Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Best News Bloopers of April 2014
Best News Bloopers of April 2014
We gaan weer kijken naar allerlei bloopers en andere zaken die mis kunnen gaan tijdens live nieuws uitzendingen in de Best News Bloopers compilatie van april 2014!
Ultimate Gaming Tribute 2014
Ultimate Gaming Tribute 2014
Terwijl ik nog steeds verwoede pogingen doe om het spel GTA onder de knie te krijgen zijn er natuurlijk nog veel meer coole games die voor de doorgewinterde gamer waarschijnlijk al lang oud nieuws zijn. Dat games er de laatste jaren steeds beter en vetter uit zijn gaan zien zal geen geheim zijn. In deze Some Kind of Perfect Gaming Tribute zie je hoe VET!
Senior | SA Wardega
Senior
Zagen we afgelopen weekend eindelijk weer eens wat nieuws van onze favoriete Fransman en lolbroek Remi Gaillard. Vandaag gaan we op pad met zijn Poolse collega SA Wardega, die als oud mannetje de boel onveilig maakt.. Kijk mee!
Best News Bloopers March 2014
Best News Bloopers March 2014
In het nieuws gaat er nogal eens wat mis en dat soort bloopers worden maandelijks opgespaard tot een heuse blooper reel. Dit zijn de bloopers van de afgelopen maand, maart 2014!
Dubai 4K City of Gold | Devin Supertramp
Dubai City of Gold
De aanvoer van verse Devin Supertramp clips verloopt de laatste weken wat stroef, maar als er iets nieuws verschijnt van zijn hand dan kan je het hier op TLP vinden. Al heeft Devin Graham, aan deze video eigenlijk niet meegewerkt maar is het een TeamSupertramp film gefilmd door Parker Walbeck en Carter Hogan.. Kijk mee!
Videomix | A Progressive Journey #33
Videomix
Het was al weer eventjes geleden dat we een mooie videomix tegenkwamen die het posten waard was maar voor de mensen die van "Progressive house" houden heb ik vandaag goed nieuws. Dit is de nieuwe videomix van Shane Collins, met als titel "A Progressive Journey #33".. Check!
Rubicon: The Beginning
Rubicon: The Beginning
We hebben weer een schitterende short film van Machinima die ons dit keer brengt naar Afghanistan en de oorlog die daar al jaren woedt. Fire Team Leader Hector Carver krijgt het slechte nieuws dat een van zijn kameraden is gedood door een zelfmoordterrorist... Check hier Rubicon: The Beginning!
Photoshop Has Gone Too Far
Photoshop Has Gone Too Far
Ik post tegenwoordig ook nog dagelijks een hele vracht leuke clips in ons Facebook kanaal onder de hashtag #TLPXTRA, domweg omdat er teveel cools geproduceerd wordt, om hier op de frontpagina te posten, door de verschillende content makers. Dus wil je echt niets missen volg mij dan ook via Facebook! Dat alles te herleiden is tot Pizza, is voor mij geen nieuws... Misschien waren jullie nog niet op de hoogte, vandaar deze clip door College Humor!
Rappers Delight
Rappers Delight
Ik stel je voor aan Brian Williams, een Amerikaanse nieuwslezer die naast het nieuws brengen ook nog over rap skills beschikt. Luister maar eens hoe hij de klassieker "Rappers Delight" van The Sugar Hill Gang ten gehoor brengt.. Uit de Tonight show!
Funny News Bloopers in January 2014
Funny News Bloopers in January 2014
Het grappige aan het nieuws is dat er in iedere uitzending wel een stukje live televisie zit met een reporter die live verslag probeert te doen. Dat dit nogal vaak mis gaat zien we regelmatig in de News Bloopers serie. Dit is de meest recente episode van januari 2014!
Slow Jam The News with Mitt Romney
Slow Jam The News with Mitt Romney
In Amerika zijn er talkshows en talkshowhosts waar wij hier in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Ik noem een Jimmy Kimmel, Conan, Jon Stewart en ook Jimmy Fallon kan meer dan alleen 'n gast aankondigen of vragen stellen. Samen met Mitt Romney neemt hij het nieuws door, in een Slow Jam.. Cool!
Make Love, Not War
Make Love, Not War
Je hoeft het journaal maar aan te zetten en je ziet niets dan ellende en oorlogen waarover zo'n beetje elke dag wel iets nieuws te berichten valt. Dat moet anders vinden de mensen bij Axe, en ontwierpen een geheel nieuwe lijn deodorant producten onder de naam Axe Peace. Hier is de bijhorende commercial, die iets anders is dan we gewend zijn van Axe maar zeker niet minder cool!
Bus Stop Battle
Bus Stop Battle
Ik heb de strijd om altijd maar de laatste gadgets als eerste te hebben al lang opgegeven. Toch zijn er hordes mensen die altijd haantje de voorste zijn als er weer eens iets nieuws wordt uitgevonden. Deze gasten proberen elkaars ogen uit te steken bij een bushalte wat leidt tot een heuse oorlog..
Best News Bloopers of 2013
Best News Bloopers of 2013
De allerbeste bloopers uit het nieuws van het afgelopen jaar zie je nog eens terug in deze Best News Bloopers of 2013 compilatie..
Helpless Deer rescued by Hovercraft
Three helpless Deer rescued by Hovercraft
Al eerder werd er aangekondigd dat de aankomende winter wel eens een strenge zou kunnen worden en vanmorgen zag ik de eerste sneeuwvlokjes al vallen, dat beloofd niet veel goeds. Goed nieuws voor schaatsliefhebbers en mensen die hopen op een Elfstedentocht. Minder goed nieuws voor dieren, zoals deze herten die vast zijn komen te zitten in een bevroren meer.. Gelukkig is de redding nabij!
Best News Bloopers November 2013
Best News Bloopers November 2013
We zijn weer een maandje verder en de eerste maandelijkse compilaties stromen weer binnen. We beginnen met de beste nieuws bloopers van de afgelopen maand.. Check!
Mexican Standoff | FreddieW
Mexican Standoff [Freddie Wong]
Sinds dat VFX specialist Freddie Wong zijn eigen Video Game Highschool is gestart zien we helaas niet zo heel erg veel meer shortfilms van zijn hand voorbij komen, wat ik persoonlijk erg jammer vind. Vandaag is er dan toch iets nieuws, the Mexican Standoff, waarin ook het komische duo Key & Peele een rol in speelt. Twee agenten krijgen te maken met een beroepscrimineel die voor niets of niemand uit de weg gaat...
Koefnoen Rapservice - Slowly Drifting
Koefnoen Rapservice [21-09-2013]
Het was de week van de onderhandelingen in Den Haag, kritiek op actie spotjes van het NPO ook het proefverlof van Volkert van der G. en Henk Krol die de Tweede Kamer verlaat komen aan bod in de rapservice van deze week van Mc T-lex. Het nieuws van de afgelopen week in rijmvorm dus, Featuring Mr. Probz.
DJ Pogo | Muppet Mash
DJ Pogo
DJ Pogo, of te wel Nick Bertke, is een Australiër die we al een tijdje kennen en er een sport van maakt om met allerlei soundbites, uit films of tv-series, iets geheels nieuws te fabriceren. Dit keer nam hij de Muppet Show onder handen ...
Good people, They Exist
Good people, They Exist
Als je het nieuws aanzet dan hoor je alleen maar rottigheid en ellende, en wanneer je een programma als Opsporing Verzocht kijkt zie je pas echt hoe slecht sommige mensen zijn. Gelukkig bestaan er ook nog goede Samaritanen op deze wereld, en die zien we terug in deze compilatie ..
Canadian Biker saves The Day
Canadian Biker saves The Day
Motorclubs, als de Hells Angels komen doorgaans niet op een goede manier in het nieuws. Maar niet elke motorrijder is per se een outlaw, sommige bikers zijn zelfs erg sociaal.. zoals deze Canadees!
Julien Dupont Moonriding on Milos [Teaser]
Julien Dupont Moonriding on Milos [Teaser]
Fransman Julien Dupont, virtuoos op een trial motor, was op zoek naar iets nieuws, iets unieks. Met deze gedachte ging naar het Griekse eiland Milos waar hij tijdens een 'Moonride sessie" zijn kunsten vertoond op het Sarakiniko strand, Wij kijken mee ...

Bonus: Adam Brashaw - My Year So Far 2013
One Decision [Child Safety PSA]
One Decision [Child Safety PSA]
Dat je een hond niet in je auto moet laten in hartje zomer zal ondertussen geen nieuws meer zijn maar voor kinderen geldt eigenlijk precies hetzelfde. Schijnbaar moeten sommige mensen daar toch nog eventjes aan herinnerd worden want elke 10 dagen sterft er wel een kind aan de gevolgen van oververhitting na achter te zijn gelaten in een auto ..
400m Can't Touch The Ground
400m Can't Touch The Ground
De satirische nieuws en entertainment show Jono and Ben at Ten wordt gepresenteerd door Jono Pryor en Ben Boyce en wordt uitgezonden op het Engelse TV3. In dit fragment gaan de heren een duel aan en proberen 400 meter af te leggen zonder de grond te raken. Om dit te bereiken mogen ze de hulp inroepen van omstanders ...
Best NEWS Videobombs EVER! [Compilation]
Best NEWS Videobombs EVER!
Nieuws reporters hebben het maar zwaar. Niet alleen zijn ze vaak live in de uitzending wat regelmatig allerlei bloopers of andere lachwekkende situaties oplevert. Ook zijn er altijd voorbijgangers die op de een of andere manier de uitzending proberen te verstoren. In deze 11 minuten durende compilatie zie je er een heel vracht voorbij komen.
The Top 30 Guitar Riffs of the 2000s
The Top 30 Guitar Riffs of the 2000s
Afgelopen week kwam er een 14 jarig meisje in het nieuws die moeiteloos Van Halen's Eruption coverde op haar gitaar. Vandaag een top 30 van de beste gitaarriffs van de afgelopen 13 jaar met o.a. stukjes uit nummers als Muse en 'Plug In Baby' of Kings of Leon met 'Notion Queens'. Check!

Meer ?! Hier is nog een top 100 voor de echte liefhebber!
The Last Cat on Earth [FreddieW]
The Last Cat on Earth [FreddieW]
Specialeffect baas en shortfilm maker Freddie Wong brengt nog maar sporadisch iets nieuws uit maar als er dan iets uitkomt is het ook zeer zeker de moeite van het bekijken waard. Dit is zijn laatste creatie, The Last Cat on Earth ... Check het uit!
Best News Bloopers of April 2013
Best News Bloopers of April 2013
Nieuws lezen is schijnbaar nog niet zo gemakkelijk want het gaat nog vaak genoeg mis. Dat gebeurt dan meestal tijdens live-uitzendingen want anders wordt het er later alsnog uitgesneden. Gelukkig zijn er altijd oplettende mensen die dat soort beelden direct uploaden naar het internet zodat wij dit soort compilaties kunnen bekijken ..
Motormuis is een HELD
Motormuis is een HELD
Als ik aan motorrijders denk dan denk ik meteen aan motorclubs als The Hells Angels of Satudarah die regelmatig niet zo heel erg best in het nieuws komen. Natuurlijk mag je niet elke motorrijder over één kam scheren en blijken sommige motorrijders stiekem gewoon helden ...
21 April Feyenoord - Vitesse [Pelle vs Bony]
21 April Feyenoord - Vitesse [Pelle vs Bony]
Nu Ajax af lijkt te stevenen op een 3e landstitel op rij is de strijd om de 2e plaats, en dus een plekje in de derde voorronde voor niet-kampioenen van de Champions League, in alle hevigheid losgebarsten. Het laatste nieuws is dat het allerminst zeker is dat topscoorder Wilfried Bony mee kan spelen terwijl ze in 010 wel gewoon kunnen beschikken over goaltjesdief Graziano Pellè ... Nu het niet meer spannend is wie er kampioen wordt is het des te leuker om eens wat Euro's in te zetten op zo'n wedstrijd. Hiervoor registreer je je hier en wil je weten wat je kan winnen dan klik je hier!
20130419-unibet-vtfey.jpg

Tip van Pizza: een Gelijkspelletje! Winst Feyenoord
Best News Bloopers March 2013
Best News Bloopers March 2013
Zelfs tijdens het nieuws gaat er nog van alles mis al zien we daar niet altijd alles van terug. Gelukkig is er zoiets als het internet en oplettende mensen die dat soort bloopers voor ons opsparen en verwerken tot een maandelijkse compilatie clip. Dit zijn de beste bloopers van de afgelopen maand maart 2013!
Bentley Continental on Ice
Bentley Continental on Ice
Tijdens de 2013 autoshow in Genève viel er een hoop nieuws te zien maar van Bentley wisten we eigenlijk al dat het zeer goede machines waren. Zie hier de Bentley Continental GT V8 Anthracite in de weer op een ijzige ondergrond....
The News Anchor FAIL Compilation 2013
The News Anchor FAIL Compilation 2013
We gaan helaas binnenkort afscheid nemen van onze favoriete nieuwslezeres Sasha de Boer die toch niet zo heel erg veel fouten maakte als de presentatoren en presentatrices in deze fail compilatie...
Drive Thru Scary Doll Driver Prank
Drive Thru Scary Doll Driver Prank
Rahat heeft weer iets nieuws bedacht om Drive-Thru medewerkers de stuipen op het lijf te jagen. Dit keer geen onzichtbare bestuurder maar een vogelverschrikker die z'n bestelling plaatst.... Je zou d'r maar werken!
Why, Why, Manti ?
Why, Why, Manti ?
Manti Te'O is een Amerikaanse American Footbal speler van Notre Dame die op een nogal vreemde manier het afgelopen jaar in het nieuws kwam. Zo verzon hij, dat z'n vriendin was gestorven aan aids, al beweert hij zelf dat hij in een hoax is getrapt. Uiteraard blijven dit soort zaken niet onopgemerkt in de pers en zo moest ook Manti bij allerlei talkshows opdraven....
Best News Bloopers of January 2013
Best News Bloopers of January 2013
Gisteren werd bekend dat Koningin Beatrix na 32 jaar trouw dienst gedaan te hebben als onze vorstin op 30 januari het stokje doorgeeft aan Koning Willem. In ander nieuws gaat het nog al eens mis zoals te zien in deze Best news Bloopers compilatie van Januari 2013... Check!
Front Row Seat Police Chase [WTF]
Front Row Seat Police Chase [WTF]
In Amerika luistert de pers hele dagen mee met die politiescanner en zodra er een achtervolging aan de gang is weten ze niet hoe snel ze er met nieuws helicopters bij moeten zijn om live verslag te doen. Deze gast zit thuis naar zo'n achtervolging te kijken die dichter bij is dan op het eerste gezicht lijkt...
News Bloopers Compilation of 2012
News Bloopers Compilation of 2012
De allerbeste bloopers die nieuws reporters maakte het afgelopen jaar werden op een rijtje gezet door de mensen van YDL. Het zijn er nogal wat want deze compilatie duurt in totaal zo'n 24 minuten.. Check!
PopLove 2012 [24 Artists Mashup]
Mashed Up Sunday #16 [Music Mashups]
Heel sporadisch hebben we nog een Mashup Zondag waarin verschillende DJ's, van meerdere platen iets geheel nieuws in elkaar breien.. De Griekse DJ, Robin Skouteris, is daar al een aantal jaren mee doende en heeft elke vrijdagavond zijn eigen uurtje op Mashup Radio. Omdat we in blijde afwachting zijn van de komende jaarmixen hier alvast een kleine Mashup minimix genaamd PopLove 2012. [Thnx Ed]
MediaMarkt - The Next Day [Epic]
MediaMarkt - The Next Day [Epic]
Reclamemakers verzinnen telkens weer iets nieuws om hun producten aan de man te brengen en een beetje bloot wil daar nog weleens bij helpen. Neem nou deze commercial van de Duitse MediaMarkt die gewoon episch te noemen is... Check!
Skydiving Cats
Skydiving Cats
Als reclame maker is het telkens weer een opgave om iets origineels / nieuws te verzinnen. Het reclameburo van de Zweedse verzekeraar Folksam, bedacht dat je wel een hele goede verzekering moet hebben wil je je kat laten skydiven... En blijkbaar is de verzekering van Folksam dus zo goed... Check!
Koefnoen Rapservice 2012 [Is dit Alles 5]
Koefnoen Rapservice 2012
Het weekend zit erop en MCTlex heeft zijn kijk op het nieuws weer in rijmvorm gespit in het programma Koefnoen. Het is de week van Prinsjesdag, het afscheid van Tweede Kamerleden en een trillend gebouw. En je weet het, als het niet rijmt hoef jij het niet te weten...
Steve Jobs: Resurrection [Epic]
Steve Jobs: Resurrection [Epic]
Gisteravond was het niet alleen maar verkiezingen wat de klok sloeg, de nieuwe iPhone 5 werd namelijk ook gepresenteerd. Zoals elke keer wanneer er nieuws komt van Apple verschijnen er ook meteen allerlei spoof video's waarvan dit zo'n beetje de beste is die ik ooit gezien heb. Check het uit!
Don't do Drugs [OMG]
Don't do Drugs [OMG]
Dat drugs niet goed voor je zijn dat is niks nieuws en ook van experimenteren met alternatieve middelen om toch high te worden is niet echt aan te raden. Ik gok dat het hier weer eens gaat om iemand die badzout tot zich heeft genomen maar het kan natuurlijk net zo goed Meth of nog andere meuk zijn... Kijk even mee...
Best News Bloopers Of 2012 [Part 1 & 2]
Best News Bloopers Of 2012 [Part 1 & 2]
De allerbeste bloopers en fails uit live nieuws reportages van het afgelopen jaar tot nu toe, kan je nog eens terug zien in deze twee delige "Best of the News bloopers 2012" compilatie. Check!
Sexy Larissa Riquelme
Sexy Larissa Riquelme
Ze kwam ooit in het nieuws als de meest sexy supporter van het WK maar wij kennen haar natuurlijk als de übermooie Larissa Riquelme, uit Paraguay. Naast haar favoriete ploeg aanmoedigen poseert Larissa graag nakent en daar zijn wij blij om! Hier vind je de foto's en voor de echte liefhebber is er natuurlijk een video van de shoot voor het Braziliaanse Sexy Magazine!
Beastie Boys live in Glasgow 1999
Beastie Boys live in Glasgow 1999
Een van de oprichters van de Beastie Boys, Adam Yauch AKA MCA, is gisteren overleden op 47 jarige leeftijd aan de gevolgen van een tumor in zijn speekselklier. Nou zijn wij natuurlijk opgegroeid met nummers als No Sleep till Brooklyn en vandaar dit kleine eerbetoon in de vorm van een volledig live concert van de Beastie Boys uit 1999 in Glasgow, Schotland. (45min!) R.I.P.
Kim Dotcom on the Nurburgring!
Kim Dotcom on the NurnbergRing!
Goed het was misschien een beetje overmoedig van Megaupload oprichter Kim Dotcom om de FBI uit te dagen en te leven als een god in Frankrijk, Nieuw Zeeland in dit geval. Maar wat zou jij doen als je ineens meer geld op je bankrekening hebt staan dan je ooit op kan maken en het leven lacht je toe ?! Kim Dotcom nam het ervan, en is voorlopig nog steeds op vrije voeten. In 2011 ging hij racen met niemand minder dan Kimi Raikkonen op de Nurburgring... hier de epische beelden!
Charlie Sheen is Reborn & Winning
Win & Luck Compilation of February 2012
Het afgelopen jaar kwam acteur, en rokkenjager 1e klas, Charlie Sheen veelvuldig in het nieuws doordat hij uit de serie "Two and a Half Man" werd gekicked door zijn overmatige druggebruik. Charlie ging naar een kliniek en voelt zich als herboren. Niet alleen heeft hij zijn sitcom Anger Management van de grond gekregen, ook heeft Sheen een commerciële manier gevonden om zijn destructieve waanzinnigheid van de afgelopen jaren met een gezonde dosis zelfspot weer te geven. WINNING!
Cute Baby hears April Fools day Joke
Cute Baby hears April Fools day Joke
Behalve dan, die gast die kon vliegen, hebben we dit jaar niet echt leuke of grappige 1 april grappen voorbij zien komen. Het valt natuurlijk ook niet mee om ieder jaar iets nieuws te verzinnen waar iedereen intrapt. Gelukkig kan je een baby nog wel van alles wijsmaken..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers