Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

LEGO meets Star Wars in Real Life
LEGO meets Star Wars in Real Life
We zagen al verscheidene creatievelingen bezig met Lego en de Star Wars film saga maar nog nooit zoals vandaag. Kijk maar eens mee als een echte Jedi het opneemt tegen een Star Wars leger van Lego steentjes..
Spiderman vs Captain America in Real Life
Spiderman vs Captain America in Real Life
Vroeger, toen het leven nog simpel en ongedwongen was speelde je met superhelden en was niets te gek. Al waren er ook kinderen bij die vals speelde..
Mirror's Edge Parkour in REAL LIFE
Mirror's Edge Parkour in REAL LIFE
Fruit Ninja in Real Life - Part 2
Fruit Ninja in Real Life - Part 2
Iets langer dan een jaar geleden kon je het eerste deel zien van Fruit Ninja in Real Life, gemaakt ter promotie van de exclusieve xBox release van Fruit Ninja Kinect 2. En vandaag gaan we dit spel wederom in Real Life spelen met filmmaker ScottDW, in het vervolg...
Real Life Heroes #3 of 2016 - XL Edition
Real Life Heroes #3 of 2016, XL Edition
Naast alle superhelden die we regelmatig in films voorbij zien komen zijn er ook nog helden in het echte leven, die met hun daad, het leven van een ander belangeloos redden.. Dit soort helden zien we terug in deze 10 minuten durende "Real Life Heroes #3" of 2016 compilatie van iCompilationTV...
Snapchat Filters in Real Life
Snapchat Filters in Real Life
In dit tijdperk van de smartphone, kon je nog nooit zo gemakkelijk met allerlei gelijkgestemde in contact komen als nu. Via Whatsapp, Facebook chat en zelfs Snapchat kan je gratis en voor niets hele dagen met je vrienden of vriendinnen in contact staan. Het wachten was op wat Real Life filters...
Power Ranger Parkour
Power Ranger Parkour
Ik denk dat ik te oud ben voor de Power Rangers, die eigenlijk helemaal aan mij voorbij zijn gegaan, maar waar we vandaag toch mee gaan parkouren, in twee clips nog wel.. Check!
Real Life Street Fighter
Real Life Street Fighter
Het spel Street Fighter is al zo'n 30 jaar oud en kon je vroeger zelfs al in de Arcade hal spelen, alleen of tegen elkaar. Omdat Arcade hallen een beetje jaren '80 zijn gaan we nu Street Fighter in het eggie spelen, in deze coole short van RackaRacka, "Real Life Street Fighter"...

EXTRA:
- 6 maanden oude baby is beter dan jij in SF!
- Fei-Long vs Vega: Enter The Dragon (Fanmade)
Real Life Heroes 2016 XL II | 10min. Edition
Real Life Heroes 2016 XL II
In een kleine 10 minuten zien we weer allerlei Real Life helden voorbij komen die soms zelfs hun eigen leven wagen om die van een ander te redden.. Check het uit!

Deel 1!
Fourth Wall Breaking IN REAL LIFE
Fourth Wall Breaking IN REAL LIFE
Natuurlijk hebben we inmiddels de nieuwe reeks uit de serie House of Cards gezien waarin Frank Underwood andermaal baas blijkt als het op politieke spelletjes aankomt, en veel valt te verklaren door zijn kleding. Althans, dat gaan we vandaag testen.. Inbrekers opgelet, draag voortaan een pak en je werk zal een stuk eenvoudiger worden.. Kijk mee!
Real Life Hitman
Real Life Hitman
Check deze super coole Hitman in Real Life video van RealmPictures gemaakt voor game studio IO-Interactive, waarin het net lijkt of je midden in het spel zit... de behind the scenes beelden staan onder de main video!
Angie Griffin | Fallout 4 in Real Life
Fallout 4 in Real Life, cosplay
Super Mario Brothers Parkour 2 [IRL]
Super Mario Brothers Parkour 2
Real Life Heroes 2016 XL | 10min. Edition
Real Life Heroes 2016 XL
Helden komen in alle soorten en maten en soms zijn het zelfs dieren die een heldendaad plegen. In deze extra lange editie, zie in zo'n 10 minuten allerlei helden voorbij komen..
Real Life Heroes 2016 - Part 3
Real Life Heroes 2016
Space Invaders in Real Life
Space Invaders in Real Life
Real Life Heroes 2016 - Part 1
Real Life Heroes 2016 - Part 1
Als we 's avonds het nieuws aanzetten hoor je eigenlijk niets dan kommer en kwel en dat terwijl ook nog best vaak leuke dingen te melden zijn van mensen die iets uitzonderlijks doen voor een ander. Dat soort mensen noemen we "Real Life Heroes"...
Cinderella in Real Life
Cinderella in Real Life
Als vrouw zijnde hoef je niet jaloers te zijn op het leven van Assepoester, behalve dan nadat ze naar het bal geweest is en daar haar muiltje verliest. Een prins gaat naar haar op zoek en zo ook in New York City. Jouw feelgood momentje van de dag!
Ultimate Real Life Heroes of the Year 2015
Ultimate Real Life Heroes of the Year 2015
We maakte het afgelopen jaar ook kennis met de serie, "Faith in Humanity Restored" aka de Real Life Heroes serie waarin allerlei alledaagse helden nog eens in het zonnetje worden gezet. In deze "Best of 2015" montage reel komen nog eens de meest spraakmakende video's in sneltreinvaart voorbij... Speelduur 15min.
Faith in Humanity Restored | Part 41
Faith in Humanity Restored
Wat beter dan een video waarin mensen elkaar helpen in moeilijke situaties uit de "Faith in Humanity Restored" serie, op deze eerste kerstdag ? Deeltje 41!
Failtube [10 December 2015]
Fallout 4 In Real Life
Fallout 4 In Real Life
In het spel "Fallout 4" bestaat er geen geld meer en is het enige betaalmiddel "bottle caps", en daar gaan we dan ook naar op zoek. In het echte leven..
Mane & Talia | H para Hombres Dec. 2015
Mane & Talia, H para Hombres December 2015
Net zoals de Amerikaanse Jersey Shore Real Life serie is er in ook Mexico zo'n soort show, met de titel Acapulco Shore. Ene Mane en Talia stelen daar de show en staan in het december nummer van het Mexicaanse mannenblad H pare Hombres. Hier de videoshoot!
Real Life Heroes 2015
Real Life Heroes 2015
Het journaal kan je tegenwoordig maar beter overslaan, want echt goede berichten hoor je daar maar zelden. Hoogste tijd dus om eens naar de andere kant van de medaille te kijken, en al die mensen die op de een of andere manier iets heldhaftigs hebben gedaan in het zonnetje te zetten.. Check!
Failtube [16 November 2015]
Real Life FPS on Chatroulette | Part 2
Real Life FPS on Chatroulette
We zagen laatst al level 1 van deze coole Real Life FPS op Chatroulette, een first-person shooter, die je vervolgens via Chatroulette, Omegle of Skype kan spelen .. Vandaag level 2!
Real Life Killer Clown Halloween Prank 2015
Real Life Killer Clown Halloween Prank 2015, halloween15
Met het aankomende Halloween feest in zicht voorspel ik jullie dat er weer massa's scare pranks onderweg zijn, en een daarvan is deze "Real Life Killer Clown Halloween Prank 2015" .. Check het uit!
Tokyo Drift IRL
Tokyo Drift IRL
Straatraces zijn illegaal en hebben volgens mij ondertussen hun langste tijd wel gehad in Nederland. Gelukkig geldt dat niet voor de USA waar we deze beelden van een Inspire by Lens tegenkwamen, waarin ze de film Tokyo Drift in Real Life naspelen ...
Minecraft Parkour IRL
Minecraft Parkour IRL
Het spel Minecraft is immens populair bij de jeugd en dat mogen we weten ook. Samen met Ronnie Streetstunts gaan we daarom vandaag parkouren, geheel in Minecraft stijl... Kijk mee!
Pokemon Go IRL
Pokemon Go IRL
Met de nieuwste Pokémon-game ga je op avontuur in je eigen dorp of stad, Pokémon GO werkt namelijk met augmented reality. Bij deze game hoort een armbandje met sensor. Dit kun je gebruiken om de game te spelen, zonder dat je de hele tijd op het scherm van je iPhone hoeft te kijken. De sensor trilt en licht op als je in de buurt van een Pokémon komt. Hier een coole promo!
Anime in Real Life | Pizza Fight
Anime in Real Life
De Japanse anime filmpjes zijn immens populair al heb ik er zelf nooit echt de lol van kunnen inzien. Toch gaan we vandaag kijken naar een soortement van anime als twee gasten het aan de stok krijgen over een stuk pizza en dat uitvechten, de anime way!
Old Man on HoverBoard | + Prank Roundup
Old Man on HoverBoard
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en we beginnen dit keer met Sam Pepper als "Old Man" op een hoverboard..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Minecraft In Real Life Pranks 4
Bonus 2: Balloon S*it on Girls Prank
Bonus 3: Coackroaches in Tent prank
Bonus 4: Girl with Superhuman Strength
Hitman Agent 47 | In Real LIFE
Hitman Agent 47, IRL, inreallife
In deze coole IRL clips van MaxmanTV en JUO Productions, zien we hoe "Hitman Agent 47" zich in het echt redt als hij het opneemt tegen ene Mr Lin en zijn bende in deze tweedelige mini-serie..
Real Life FPS on Chatroulette
Real Life First Person Shooter on Chatroulette
Geniale en originele video hier van Youtube kanaal RealmPictures die een tuin ombouwde tot een level in een first-person zombie shooter, om vervolgens via Chatroulette, Omegle of Skype mensen uit te nodigen te spelen ..
Real Life Mortal Kombat Fatalities
Real Life Mortal Kombat Fatalities
Het spel "Mortal Kombat" is net als Super Mario en Pacman gewoon gemeengoed geworden en ik denk niet dat er iemand is die dit leest die het niet kent. Zoals van zoveel spelen hebben we hier ook een "In Real Life" versie van die nogal bloederig is.. Kijk mee!
Faith In Humanity Restored #38
Faith In Humanity Restored, real life, heroes
In een nieuwe deel uit de "Real Life Heroes" cq. "Faith In Humanity Restored" serie wederom allerlei mensen die hun eigen leven wagen om die van een ander te redden.. Kijk mee!
De Volkswagen kinderwagen, DIT IS 'M!
De Volkswagen kinderwagen, DIT IS 'M!
Kennen we de "Volkswagen rijders verwachten meer" commercial nog, waarin allerlei vervoermiddelen op de hak worden genomen omdat Volkswagenrijders meer gewend zijn ? In die commercial komt ook een kinderwagen voor die wel wat extra toeters en bellen kan gebruiken. Volkswagen bouwde 'm IN REAL LIFE, hier te zien...
Heroic Dogs That Saved People's Lives
10 Heroic Dogs That Saved People's Lives
De hond staat bekend als "Men's best Friend" en behalve je trouwe maatje zijn er ook honden die je helden kunt noemen. Vandaag een Top 10 met de meest heldhaftige honden in compilatievorm..
Mannequin Scare Prank | +Round Up
Mannequin Scare Prank
Ik heb weer een aantal grappige prank video's voor je verzameld en we beginnen dit keer met een grap uit Zweden met een mannequin die plots tot leven komt..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Real Life Terminator Prank
Bonus 2: That's my Gym Machine Bro Prank
Bonus 3: Nightclub Bouncers Pee Prank
Assassin's Creed Syndicate meets Parkour
Assassin's Creed Syndicate meets Parkour
Sonic the Hedgehog IRL
Sonic the Hedgehog IRL
We zagen van allerlei bekende videogames in het verleden al vaker dit soort "in Real Life" versies maar misschien nog nooit zo schattig als deze "Sonic the Hedgehog IRL", kijk mee!
Mirror's Edge Catalyst in Real Life
Mirror's Edge Catalyst in Real Life
De opvolger van de game Mirror's Edge, heet Mirror's Edge Catalyst en is een "Action-adventure platform" game voor de PlayStation 4 en Xbox One. Gamen is leuk, maar het gebeurt allemaal in het echte leven, zo ook deze clip waarin we Mirror's Edge Catalyst spelen met echte mensenlevens. Geen nood, dit zijn professionele parkour helden, don't try this at home..
Real GTA | Corridor Digital
Real GTA
We zagen ooit al eens een leuke Russische dame Real Life GTA spelen en dat doen we vandaag nog eens met de mensen van Corridor digital die beweren dat Los Santos echt bestaat. Kijk mee!
Faith In Humanity Restored #37
Faith In Humanity Restored #37
Net toen je dacht dat de wereld niet meer te redden valt en dat er meer slechteriken dan goede mensen op de aardbol rondlopen, is er een nieuw deel uit de Real Life Heroes, Faith in Humanity serie. Met allerlei hedendaagse helden die het beste voor hebben met de mensheid.. Deeltje 37!
First Real-life Hoverboard
First Real-life Hoverboard
Al sinds de films van Back to the Future hopen we ooit eens te mogen kennismaken met de Hoverboard, een soortement van zwevende skateboard zonder wieltjes. Die dag lijkt steeds dichterbij, zeker nu ene Alexandru Duru, uit Canada een eerste prototype bouwde en daarmee tevens een record vestigde voor langste reis per hoverboard.. Musthave!
Sex Scene | Movies versus Real Life
Sex Scene
Films zijn meestal niet gebaseerd op ware gebeurtenissen, een enkeling daargelaten. Ook allerlei romantische scenes, of zelfs seks scenes worden in Hollywood nogal eens overdreven, en blijken in het echte leven toch geheel anders..
Real Life GTA 2 using a Drone
Real Life GTA 2 using a Drone
Met een drone kan je natuurlijk mooie beelden maken van een landschap maar je kan ook echt creatief bezig gaan zoals deze gast die met behulp van een drone een eigen GTA filmpje opnam.. Kijk mee!
Tangled in Real Life | Devin Supertramp
Tangled in Real Life
De in Azië zo populaire wensballonnen / lampionnen zie je tegenwoordig steeds vaker in Nederland en zijn zeker niet ongevaarlijk wanneer die al brandend ergens neerstort, zeker in de zomer. Het is wel een mooi gezicht, helemaal als er honderden van dit soort brandende fakkels tegelijk opstijgen.. Kijk maar eens mee, "Tangled in Real Life"..
Indiana Jones IRL | Devin Supertramp
Indiana Jones in Real Life
Halsreikend kijken we iedere week weer uit naar de nieuwe shortfilm van Devin Supertramp die dit keer een zeer bekende scene uit de Indiana Jones films nabootst, Supertramp Style natuurlijk!


EXTRA: Behind the Scenes beelden hier!
TasteLikePizza - Best of March 2015
TasteLikePizza - Best of March 2015, ownmash2015
De allerbeste video's van de afgelopen maand hebben we nog eens in een mooie videomashup bijeen gebracht in onze "Best of March 2015 videomashup!"AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers