Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Road Rage and Car Crashes [Part 3 of April 2014]
We gaan de weg weer op en bekijken wat daar gebeurt door middel van de diverse dashcams waar hele vrachten Oost-blokkers uit angst voor verzekeringsfraude mee rondrijden. Het is de derde verzameling van april 2014!
Road Rage [2-4] & Fire Truck Crashes
Road Rage [2-4] & Fire Truck Crashes
Onderweg gebeuren er nog al eens wat ongelukken en ook zijn er allerlei opgefokte standjes die het verkeer er niet veiliger op maken. We hebben vandaag de tweede Road rage en Car crash compilatie van april 2014 voor je klaargezet en ook is er een compilatie met allerlei brandweerauto's die niet op bestemming aankomen.. Check!
Russian Road Rage and Accidents February-March 2014
Russian Road Rage and Accidents February-March 2014
Er gebeurde weer van alles op de wegen in het voormalige Oostblok, qua ongelukken en opgefokte standjes in het verkeer. Dit zijn de meest erge ongelukken van de afgelopen maand, February-March 2014.
Failtube [28 Maart 2014]
At the Buidling Site Bravest Dog in the World Road Rage Karma
Road Rage 4 & Driving in Italy | the Car Crashes
Road Rage 4 & Driving in Italy
We nemen weer een kijkje op de weg en zien dat er nog steeds allerlei opgefokte standjes rondrijden die hun onvrede bot vieren op medeweggebruikers in een nieuw deel uit de Roadrage & Car crashes reeks waarin we vandaag zijn aangeland bij de vierde clip van maart 2014. Normaliter nemen we dan tegelijk een kijkje via dashcams op de Russische wegen maar dat wisselen we vandaag af met een dashcam compilatie vanaf de Italiaanse autostrada.. Check!
Roadrage & Dashcam Crashes | March #3
Roadrage & Dashcam Crashes
We hebben weer twee compilaties met beelden verkregen door allerlei dashcams, die in het Oostblok al niet meer weg te denken zijn uit het verkeer. Check hier de opgefokte standjes in het verkeer, in de Road Rage and Car Crashes compilatie van week 3 in maart 2014 en vervolgens is er de derde Car Accidents compilatie van deze maand, hier te zien ...
Roadrage & Dashcam Crashes | March #2
Roadrage & Dashcam Crashes
We hebben weer twee compilaties met beelden verkregen door allerlei dashcams, die in het Oostblok al niet meer weg te denken zijn uit het verkeer. Check hier de opgefokte standjes in het verkeer, in de Road Rage and Car Crashes compilatie van week twee in maart 2014 en vervolgens is er de tweede Car Accidents compilatie van deze maand, hier te zien ...
Road Rage and Car Crashes | Week 1 March 2014
Roadrage & Carcrashes
Met enige regelmaat zien we allerlei opgewonden standjes die hun heilige koe tot een oorlogsmachine maken door er als een generaal in te gaan zitten en te denken dat de weg van hun en niemand anders is. Dat wil nogal eens tot agressiviteit leiden op de autoweg en zo ook vandaag in een nieuw deel uit de Road Rage and Car Crashes serie, de eerste week van de maand maart... Check!
Road Rage and Car Crashes [February 2014]
Cars on the Road  & Road Rage
Op de weg gaat het nogal eens mis, in de Road Rage and Car crashes compilatie van februari 2014 zien we de brokkenpiloten van de afgelopen maand nog eens terug.. Check!
Cars on the Road Crashes & Road Rage [Jan2014]
Roadrage & Carcrashes
We gaan de weg weer op en kijken mee door de talloze dashcams waar men in Rusland mee rond rijdt naar een nieuw deel uit de Cars on the Road Crash compilatie serie, deel 5, en er is ook een nieuw deel met opgefokte standjes in het verkeer in de "Russian Road Rage and Accidents" serie, de Januari 2014 editie!
Road Rage and Car Crashes December 2013
Road Rage and Car Crashes December 2013
Het afgelopen jaar kwam er zo'n beetje iedere maand wel een compilatie clip voorbij uit de "Road Rage en Car Crashes serie". Die gaan we in 2014 ook gewoon weer voor je verzamelen en deze "Best of December 2013" montage had je nog tegoed..
Cars on the Road & Road Rage [November 2013]
Cars on the Road  & Road Rage [November 2013]
In Rusland gebeurt er nog al eens wat op de weg of op de autobaan en daarom volgen we de series Cars on the Road en de Road Rage compilaties van SFB. We zitten al weer in de maand december dus hier is de vierde Cars on the Road Dashcam montage van november en naast ongelukken gefilmd met dashcams zijn er ook heel wat opgefokte standjes die verhaal komen halen. Die zie je terug in de Road Rage compilatie van November door SFB.. Check!
Russian Road Rage & Accidents October | SFB
Russian Road Rage & Accidents October 2013
Niet iedereen weet zich te gedragen in het verkeer en er zijn nogal wat opgefokte standjes die zich op de openbare weg bevinden. Dat dit soms fout afloopt of gefilmd wordt, door bijvoorbeeld een dashcam, zien we in een nieuw deel uit de Russian Road Rage & Accidents serie van SFB. Het is de oktober 2013 editie !
Russian Road Rage & Accidents September 2013
Russian Road Rage and Accidents September 2013
Autorijden is tegenwoordig voor veel mensen een bron van ergernis, wat zo nu en dan allerlei vreemde verkeerssituaties oplevert, zeker in Rusland. Gelukkig rijdt zo'n beetje iedere Rus met een dashcam rond en kunnen wij dus gewoon meekijken naar dit soort taferelen ..
Driving in Russia & Road Rage Montage [3]
Driving in Russia & Road Rage Montage [3]
Het is tijd voor onze wekelijkse Blik op de weg in Rusland, en dat doen we vandaag met twee compilaties. Zo is daar de nieuwe Roadrage & Crashes compilatie en uiteraard is er ook weer een nieuw deel uit de Driving in Russia serie. Dit keer week 3 van augustus 2013..
Failtube [21 Augustus 2013]
Road Rage [Fail] Truck Transport gone Wrong  [Fail] Monster Truckj [Fail]

1

2

3

Road Rage and Car Crashes [Week 2 August 2013]
Road Rage and Car Crashes [Week 2 August 2013]
Alle ongelukken, bijna ongelukken en opgefokte standjes in het verkeer, zien we weer voorbij komen in de tweede Road Rage and Car Crashes compilatie van augustus 2013
Cars on the road + Road Rage and Car Crashes [1]
Cars on the road + Road Rage and Car Crashes [1]
We hebben weer twee compilaties voor je klaargezet met allerlei ongelukken en ongeduldige standjes in het verkeer. Het is de Cars on the Road Augustus 2013 compilatie en de Road Rage and Car Crashes compilatie van de eerste week van augustus 2013 ... Check!
Scooters + Roadrage & Carcrashes [Week 4 July]
Scooters + Roadrage & Carcrashes [Week 4 July 2013]
Er gebeurt van alles op de weg en zo ook de afgelopen week. Dankzij verkeerscamera's en dashcams wordt tegenwoordig van alles en nog wat opgenomen en zo zien wij wat je vooral niet moet doen op de openbare weg. Ik heb vandaag weer twee compilaties voor je klaar gezet. We hebben de 'Scooters on the road Compilation 2013' en voor de autogebruikers is er het vierde deel uit de 'Road Rage and Car Crashes' serie.
Road Rage and Car Crashes [ Week 3 July 2013 ]
Road Rage and Car Crashes
We nemen weer een kijkje door de dashcams, waar zo'n beetje elke Rus mee rond rijdt omdat Russische verzekeraars dat nu eenmaal als voorwaarde stellen om überhaupt nog een voertuig te verzekeren .. Ik heb de Road Rage and Car Crashes compilatie van de derde week van juli voor je klaarstaan en als bonus is er ook nog een deel 4 van de Cars on the road Compilation July 2013!
The Rally Car Crashes of 2013 [so Far]
The Rally Car Crashes of 2013 [so Far]
De autosport vooral zo populair vanwege de levensgevaarlijke manoeuvres die coureurs uithalen om maar als snelste over de finish te komen, wat vaak tot crashes lijdt. De rallysport is één van de populairste sporten in landen als Duitsland en Scandinavië. In Nederland worden jaarlijks 2 kampioenschappen georganiseerd, maar wereldwijd is het World Rally Championship het belangrijkste kampioenschap. In deze compilatie de beste Rallysport crashes van 2013, en als bonus staat er ook de nieuwe Road Rage and Car Crashes montage bij van week 2 van juli 2013! Enjoy!
Road Rage and Car Crashes [Week 2 July 2013]
Road Rage and Car Crashes [Week 2 July 2013]
Er ging weer van alles mis op de Russische wegen en zoals je inmiddels gewend bent worden de beste Road Rage and Car Crash clips gebundeld tot één compilatie. Waarvan dit de 2e is voor de maand juli 2013! Check het!
Road Rage and Car Crashes [Week 1 July 2013]
Road Rage and Car Crashes [Week 1 July 2013]
We zitten ondertussen al weer een week in de nieuwe maand en dat betekent dat de eerste wekelijkse compilaties weer voorbij gaan komen. Dit zijn de beste Road Rage and Car Crashes van de eerste week van juli 2013 ...
Road Rage and Car Crashes [Week 4 June 2013]
Road Rage and Car Crashes [Week 4 June 2013]
Op wegen in binnen en buitenland gebeurt dagelijks van alles en nog wat. Auto-ongelukken, bijna ongelukken of opgefokte standjes die zich niet kunnen beheersen in het verkeer en zich compleet laten gaan. Je ziet de allerbeste clips van de afgelopen week in de Road Rage and Car Crashes compilatie van de vierde week van juni 2013!
Russian Road Rage and Accidents June 2013
Russian Road Rage and Accidents June 2013
We hebben nog een week te gaan in de maand juni 2013 maar de eerste maandelijkse compilatie hebben we al weer voor je klaarstaan. Het is de maandelijkse Russian Road Rage and Accidents montage van SFB. Voor deze video geldt uiteraard, dat er beelden in zitten die als schokkend kunnen worden ervaren..
Russian Road Rage and Accidents April 2013
Russian Road Rage and Accidents 3 [March 2013]
Wat er weer allemaal mis ging op de Russische wegen zien we in de, tegenwoordig, maandelijkse Road Rage en Accidents compilatie van SFB. Dit keer april 2013!
Russian Road Rage and Accidents 4 [March 2013]
Russian Road Rage
Het is een beetje laat want we zitten onderhand al weer in de 2e week van april maar de jongens van SFB hebben toch nog hun Russian Road Rage and Accidents compilatie van week 4 van maart 2013 gereleased. Kijk eventjes mee naar deze 11 minuten durende compilatie met crashes en andersoortige ongelukken op de Russische wegen..
Russian Road Rage and Accidents 3 [March 2013]
Russian Road Rage and Accidents 3 [March 2013]
Zagen we het gisteren nog helemaal mis gaan voor een stoplicht in het Amerikaanse St. Louis, vandaag gaan we gewoon weer terug naar het ons inmiddels vertrouwde straatbeeld in het voormalige Oostblok in een nieuw deel van SFB's 'Russian Road Rage and Accidents' serie. Het derde deel in maart 2013!
Russian Road Rage and Accidents 2 [March 2013]
Russian Road Rage and Accidents 2 [March 2013]
We zijn weer een week verder in de maand maart 2013 en dat betekent dat er ook al weer een nieuw deel van de wekelijkse Russian Road Rage and Accidents compilatie is. Week 2 van maart 2013, Check!
Russian Road Rage and Accidents 1 [March 2013]
Russian Road Rage and Accidents 1 [March 2013]
De mensen van SFB hebben weer allerlei Russische dashcam beelden, waarop het een en ander misgaat, voor ons aan elkaar geplakt tot de eerste 'Russian Road Rage and Accidents' compilatie van maart 2013...
Russian Road Rage and Accidents [Week 1 Februari]
Russian Road Rage and Accidents [Week 1 Februari]
We blijven nog eventjes in de oosterse contreien met een nieuwe 'Russian Road Rage and Accidents' compilatie. De eerste van februari 2013!
Russian Road Rage and Accidents January 2013
Russian Road Rage and Accidents January 2013
De ANWB waarschuwt inmiddels om vanavond en morgen niet de weg op te gaan vanwege het slechte weer terwijl in Rusland het in sommige delen altijd winter en koud is. Gelukkig hebben de meeste Russen een dashcam aan boord zodat we kunnen meekijken wat er allemaal weer gebeurt is de afgelopen maand aan ongelukken en opgefokte standjes die in het verkeer geen heer zijn... CHECK!
Russian Road Rage & Accidents December 2012
Russian Road Rage & Accidents December 2012 [18+]
Ik heb er dit keer maar een waarschuwing bij gezet want er zitten schokkende beelden in deze Russian Road Rage & Accidents December 2012 compilatie van SFB... U bent dus gewaarschuwd!
Russian Road Rage & Accidents [Week 2 Dec]
Russian Road Rage & Accidents [December Week 1], russia
We schakelen meteen over naar Rusland waar zowat iedereen rond rijd met een dashcam en waardoor we nu elke week een Russian Road Rage & Accidents compilatie van voorbij zien momen... Dit keer week 2 van december 2012!
Russian Road Rage & Accidents [Week 1 Dec]
Russian Road Rage & Accidents [December Week 1], russia
Regelmatig komen er filmpjes voorbij uit het voormalige Oostblok waar men toch iets andere manieren heeft in het verkeer dan hier bij ons. Zo moet je helemaal niet vreemd opkijken als er plots iemand met een bijl of erger je heilige koe te lijf gaat. Althans dat maak ik uit dit soort "Road Rage" clips op. De mensen van SFB zette allerlei heethoofden nog eens voor ons op een rijtje in deze Roadrage compilatie met filmpjes uit de eerste week van december 2012..
Russian Road Rage & Accidents November 2012
Russian Road Rage & Accidents November 2012
Er ging weer van alles mis op de weg de afgelopen maand en de mensen van SFB hebben zo'n beetje alle crash en roadrage filmpjes voor je achterelkaar gezet in twee mooie Crash compilaties...
Russian Road Rage & Accidents [September 2012]
Russian Road Rage & Accidents [September 2012], russia
Mensen die de hele dag op de weg zitten weten het, onderweg gebeurt er van alles. In Rusland, lijkt het allemaal nog een stukje erger te zijn als bij ons en regelmatig zien we dan ook filmpjes met boze Russen in het verkeer. In deze compilatie de beste, mooiste en ergste clips van afgelopen maand in compilatie vorm. CHECK!
Road Rage [The Russian Way]
Road Rage [The Russian Way]
Altijd lachen met die Russen! Neem nou deze beelden, wederom opgenomen met een dashcam, van twee bestuurders die elkaar afsnijden en vervolgens met elkaar op de vuist willen. Een probleem, de een heeft een honkbalknuppel terwijl de ander met een bijl op de proppen komt. Only in Russia!
Road Rage Brasil [WTF]
De bestuurder van deze Opel Kadett is niet zo heel erg blij met de drempel waar hij zojuist zijn bolide mee heeft beschadigd en besluit midden in de nacht verhaal te gaan halen bij de bewoners in die straat die al half op een oor lagen. Als hij niet al teveel response krijgt besluit hij tot een andere tactiek over te gaan en beschadigd daarmee zowat alle andere auto's die in die straat geparkeerd staan. (begint zo'n beetje op 2:00)
Opzouten met je Fiets [Fight!]
Opzouten met je Fiets
Fietsers hebben meestal skijt aan de rest van het verkeer en suizen overal tussendoor zonder te letten op de mensen die wel gewoon wegenbelasting betalen en dus eigenlijk per definitie voorrang zouden moeten krijgen. Helaas denkt de wet daar anders over, wil niet zeggen dat een fietser je het bloed onder de nagels vandaan kan halen. Fight!
ROAD RAGE
ROAD RAGE
We hebben weer een stelletje idioten gevonden die allerlei kunstjes vertonen op hun tweewielers daarbij skijt hebbend aan de rest van het verkeer. Niks nieuws eigenlijk maar wel spectaculair om naar te kijken, CHECK!

ROAD RAGESINGAPORE ROAD RAGE
SINGAPORE ROAD RAGE
Je moet wel lef hebben om eerst iemand vanachter aan te rijden en daarna ook nog eens met het slachtoffer op de vuist te gaan. Toch gebeurde dat afgelopen weekend in Singapore midden op de snelweg waar deze onverlaat in plaats van de schade te checken die hij heeft aangericht ook nog eens in gevecht gaat met het slachtoffer.

SINGAPORE ROAD RAGEAanraders