Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

First Real-life Hoverboard
First Real-life Hoverboard
Al sinds de films van Back to the Future hopen we ooit eens te mogen kennismaken met de Hoverboard, een soortement van zwevende skateboard zonder wieltjes. Die dag lijkt steeds dichterbij, zeker nu ene Alexandru Duru, uit Canada een eerste prototype bouwde en daarmee tevens een record vestigde voor langste reis per hoverboard.. Musthave!
Sex Scene | Movies versus Real Life
Sex Scene
Films zijn meestal niet gebaseerd op ware gebeurtenissen, een enkeling daargelaten. Ook allerlei romantische scenes, of zelfs seks scenes worden in Hollywood nogal eens overdreven, en blijken in het echte leven toch geheel anders..
Real Life GTA 2 using a Drone
Real Life GTA 2 using a Drone
Met een drone kan je natuurlijk mooie beelden maken van een landschap maar je kan ook echt creatief bezig gaan zoals deze gast die met behulp van een drone een eigen GTA filmpje opnam.. Kijk mee!
Tangled in Real Life | Devin Supertramp
Tangled in Real Life
De in Azië zo populaire wensballonnen / lampionnen zie je tegenwoordig steeds vaker in Nederland en zijn zeker niet ongevaarlijk wanneer die al brandend ergens neerstort, zeker in de zomer. Het is wel een mooi gezicht, helemaal als er honderden van dit soort brandende fakkels tegelijk opstijgen.. Kijk maar eens mee, "Tangled in Real Life"..
Indiana Jones IRL | Devin Supertramp
Indiana Jones in Real Life
Halsreikend kijken we iedere week weer uit naar de nieuwe shortfilm van Devin Supertramp die dit keer een zeer bekende scene uit de Indiana Jones films nabootst, Supertramp Style natuurlijk!


EXTRA: Behind the Scenes beelden hier!
TasteLikePizza - Best of March 2015
TasteLikePizza - Best of March 2015
De allerbeste video's van de afgelopen maand hebben we nog eens in een mooie videomashup bijeen gebracht in onze "Best of March 2015 videomashup!"Shadow of Mordor in Real Life
Shadow of Mordor in Real Life
De Orcs uit het spel Shadow of Mordor hebben "Middle Earth" verlaten en zijn onze wereld binnengevallen in de hoop en op zoek naar wraak...
Fruit Ninja | a Real Life Battle
Fruit Ninja
Speciaal voor de exclusieve xBox release van Fruit Ninja Kinect 2, gaan we dit spel eerst in Real Life spelen met filmmaker ScottDW in een heuse battle..
King of StreetFighter
King of StreetFighter
Als je echt goed wil zijn met het spel Streetfighter is het de kunst om zoveel mogelijk "moves" te onthouden die je met de verschillende toetsencombinaties kunt maken. Uiteraard kan je ook achter af wat After Effects toevoegen zoals deze "King" gedaan heeft...
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup]
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Public WWE Finishers
Public WWE Finishers
Dat de WWE worstel wedstrijdjes allemaal in scene zijn gezet dat hoef ik jullie hopelijk niet meer te vertellen. Vandaag zien we wat WWE fanaten die dat soort moves en publiek uitvoeren, tot verbazing van de omstanders.

NOTE:
We hebben tegenwoordig een NSFW-knopje boven aan de site staan waarmee je de NSFW items kunt filteren van de frontpagina. Handig voor op het werk of als je vriendin achter je staat!
Real Life PacMan
Real Life PacMan
Binnenkort breekt de meest dure tijd om je commercials op televisie te krijgen weer aan, tijdens de jaarlijkse Superbowl. Allerlei merken doen hun best om de meest coole commercials te maken om zo het Amerikaanse publiek voor zich te winnen. Biermerk BudLight doet daar ieder jaar goed aan mee en zo ook dit jaar, met dit Real Life Pacman parkour..
Social Networking in Real Life
Social Networking in Real Life
Hoe zou je het vinden als er in het dagelijkse leven iemand op je af komt stappen met de mededeling dat hij of zij je gaat volgen ?! Vreemd toch ?! Toch is dat niet zo vreemd als je zou denken, wanneer je dit doortrekt naar de diverse social media sites.. Jena Kingsley neemt de proef op de som!
Dying Light Parkour POV
Dying Light Parkour POV
De mensen van Ampisound raakte geinspireerd door de langverwachte actie survival game, Dying Light en maakte deze coole Real-Life Dying Light Parkour video. Alsof parkour nog niet moeilijk genoeg was moet je ook nog eens allerlei zombies die het op je voorzien hebben ontwijken... Nice!
TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Little Mermaid in Real Life | Steve Kardynal
Little Mermaid in Real Life
Youtube filmmaker Steve Kardynal is zo gek als een deur en zagen we al eerder voorbij komen als Eminem of Lady Gaga. Vandaag is hij de Little Mermaid en doet dat zoals alleen hij dat kan, door zichzelf volstrekt belachelijk te maken. Wij kijken natuurlijk mee...
Indiana Jones In Real Life |+Prank Roundup
Indiana Jones In Real Life
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en deze ronde beginnen we met Indiana Jones, in het echte leven ... Hieronder meer!

EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Prisoner Dropping The Soap Prank
Bonus 2: Snooping on Boyfriend's Phone Prank
Bonus 3: 5 Days of Wake Up Pranks
First Person Far Cry 4 in Real Life | Devin S.
First Person Far Cry 4 in Real Life
Op 20 november komt het langverwachte 4e deel uit de first-person shooter "Far Cry" spellen reeks van Ubisoft uit. Speciaal voor deze gelegenheid nam onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp zijn GoPro camera ter hand om deze "First Person Far Cry 4 in Real Life" promotie clip te maken..
Assassin's Creed: THE MUSICAL
Assassin's Creed: THE MUSICAL
Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een Assassin's Creed versie van, zo hadden we al Assassin's Creed kittens, Assassin's Creed parkour en ga zo maar door. Vandaag hebben we de musical uitvoering van de game Assassin's Creed.. Check het uit!
Video Game Parkour
Video Game Parkour
Er staan ondertussen ontelbaar veel parkour filmpjes op TLP en vandaag hebben we een leuke twist op dat soort clips, met een zogenaamd parkour spel die we gaan spelen in Real Life..
Top 5 Real Life Assassin's Creed Moments
Top 5 Real Life Assassin's Creed Moments
Een van de meeste gespeelde spelen ooit is het spel Assassin's Creed waar al diverse delen van zijn verschenen. Vandaag somt Jukin Video, in een video top 5, allerlei Real Life Assassin's Creed momentjes op ...
Freddy Krueger in Real Life
Freddy Krueger in Real Life
Amerika maakt zich op voor het Halloween feest wat daar ongekend populair is en wat ook steeds meer voet krijgt op Europese grond en gevierd wordt dit jaar op vrijdag 31 oktober. De films van Freddy Krueger zijn een must voor iedere horror film fan en Freddy kom je liever niet tegen in het echte leven.. Kijk maar eens mee!
High School Movies vs Real Life
High School Movies vs Real Life
Er zijn diverse High School films die zeer zeker de moeite van het kijken waard zijn, maar in hoeverre benaderen deze films de werkelijkheid ? Je ziet het in deze clip "High School Movies vs Real Life"...
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Assassin's Creed Unity Meets Parkour IRL
Assassin's Creed Unity Meets Parkour IRL
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een mooie shortfilm van Devin Supertramp hebben waarin we dit keer gaan parkouren Assassin's Creed stijl... Check het uit!Bonus: de Behind the Scenes beelden!
Epic Capture the Flag in Panama | Supertramp
Epic Capture the Flag in Panama
Devin Supertramp was de afgelopen weken in Panama om daar een spelletje stratego in Real Life te spelen, aka Capture the Flag...
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Far Cry 4 | Co-Op Outpost
Far Cry 4
Het is wat stilletjes rond FX-man Freddie Wong die in de tussen tijd wel allerlei mensen zijn kunstjes probeert bij te brengen met zijn film school. Vandaag zien we het werk van ene BrandonJLa die het spel Far Cry 4 in Real Life speelt..
Epic Movie Trailer Voice Prank 2
Real Life Movie Trailers
Een trailer inspreken is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt, behalve als je Jake Foushee heet en daar je dagelijkse brood mee verdiend. We gingen al eerder met Jake op stap die mensen doet geloven in een film beland te zijn door met zijn trailer stem achter ze aan te lopen, net als in het echt.. Vandaag deel 2!
Hoverboard in Real Life & 4K | Devin Supertramp
Hoverboard in Real Life & 4K
Afgelopen jaar was het zo'n beetje de allereerste keer dat we een Flyboard in actie zagen, ook in een clip van Devin Supertramp. Vandaag doen we het nog eens dunnetjes over met een Hoverboard in 4K... Heerlijk!
AC/DC's Thunderstruck in Real Life
AC/DC's Thunderstruck in Real Life
Vrouwen schijnen van mannen te houden die een instrument kunnen bespelen en vandaag testen we dat uit samen met Stuart Edge die speciaal voor deze gelegenheid AC/DC's hitsingle "Thunderstruck" heeft ingestudeerd.. Het werkt!
TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

WatchDogs: Retribution
WatchDogs: Retribution
Over de film WatchDogs is de laatste tijd veel te doen en zien we talloze coole clips van voorbij komen. Zagen we afgelopen week nog een coole promo van onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp, vandaag is er weeral zo'n mooie short, met titel Watchdogs Retribution, alleen komt die dit keer van de mensen bij K&K Productions! Zeker kijken!
Watch Dogs Parkour in Real Life | Supertramp
Watch Dogs Parkour in Real Life
Het is woensdag en zoals vanouds is er dan een nieuwe shortfilm van onze favoriete filmmaker Devin Graham, aka Supetramp, te bewonderen. Vandaag gaan we parkouren, Watch Dog style!

Behind the scenes hier!
Real Life Mario Kart
Real Life Mario Kart
Het is niet de eerste keer en vast ook niet de laatste keer dat iemand Mario Kart in het echte leven probeert na te bootsen. Dit keer zijn het de mensen van Rooster Teeth.. Kijk even mee!
Spiderman in Real Life
Spiderman in Real Life
We hebben al diverse Spiderman clips voorbij zien komen de afgelopen week, allemaal ter promotie van de nieuwe Spiderman film. Vandaag zien we hoe Spiderman zich in het "echte leven" weet te redden, of niet..
Movies Vs Real Life: Car Chase
Movies Vs Real Life: Car Chase
Dat in films allerlei zaken nogal eens worden aangedikt mogen duidelijk zijn. In deze Movies vs Real Life Car Chase montage zien we hoe achtervolgingen er in het echte leven uitzien versus de Hollywood versie.
TLP Best of April 2014 [Videomashup]
ownmash14, mashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

Amazing Spider-Man Parkour
Amazing Spider-Man Parkour
We hebben al diverse filmhelden zien parkouren in Real Life maar Spiderman is zo'n beetje de uitvinder van deze hype en vliegt al jaren van muurtje naar muur door steden heen. Vandaag toch een Real Life parkourende Spiderman, ter promotie van de film die momenteel in de bios draait..
Failtube [29 April 2014]
Jaws in Real Life UPS Airmail Delivery Graduation Back Flip
Kiss The Girl In Real Life
Kiss The Girl In Real Life
We gaan weer op jacht naar vrouwen en doen dat vandaag met Stuart Edge die voor deze speciale gebeurtenis een achtergrond koortje heeft ingehuurd wat zorgt voor de nodige muzikale ondersteuning..
Asian Coworker | Movie vs Real Life
Asian Coworker
In films zijn er allerlei stereotypes, en een daar van is de Aziatische collega die we in deze Movies versus Real Life clip eens tegen elkaar houden..
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup]
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips vind je terug bij meer lezen.. CHECK!


Spider-Man In Real Life
Spider-Man In Real Life
Het was eventjes geleden dat we een deel uit de Movies in Real Life serie van Improv Everywhere voorbij zagen komen maar vandaag is er een nieuwe aflevering en dit keer staat de Spiderman film centraal.
Grand Theft Auto Prank
Grand Theft Auto Prank
We hebben vandaag weer een grapjas die iemand de stuipen op het lijf jaagt door hem te laten denken in een Real Life versie van Grand Theft Auto beland te zijn... LOL!
Rage Comics in Real Life 5
Rage Comics in Real Life 5
Een grappige serie van Pistol Shrimps is de Rage Comics in Real Life reeks waarvan we al een aantal delen hebben gepost het afgelopen jaar. Vandaag deel 5!

Hier deel 4!
Movies vs Real Life - CliffHanger
Movies vs Real Life - CliffHanger
Dat er in films nogal eens iets aangedikt wordt moge duidelijk zijn en ook de Sylvester Stallone film Cliffhanger uit 1993 zit boordevol sterke staaltjes die er in het echte leven toch net iets anders uitzien. Vandaag nemen we deze film eens onder de loep.
Waking Up | Girls In Movies vs. Real Life
Waking Up
Is het je weleens opgevallen dat vrouwen in films heel anders opstaan en er zeker een stuk appetijtelijker uitzien dan hun collega's in het echte leven ?! In deze korte montage clip zie je wat ik bedoel..
LinkedIn in Real Life
LinkedIn in Real Life
Van alles sociale netwerken is LinkedIn waarschijnlijk de meest professionele maar dat wil niet zeggen dat we hier niet de draak mee kunnen steken. Zoals in deze LinkedIn in Real Life clip van The Poke... Grappig!
Devil vs Angel Prank
Devil vs Angel Prank
Iedereen kent wel de gevechten, uit bijvoorbeeld tekenfilms, waarin een duivel en een engel vanaf de schouder tegenstrijdig advies geven. Vandaag doen we dit in Real Life met de mensen van Whatever!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers