Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Real Life Heroes: Dead Animals Revived
Real Life Heroes: Dead Animals Revived
Super Mario Run meets Parkour in Real Life
Super Mario Run meets Parkour in Real Life
Mario Kart in Real Life - Luigi Death Stare
Mario Kart in Real Life - Luigi Death Stare
In deze nieuwe short van Devin Supertramp gaan we Mario Kart spelen in het eggie en zien we dat het geheime wapen van Luigi zijn dodelijke blik is. Uiteraard heb ik ook de behind the scenes beelden voor je erbij gezet... Check het uit!
Police meets Humanity & Heroism Part 3
Police meets Humanity & Heroism Part 3
Naast bekeuringen uitschrijven, etnisch profileren en de kluit belazeren, als het om aanbestedingen gaat, doet de politie ook nog wel eens iets goeds. Hier te zien in deze "Real Life Heroes 3" compilatie..
Starwars - Speederbike Jetovator battle IRL
Star Wars - Speeder Bike Jetovator Battle IRL
Een heerlijke nieuwe short van Devin Supertramp waarin we gaan racen met futuristisch machines die zo uit de Star Wars films komen, maar nu in Real Life...
Assassin's Creed Movie meets Parkour IRL
Assassin's Creed Movie meets Parkour IRL
The REAL Disney Castle | Devin Supertramp
The REAL Disney Castle
Met Devin Supertramp zijn we deze week in Duitsland en Praag om daar met drones op zoek te gaan naar het echte Real Life Disney kasteel. Het levert uiteraard mooie beelden op, hier te zien met een behind the scenes vidoe...


Ook cool: Shanghai Forever!
The Battle of Pokemon Go
The Battle of Pokemon Go
Terwijl de Pokemon Go hype een beetje over lijkt, zijn er natuurlijk altijd nog de diehard's, die er geen genoeg van kunnen krijgen en door blijven spelen, zelfs in REAL LIFE. En dat gaat er nogal bloederig aan toe..
Chainsaw | Real Life Horror Movie
Chainsaw, Real Life Horror Movie
Met het Halloween feest in zicht is oktober ieder jaar weer dé griezelmaand. In de aanloop naar dit griezelfeestje is er momenteel een epidemie aan scary clowns die de straten onveilig maakt maar het kan nog erger, met een motorzaag gek op de loer. Gelukkig is niet alles wat je ziet in een film, in de echt wereld ook werkelijkheid...
Real Life Heroes of September 2016
Real Life Heroes of September 2016
Een held of heldin is een bestaand, fictief of historisch persoon die, wanneer geconfronteerd met gevaar en rampspoed of vanuit een zwakke positie, moed en de bereidheid tot zelfopoffering betoont voor een grotere zaak, aldus Wikipedia. In deze compilatie zie je de "Real Life" helden van september 2016!
Mafia III in Real Life | Devin Supertramp
Mafia III in Real Life, Devin Supertramp
REAL Mario Galaxy
REAL Mario Galaxy
De mensen van Corridor Digital hebben natuurlijk gewoon een 360 graden camera liggen, maar kunnen ook prima overweg met een programma als bijvoorbeeld Adobe Aftereffects. En dus maakte ze deze REAL LIFE Mario Galaxy video... Ik heb er ook nog de making of bijgezet!
Real Life BMW Transformer
Real Life BMW Transformer
Transformers is een actie-/sciencefictionfilm uit 2007 die gebaseerd is op de televisieserie en speelgoed lijn Transformers, die voornamelijk populair was in de jaren 80 van de 20ste eeuw, aldus Wikipedia. Leuk die info maar het wordt nog veel leuker als je zelf een auto hebt die zich kan transformeren tot een superheld, en ja die bestaat....
Faith In Humanity Restored 2016
Faith In Humanity Restored 2016
Real Heroes 2016 - Humanity is in our Hands
Real Heroes 2016 - Humanity is in our Hands
In iedere mens schuilt een echte held, alleen krijgt niet iedereen altijd de kans omdat te bewijzen voor zichzelf of anderen. Deze helden kregen dat wel en maken zich onsterfelijk op het internet in dit soort "Real Life Heroes" compilaties... Check het uit!
Casey Neistat plays Pokemon Go IRL
Casey Neistat plays Pokemon Go IRL
Pokémon GO meets Parkour in Real Life
Pokémon GO meets Parkour in Real Life
Ook onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp doet mee aan de Pokemon Go hype en stelt zich een Pokemon Go wereld voor waarin de Pokemons kunnen parkouren als de beste en het dus nog moeilijker maken voor de spelers ze te vangen..
Top 10 Sexiest Summer Pranks 2016
Top 10 Sexiest Summer Pranks 2016
De mensen van de GagsNetwork hebben een extra lange, 20 minuten durende zomerse prank compilatie voor je klaar gezet, die je hier kunt gaan bekijken..


EXTRA:
- Pokemon Go in REAL LIFE
Portal in Real Life Cake Slingshots
Portal in Real Life Cake Slingshots
Een van onze favoriete filmmakers Devin Graham sloeg de handen ineens met Peter Hollens en nog een aantal bekende Youtubers om gebakjes te schieten, Portal stijl!
Steve Kardynal | Lip Sync Conversation
Steve Kardynal
Het was al weer eventjes geleden dat we nog iets nieuws voorbij zagen komen van Steve Kardynal maar vandaag is hij terug met een "Lip Sync Conversation" waarin hij via bekende nummers als "Hello" van Adele een conversatie heeft een soortement van "Songs in Real Life" dus.. Check!
Fighting over a Girl | Street Fighter IRL
Fighting over a Girl, Street Fighter IRL
Ken je dat, je ziet een leuke meid maar je beste maat heeft haar ook gespot en nog op hetzelfde moment ook. Hoe los je dat op ?
Real Life Heroes Part 42
Real Life Heroes Part 42
Gelukkig is niet alles kommer en kwel in de wereld en zijn er ook nog steeds mensen die zich belangeloos inzetten voor een ander, zelfs als dat gevaar voor eigen leven oplevert. De zogenaamde Real Life heroes, in deze compilatie komen er weer een aantal voorbij...
Mirror's Edge Catalyst IRL
Mirror's Edge Catalyst IRL
Mirror's Edge Catalyst is een nieuwe parkour game die je kunt spelen op je Xbox One, PC of PlayStation 4. De mensen van 3runTube, lopen en springen toch liever in het eggie over allerlei obstakels en van daken af in hun Mirror's Edge Catalyst IRL video.. Wij kijken mee!
Failtube [18 June 2016]
Humanity at It's Best 2016
Humanity at It's Best 2016
LEGO meets Star Wars in Real Life
LEGO meets Star Wars in Real Life
We zagen al verscheidene creatievelingen bezig met Lego en de Star Wars film saga maar nog nooit zoals vandaag. Kijk maar eens mee als een echte Jedi het opneemt tegen een Star Wars leger van Lego steentjes..
Spiderman vs Captain America in Real Life
Spiderman vs Captain America in Real Life
Vroeger, toen het leven nog simpel en ongedwongen was speelde je met superhelden en was niets te gek. Al waren er ook kinderen bij die vals speelde..
Mirror's Edge Parkour in REAL LIFE
Mirror's Edge Parkour in REAL LIFE
Fruit Ninja in Real Life - Part 2
Fruit Ninja in Real Life - Part 2
Iets langer dan een jaar geleden kon je het eerste deel zien van Fruit Ninja in Real Life, gemaakt ter promotie van de exclusieve xBox release van Fruit Ninja Kinect 2. En vandaag gaan we dit spel wederom in Real Life spelen met filmmaker ScottDW, in het vervolg...
Real Life Heroes #3 of 2016 - XL Edition
Real Life Heroes #3 of 2016, XL Edition
Naast alle superhelden die we regelmatig in films voorbij zien komen zijn er ook nog helden in het echte leven, die met hun daad, het leven van een ander belangeloos redden.. Dit soort helden zien we terug in deze 10 minuten durende "Real Life Heroes #3" of 2016 compilatie van iCompilationTV...
Snapchat Filters in Real Life
Snapchat Filters in Real Life
In dit tijdperk van de smartphone, kon je nog nooit zo gemakkelijk met allerlei gelijkgestemde in contact komen als nu. Via Whatsapp, Facebook chat en zelfs Snapchat kan je gratis en voor niets hele dagen met je vrienden of vriendinnen in contact staan. Het wachten was op wat Real Life filters...
Power Ranger Parkour
Power Ranger Parkour
Ik denk dat ik te oud ben voor de Power Rangers, die eigenlijk helemaal aan mij voorbij zijn gegaan, maar waar we vandaag toch mee gaan parkouren, in twee clips nog wel.. Check!
Real Life Street Fighter
Real Life Street Fighter
Het spel Street Fighter is al zo'n 30 jaar oud en kon je vroeger zelfs al in de Arcade hal spelen, alleen of tegen elkaar. Omdat Arcade hallen een beetje jaren '80 zijn gaan we nu Street Fighter in het eggie spelen, in deze coole short van RackaRacka, "Real Life Street Fighter"...

EXTRA:
- 6 maanden oude baby is beter dan jij in SF!
- Fei-Long vs Vega: Enter The Dragon (Fanmade)
Real Life Heroes 2016 XL II | 10min. Edition
Real Life Heroes 2016 XL II
In een kleine 10 minuten zien we weer allerlei Real Life helden voorbij komen die soms zelfs hun eigen leven wagen om die van een ander te redden.. Check het uit!

Deel 1!
Fourth Wall Breaking IN REAL LIFE
Fourth Wall Breaking IN REAL LIFE
Natuurlijk hebben we inmiddels de nieuwe reeks uit de serie House of Cards gezien waarin Frank Underwood andermaal baas blijkt als het op politieke spelletjes aankomt, en veel valt te verklaren door zijn kleding. Althans, dat gaan we vandaag testen.. Inbrekers opgelet, draag voortaan een pak en je werk zal een stuk eenvoudiger worden.. Kijk mee!
Real Life Hitman
Real Life Hitman
Check deze super coole Hitman in Real Life video van RealmPictures gemaakt voor game studio IO-Interactive, waarin het net lijkt of je midden in het spel zit... de behind the scenes beelden staan onder de main video!
Angie Griffin | Fallout 4 in Real Life
Fallout 4 in Real Life, cosplay
Super Mario Brothers Parkour 2 [IRL]
Super Mario Brothers Parkour 2
Real Life Heroes 2016 XL | 10min. Edition
Real Life Heroes 2016 XL
Helden komen in alle soorten en maten en soms zijn het zelfs dieren die een heldendaad plegen. In deze extra lange editie, zie in zo'n 10 minuten allerlei helden voorbij komen..
Real Life Heroes 2016 - Part 3
Real Life Heroes 2016
Space Invaders in Real Life
Space Invaders in Real Life
Real Life Heroes 2016 - Part 1
Real Life Heroes 2016 - Part 1
Als we 's avonds het nieuws aanzetten hoor je eigenlijk niets dan kommer en kwel en dat terwijl ook nog best vaak leuke dingen te melden zijn van mensen die iets uitzonderlijks doen voor een ander. Dat soort mensen noemen we "Real Life Heroes"...
Cinderella in Real Life
Cinderella in Real Life
Als vrouw zijnde hoef je niet jaloers te zijn op het leven van Assepoester, behalve dan nadat ze naar het bal geweest is en daar haar muiltje verliest. Een prins gaat naar haar op zoek en zo ook in New York City. Jouw feelgood momentje van de dag!
Ultimate Real Life Heroes of the Year 2015
Ultimate Real Life Heroes of the Year 2015
We maakte het afgelopen jaar ook kennis met de serie, "Faith in Humanity Restored" aka de Real Life Heroes serie waarin allerlei alledaagse helden nog eens in het zonnetje worden gezet. In deze "Best of 2015" montage reel komen nog eens de meest spraakmakende video's in sneltreinvaart voorbij... Speelduur 15min.
Faith in Humanity Restored | Part 41
Faith in Humanity Restored
Wat beter dan een video waarin mensen elkaar helpen in moeilijke situaties uit de "Faith in Humanity Restored" serie, op deze eerste kerstdag ? Deeltje 41!
Failtube [10 December 2015]
Fallout 4 In Real Life
Fallout 4 In Real Life
In het spel "Fallout 4" bestaat er geen geld meer en is het enige betaalmiddel "bottle caps", en daar gaan we dan ook naar op zoek. In het echte leven..
Mane & Talia | H para Hombres Dec. 2015
Mane & Talia, H para Hombres December 2015
Net zoals de Amerikaanse Jersey Shore Real Life serie is er in ook Mexico zo'n soort show, met de titel Acapulco Shore. Ene Mane en Talia stelen daar de show en staan in het december nummer van het Mexicaanse mannenblad H pare Hombres. Hier de videoshoot!
Real Life Heroes 2015
Real Life Heroes 2015
Het journaal kan je tegenwoordig maar beter overslaan, want echt goede berichten hoor je daar maar zelden. Hoogste tijd dus om eens naar de andere kant van de medaille te kijken, en al die mensen die op de een of andere manier iets heldhaftigs hebben gedaan in het zonnetje te zetten.. Check!
Failtube [16 November 2015]

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers