Advertentie:


azvelgenenbanden

Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Real Life Heroes 2015
Real Life Heroes 2015
Het journaal kan je tegenwoordig maar beter overslaan, want echt goede berichten hoor je daar maar zelden. Hoogste tijd dus om eens naar de andere kant van de medaille te kijken, en al die mensen die op de een of andere manier iets heldhaftigs hebben gedaan in het zonnetje te zetten.. Check!
Failtube [16 November 2015]
Real Life Madagascar pinguin escape They Killed Elmo Dad of the Year Award
Real Life FPS on Chatroulette | Part 2
Real Life FPS on Chatroulette
We zagen laatst al level 1 van deze coole Real Life FPS op Chatroulette, een first-person shooter, die je vervolgens via Chatroulette, Omegle of Skype kan spelen .. Vandaag level 2!
Real Life Killer Clown Halloween Prank 2015
Real Life Killer Clown Halloween Prank 2015, halloween15
Met het aankomende Halloween feest in zicht voorspel ik jullie dat er weer massa's scare pranks onderweg zijn, en een daarvan is deze "Real Life Killer Clown Halloween Prank 2015" .. Check het uit!
Tokyo Drift IRL
Tokyo Drift IRL
Straatraces zijn illegaal en hebben volgens mij ondertussen hun langste tijd wel gehad in Nederland. Gelukkig geldt dat niet voor de USA waar we deze beelden van een Inspire by Lens tegenkwamen, waarin ze de film Tokyo Drift in Real Life naspelen ...
Minecraft Parkour IRL
Minecraft Parkour IRL
Het spel Minecraft is immens populair bij de jeugd en dat mogen we weten ook. Samen met Ronnie Streetstunts gaan we daarom vandaag parkouren, geheel in Minecraft stijl... Kijk mee!
Pokemon Go IRL
Pokemon Go IRL
Met de nieuwste Pokémon-game ga je op avontuur in je eigen dorp of stad, Pokémon GO werkt namelijk met augmented reality. Bij deze game hoort een armbandje met sensor. Dit kun je gebruiken om de game te spelen, zonder dat je de hele tijd op het scherm van je iPhone hoeft te kijken. De sensor trilt en licht op als je in de buurt van een Pokémon komt. Hier een coole promo!
Anime in Real Life | Pizza Fight
Anime in Real Life
De Japanse anime filmpjes zijn immens populair al heb ik er zelf nooit echt de lol van kunnen inzien. Toch gaan we vandaag kijken naar een soortement van anime als twee gasten het aan de stok krijgen over een stuk pizza en dat uitvechten, de anime way!
Old Man on HoverBoard | + Prank Roundup
Old Man on HoverBoard
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en we beginnen dit keer met Sam Pepper als "Old Man" op een hoverboard..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Minecraft In Real Life Pranks 4
Bonus 2: Balloon S*it on Girls Prank
Bonus 3: Coackroaches in Tent prank
Bonus 4: Girl with Superhuman Strength
Hitman Agent 47 | In Real LIFE
Hitman Agent 47, IRL, inreallife
In deze coole IRL clips van MaxmanTV en JUO Productions, zien we hoe "Hitman Agent 47" zich in het echt redt als hij het opneemt tegen ene Mr Lin en zijn bende in deze tweedelige mini-serie..
Real Life FPS on Chatroulette
Real Life First Person Shooter on Chatroulette
Geniale en originele video hier van Youtube kanaal RealmPictures die een tuin ombouwde tot een level in een first-person zombie shooter, om vervolgens via Chatroulette, Omegle of Skype mensen uit te nodigen te spelen ..
Real Life Mortal Kombat Fatalities
Real Life Mortal Kombat Fatalities
Het spel "Mortal Kombat" is net als Super Mario en Pacman gewoon gemeengoed geworden en ik denk niet dat er iemand is die dit leest die het niet kent. Zoals van zoveel spelen hebben we hier ook een "In Real Life" versie van die nogal bloederig is.. Kijk mee!
Faith In Humanity Restored #38
Faith In Humanity Restored, real life, heroes
In een nieuwe deel uit de "Real Life Heroes" cq. "Faith In Humanity Restored" serie wederom allerlei mensen die hun eigen leven wagen om die van een ander te redden.. Kijk mee!
De Volkswagen kinderwagen, DIT IS 'M!
De Volkswagen kinderwagen, DIT IS 'M!
Kennen we de "Volkswagen rijders verwachten meer" commercial nog, waarin allerlei vervoermiddelen op de hak worden genomen omdat Volkswagenrijders meer gewend zijn ? In die commercial komt ook een kinderwagen voor die wel wat extra toeters en bellen kan gebruiken. Volkswagen bouwde 'm IN REAL LIFE, hier te zien...
Heroic Dogs That Saved People's Lives
10 Heroic Dogs That Saved People's Lives
De hond staat bekend als "Men's best Friend" en behalve je trouwe maatje zijn er ook honden die je helden kunt noemen. Vandaag een Top 10 met de meest heldhaftige honden in compilatievorm..
Mannequin Scare Prank | +Round Up
Mannequin Scare Prank
Ik heb weer een aantal grappige prank video's voor je verzameld en we beginnen dit keer met een grap uit Zweden met een mannequin die plots tot leven komt..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Real Life Terminator Prank
Bonus 2: That's my Gym Machine Bro Prank
Bonus 3: Nightclub Bouncers Pee Prank
Assassin's Creed Syndicate meets Parkour
Assassin's Creed Syndicate meets Parkour
Sonic the Hedgehog IRL
Sonic the Hedgehog IRL
We zagen van allerlei bekende videogames in het verleden al vaker dit soort "in Real Life" versies maar misschien nog nooit zo schattig als deze "Sonic the Hedgehog IRL", kijk mee!
Mirror's Edge Catalyst in Real Life
Mirror's Edge Catalyst in Real Life
De opvolger van de game Mirror's Edge, heet Mirror's Edge Catalyst en is een "Action-adventure platform" game voor de PlayStation 4 en Xbox One. Gamen is leuk, maar het gebeurt allemaal in het echte leven, zo ook deze clip waarin we Mirror's Edge Catalyst spelen met echte mensenlevens. Geen nood, dit zijn professionele parkour helden, don't try this at home..
Real GTA | Corridor Digital
Real GTA
We zagen ooit al eens een leuke Russische dame Real Life GTA spelen en dat doen we vandaag nog eens met de mensen van Corridor digital die beweren dat Los Santos echt bestaat. Kijk mee!
Faith In Humanity Restored #37
Faith In Humanity Restored #37
Net toen je dacht dat de wereld niet meer te redden valt en dat er meer slechteriken dan goede mensen op de aardbol rondlopen, is er een nieuw deel uit de Real Life Heroes, Faith in Humanity serie. Met allerlei hedendaagse helden die het beste voor hebben met de mensheid.. Deeltje 37!
First Real-life Hoverboard
First Real-life Hoverboard
Al sinds de films van Back to the Future hopen we ooit eens te mogen kennismaken met de Hoverboard, een soortement van zwevende skateboard zonder wieltjes. Die dag lijkt steeds dichterbij, zeker nu ene Alexandru Duru, uit Canada een eerste prototype bouwde en daarmee tevens een record vestigde voor langste reis per hoverboard.. Musthave!
Sex Scene | Movies versus Real Life
Sex Scene
Films zijn meestal niet gebaseerd op ware gebeurtenissen, een enkeling daargelaten. Ook allerlei romantische scenes, of zelfs seks scenes worden in Hollywood nogal eens overdreven, en blijken in het echte leven toch geheel anders..
Real Life GTA 2 using a Drone
Real Life GTA 2 using a Drone
Met een drone kan je natuurlijk mooie beelden maken van een landschap maar je kan ook echt creatief bezig gaan zoals deze gast die met behulp van een drone een eigen GTA filmpje opnam.. Kijk mee!
Tangled in Real Life | Devin Supertramp
Tangled in Real Life
De in Azië zo populaire wensballonnen / lampionnen zie je tegenwoordig steeds vaker in Nederland en zijn zeker niet ongevaarlijk wanneer die al brandend ergens neerstort, zeker in de zomer. Het is wel een mooi gezicht, helemaal als er honderden van dit soort brandende fakkels tegelijk opstijgen.. Kijk maar eens mee, "Tangled in Real Life"..
Indiana Jones IRL | Devin Supertramp
Indiana Jones in Real Life
Halsreikend kijken we iedere week weer uit naar de nieuwe shortfilm van Devin Supertramp die dit keer een zeer bekende scene uit de Indiana Jones films nabootst, Supertramp Style natuurlijk!


EXTRA: Behind the Scenes beelden hier!
TasteLikePizza - Best of March 2015
TasteLikePizza - Best of March 2015, ownmash2015
De allerbeste video's van de afgelopen maand hebben we nog eens in een mooie videomashup bijeen gebracht in onze "Best of March 2015 videomashup!"Shadow of Mordor in Real Life
Shadow of Mordor in Real Life
De Orcs uit het spel Shadow of Mordor hebben "Middle Earth" verlaten en zijn onze wereld binnengevallen in de hoop en op zoek naar wraak...
Fruit Ninja | a Real Life Battle
Fruit Ninja
Speciaal voor de exclusieve xBox release van Fruit Ninja Kinect 2, gaan we dit spel eerst in Real Life spelen met filmmaker ScottDW in een heuse battle..
King of StreetFighter
King of StreetFighter
Als je echt goed wil zijn met het spel Streetfighter is het de kunst om zoveel mogelijk "moves" te onthouden die je met de verschillende toetsencombinaties kunt maken. Uiteraard kan je ook achter af wat After Effects toevoegen zoals deze "King" gedaan heeft...
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup], ownmash2015
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Public WWE Finishers
Public WWE Finishers
Dat de WWE worstel wedstrijdjes allemaal in scene zijn gezet dat hoef ik jullie hopelijk niet meer te vertellen. Vandaag zien we wat WWE fanaten die dat soort moves en publiek uitvoeren, tot verbazing van de omstanders.

NOTE:
We hebben tegenwoordig een NSFW-knopje boven aan de site staan waarmee je de NSFW items kunt filteren van de frontpagina. Handig voor op het werk of als je vriendin achter je staat!
Real Life PacMan
Real Life PacMan
Binnenkort breekt de meest dure tijd om je commercials op televisie te krijgen weer aan, tijdens de jaarlijkse Superbowl. Allerlei merken doen hun best om de meest coole commercials te maken om zo het Amerikaanse publiek voor zich te winnen. Biermerk BudLight doet daar ieder jaar goed aan mee en zo ook dit jaar, met dit Real Life Pacman parkour..
Social Networking in Real Life
Social Networking in Real Life
Hoe zou je het vinden als er in het dagelijkse leven iemand op je af komt stappen met de mededeling dat hij of zij je gaat volgen ?! Vreemd toch ?! Toch is dat niet zo vreemd als je zou denken, wanneer je dit doortrekt naar de diverse social media sites.. Jena Kingsley neemt de proef op de som!
Dying Light Parkour POV
Dying Light Parkour POV
De mensen van Ampisound raakte geinspireerd door de langverwachte actie survival game, Dying Light en maakte deze coole Real-Life Dying Light Parkour video. Alsof parkour nog niet moeilijk genoeg was moet je ook nog eens allerlei zombies die het op je voorzien hebben ontwijken... Nice!
TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Little Mermaid in Real Life | Steve Kardynal
Little Mermaid in Real Life
Youtube filmmaker Steve Kardynal is zo gek als een deur en zagen we al eerder voorbij komen als Eminem of Lady Gaga. Vandaag is hij de Little Mermaid en doet dat zoals alleen hij dat kan, door zichzelf volstrekt belachelijk te maken. Wij kijken natuurlijk mee...
Indiana Jones In Real Life |+Prank Roundup
Indiana Jones In Real Life
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en deze ronde beginnen we met Indiana Jones, in het echte leven ... Hieronder meer!

EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Prisoner Dropping The Soap Prank
Bonus 2: Snooping on Boyfriend's Phone Prank
Bonus 3: 5 Days of Wake Up Pranks
First Person Far Cry 4 in Real Life | Devin S.
First Person Far Cry 4 in Real Life
Op 20 november komt het langverwachte 4e deel uit de first-person shooter "Far Cry" spellen reeks van Ubisoft uit. Speciaal voor deze gelegenheid nam onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp zijn GoPro camera ter hand om deze "First Person Far Cry 4 in Real Life" promotie clip te maken..
Assassin's Creed: THE MUSICAL
Assassin's Creed: THE MUSICAL
Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een Assassin's Creed versie van, zo hadden we al Assassin's Creed kittens, Assassin's Creed parkour en ga zo maar door. Vandaag hebben we de musical uitvoering van de game Assassin's Creed.. Check het uit!
Video Game Parkour
Video Game Parkour
Er staan ondertussen ontelbaar veel parkour filmpjes op TLP en vandaag hebben we een leuke twist op dat soort clips, met een zogenaamd parkour spel die we gaan spelen in Real Life..
Top 5 Real Life Assassin's Creed Moments
Top 5 Real Life Assassin's Creed Moments
Een van de meeste gespeelde spelen ooit is het spel Assassin's Creed waar al diverse delen van zijn verschenen. Vandaag somt Jukin Video, in een video top 5, allerlei Real Life Assassin's Creed momentjes op ...
Freddy Krueger in Real Life
Freddy Krueger in Real Life
Amerika maakt zich op voor het Halloween feest wat daar ongekend populair is en wat ook steeds meer voet krijgt op Europese grond en gevierd wordt dit jaar op vrijdag 31 oktober. De films van Freddy Krueger zijn een must voor iedere horror film fan en Freddy kom je liever niet tegen in het echte leven.. Kijk maar eens mee!
High School Movies vs Real Life
High School Movies vs Real Life
Er zijn diverse High School films die zeer zeker de moeite van het kijken waard zijn, maar in hoeverre benaderen deze films de werkelijkheid ? Je ziet het in deze clip "High School Movies vs Real Life"...
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Assassin's Creed Unity Meets Parkour IRL
Assassin's Creed Unity Meets Parkour IRL
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een mooie shortfilm van Devin Supertramp hebben waarin we dit keer gaan parkouren Assassin's Creed stijl... Check het uit!Bonus: de Behind the Scenes beelden!
Epic Capture the Flag in Panama | Supertramp
Epic Capture the Flag in Panama
Devin Supertramp was de afgelopen weken in Panama om daar een spelletje stratego in Real Life te spelen, aka Capture the Flag...
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Far Cry 4 | Co-Op Outpost
Far Cry 4
Het is wat stilletjes rond FX-man Freddie Wong die in de tussen tijd wel allerlei mensen zijn kunstjes probeert bij te brengen met zijn film school. Vandaag zien we het werk van ene BrandonJLa die het spel Far Cry 4 in Real Life speelt..
Epic Movie Trailer Voice Prank 2
Real Life Movie Trailers
Een trailer inspreken is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt, behalve als je Jake Foushee heet en daar je dagelijkse brood mee verdiend. We gingen al eerder met Jake op stap die mensen doet geloven in een film beland te zijn door met zijn trailer stem achter ze aan te lopen, net als in het echt.. Vandaag deel 2!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers