Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Speed #4 | !Danger Find Another Way
Speed #4
Ik had het vorige week al aangekondigd, door middel van een verzamelpostje met een link naar de vorige delen van onze serie Speed, en vandaag is het dan zover en ga ik jullie deel 4 laten zien. Dit deel heeft als titel, !Danger Find Another way, naar de muziek die er bij zit van !Danger Silent met het nummer "Find Another Way To Live"... Playlist bij meer!

TLP Speed Series 2014 | Exclusive
TLP Speed Series 2014
Speed Vol. 3 | Black Out [Epic]
Speed Vol. 3
We zijn aangeland bij een nieuw deeltje uit onze Speed serie met allerlei voertuigen en waaghalzen die snelheid maken. Eerder kon je al twee delen zijn uit deze reeks en vandaag is het dan ook tijd voor deeltje drie..

Feedback is appreciated!
Speed Vol.2 | Drifting Metal [Epic]
Speed Vol.2
In oktober van het vorige jaar kon je het eerste deel al zien uit de nieuwe TLP serie "Speed", met als titel "Rolling Rolling".. In de afgelopen maanden heb ik weer vrachten met clips verzameld en de afgelopen week hard gewerkt aan dit nieuwe deel van Speed Volume 2, Drifting Metal. Ook de mensen die liever motor geluiden horen dan muziek komen in dit deel aan hun trekken.. Hou je niet in, met kritiek wordt echt wat gedaan of het nu positief of negatief is... Check!
Speed Vol.1 | Rolling Rolling [Epic]
Speed Vol.1
We starten vandaag met een nieuwe serie, met als titel Speed. De naam zegt het eigenlijk al, in deze compilatie serie komen alleen maar filmpjes die met snelheid te maken hebben, en de mensen die zich daar mee bezig houden. Vol goede moed nam ik gister plakband en schaar ter hand, om deze allereerste montage, Speed - Volume 1, voor jullie aan elkaar te plakken. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers