...
Failtube [4 August 2016]
Russian Roadrage & Crashes | Spring 2016
Russian Road Rage Car Crashes Spring 2016
Vooral in de voormalige Sovjet Unie rijden ze met dashcams rond, dit om allerlei verzekeringsoplichters te slim af te zijn. Niet zo heel erg vreemd dus dat het merendeel van de dashcam filmpjes waarop ongelukken of agressieve mede weggebruikers te zien zijn uit die streken komen. Zo ook vandaag in deze "Russian Road Rage & Car Crashes" compilatie.
Failtube [11 March 2016]
Crazy Roadrage gone Wrong
Crazy Roadrage gone Wrong
Dat er naast een hoop ongelukken ook nog eens allerlei opgefokte standjes in het verkeer zijn te betreuren, wisten jullie al wel door de vele "roadrage" filmpjes die we in het verleden al voorbij zagen komen. Youtube filmmaker Logan Paul komt met een eigen versie, Don't mess with the 1.5 Squad...
Jukin's Road Rage Compilation
Jukin's Road Rage Compilation
Wat kunnen mensen zich toch druk maken op de weg, de zogenaamde "roadrage" filmpjes die we vandaag in compilatievorm aan je laten zien in deze montage van Jukinvideo ..
Road Rage & Car Crashes of February 2015
Road Rage & Car Crashes of February 2015
Failtube [13 February 2015]
Road Rage & Car Crashes | #January 2015
Road Rage & Car Crashes
Het was al weer de hoogste tijd voor het maandelijkse Road Rage & Car Crashes overzicht met dit keer de "beste" clips uit januari 2015 achter elkaar gezet, in een compilatie!


Extra: Worst Parking Ever Prank
Road Rage & Car Crash | #December 2014
Road Rage & Car Crash
Moet je vandaag de weg op dan is het uitkijken geblazen want het kan her en der veraderlijk glad zijn. In Rusland is er altijd wel wat aan de hand op de weg en dat zien we maandelijks terug in de Road Rage & Car Crash compilatie waarvan dit de december editie is.. Check het uit!
Road Rage & Car Crashes | December 2014
Road Rage & Car Crash Compilation
Alhoewel we soms zo onze twijfels hebben over de goede afloop van sommige crashes blijft de maker van dit soort clips mij bezweren dat er echt geen dodelijke ongelukken in deze Road Rage en Car Crash compilatie van december 2014..
Failtube [26 November 2014]
30Min. Dragon Con 2014 | +Bonus vids
20141120-dragon-con-30min.jpg
We hebben het afgelopen jaar heel wat mooie cosplay video's voorbij zien komen hier op TLP maar nog geen zo lang als deze "Really Long Dragon Con 2014 Video" die een klein half uurtje van duur is.. Hieronder nog wat bonus video's die momenteel een rondje web doen..
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Football Juggling World Finals
Bonus 2: Rainbow Man | the Trailer
Bonus 3: 60min. of Road Rage & Car Crashes
Road Rage and Car Crashes [October]
Road Rage and Car Crashes [October]
De maand oktober zit er al weer op en zoals je gewend ben hebben we aan het einde van de maand altijd allerlei overzichtjes. Dit zijn de "beste" roadrage en carcrash video's van de afgelopen maand in compilatie vorm..
Road Rage and Car Crashes | October 2014
Road Rage and Car Crashes
Er gaat nogal eens wat mis op de autosnelwegen her en der. Al dat soort clips worden opgespaard tot er genoeg zijn om weer een Road Rage and Car Crash compilatie te maken, zoals deze met de "beste" crashes en roadrage momenten van de afgelopen 2 weken in oktober 2014.
Road Rage & Car Crashes [September 2014]
Road Rage & Car Crashes [September 2014]
Er gebeurde weer van alles en nog wat op de snelwegen her en der en zoals iedere maand zien we dat soort ongelukken terug in de Road Rage & Car Crashes compilatie. Dit zijn de "beste" van september 2014!
Road Rage and Car Crashes of September 2014
Road Rage and Car Crashes of September 2014
Op de autowegen gebeurt nogal eens iets en gaat een en ander regelmatig fout. In de roadrage en carcrash compilaties zie je al deze misstanden door dashcams voorbij komen. Dit is de september editie van 2014..
Road Rage and Car Crashes of August 2014
Road Rage and Car Crashes of August 2014
Naast allerlei ongelukken zijn er ook genoeg opgefokte standjes te vinden in het verkeer en in de Road Rage and Car Crashes serie zien we dat soort beelden maandelijks voorbij komen. Hier de montage video van augustus 2014!
Best Road Rage and Car Crashes of July 2014
Best Road Rage and Car Crashes of July 2014
We zien de Road Rage en Carcrash compilaties regelmatig voorbij komen op TLP en vandaag hebben we een maandoverzichtje met daarin de "allerbeste", Road Rage and Car Crashes of July 2014...
Road Rage and Car Crashes [Week 2 July 2014]
Road Rage and Car Crashes [Week 2 July 2014]
We nemen weer een kijkje op diverse autowegen waar niet iedereen zich keurig aan de regeltjes houdt en het er soms hard aan toegaat in een nieuwe aflevering uit de Road Rage and Car Crashes serie.. Deeltje 2 van juli 2014!
Road Rage and Car Crashes [Week 1 July 2014]
Road Rage and Car Crashes [Week 1 July 2014]
Gisteren hadden we al twee nieuwe Car Crash compilaties voor je neergezet, uit Rusland en AziŽ en vandaag hebben we een nieuw deeltje uit de Road Rage and Car Crashes serie. Deel 1 van juli 2014!
Road Rage & Car Crashes [Week 4 June 2014]
Road Rage & Car Crashes [Week 4 June 2014]
We gaan de openbare weg weer op en kijken door dashcams mee naar de belevenissen van allerlei bestuurders die onderweg allerlei crashes en opgefokte standjes in het verkeer tegenkomen in een nieuw deel uit de Road Rage & Car Crashes serie.. Deeltje 4 van juni 2014!
Road Rage and Car Crashes [Week 3 June 2014]
Road Rage and Car Crashes [Week 3 June 2014]
Er ging weer van alles en nog wat mis op de autowegen de afgelopen week en in deze derde Road Rage and Car Crashes compilatie van juni 2014, zie je het allemaal weer voorbij komen...
Road Rage and Car Crashes [Week 2 June 2014]
Road Rage and Car Crashes [Week 2 June 2014]
Net als vanmorgen kijken we weer mee door verschillende dashcams die allerlei incidenten / ongelukken registreerde op de autobaan. Het is de tweede Road Rage en Car Crash montage van de maand juni 2014!
Road Rage and Car Crashes [ Week 1 June 2014 ]
Road Rage and Car Crashes [ Week 1 June 2014 ]
We kijken meer door verschillende webcams die gemonteerd zitten op de dashboard van vooral Russische auto's in de Roadrage en Carcrashes compilatie van juni week 1.
Road Rage and Car Crashes [ Week 4 May 2014 ]
Road Rage and Car Crashes [ Week 4 May 2014 ]
Wat gebeuren er toch vreemde dingen op de weg. We nemen weer een kijkje door de diverse camera's waar half Rusland mee lijkt rond te rijden in het vierde deel van de Road Rage and Car Crashes serie, mei 2014!

Nog zo'n idioot, Motorcycle Close Call! Thnx M!
Road Rage and Car Crashes | Week 3 May 2014
Road Rage and Car Crashes [ Week 4 April 2014 ]
Wat er allemaal op de wegen mis ging de afgelopen week zie je in een nieuwe dashcam compilatie met Road Rage en Car Crashes. Nummertje drie van mei 2014!
Road Rage and Car Crashes [Week 2 May 2014]
Russian Road Rage and Accidents
We gaan weer kijken naar allerlei opgefokte standjes en ramptoeristen door de lens van allerlei dashcams waar ze vooral in de voormalige Sovjet-Unie mee rondrijden... Kijk even mee naar deze tweede compilatie van mei 2014!
Russian Road Rage and Accidents April 2014
Russian Road Rage and Accidents April 2014
We nemen wederom een kijkje op de autoweg, dit keer in Rusland waar nogal veel opgefokte standjes in het verkeer te vinden zijn die ook nog eens allerlei ongelukken veroorzaken.. De april 2014 editie!
Road Rage and Car Crashes | Week 1 May
Road Rage and Car Crashes
We nemen weer een kijkje op de weg en kijken mee door de talloze dashcams waar ze vooral in het Oostblok mee rondtoeren en waarmee menig auto ongeluk of wegpiraat wordt vastgelegd. De 1e van de maand mei 2014!
Road Rage & Car Crashes | Driving in Asia 4
Road Rage & Car Crashes
We kijken weer mee door de verscheidene dascams gemonteerd op menig dashboard in Rusland en AziŽ. Eerst kan je gaan kijken naar een nieuw deel uit de Road Rage & Car Crashes serie, de april 2014 editie. En vervolgens is er ook nog een nieuw deel uit de Driving in Asia carcrash compilatie, deeltje 4!
Road Rage and Car Crashes [ Week 4 April 2014 ]
Road Rage and Car Crashes [ Week 4 April 2014 ]
Op de weg zijn heel wat opgefokte standjes te vinden die er een sport van maken om overige automobilisten het leven zuur te maken. We zien de nodige ellende in het vierde deel van Road Rage and Car Crashes, in de maand april 2014!
Road Rage and Car Crashes [Part 3 of April 2014]
We gaan de weg weer op en bekijken wat daar gebeurt door middel van de diverse dashcams waar hele vrachten Oost-blokkers uit angst voor verzekeringsfraude mee rondrijden. Het is de derde verzameling van april 2014!
Road Rage [2-4] & Fire Truck Crashes
Road Rage [2-4] & Fire Truck Crashes
Onderweg gebeuren er nog al eens wat ongelukken en ook zijn er allerlei opgefokte standjes die het verkeer er niet veiliger op maken. We hebben vandaag de tweede Road rage en Car crash compilatie van april 2014 voor je klaargezet en ook is er een compilatie met allerlei brandweerauto's die niet op bestemming aankomen.. Check!
Russian Road Rage and Accidents February-March 2014
Russian Road Rage and Accidents February-March 2014
Er gebeurde weer van alles op de wegen in het voormalige Oostblok, qua ongelukken en opgefokte standjes in het verkeer. Dit zijn de meest erge ongelukken van de afgelopen maand, February-March 2014.
Failtube [28 Maart 2014]
Road Rage 4 & Driving in Italy | the Car Crashes
Road Rage 4 & Driving in Italy
We nemen weer een kijkje op de weg en zien dat er nog steeds allerlei opgefokte standjes rondrijden die hun onvrede bot vieren op medeweggebruikers in een nieuw deel uit de Roadrage & Car crashes reeks waarin we vandaag zijn aangeland bij de vierde clip van maart 2014. Normaliter nemen we dan tegelijk een kijkje via dashcams op de Russische wegen maar dat wisselen we vandaag af met een dashcam compilatie vanaf de Italiaanse autostrada.. Check!
Roadrage & Dashcam Crashes | March #3
Roadrage & Dashcam Crashes
We hebben weer twee compilaties met beelden verkregen door allerlei dashcams, die in het Oostblok al niet meer weg te denken zijn uit het verkeer. Check hier de opgefokte standjes in het verkeer, in de Road Rage and Car Crashes compilatie van week 3 in maart 2014 en vervolgens is er de derde Car Accidents compilatie van deze maand, hier te zien ...
Roadrage & Dashcam Crashes | March #2
Roadrage & Dashcam Crashes
We hebben weer twee compilaties met beelden verkregen door allerlei dashcams, die in het Oostblok al niet meer weg te denken zijn uit het verkeer. Check hier de opgefokte standjes in het verkeer, in de Road Rage and Car Crashes compilatie van week twee in maart 2014 en vervolgens is er de tweede Car Accidents compilatie van deze maand, hier te zien ...
Road Rage and Car Crashes | Week 1 March 2014
Roadrage & Carcrashes
Met enige regelmaat zien we allerlei opgewonden standjes die hun heilige koe tot een oorlogsmachine maken door er als een generaal in te gaan zitten en te denken dat de weg van hun en niemand anders is. Dat wil nogal eens tot agressiviteit leiden op de autoweg en zo ook vandaag in een nieuw deel uit de Road Rage and Car Crashes serie, de eerste week van de maand maart... Check!
Road Rage and Car Crashes [February 2014]
Cars on the Road  & Road Rage
Op de weg gaat het nogal eens mis, in de Road Rage and Car crashes compilatie van februari 2014 zien we de brokkenpiloten van de afgelopen maand nog eens terug.. Check!
Cars on the Road Crashes & Road Rage [Jan2014]
Roadrage & Carcrashes
We gaan de weg weer op en kijken mee door de talloze dashcams waar men in Rusland mee rond rijdt naar een nieuw deel uit de Cars on the Road Crash compilatie serie, deel 5, en er is ook een nieuw deel met opgefokte standjes in het verkeer in de "Russian Road Rage and Accidents" serie, de Januari 2014 editie!
Road Rage and Car Crashes December 2013
Road Rage and Car Crashes December 2013
Het afgelopen jaar kwam er zo'n beetje iedere maand wel een compilatie clip voorbij uit de "Road Rage en Car Crashes serie". Die gaan we in 2014 ook gewoon weer voor je verzamelen en deze "Best of December 2013" montage had je nog tegoed..
Cars on the Road & Road Rage [November 2013]
Cars on the Road  & Road Rage [November 2013]
In Rusland gebeurt er nog al eens wat op de weg of op de autobaan en daarom volgen we de series Cars on the Road en de Road Rage compilaties van SFB. We zitten al weer in de maand december dus hier is de vierde Cars on the Road Dashcam montage van november en naast ongelukken gefilmd met dashcams zijn er ook heel wat opgefokte standjes die verhaal komen halen. Die zie je terug in de Road Rage compilatie van November door SFB.. Check!
Russian Road Rage & Accidents October | SFB
Russian Road Rage & Accidents October 2013
Niet iedereen weet zich te gedragen in het verkeer en er zijn nogal wat opgefokte standjes die zich op de openbare weg bevinden. Dat dit soms fout afloopt of gefilmd wordt, door bijvoorbeeld een dashcam, zien we in een nieuw deel uit de Russian Road Rage & Accidents serie van SFB. Het is de oktober 2013 editie !
Russian Road Rage & Accidents September 2013
Russian Road Rage and Accidents September 2013
Autorijden is tegenwoordig voor veel mensen een bron van ergernis, wat zo nu en dan allerlei vreemde verkeerssituaties oplevert, zeker in Rusland. Gelukkig rijdt zo'n beetje iedere Rus met een dashcam rond en kunnen wij dus gewoon meekijken naar dit soort taferelen ..
Driving in Russia & Road Rage Montage [3]
Driving in Russia & Road Rage Montage [3]
Het is tijd voor onze wekelijkse Blik op de weg in Rusland, en dat doen we vandaag met twee compilaties. Zo is daar de nieuwe Roadrage & Crashes compilatie en uiteraard is er ook weer een nieuw deel uit de Driving in Russia serie. Dit keer week 3 van augustus 2013..
Failtube [21 Augustus 2013]
Road Rage and Car Crashes [Week 2 August 2013]
Road Rage and Car Crashes [Week 2 August 2013]
Alle ongelukken, bijna ongelukken en opgefokte standjes in het verkeer, zien we weer voorbij komen in de tweede Road Rage and Car Crashes compilatie van augustus 2013

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers