Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Indiana Jones In Real Life |+Prank Roundup
Indiana Jones In Real Life
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en deze ronde beginnen we met Indiana Jones, in het echte leven ... Hieronder meer!

EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Prisoner Dropping The Soap Prank
Bonus 2: Snooping on Boyfriend's Phone Prank
Bonus 3: 5 Days of Wake Up Pranks
First Person Far Cry 4 in Real Life | Devin S.
First Person Far Cry 4 in Real Life
Op 20 november komt het langverwachte 4e deel uit de first-person shooter "Far Cry" spellen reeks van Ubisoft uit. Speciaal voor deze gelegenheid nam onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp zijn GoPro camera ter hand om deze "First Person Far Cry 4 in Real Life" promotie clip te maken..
Assassin's Creed: THE MUSICAL
Assassin's Creed: THE MUSICAL
Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een Assassin's Creed versie van, zo hadden we al Assassin's Creed kittens, Assassin's Creed parkour en ga zo maar door. Vandaag hebben we de musical uitvoering van de game Assassin's Creed.. Check het uit!
Video Game Parkour
Video Game Parkour
Er staan ondertussen ontelbaar veel parkour filmpjes op TLP en vandaag hebben we een leuke twist op dat soort clips, met een zogenaamd parkour spel die we gaan spelen in Real Life..
Top 5 Real Life Assassin's Creed Moments
Top 5 Real Life Assassin's Creed Moments
Een van de meeste gespeelde spelen ooit is het spel Assassin's Creed waar al diverse delen van zijn verschenen. Vandaag somt Jukin Video, in een video top 5, allerlei Real Life Assassin's Creed momentjes op ...
Freddy Krueger in Real Life
Freddy Krueger in Real Life
Amerika maakt zich op voor het Halloween feest wat daar ongekend populair is en wat ook steeds meer voet krijgt op Europese grond en gevierd wordt dit jaar op vrijdag 31 oktober. De films van Freddy Krueger zijn een must voor iedere horror film fan en Freddy kom je liever niet tegen in het echte leven.. Kijk maar eens mee!
High School Movies vs Real Life
High School Movies vs Real Life
Er zijn diverse High School films die zeer zeker de moeite van het kijken waard zijn, maar in hoeverre benaderen deze films de werkelijkheid ? Je ziet het in deze clip "High School Movies vs Real Life"...
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Assassin's Creed Unity Meets Parkour IRL
Assassin's Creed Unity Meets Parkour IRL
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een mooie shortfilm van Devin Supertramp hebben waarin we dit keer gaan parkouren Assassin's Creed stijl... Check het uit!Bonus: de Behind the Scenes beelden!
Epic Capture the Flag in Panama | Supertramp
Epic Capture the Flag in Panama
Devin Supertramp was de afgelopen weken in Panama om daar een spelletje stratego in Real Life te spelen, aka Capture the Flag...
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Far Cry 4 | Co-Op Outpost
Far Cry 4
Het is wat stilletjes rond FX-man Freddie Wong die in de tussen tijd wel allerlei mensen zijn kunstjes probeert bij te brengen met zijn film school. Vandaag zien we het werk van ene BrandonJLa die het spel Far Cry 4 in Real Life speelt..
Epic Movie Trailer Voice Prank 2
Real Life Movie Trailers
Een trailer inspreken is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt, behalve als je Jake Foushee heet en daar je dagelijkse brood mee verdiend. We gingen al eerder met Jake op stap die mensen doet geloven in een film beland te zijn door met zijn trailer stem achter ze aan te lopen, net als in het echt.. Vandaag deel 2!
Hoverboard in Real Life & 4K | Devin Supertramp
Hoverboard in Real Life & 4K
Afgelopen jaar was het zo'n beetje de allereerste keer dat we een Flyboard in actie zagen, ook in een clip van Devin Supertramp. Vandaag doen we het nog eens dunnetjes over met een Hoverboard in 4K... Heerlijk!
AC/DC's Thunderstruck in Real Life
AC/DC's Thunderstruck in Real Life
Vrouwen schijnen van mannen te houden die een instrument kunnen bespelen en vandaag testen we dat uit samen met Stuart Edge die speciaal voor deze gelegenheid AC/DC's hitsingle "Thunderstruck" heeft ingestudeerd.. Het werkt!
TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

WatchDogs: Retribution
WatchDogs: Retribution
Over de film WatchDogs is de laatste tijd veel te doen en zien we talloze coole clips van voorbij komen. Zagen we afgelopen week nog een coole promo van onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp, vandaag is er weeral zo'n mooie short, met titel Watchdogs Retribution, alleen komt die dit keer van de mensen bij K&K Productions! Zeker kijken!
Watch Dogs Parkour in Real Life | Supertramp
Watch Dogs Parkour in Real Life
Het is woensdag en zoals vanouds is er dan een nieuwe shortfilm van onze favoriete filmmaker Devin Graham, aka Supetramp, te bewonderen. Vandaag gaan we parkouren, Watch Dog style!

Behind the scenes hier!
Real Life Mario Kart
Real Life Mario Kart
Het is niet de eerste keer en vast ook niet de laatste keer dat iemand Mario Kart in het echte leven probeert na te bootsen. Dit keer zijn het de mensen van Rooster Teeth.. Kijk even mee!
Spiderman in Real Life
Spiderman in Real Life
We hebben al diverse Spiderman clips voorbij zien komen de afgelopen week, allemaal ter promotie van de nieuwe Spiderman film. Vandaag zien we hoe Spiderman zich in het "echte leven" weet te redden, of niet..
Movies Vs Real Life: Car Chase
Movies Vs Real Life: Car Chase
Dat in films allerlei zaken nogal eens worden aangedikt mogen duidelijk zijn. In deze Movies vs Real Life Car Chase montage zien we hoe achtervolgingen er in het echte leven uitzien versus de Hollywood versie.
TLP Best of April 2014 [Videomashup]
ownmash14, mashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

Amazing Spider-Man Parkour
Amazing Spider-Man Parkour
We hebben al diverse filmhelden zien parkouren in Real Life maar Spiderman is zo'n beetje de uitvinder van deze hype en vliegt al jaren van muurtje naar muur door steden heen. Vandaag toch een Real Life parkourende Spiderman, ter promotie van de film die momenteel in de bios draait..
Failtube [29 April 2014]
Jaws in Real Life UPS Airmail Delivery Graduation Back Flip
Kiss The Girl In Real Life
Kiss The Girl In Real Life
We gaan weer op jacht naar vrouwen en doen dat vandaag met Stuart Edge die voor deze speciale gebeurtenis een achtergrond koortje heeft ingehuurd wat zorgt voor de nodige muzikale ondersteuning..
Asian Coworker | Movie vs Real Life
Asian Coworker
In films zijn er allerlei stereotypes, en een daar van is de Aziatische collega die we in deze Movies versus Real Life clip eens tegen elkaar houden..
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup]
TLP Best of Maart 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips vind je terug bij meer lezen.. CHECK!


Spider-Man In Real Life
Spider-Man In Real Life
Het was eventjes geleden dat we een deel uit de Movies in Real Life serie van Improv Everywhere voorbij zagen komen maar vandaag is er een nieuwe aflevering en dit keer staat de Spiderman film centraal.
Grand Theft Auto Prank
Grand Theft Auto Prank
We hebben vandaag weer een grapjas die iemand de stuipen op het lijf jaagt door hem te laten denken in een Real Life versie van Grand Theft Auto beland te zijn... LOL!
Rage Comics in Real Life 5
Rage Comics in Real Life 5
Een grappige serie van Pistol Shrimps is de Rage Comics in Real Life reeks waarvan we al een aantal delen hebben gepost het afgelopen jaar. Vandaag deel 5!

Hier deel 4!
Movies vs Real Life - CliffHanger
Movies vs Real Life - CliffHanger
Dat er in films nogal eens iets aangedikt wordt moge duidelijk zijn en ook de Sylvester Stallone film Cliffhanger uit 1993 zit boordevol sterke staaltjes die er in het echte leven toch net iets anders uitzien. Vandaag nemen we deze film eens onder de loep.
Waking Up | Girls In Movies vs. Real Life
Waking Up
Is het je weleens opgevallen dat vrouwen in films heel anders opstaan en er zeker een stuk appetijtelijker uitzien dan hun collega's in het echte leven ?! In deze korte montage clip zie je wat ik bedoel..
LinkedIn in Real Life
LinkedIn in Real Life
Van alles sociale netwerken is LinkedIn waarschijnlijk de meest professionele maar dat wil niet zeggen dat we hier niet de draak mee kunnen steken. Zoals in deze LinkedIn in Real Life clip van The Poke... Grappig!
Devil vs Angel Prank
Devil vs Angel Prank
Iedereen kent wel de gevechten, uit bijvoorbeeld tekenfilms, waarin een duivel en een engel vanaf de schouder tegenstrijdig advies geven. Vandaag doen we dit in Real Life met de mensen van Whatever!
Marvel Movies In Real Life
Marvel Movies In Real Life
Superhelden kunnen alles en zijn er om de mensheid te helpen, maar hoe realistisch zijn deze figuren eigenlijk. We testen het vandaag uit!
Real Life Movie Trailers | by Jake Foushee
Real Life Movie Trailers
Film trailers zien er altijd cool en gelikt uit en een voice over maakt het eigenlijk helemaal af. Don LaFontaine was de ongekroonde "Voice-over King", en te horen in meer dan 5000 trailers. Wij hebben vandaag ene Jake Foushee die geen film nodig heeft en trailers verzint door naar mensen op straat te kijken... Geniaal!
SpongeBob in Real Life
SpongeBob in Real Life
We hebben al allerlei spel figuren kunnen zien die tot leven kwamen en in "Real Life" de straat op gingen. Dit keer geen game figuur maar iemand die we allemaal kennen, en normaliter op de bodem van de oceaan te vinden is. Ik heb het over Spongebob, die dit keer zonder zijn vaste kameraadjes Patrick en Mr Crabs de boel onveilig maakt..
Real Life Donkey Kong | FreddieW
Real Life Donkey Kong
Freddie Wong maakte samen met de mensen van "Hey Ash, Whatcha Playin' ?", deze grappige video, die uiteraard weer boordevol met specialFX zit, voor de binnenkort te verschijnen Donkey Kong Game, Donkey Kong Country: Tropical Freeze!
GTA in Real Life [Sexy edition]
GTA in Real Life [Sexy edition]
Bekende computerspelen die in Real Life worden geïmiteerd, het is niet nieuw maar wel grappig om te zien. Deze GTA in Real Life is nog leuker want we zien daarin een leuke, en vooral sexy blondine in de hoofdrol..
Mario Warfare [Part 5]
Mario Warfare [Part 5]
Van de shortfilm reeks "Mario Warfare" zagen we ondertussen al vier delen voorbij komen en tegenwoordig wordt dit project bekostigd via Kickstarter. Dit is het vijfde deel, en de vorige delen kan je bekijken via het linkje onder de video..

Bonus: Mario Kart in Real Life! [Stop Motion]
A Christmas Story [Movies In Real Life Episode 10]
A Christmas Story [Movies In Real Life Episode 10]
Het was weer eens tijd voor een nieuw deel uit de inmiddels welbekende Movies in Real Life serie van Improv Everywhere. We zijn aangeland bij het tiende deel en met het kerstfeest in aantocht is dit, A Christmas Story in Real Life!
Zelda in Real Life Part 2
Zelda in Real Life Part 2
Het spel Zelda kwam voor het eerst uit in 1986 en is echte een klassieker in het action-adventure genre. De game werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo en inmiddels zijn er talloze delen van de game uitgebracht. Zelda is de prinses die gered moet worden door de held Link die daarin, helaas tekort schiet en zijn heil zoekt in doping...
Spartacus In Real Life [Movies IRL 9]
Spartacus In Real Life [Movies IRL 9]
De mensen van Improv Everywhere sloegen de spijker op de kop met de serie "Movies In Real Life" wat een groot succes is gebleken. Nadat we eerder al Lord of the Rings, Rocky en zelfs Indiana Jones voorbij zagen komen is het dit keer de film Spartacus die ze onderhanden nemen in deel 9 uit de serie "Movies In Real Life"!

Voorgaande episodes vind je hier!
Harry Potter in Real Life [Movies IRL 8]
Harry Potter in Real Life [Movies IRL 8], Improv
In de serie Movies in Real Life van Improv Everywhere zijn we vandaag aangeland bij de film Harry Potter, de hoofdpersoon uit de zevendelige gelijknamige boekenserie van Joanne Rowling. Check!
Videogame Characters IRL | Fixer & Addict
Videogame Characters IRL
Een geinige kijk op het leven van bekende videogame karakters zien we terug in Four Players nieuwe serie, Videogame Characters In Real Life! In deze aflevering zien we Super Mario als "The Fixer" en Luigi als "The Addict"..
When Harry met Sally in Real Life [Movies IRL 7]
When Harry met Sally in Real Life [Movies IRL Ep 7]
De film "When Harry Met Sally" is een romantische komedie uit het jaar 1989 met Billy Crystal als Harry en Meg Ryan als Sally. De film draait om de vraag, kan een man een vriendschap hebben met een vrouw zonder daar ook meteen seks mee te hebben ?! In de Movies in Real Life serie van Improv Everywhere komt vandaag deze film aan bod... Check!
Jurassic Park in Real Life [Movies IRL Ep 6]
Jurassic Park in Real Life [Movies IRL Ep 6]
Na dat we Rocky en nog een aantal andere bekende film titels hebben bekeken gaan we verder in de serie Movies in Real Life, van Improv Everywhere, met de film Jurrasic Park..
Back to the Future in Real Life [Movies IRL Ep 5]
Back2theFuture in Real Life [Movies IRL Episode 5]
De mensen van Improv Everywhere zitten niet stil en brengen de laatste weken regelmatig nieuwe video's uit. We waren ondertussen aangeland bij het vijfde deel van "Movies in Real Life" waarin dit keer de film "Back to the Future" centraal staat...
Assassin's Creed 4 in Real Life [Compilation]
Assassin's Creed 4 in Real Life [Compilation]
We zagen al verschillende Youtube film makers een eigen versie van Assassin's Creed 4 in Real Life maken en dit is een compilatie van al die clips, netjes samengesmolten tot één nieuwe montage.
Matrix In Real Life [Movies In Real Life Episode 4]
Matrix In Real Life
Dit is het nieuwe deel uit de Improv Everywhere serie "Movies In Real Life". Vandaag staat de film "The Matrix" centraal in dit vierde deel... Check!

Bekijk hier de Making of!

Aanraders