Trending NOW!

  Keep this website AD FREE

  Keep this site ad free and donate

  Zoeken op TLP

  Gametime

  Uit Eigen Keuken


  Winter is Coming 2k14

  TLP Facebook


  Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

   


  Friends

  Random items

  TLP Mashup Archief:


  TLP Videomashup Archief 2014

  TLP Videomashup Archief 2015

  TLP Videomashup Archief 2013

  TLP Best of December 2014 [Mashup]
  TLP Best of December 2014 [Mashup]
  We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

  TLP Best of September 2014 [Mashup]
  Mashup September, ownmash14
  De allerbeste clips van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of September 2014 Videomashup"...
  TLP Best of October 2014 [Videomashup]
  TLP Best of October 2014 [Videomashup], ownmash14
  De allerbeste clips van de afgelopen maand oktober 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of October 2014 Videomashup"...
  TLP - Best of September 2014 [Videomashup]
  TLP - Best of September 2014 [Videomashup], ownmash14


  TLP Best of August 2014 [Videomashup]
  Best of August 2014, ownmash14
  De allerbeste clips van de afgelopen maand gepost op TLP vind je zoals iedere maand terug in onze maandelijkse videomashup waarmee we ondertussen zijn aangeland bij de Beste clips van augustus 2014, terwijl je luistert naar muziek van The Prophet!

  TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
  TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
  Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

  Luckner - RUN
  Luckner - RUN
  Zoals jullie misschien al weten worden de maandelijkse TLP mashups gemaakt door GerryB van StungTV die behalve heerlijke compilaties ook vaak wordt uitgenodigd voor wat meer officiŽle projecten. Zo was hij in januari op verzoek van Luckner in Zuid-Afrika om deze videoclip voor het nummer "Run" te schieten... RESPECT!
  TLP Best of June 2014 [Videomashup]
  Videomashup, ownmash14
  Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

  TLP Best of May 2014 [Videomashup]
  TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
  Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

  TLP Best of April 2014 [Videomashup]
  ownmash14, mashup
  De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

  TLP Best of Maart 2014 [Videomashup]
  TLP Best of Maart 2014 [Videomashup], ownmash14
  De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips vind je terug bij meer lezen.. CHECK!


  TLP Best of Februari 2014 [Videomashup]
  TLP Best of Februari 2014 [Videomashup], ownmash14
  Zoals iedere maand brengen we je ook dit maal onze eigen maandelijkse "TLP's Best of Videomashup". Februari was de maand van de Olympische Winterspelen, de Oscar's en nog veel meer moois wat je allemaal nog eens in sneltreinvaart voorbij gaat zien komen in TLP's Best of Februari 2014, videomashup!

  Playlist op nummer hier!

  TLP Best of Januari 2014 [Videomashup]
  TLP Best of Januari 2014 [Videomashup], ownmash14
  Onze maandelijkse Videomashup is iets later dan normaal maar daarom zeker niet minder mooi. Januari was de maand van de sport, film en overzichten, die zie je dan ook terug in TLP's Best of Januari 2014 videomashup. Een playlist met alle gebruikte clips, inclusief linkjes naar de video's op nummer vind je terug onder de mashup.. ENJOY!

  Aanraders  Subscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
  Meer content...
  Pizza's Leftovers (BETA)

  Pizza's Leftovers