Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best News Bloopers of October 2016
Best News Bloopers of October 2016
De grappigste nieuws bloopers van de afgelopen maand zie je nog eens terug in het maandelijkse overzicht van Youtube kanaal "News be Funny"...
Clown goes Beach in Brazil
Clown goes Beach in Brazil
Je kan het nieuws niet kijken zonder dat het wel over clowns gaat die buurten terroriseren. In Brazilië is net nog wat erger daar lopen clowns zelfs op het strand om mensen het leven zuur te maken...
Killer Clown 8 | Scare Prank
Killer Clown 8, Scare Prank
De jongens van DmPranksProductions haalde de afgelopen week een paar keer het nieuws met hun Killer Clown pranks, wat wereldwijd een rage blijkt te zijn geworden. Dit is hun meest recente Scare Prank uit de Killer Clown serie, deeltje 8!
Best News Bloopers of September 2016
Best News Bloopers of September 2016
Het was al weer de hoogste tijd voor het maandelijkse overzicht met grappigste nieuws bloopers van NewsbeFunny. Met vandaag de "Best News Bloopers" compilatie van september 2016!
Remy: This is CNN
Remy: This is CNN
Het nieuws houdt je dagelijks op de hoogte van allerlei gebeurtenissen in de wereld maar is er door de jaren heen niet echt aantrekkelijker op geworden om naar te kijken. Oersaai kan je de uitzendingen ook wel noemen. De zender CNN brengt 24 uur per dag nieuws en kan wel een kleine make over gebruiken vonden de mensen van ReasonTV die het nieuws vandaag in rapvorm brengen...
Best Funny Olympics 2016 News Bloopers
Best Funny Olympics 2016 News Bloopers
Samen met de mensen van Youtube kanaal "News be Funny" blikken we nog eens terug op de diverse sport / Olympische spelen nieuws uitzendingen waarin de afgelopen twee weken de nodige bloopers werden gemaakt. Wat die uitzendingen ie geval niet minder leuk maakte... Check het uit!
Best Animals in News Bloopers EVER
Best Animals News Bloopers EVER
De mensen van Youtube kanaal "NewsbeFunny" hebben een grappige compilatie in elkaar geschroefd waarin allerlei live nieuws reporters en andere presentatoren worden verrast door een dier.. kijk mee!
Best Cringe News Bloopers
Best Cringe News Bloopers
We hebben weer een overzicht met bloopers die tijdens live nieuws uitzendingen gemaakt werden door Youtube kanaal NewsbeFunny. Met dit maal allerlei "cringe" momentjes, wat letterlijk vertaald ineenkrimpen betekent... Check het uit!
Steve Kardynal | Lip Sync Conversation
Steve Kardynal
Het was al weer eventjes geleden dat we nog iets nieuws voorbij zagen komen van Steve Kardynal maar vandaag is hij terug met een "Lip Sync Conversation" waarin hij via bekende nummers als "Hello" van Adele een conversatie heeft een soortement van "Songs in Real Life" dus.. Check!
Ultimate News Fails of 2016 (So Far)
Ultimate News Fails Compilation 2016 So Far
Door dat nieuwsuitzendingen vaak live zijn gaat er nogal eens wat mis tijdens de uitzending of tijdens het maken van een reportage. Dat soort momentjes komen voorbij in deze "Ultimate News Fails Compilation 2016" met zo'n 20 minuten aan nieuws bloopers van 2016, tot dusverre ...
Slow Jam the News with President Obama
Slow Jam the News with President Obama
Terwijl de verkiezingsstrijd over het grote water flink is losgebarsten tussen Donald Trump en Hillary Clinton zit president Obama er voorlopig nog gewoon 8 maanden en was hij gisteravond te gast bij de Tonight Show van Jimmy Fallon. Samen met Jimmy neemt Obama het nieuws door in een Slow Jam..
Sunbather versus Drone
Sunbather versus Drone
Slecht nieuws voor zonaanbidders die zo nu en dan lekker anoniem topless of naakt willen zonnen, want met de komst van drones uitgerust met een camera is het afgelopen met de rust... Zoals ook deze dame aan de lijve ondervindt...
Prison Break 2016 | Official Trailer
Prison Break 2016, Official Trailer
In 2009 eindigde de serie Prison Break eigenlijk nog best plotsklaps maar er is goed nieuws hoofdrolspeler Michael Scofield zit opnieuw in de gevangenis, ditmaal in Marokko, en ook nu zal hij er alles aan doen om vrij te komen, met de hulp van zijn broer. Er is nog geen definitieve datum bekend maar de verwachting is 2017/2018. We hebben alvast een officiële trailer!
Best News Bloopers #2 | March 2016
Best News Bloopers #2
De aankomende dagen en weken gaan we vast van alles horen over de Nee stem in het referendum tegen het associatieverdrag met Oekraïne gisteren en dat is vooral saai. Liever kijken we naar allerlei grappige bloopers in het nieuws zoals in deze tweede compilatie met grappigste nieuws bloopers van maart 2016.
People aren't Awesome 2016
People aren't Awesome 2016, april fools
Slecht nieuws mensen, het internet wordt al een aantal jaartjes overstelpt met "People are Awesome" video's maar nu blijkt dat deze mensen helemaal niet bestaan.. Je ziet de harde waarheid hier..
Funny Kids Fail in the News Bloopers
Funny Kids Fail in the News Bloopers
Is het voor professionele reporters al moeilijk om foutloos live het nieuws te verslaan, ook als er kinderen live in de uitzending wat gevraagd wordt kan het ineens helemaal fout gaan. Hier een 15 minuten durende compilatie...
Guardians of the Galaxy vs Suicide Squad
Guardians of the Galaxy vs Suicide Squad
We zagen al vaker mooie film mashups voorbij komen van video-editor Robert Jones, die dit keer van de Guardians of the Galaxy en de Suicide Squad trailers iets nieuws gebakken heeft. Knap staaltje werk!
Zoolander the Musical | Songified
Zoolander the Musical
De heren van Schmoyoho komen al jaren regelmatig bij ons voorbij met hun Songify the News video's bijvoorbeeld. Vandaag proberen ze iets nieuws door de trailer van Zoolander 2 tot een soortement van musical om te toveren. Knap!
Cleaning the House | Motivational
Cleaning the House
Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen geen stof zien liggen in huis en dat de meeste mannen een broertje dood hebben aan opruimen thuis dat zal al helemaal niet als nieuws komen. Vrouwen uit Latijns-Amerika hebben daar nu iets op gevonden.. werkt altijd!
Best News Bloopers of January 2016
Best News Bloopers of January 2016
Ook in 2016 gaan we door met de maandelijkse "Best News Bloopers" serie en vandaag hebben we het eerste deel van dit jaar, met de beste ongelukkige momentjes uit het nieuws van januari 2016!
Real Life Heroes 2016 - Part 1
Real Life Heroes 2016 - Part 1
Als we 's avonds het nieuws aanzetten hoor je eigenlijk niets dan kommer en kwel en dat terwijl ook nog best vaak leuke dingen te melden zijn van mensen die iets uitzonderlijks doen voor een ander. Dat soort mensen noemen we "Real Life Heroes"...
Best of LuckyTV 2015
Best of LuckyTV 2015, bestof2015
Een vast onderdeel van de dagelijkse talkshow "De Wereld draait Door" zijn de afleveringen van LuckyTV gemaakt door Sander van de Pavert die iedere dag op humoristische wijze het nieuws van de dag parodieert in een korte video. Vandaag een compilatie met de best gelukte LuckyTV momenten van het afgelopen jaar in zo'n 8 minuten.
2015: The Year In News
2015: The Year In News, bestof2015
We zijn nog lang niet klaar met de lijstjes en jaaroverzichten en zo is dit een mooi overzicht van allerlei belangrijke gebeurtenissen in het nieuws van 2015!
The Light Switch
The Light Switch
De mensen van Improv Everywhere bedenken telkens weer iets nieuws en met de kerstdagen in zicht hebben ze een gigantische licht schakelaar op het New York City's Father Demo Square geplaatst, waarmee de kerstverlichting te bedienen is.. Cool natuurlijk!
Dirt Shark 2015 | Monster Girl Bikini shoot
Dirt Shark 2015, Monster Girl Bikini shoot
De meiden van de Monster Energiedrankjes zien we niet zo heel erg vaak voorbij komen, dus als er dan weer eens iets nieuws voorhanden is, dan deel ik dat uiteraard graag met jullie. We gaan behind the scenes bij de Dirt Shark 2015, Monster Girls bIkinishoot opgenomen op de altijd zonnige stranden van zuid California.
Insane Car Flip Prank
Insane Car Flip Prank
Het was al weer een tijdje geleden dat we iets nieuws voorbij zagen komen van pranker Vitaly maar vandaag is hij terug in de woestijn, waar hij zijn moeder trakteert op een toeristisch rondritje..

EXTRA PRANK:
- No Days of Gym Prank
Best Sports News Bloopers
Best Sports News Bloopers
Nieuws- en sport uitzendingen zijn meestal live, en het is dus niet zo gek dat er zo nu en dan van alles misgaat tijdens zo'n live uitzending. Al dit soort "bloopers" zie je terug in de maandelijkse News Bloopers compilaties waarvan dit de sport editie is. Kijk mee!
Wordgame Baby announcement
Wordgame Baby announcement
Je kan je ouders op allerlei manieren duidelijk maken dat ze binnenkort grootouders worden, maar dit is misschien wel een van de leukste manieren, door middel van een woordspelletje. Moederlief lijkt het wat sneller door te hebben als pa, die maar door blijft raden maar niet minder blij is met het nieuws.
Best News Bloopers October 2015
Best News Bloopers October 2015
Tijdens de live uitzendingen van het nieuws gaat er wereldwijd nogal eens wat mis. Al dit soort nieuws bloopers worden iedere maand verzameld en samengebundeld in de "Best News Bloopers" serie. Vandaag hebben we de allerbeste bloopers van de maand oktober, met een kleine 10 minuten aan beeldmateriaal.
Best News Bloopers of September 2015
Best News Bloopers of September 2015
De allerbeste nieuws bloopers van de afgelopen maand had je nog tegoed van mij. Hier kan je "Best News Bloopers of September 2015" vinden!
Horror Movies - Best October 2015 Releases
20150919-clowtntje.jpg
Met Halloween in zicht is de oktober maand van oudsher een goede maand voor films uit het horror genre. In een kleine 5 minuten zie je alle releases voor de aankomende maand, in trailer vorm, voorbij komen, hieronder nog wat extra cinema nieuws..
- Top 5 Cinema Releases October
- Top 10 Horror Movie Babes
- Best Comedy Horror Movies Mashup 2015
Police Fails & Accidents Compilation
Police Fails & Accidents Compilation
Ik heb eigenlijk nooit goed kunnen begrijpen waarom iemand bij de politie zou gaan en recente berichten in het nieuws over te weinig loon, bevestigen dat alleen maar meer. Voor een appel en een ei iedere dag je eigen leven in gevaar brengen, tja het zal een roeping zijn ? Ook de politie faalt wel eens en dat zie je terug in deze Police Fails & Accidents Compilation..
Coca Cola Propane Rocket is EPIC
Coca Cola Propane Rocket is EPIC
Dat je door het mixen van Mentos met Coca-Cola een leuk effect krijgt zal voor niemand meer nieuws zijn. Maar diegene dit heeft bedacht om een fles cola te vullen met propaan gas verdiend een standbeeld. Check!
Kate Upton prefers Tiny Bikinis
Kate Upton prefers Tiny Bikinis
Het was al weer eventjes geleden dat we iets nieuws van Kate Upton voorbij zagen komen hier op TLP maar vandaag is vertelt ze in een interview voor "Sports Illustrated Swimsuit" dat ze het liefst minuscule bikini's draagt. Dat komt goed uit, zo zien wij Kate ook het liefst...
The Art of the Car Chase
The Art of the Car Chase
Supercuts zijn leuk, maar het wordt nog veel leuker als iemand ook nog de moeite heeft genomen om met al die gelijksoortige fragmenten iets nieuws te maken, in plaats van random achter elkaar plakken. Zie hier "The Art of the Car Chase" wat een super vette XL achtervolging is geworden.. Nice!

EXTRA: Cinema in Cinema Supercut!
Songify the News #10
Songify the News #10
De heren van Schmoyoho maken al sinds jaar en dag het nieuws leuker om naar te kijken door het door de Songify app te halen. In deel 10 van Songify the News staan centraal Hannah Hart en Donald Trump plus allerlei ander Amerikaanse nieuws..
Pranker Patty Mayo is Cop for One Day...
Pranker Patty Mayo is Cop for One Day
Met al het negatieve nieuws over de Nederlandse politie de laatste weken in het achterhoofd gaat grappenmaker Patty Mayo op pad als politieagent en plant hier en daar wat bewijsmateriaal om zo zijn slachtoffers te laten geloven gearresteerd te worden...
Death Metal Grease by Andy Rehfeldt
Death Metal Grease by Andy Rehfeldt
We kennen Andy Rehfeldt als een muzikaal genius die telkens weer op de proppen komt met iets nieuws. Althans, hij stopt iets ouds in een nieuw jasje. Vandaag neemt hij het nummer "You're The One That I Want" uit de Grease film onderhanden..

Ook cool:
- The Wikisinger
Epic Fanmade GTA V | Movie Trailer
Epic Fanmade GTA V
Een van de sterren als het komt op het maken fanmade trailers is Alex Luthor die zo'n beetje iedere week wel iets nieuws het internet opslingert. Speciaal voor de aankomende E3 beurs maakte hij deze geinige "GTA V Movie Trailer".. Knap!

De dag is nog niet om of er is een volgend snoepje! (Batman Arkham Asylum Trailer)
Slow Jam the News with Jeb Bush
Slow Jam the News with Jeb Bush
In de VS staan de talkshows de laatste dagen in het teken van de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Hilary Clinton treed aan voor de democraten terwijl bij de republikeinen Donald Trump en Jeb Bush twee van de kanshebbers zijn om straks het gevecht aan te gaan met Hilary. We zagen Mit Romney al ooit samen met Jimmy Fallon het nieuws "Slow Jammen", vandaag is de beurt aan Jeb Bush..
Songify the News #8
Songify the News #8
De jongens van Youtube kanaal Schmoyoho vinden het nieuws zo saai dat ze de uitzendingen door de Songify app halen in hun "Songify the News" serie en dat geeft het volgende resultaat.
Best News Bloopers of May 2015
Best News Bloopers of May 2015
Er verschijnen weer allerlei best of May compilaties zo aan het einde van de maand, en zo ook een nieuwe editie met beste nieuws bloopers.. Hier de Best News Bloopers reel voor mei 2015!
Best News Bloopers April 2015
Best News Bloopers April 2015
De beste nieuws bloopers van de afgelopen maand in compilatie vorm zie je in de april editie uit de Best News Bloopers serie...
Songify the News #7 | Naked Men
Songify the News #7
De heren van Schmoyoho doen al jaren prima mee hier op TLP met hun autotuned / songified versies van bekende gebeurtenissen of zoals vandaag, het nieuws.
Faith In Humanity Restored | #33
Faith In Humanity Restored
De laatste jaren zijn biker clubs steeds vaker negatief in het nieuws en dat terwijl het gros gewoon van goede aard is en niets te maken heeft met allerlei bende oorlogen en dergelijke. In deze aflevering uit de "Faith In Humanity Restored" serie staan bikers dan ook centraal... Check!
President Obama's Outtakes
President Obama's Outtakes
Niemand had het voordien voor mogelijk gehouden maar President Obama deed de afgelopen 2 termijnen goede zaken in het Witte Huis en zou weleens de geschiedenis in kunnen gaan als een van de betere presidenten die ook echt iets voor elkaar kregen. Dat er achter de schermen ook weleens gelachen wordt zie je in deze "Blooper Reel" met beelden die het nieuws niet haalden..
The Comedy Central Roast of Justin Bieber
The Comedy Central Roast of Justin Bieber
Afgelopen zondag was Justin Bieber de sjaak bij Comedy Central's "Roast". De 21 jarige Bieber werd geboren in Ontario in Canada op 1 maart 1994 en begon zijn carrière in 2009 met hits als “One Time” and “One Less Lonely Girl”. Sterren als Kevin Hart en Snoop Doggy Dog nemen geen blad voor hun mond voor Justin die de afgelopen jaren meerdere malen negatief in het nieuws kwam.. Check!
Songify the News #6 | Too Many Abs
Songify the News #6
De heren van Schmoyoho doen al jaren prima mee hier op TLP met hun autotuned / songified versies van bekende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld de State Union, of zoals vandaag, het nieuws.
Monster Girls Pool Party
Monster Girls Pool Party
De meiden van de Monster Energiedrankjes zien we niet zo heel erg vaak voorbij komen, maar als er iets nieuws voorhanden is dan deel ik dat uiteraard met jullie. Gisteren hielden de dames een Pool Party, wij hebben de beelden!
Best Reporter Falls in 10 yrs Youtube
Best Reporter Falls in 10 yrs Youtube
Het nieuws verslaan valt blijkbaar niet mee want iedere maand hebben we wel een nieuwe News Bloopers compilatie met daarin allerlei reporters die op de een of andere manier in de fout gaan tijdens een live-uitzending. Vandaag zien we allerlei reporters vallen in deze 10 jaars "Best Reporter Falls" ode, aan Youtube compilatie..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers