Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Kiss The Girl In Real Life
Kiss The Girl In Real Life
We gaan weer op jacht naar vrouwen en doen dat vandaag met Stuart Edge die voor deze speciale gebeurtenis een achtergrond koortje heeft ingehuurd wat zorgt voor de nodige muzikale ondersteuning..
Asian Coworker | Movie vs Real Life
Asian Coworker
In films zijn er allerlei stereotypes, en een daar van is de Aziatische collega die we in deze Movies versus Real Life clip eens tegen elkaar houden..
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup]
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips vind je terug bij meer lezen.. CHECK!


Spider-Man In Real Life
Spider-Man In Real Life
Het was eventjes geleden dat we een deel uit de Movies in Real Life serie van Improv Everywhere voorbij zagen komen maar vandaag is er een nieuwe aflevering en dit keer staat de Spiderman film centraal.
Grand Theft Auto Prank
Grand Theft Auto Prank
We hebben vandaag weer een grapjas die iemand de stuipen op het lijf jaagt door hem te laten denken in een Real Life versie van Grand Theft Auto beland te zijn... LOL!
Rage Comics in Real Life 5
Rage Comics in Real Life 5
Een grappige serie van Pistol Shrimps is de Rage Comics in Real Life reeks waarvan we al een aantal delen hebben gepost het afgelopen jaar. Vandaag deel 5!

Hier deel 4!
Movies vs Real Life - CliffHanger
Movies vs Real Life - CliffHanger
Dat er in films nogal eens iets aangedikt wordt moge duidelijk zijn en ook de Sylvester Stallone film Cliffhanger uit 1993 zit boordevol sterke staaltjes die er in het echte leven toch net iets anders uitzien. Vandaag nemen we deze film eens onder de loep.
Waking Up | Girls In Movies vs. Real Life
Waking Up
Is het je weleens opgevallen dat vrouwen in films heel anders opstaan en er zeker een stuk appetijtelijker uitzien dan hun collega's in het echte leven ?! In deze korte montage clip zie je wat ik bedoel..
LinkedIn in Real Life
LinkedIn in Real Life
Van alles sociale netwerken is LinkedIn waarschijnlijk de meest professionele maar dat wil niet zeggen dat we hier niet de draak mee kunnen steken. Zoals in deze LinkedIn in Real Life clip van The Poke... Grappig!
Devil vs Angel Prank
Devil vs Angel Prank
Iedereen kent wel de gevechten, uit bijvoorbeeld tekenfilms, waarin een duivel en een engel vanaf de schouder tegenstrijdig advies geven. Vandaag doen we dit in Real Life met de mensen van Whatever!
Marvel Movies In Real Life
Marvel Movies In Real Life
Superhelden kunnen alles en zijn er om de mensheid te helpen, maar hoe realistisch zijn deze figuren eigenlijk. We testen het vandaag uit!
Real Life Movie Trailers | by Jake Foushee
Real Life Movie Trailers
Film trailers zien er altijd cool en gelikt uit en een voice over maakt het eigenlijk helemaal af. Don LaFontaine was de ongekroonde "Voice-over King", en te horen in meer dan 5000 trailers. Wij hebben vandaag ene Jake Foushee die geen film nodig heeft en trailers verzint door naar mensen op straat te kijken... Geniaal!
SpongeBob in Real Life
SpongeBob in Real Life
We hebben al allerlei spel figuren kunnen zien die tot leven kwamen en in "Real Life" de straat op gingen. Dit keer geen game figuur maar iemand die we allemaal kennen, en normaliter op de bodem van de oceaan te vinden is. Ik heb het over Spongebob, die dit keer zonder zijn vaste kameraadjes Patrick en Mr Crabs de boel onveilig maakt..
Real Life Donkey Kong | FreddieW
Real Life Donkey Kong
Freddie Wong maakte samen met de mensen van "Hey Ash, Whatcha Playin' ?", deze grappige video, die uiteraard weer boordevol met specialFX zit, voor de binnenkort te verschijnen Donkey Kong Game, Donkey Kong Country: Tropical Freeze!
GTA in Real Life [Sexy edition]
GTA in Real Life [Sexy edition]
Bekende computerspelen die in Real Life worden geÔmiteerd, het is niet nieuw maar wel grappig om te zien. Deze GTA in Real Life is nog leuker want we zien daarin een leuke, en vooral sexy blondine in de hoofdrol..
Mario Warfare [Part 5]
Mario Warfare [Part 5]
Van de shortfilm reeks "Mario Warfare" zagen we ondertussen al vier delen voorbij komen en tegenwoordig wordt dit project bekostigd via Kickstarter. Dit is het vijfde deel, en de vorige delen kan je bekijken via het linkje onder de video..

Bonus: Mario Kart in Real Life! [Stop Motion]
A Christmas Story [Movies In Real Life Episode 10]
A Christmas Story [Movies In Real Life Episode 10]
Het was weer eens tijd voor een nieuw deel uit de inmiddels welbekende Movies in Real Life serie van Improv Everywhere. We zijn aangeland bij het tiende deel en met het kerstfeest in aantocht is dit, A Christmas Story in Real Life!
Zelda in Real Life Part 2
Zelda in Real Life Part 2
Het spel Zelda kwam voor het eerst uit in 1986 en is echte een klassieker in het action-adventure genre. De game werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo en inmiddels zijn er talloze delen van de game uitgebracht. Zelda is de prinses die gered moet worden door de held Link die daarin, helaas tekort schiet en zijn heil zoekt in doping...
Spartacus In Real Life [Movies IRL 9]
Spartacus In Real Life [Movies IRL 9]
De mensen van Improv Everywhere sloegen de spijker op de kop met de serie "Movies In Real Life" wat een groot succes is gebleken. Nadat we eerder al Lord of the Rings, Rocky en zelfs Indiana Jones voorbij zagen komen is het dit keer de film Spartacus die ze onderhanden nemen in deel 9 uit de serie "Movies In Real Life"!

Voorgaande episodes vind je hier!
Harry Potter in Real Life [Movies IRL 8]
Harry Potter in Real Life [Movies IRL 8], Improv
In de serie Movies in Real Life van Improv Everywhere zijn we vandaag aangeland bij de film Harry Potter, de hoofdpersoon uit de zevendelige gelijknamige boekenserie van Joanne Rowling. Check!
Videogame Characters IRL | Fixer & Addict
Videogame Characters IRL
Een geinige kijk op het leven van bekende videogame karakters zien we terug in Four Players nieuwe serie, Videogame Characters In Real Life! In deze aflevering zien we Super Mario als "The Fixer" en Luigi als "The Addict"..
When Harry met Sally in Real Life [Movies IRL 7]
When Harry met Sally in Real Life [Movies IRL Ep 7]
De film "When Harry Met Sally" is een romantische komedie uit het jaar 1989 met Billy Crystal als Harry en Meg Ryan als Sally. De film draait om de vraag, kan een man een vriendschap hebben met een vrouw zonder daar ook meteen seks mee te hebben ?! In de Movies in Real Life serie van Improv Everywhere komt vandaag deze film aan bod... Check!
Jurassic Park in Real Life [Movies IRL Ep 6]
Jurassic Park in Real Life [Movies IRL Ep 6]
Na dat we Rocky en nog een aantal andere bekende film titels hebben bekeken gaan we verder in de serie Movies in Real Life, van Improv Everywhere, met de film Jurrasic Park..
Back to the Future in Real Life [Movies IRL Ep 5]
Back2theFuture in Real Life [Movies IRL Episode 5]
De mensen van Improv Everywhere zitten niet stil en brengen de laatste weken regelmatig nieuwe video's uit. We waren ondertussen aangeland bij het vijfde deel van "Movies in Real Life" waarin dit keer de film "Back to the Future" centraal staat...
Assassin's Creed 4 in Real Life [Compilation]
Assassin's Creed 4 in Real Life [Compilation]
We zagen al verschillende Youtube film makers een eigen versie van Assassin's Creed 4 in Real Life maken en dit is een compilatie van al die clips, netjes samengesmolten tot ťťn nieuwe montage.
Matrix In Real Life [Movies In Real Life Episode 4]
Matrix In Real Life
Dit is het nieuwe deel uit de Improv Everywhere serie "Movies In Real Life". Vandaag staat de film "The Matrix" centraal in dit vierde deel... Check!

Bekijk hier de Making of!
Real Life Hitman [Prank]
Real Life Hitman [Prank]
We gaan verkleed als de huurmoordenaar uit de game Hitman de straat op om te zien hoe mensen reageren op dit schouwspel. Kijk mee!
LOTR In Real Life [Movies In Real Life Episode 3]
Lord of the Rings In Real Life [Movies In Real Life Episode 3]
In de serie "Movies In Real Life" van "Improv Everywhere", zagen we eerder al hoe Indiana Jones en Rocky Balboa zich moeten redden in de echte wereld. Vandaag valt die eer te beurt aan de film The Lord of the Rings en zien we hoe Gandalf het er vanaf brengt...

Meer Improv Everywhere hier!
Indiana Jones In Real Life [Improv Everywhere]
Indiana Jones In Real Life [Improv Everywhere]
We konden vorige week al kennis maken met een Real Life Rocky in de nieuwe Movies In Real Life videoreeks van Improv Everywhere, en vandaag is het de beurt aan niemand minder dan Indiana Jones. Wij kijken mee hoe Indy het er in het echte leven vanaf brengt...
Rocky In Real Life | Improv Everywhere [+Bonus]
Rocky In Real Life
De mensen van Improv Everywhere volgen we al jaren, en kennen we vooral van de altijd leuke flashmob's. De laatste tijd is Improv aan het vernieuwen en snijden ze ook andere topics aan. Dit is het allereerste deel uit de bekende "filmhelden in Real Life serie", en hoe kan je die beter beginnen als met Rocky ...
GTA 5 - REAL LIFE Prank [Montage]
GTA 5 - REAL LIFE Prank [Montage]
Aankomende week komt de langverwachte game "GTA5" officieel uit maar je kan natuurlijk ook gewoon GTA spelen in Real Life. Pas dan wel op dat je niet de verkeerde treft want niet iedereen is gediend van dit soort grappen en grollen. Minder leuk is het uiteraard niet!
3D Chalk Art Mario Kart in Real Life
3D Chalk Art Mario Kart in Real Life
We kijken vandaag naar Chris Carlson een zogenaamde 3D Chalk Artist, die een Mario Kart tekende en vervolgens deze grappige stopmotion clip fabriceerde ..
Songs in Real Life 4 [by Steve Kardynal]
Songs in Real Life 4 [by Steve Kardynal]
Het was een tijdje stil rondom Youtube ster Steve Kardynal maar vandaag is hij dan toch weer terug met een nieuwe clip in de Songs in Real Life serie. Deel 4!
Real Life Angry Birds op Pukkelpop
Real Life Angry Birds op Pukkelpop
Afgelopen week werd er in Kiewit, Hasselt het jaarlijks terugkerend Belgisch muziekfestival Pukkelpop gehouden. Eminem en The Prodigy, zijn zomaar wat bands die daar te bewonderen waren. Er komt ook een groot aantal bezoekers uit het buitenland. Zo zijn dit een stel Noren, die met de nodige biertjes op een spelletje Angry Birds spelen, IRL !
Adventure Combat Ops
Adventure Combat Ops
Mensen die van paintballen houden kunnen hun hart ophalen bij deze promo clip van Adventure Combat Ops die een soortement van real life zombie oorlogjes houden, wat er overigens wel erg vet uitziet allemaal.. Info hier!
Real Life Dolls Prank
Real Life Dolls Prank
We nemen een kijkje in het Zuid Amerikaanse BraziliŽ, waar ze ook verborgen camera programma's kennen, die soms pranks bedenken die echt niet door de beugel kunnen. Vandaag valt het nog enigszins mee al jagen we de mensen wel weer flink de stuipen op het lijf wanneer poppen ineens levend worden ...
Epic Chick Fight
Epic Chick Fight
GeÔnspireerd door de serie Family Guy waarin hoofdpersonage Peter Griffin het regelmatig aan de stok heeft met een gigantische kip die nogal agressief blijkt. Vandaag hebben we een live action REAL LIFE versie van die clip en dat gaat er niet zachtjes aan toe ... De originele Family Guy clip vind je trouwens via het linkje onder deze video!
The Notebook Rain Kiss in Real Life
The Notebook Rain Kiss in Real Life
Voor deze prank creŽren we een scene uit de film "The Notebook", heb jij weleens gekust in de regen en zou je dat nog eens willen ?!
Best Superhero Pranks [Best of Just For Laughs]
Best Superhero Pranks [Best of Just For Laughs]
We hebben weer een officiŽle best of compilatie met pranks van het Canadese candid camera programma "Just for Laughs". Dit keer zijn het pranks met Real Life superheroes zoals Superman, the Hulk etc in een hoofdrol .. Check!
Assassin's Creed 4 meets Parkour [Supertramp]
Assassin's Creed 4 meets Parkour [Supertramp]
Het is vakantietijd, ook voor filmmakers als Devin Supertramp, dus het short film maken staat heel eventjes op een laag pitje. Neemt natuurlijk niet weg dat zijn clips episch blijven om naar te kijken. Vandaag gaan we parkouren Assassin's Creed 4: Black Flag Stijl!
Splinter Cell: Blacklist | Short Movie
Splinter Cell: Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist is het zesde deel in de gamereeks Splinter Cell. De PC versie is net een paar dagen uit en in deze shortfilm vol met CGI effecten zien we het spel in Real Life modus ...
Grand Theft Auto In Real Life [Prank]
Grand Theft Auto In Real Life [Prank]
We kunnen onderhand ook wel een dagelijkse prank tube introduceren, zoveel prank video's komen er de laatste maanden voorbij. Vandaag doen we net of we het spel GTA, Grand Theft Auto spelen, alleen niet van achter een spel console maar gewoon in Real Life ...
Waking Up my Girlfriend [Prank]
Waking Up my Girlfriend [Prank]
Ik denk dat zo'n beetje iedereen films als The Ring of The Grudge wel kent en ik moet eerlijk bekennen dat ik ze allebei nog best eng vond ook, haha. Ben niet zo'n fan van dat genre ofzo, en dat ligt niet aan de spanning. Er waren al een meer pranks gebaseerd op dat soort griezel films maar deze gast maakt het nog iets bonter door z'n vriendin wakker te maken, The Ring stijl ...
Hoe lang deze held "pikstraf" heeft staat er niet bij, wij geven 'm in iedergeval sowieso een +1 voor effort!
Real Life Heroes
Real Life Heroes
Helden, ze zijn er bijna niet meer maar we zien er in deze compilatie weer genoeg terug ... Kijk even mee!
Movies vs Real Life
Movies vs Life
Zoals jullie misschien al wel weten vind ik films kijken helemaal geweldig en ook van series kan ik maar geen genoeg krijgen. Maar hoezeer zijn films en series op het ware leven berust ?!
Real Life Jedi
Real Life Jedi
GeÔnspireerd door de coole video van de Bitting Elbows maakte K8Kproductions deze grappige Real Life Jedi, Office escape die vol zit met leuke VFX effecten ..

[Thnx]
Rage Comics in Real Life 3
Rage Comics in Real Life 3
Rage Comics zijn een reeks strips met karakters die vaak worden gemaakt met eenvoudige teken software zoals bijvoorbeeld MS Paint om een expressie uit te drukken met een humoristische punchline. De mensen van Pistol Shrimps vroegen zich af hoe dit soort Comics er in het echte leven uit zouden zien...
8-bit Characters in Real Life
8-bit Characters in Real Life
Meer Images
Gesture Control in Real Life
Gesture Control in Real Life
Als je dacht dat met de komst van de smartphone je toch wel alles gezien had qua mogelijkheden van de techniek dan heb je het goed mis. De toekomst heeft nog heel wat voor ons petto. Zo kan je tegenwoordig gamen zonder controller en ook in het echte leven kan je straks apparatuur besturen zonder stuur.. Kijk maar eens mee...
Happy Wheels in Real Life
Happy Wheels in Real Life
Het spel 'Happy Wheels' ken ik persoonlijk niet maar in de game ben je een Ragdoll op een fiets die levels moet uitrijden naar de finish of naar een ander doel. Je kan de game online spelen tegen diverse tegenstanders wat het nog leuker maakt... Hoe dat spel er in het echte leven uit ziet zien we in deze videoclip... Check!

Aanraders