Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best Videos Compilation #5
Best Videos Compilation #5
We deden het vroeger maandelijks zelf, maar bij gebrek aan animo zijn we daar maar mee gestopt. De beste video's verpakt in een mooie compilatie voorzien van wat muziek! De heren van Youtube kanaal Mister73c zijn al weer toe aan hun vijfde deel uit deze serie...
Viva Mexico 2016 | TLP Exclusive
Viva Mexico 2016, ownmash
GoPro Sports Montage Summer 2K14 | Part 2
GoPro Sports Montage Summer 2K14
Er gaat zo godsgruwelijk veel tijd in het maken van dit soort compilatie video's zitten, anders zou ik er wel meer maken, want ook dit tweede deel uit de "GoPro Sports Montage Summer 2K14" serie, is naar mijn bescheiden mening weer een juweeltje geworden. Kijk mee naar BMX, racen, watersports en nog veel meer coole sportbeelden in Deel 2! - Playlist ASAP! -

That Summer Feeling 2K14 | Exclusief
That Summer Feeling 2K14
Het is al de hele week prachtig helder weer, met een heerlijk zonnetje die de boel nog eens extra opwarmt en dan is het amper maart. Heerlijk natuurlijk want wij krijgen nooit genoeg van de zomer en alles wat het brengt. Niet alleen brengt de zomer ons de Beachspy, het zorgt er tevens voor dat er buiten op het terras weer genoeg te zien valt. Om alvast in de stemming te komen, een kleine TLP mashup...

TLP Best of Februari 2014 [Videomashup]
TLP Best of Februari 2014 [Videomashup], ownmash14
Zoals iedere maand brengen we je ook dit maal onze eigen maandelijkse "TLP's Best of Videomashup". Februari was de maand van de Olympische Winterspelen, de Oscar's en nog veel meer moois wat je allemaal nog eens in sneltreinvaart voorbij gaat zien komen in TLP's Best of Februari 2014, videomashup!

Playlist op nummer hier!

Sync | Corridor Digital
Sync
Wij zijn gek op de Corridor Digital short films die steevast boordevol met VFX zitten en regelmatig zie je die clips dan ook terug in onze maandelijkse videomashups. In "Sync" volgen we Charlie Cooper een geheimagent uit de toekomst, die op de plek van zijn brein een supercomputer heeft. Wanneer een computer virus zijn systeem corrumpeert, beginnen de problemen...
Tastelikepizza Year in Review 2013 [Epic]
Tastelikepizza Year in Review 2013 [Epic]
We zijn in januari 2013 begonnen met het maken van een maandelijkse mashup waarin je nog eens de beste clips per maand kan terugzien in een mooie videomashup. Alhoewel het natuurlijk altijd beter kan zijn de reacties tot nu toe overwegend positief en daarom hebben we besloten ook nog een jaar clip uit te brengen. Dit is 'm geworden, en ik moet eerlijk zeggen, het is een pareltje die z'n weerga niet kent. Een lijst met gebruikte clips, vind je hier nog eens genummerd terug..

TLP Best of December 2013 [Videomashup]
TLP Best of December 2013 [Videomashup], ownmash13
Het jaar zit er op en dit jaar kon je voor het eerst kennismaken met onze maandelijkse video mashups waarin we nog eens de allermooiste en beste clips van de maand verwerken. Dit is de laatste van 2013, maar natuurlijk gaan we ook in 2014 stug door met dit onderdeel. Kijk mee, naar een van de mooiste mashups van het afgelopen jaar...

Welke maand is jouw favoriet ?!
TLP in Cijfers 2013
TLP in Cijfers 2013

We hadden dit jaar 14.746.143 bezoekers die in totaal zo'n 35.549.990 pagina's bekeken en dit jaar kwam ook de 100.000.000ste bezoeker op TLP! We introduceerde dit jaar de TLP Videomashup die je hier nog eens allemaal terug kan vinden! En ook op Facebook zijn we tegenwoordig te vinden met zo'n 5200+ Fans! (Dank Suus, TLP Facebook staflid) Op Youtube kan je Tastelikepizza ook vinden, en daar staan tevens onze Best of TLP Mashups!

Ik wens alle trouwe bezoekers een hele fijne jaarwisseling en hoop jullie ook in 2014 weer allemaal fris en fruitig terug te zien Pizzaman, 31 dec 2013!

Special Thanks to Gerwin (StungTV) & Stefano (Gnoccatime) for their help!!

Thanks to all content makers and linkpartners who make this blog possible!
TLP Best of November 2013 [Videomashup]
TLP Best of November 2013 [Videomashup], ownmash13
De maand november van 2013 zit erop, en zoals je inmiddels gewend bent blikken we nog eens terug naar wat de afgelopen maand zoal gebracht heeft in onze maandelijkse Mashup. Uit de nieuwe serie Popoz zien we de sexy Ancillia, het Halloween feest bracht ons veel zombies en andere spookachtige clips en ga zo maar door, je ziet het allemaal nog eens terug in TLP's Best of November 2013 Videomashup!
TLP Best of September 2013 [Videomashup]
TLP Best of September 2013 [Videomashup], ownmash
We hebben de allerbeste clips van de afgelopen maand wederom gebundeld tot één prachtige videomashup en die kan je vanaf vandaag hier op TLP bewonderen. Alle clips in deze "Best of september 2013" compilatie vind je uiteraard terug in ons september archief.... En een volledige playlist vind je in ons TLP Youtube kanaal... ENJOY!
TLP Best of July 2013 [Videomashup]
TLP Best of July 2013 [Videomashup], ownmash13
Zoals je inmiddels gewend bent presenteren we maandelijks een overzichtje met de beste video's op Tastelikepizza in compilatievorm. En het was me het maandje wel! Je luistert naar de muziek van Stereotronique, hier terug te vinden op Soundcloud en een playlist met alle gebruikte clips vind je in ons Youtube Kanaal, waar je je overigens best op mag abonneren ook ... TasteLikePizza's , Best of July [Videomashup], Check het uit!
VideoMashup June 2013 [Best of TLP Compilation]
Best of june 2013 [Videomashup], ownmash
Het was de maand dat James Gandolfini aka Tony Sorprano z'n laatste adem uitblies, de maand van de eerste outdoor party's en er gebeurde nog veel meer. Zoals je ondertussen gewend bent zetten we de beste clips voor je nog eens op een rijtje in onze videomashups. Hier is de videomashup van juni 2013, met de beste clips die we hier de afgelopen maand gepost hebben in 4 minuten. Enjoy! Alle clips vind je terug in ons juni archief.. TIP!
Tastelikepizza Best Of June 2013 [VideoMashup]
Best of june 2013 [Videomashup], ownmash
Het was de maand dat James Gandolfini aka Tony Sorprano z'n laatste adem uitblies, de maand van de eerste outdoor party's en er gebeurde nog veel meer. Zoals je ondertussen gewend bent zetten we de beste clips voor je nog eens op een rijtje in onze videomashups. Hier is de videomashup van juni 2013, met de beste clips die we hier de afgelopen maand gepost hebben in 4 minuten. Enjoy! Alle clips vind je terug in ons juni archief.. TIP!
Tastelikepizza [Best Of April 2013 Mashup]
Tastelikepizza [Best Of April 2013 Mashup], ownmash13
De allerbeste clips van de afgelopen maand April 2013 komen weer stuk voor stuk voorbij in onze April 2013 VideoMashup. Het is weer een pareltje geworden al zeg ik het zelf ...

Bekijk hier de vorige Videomashups!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers