Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed 4 - !Danger Find Another Way

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Coca Cola Propane Rocket is EPIC
Coca Cola Propane Rocket is EPIC
Dat je door het mixen van Mentos met Coca-Cola een leuk effect krijgt zal voor niemand meer nieuws zijn. Maar diegene dit heeft bedacht om een fles cola te vullen met propaan gas verdiend een standbeeld. Check!
Kate Upton prefers Tiny Bikinis
Kate Upton prefers Tiny Bikinis
Het was al weer eventjes geleden dat we iets nieuws van Kate Upton voorbij zagen komen hier op TLP maar vandaag is vertelt ze in een interview voor "Sports Illustrated Swimsuit" dat ze het liefst minuscule bikini's draagt. Dat komt goed uit, zo zien wij Kate ook het liefst...
The Art of the Car Chase
The Art of the Car Chase
Supercuts zijn leuk, maar het wordt nog veel leuker als iemand ook nog de moeite heeft genomen om met al die gelijksoortige fragmenten iets nieuws te maken, in plaats van random achter elkaar plakken. Zie hier "The Art of the Car Chase" wat een super vette XL achtervolging is geworden.. Nice!

EXTRA: Cinema in Cinema Supercut!
Songify the News #10
Songify the News #10
De heren van Schmoyoho maken al sinds jaar en dag het nieuws leuker om naar te kijken door het door de Songify app te halen. In deel 10 van Songify the News staan centraal Hannah Hart en Donald Trump plus allerlei ander Amerikaanse nieuws..
Pranker Patty Mayo is Cop for One Day...
Pranker Patty Mayo is Cop for One Day
Met al het negatieve nieuws over de Nederlandse politie de laatste weken in het achterhoofd gaat grappenmaker Patty Mayo op pad als politieagent en plant hier en daar wat bewijsmateriaal om zo zijn slachtoffers te laten geloven gearresteerd te worden...
Death Metal Grease by Andy Rehfeldt
Death Metal Grease by Andy Rehfeldt
We kennen Andy Rehfeldt als een muzikaal genius die telkens weer op de proppen komt met iets nieuws. Althans, hij stopt iets ouds in een nieuw jasje. Vandaag neemt hij het nummer "You're The One That I Want" uit de Grease film onderhanden..

Ook cool:
- The Wikisinger
Epic Fanmade GTA V | Movie Trailer
Epic Fanmade GTA V
Een van de sterren als het komt op het maken fanmade trailers is Alex Luthor die zo'n beetje iedere week wel iets nieuws het internet opslingert. Speciaal voor de aankomende E3 beurs maakte hij deze geinige "GTA V Movie Trailer".. Knap!

De dag is nog niet om of er is een volgend snoepje! (Batman Arkham Asylum Trailer)
Slow Jam the News with Jeb Bush
Slow Jam the News with Jeb Bush
In de VS staan de talkshows de laatste dagen in het teken van de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Hilary Clinton treed aan voor de democraten terwijl bij de republikeinen Donald Trump en Jeb Bush twee van de kanshebbers zijn om straks het gevecht aan te gaan met Hilary. We zagen Mit Romney al ooit samen met Jimmy Fallon het nieuws "Slow Jammen", vandaag is de beurt aan Jeb Bush..
Songify the News #8
Songify the News #8
De jongens van Youtube kanaal Schmoyoho vinden het nieuws zo saai dat ze de uitzendingen door de Songify app halen in hun "Songify the News" serie en dat geeft het volgende resultaat.
Best News Bloopers of May 2015
Best News Bloopers of May 2015
Er verschijnen weer allerlei best of May compilaties zo aan het einde van de maand, en zo ook een nieuwe editie met beste nieuws bloopers.. Hier de Best News Bloopers reel voor mei 2015!
Best News Bloopers April 2015
Best News Bloopers April 2015
De beste nieuws bloopers van de afgelopen maand in compilatie vorm zie je in de april editie uit de Best News Bloopers serie...
Songify the News #7 | Naked Men
Songify the News #7
De heren van Schmoyoho doen al jaren prima mee hier op TLP met hun autotuned / songified versies van bekende gebeurtenissen of zoals vandaag, het nieuws.
Faith In Humanity Restored | #33
Faith In Humanity Restored
De laatste jaren zijn biker clubs steeds vaker negatief in het nieuws en dat terwijl het gros gewoon van goede aard is en niets te maken heeft met allerlei bende oorlogen en dergelijke. In deze aflevering uit de "Faith In Humanity Restored" serie staan bikers dan ook centraal... Check!
President Obama's Outtakes
President Obama's Outtakes
Niemand had het voordien voor mogelijk gehouden maar President Obama deed de afgelopen 2 termijnen goede zaken in het Witte Huis en zou weleens de geschiedenis in kunnen gaan als een van de betere presidenten die ook echt iets voor elkaar kregen. Dat er achter de schermen ook weleens gelachen wordt zie je in deze "Blooper Reel" met beelden die het nieuws niet haalden..
The Comedy Central Roast of Justin Bieber
The Comedy Central Roast of Justin Bieber
Afgelopen zondag was Justin Bieber de sjaak bij Comedy Central's "Roast". De 21 jarige Bieber werd geboren in Ontario in Canada op 1 maart 1994 en begon zijn carrière in 2009 met hits als “One Time” and “One Less Lonely Girl”. Sterren als Kevin Hart en Snoop Doggy Dog nemen geen blad voor hun mond voor Justin die de afgelopen jaren meerdere malen negatief in het nieuws kwam.. Check!
Songify the News #6 | Too Many Abs
Songify the News #6
De heren van Schmoyoho doen al jaren prima mee hier op TLP met hun autotuned / songified versies van bekende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld de State Union, of zoals vandaag, het nieuws.
Monster Girls Pool Party
Monster Girls Pool Party
De meiden van de Monster Energiedrankjes zien we niet zo heel erg vaak voorbij komen, maar als er iets nieuws voorhanden is dan deel ik dat uiteraard met jullie. Gisteren hielden de dames een Pool Party, wij hebben de beelden!
Best Reporter Falls in 10 yrs Youtube
Best Reporter Falls in 10 yrs Youtube
Het nieuws verslaan valt blijkbaar niet mee want iedere maand hebben we wel een nieuwe News Bloopers compilatie met daarin allerlei reporters die op de een of andere manier in de fout gaan tijdens een live-uitzending. Vandaag zien we allerlei reporters vallen in deze 10 jaars "Best Reporter Falls" ode, aan Youtube compilatie..
One Day With You | DJ Pogo
One Day With You
De verrichtingen van de Australische DJ Pogo volgen we al een tijdje hier op TLP. Hij maakt er een sport van om met allerlei soundbites uit bekende film / tv producties iets nieuws te creëren en doet dat vandaag met soundbites uit films als o.a. Billy Elliot en Empire Of The Sun.. Kijk en luister mee!
Best News Bloopers January 2015
Best News Bloopers January 2015
Diegene die gisteren naar het 8 uur nieuws keken werden verrast door een 19 jarige gewapende mafkees die zendtijd eiste en er ging de afgelopen maand nog veel meer mis tijdens live nieuwsuitzendingen. Kijk mee naar de beste News Bloopers van januari 2015!
Best News Bloopers of 2014 | Part 2
Best News Bloopers of 2014
Een kleine drie dagen terug hadden we het eerste deel met de beste bloopers en fails uit het nieuws van 2014 en vandaag is er een deel 2..
Best News Bloopers of November 2014
Best News Bloopers of November 2014
Omdat nieuwsuitzendingen vaak live de huiskamer worden ingestraald kan er dus heel wat verkeerd gaan. Maandelijks laten we je een overzicht zien van de meest grappige nieuws bloopers. Dit is de reel van november 2014!


Extra: Scooter Accidents Compilation November 2014!
The Legend of Korra IRL
The Legend of Korra IRL
Op televisie zender Nickelodeon draait al een tijdje de serie "The Legend of Korra" maar afgelopen week bereikte ons het nieuws dat de zender de stekker er uit trekt. Tijd voor een kleine ode aan de serie, met als doel, behoud.. #SaveKorra, Check!
Best News Bloopers of Oktober 2014
Best News Bloopers of Oktober 2014
Tijdens live nieuws uitzendingen wil er nog al eens iets fout gaan en al dat soort bloopers worden iedere maand opgespaard tot een compilatie. Dit waren de beste bloopers van de maand oktober 2014!
Stop-Motion Parkour | Corridor Digital
Stop-Motion Parkour
De mensen van Corridor Digital zijn wat spaarzaam met het uitbrengen van nieuwe clips de laatste maanden maar als er dan toch iets nieuws is dan delen we dat natuurlijk graag met jullie. Parkour is lastig en voordat je het kan ben je maar zo een hele tijd verder. Gelukkig zijn er ook short-cuts...
Carl Poppa | Bad Lip Reading
Carl Poppa
De mensen van Bad Lip Reading weten van niets iets te maken en dat is doorgaans erg vermakelijk. Vandaag doen ze iets nieuws door allerlei teksten van Carl uit The Walking Dead zo te knippen en plakken dat het net lijkt of deze een lied aan het zingen is. Erg knap, en awesome gedaan!
Best News Bloopers of September 2014
Best News Bloopers of September 2014
Tijdens live reportages van het nieuws gaat er van alles mis en al dit soort momentjes zien we iedere maand terug in de Beste News Bloopers compilatie serie. Vandaag de beste bloopers van de maand september..
Slamdunk ! | Devin Supertramp
Slamdunk !
Als er weer iets nieuws van Devin Supertramp in onze linktip mailbox zit dan kunnen we eigenlijk niet wachten om te zien wat onze favoriete action sport filmmaker nu weer heeft gemaakt en ook vandaag is dat weer een mooie verassing. Samen met de Lords of Gravity gaan we namelijk freestyle slamdunken, Supertramp stijl natuurlijk!
Best News Bloopers of July 2014
Best News Bloopers of July 2014
Omdat het nieuws vaak live gepresenteerd wordt en er dus geen mogelijkheid is om eventuele bloopers eruit te knippen, gaat er nog al eens wat mis tijdens een nieuwsuitzending. Deze bloopers worden verzameld tot grappige compilaties en dit zijn de beste bloopers voor de maand juli 2014!
Best News Bloopers of June 2014
Best News Bloopers of June 2014
Omdat het nieuws vaak live wordt uitgezonden gebeurt er nogal eens iets onverwachts. Dit soort bloopers en andersoortige faal acties zie je terug in de Best News Bloopers reel van juni 2014...
Full Contact Skydiving
Full Contact Skydiving
Net als je dacht dat het niet gekker meer kon qua Extreme Sports komt UFC Bantamweight Fighter "Urijah Faber" met iets heel nieuws, MMA Skydiving een soort van Full Contact vechtsport terwijl je in de lucht hangt... Wij kijken mee!
Whopper Dropper Drone in San Francisco
Whopper Dropper Drone
Wanneer je zoals ik liever je eten laat bezorgen dan telkens op pad te moeten om je maaltje bij elkaar te scharrelen bij de overvolle supermarkt is er goed nieuws op komst. Okay deze drone vliegt alleen nog in San Francisco, USA rond en over het betalen van je Whopper is ook nog niet helemaal goed nagedacht. Maar het begin is er, Whoppers die uit de lucht vallen ... makkelijker kunnen we het niet maken!
Best News Bloopers May 2014
Best News Bloopers May 2014
Omdat het nieuws vaak live bij ons de huiskamer wordt binnen gestraald, gaat er nogal eens wat mis. Al die momenten, die het net eventjes anders gaan dan de bedoeling was, de zogenaamde bloopers, zie je iedere maand terug in de Best News Bloopers compilaties van NewsBeFunny. Dit is het overzicht voor mei 2014!
Road to Machu Picchu in Peru | Devin Supertramp
Road to Machu Picchu in Peru
Het was wat stilletjes de laatste tijd rond short film maker Devin Supertramp maar vandaag is er toch iets nieuws te bewonderen van zijn hand. We gaan namelijk naar Peru oudheden uit de Inca tijd bekijken, Supertramp Style!
Best News Bloopers of April 2014
Best News Bloopers of April 2014
We gaan weer kijken naar allerlei bloopers en andere zaken die mis kunnen gaan tijdens live nieuws uitzendingen in de Best News Bloopers compilatie van april 2014!
Ultimate Gaming Tribute 2014
Ultimate Gaming Tribute 2014
Terwijl ik nog steeds verwoede pogingen doe om het spel GTA onder de knie te krijgen zijn er natuurlijk nog veel meer coole games die voor de doorgewinterde gamer waarschijnlijk al lang oud nieuws zijn. Dat games er de laatste jaren steeds beter en vetter uit zijn gaan zien zal geen geheim zijn. In deze Some Kind of Perfect Gaming Tribute zie je hoe VET!
Senior | SA Wardega
Senior
Zagen we afgelopen weekend eindelijk weer eens wat nieuws van onze favoriete Fransman en lolbroek Remi Gaillard. Vandaag gaan we op pad met zijn Poolse collega SA Wardega, die als oud mannetje de boel onveilig maakt.. Kijk mee!
Best News Bloopers March 2014
Best News Bloopers March 2014
In het nieuws gaat er nogal eens wat mis en dat soort bloopers worden maandelijks opgespaard tot een heuse blooper reel. Dit zijn de bloopers van de afgelopen maand, maart 2014!
Dubai 4K City of Gold | Devin Supertramp
Dubai City of Gold
De aanvoer van verse Devin Supertramp clips verloopt de laatste weken wat stroef, maar als er iets nieuws verschijnt van zijn hand dan kan je het hier op TLP vinden. Al heeft Devin Graham, aan deze video eigenlijk niet meegewerkt maar is het een TeamSupertramp film gefilmd door Parker Walbeck en Carter Hogan.. Kijk mee!
Videomix | A Progressive Journey #33
Videomix
Het was al weer eventjes geleden dat we een mooie videomix tegenkwamen die het posten waard was maar voor de mensen die van "Progressive house" houden heb ik vandaag goed nieuws. Dit is de nieuwe videomix van Shane Collins, met als titel "A Progressive Journey #33".. Check!
Rubicon: The Beginning
Rubicon: The Beginning
We hebben weer een schitterende short film van Machinima die ons dit keer brengt naar Afghanistan en de oorlog die daar al jaren woedt. Fire Team Leader Hector Carver krijgt het slechte nieuws dat een van zijn kameraden is gedood door een zelfmoordterrorist... Check hier Rubicon: The Beginning!
Photoshop Has Gone Too Far
Photoshop Has Gone Too Far
Ik post tegenwoordig ook nog dagelijks een hele vracht leuke clips in ons Facebook kanaal onder de hashtag #TLPXTRA, domweg omdat er teveel cools geproduceerd wordt, om hier op de frontpagina te posten, door de verschillende content makers. Dus wil je echt niets missen volg mij dan ook via Facebook! Dat alles te herleiden is tot Pizza, is voor mij geen nieuws... Misschien waren jullie nog niet op de hoogte, vandaar deze clip door College Humor!
Rappers Delight
Rappers Delight
Ik stel je voor aan Brian Williams, een Amerikaanse nieuwslezer die naast het nieuws brengen ook nog over rap skills beschikt. Luister maar eens hoe hij de klassieker "Rappers Delight" van The Sugar Hill Gang ten gehoor brengt.. Uit de Tonight show!
Funny News Bloopers in January 2014
Funny News Bloopers in January 2014
Het grappige aan het nieuws is dat er in iedere uitzending wel een stukje live televisie zit met een reporter die live verslag probeert te doen. Dat dit nogal vaak mis gaat zien we regelmatig in de News Bloopers serie. Dit is de meest recente episode van januari 2014!
Slow Jam The News with Mitt Romney
Slow Jam The News with Mitt Romney
In Amerika zijn er talkshows en talkshowhosts waar wij hier in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Ik noem een Jimmy Kimmel, Conan, Jon Stewart en ook Jimmy Fallon kan meer dan alleen 'n gast aankondigen of vragen stellen. Samen met Mitt Romney neemt hij het nieuws door, in een Slow Jam.. Cool!
Make Love, Not War
Make Love, Not War
Je hoeft het journaal maar aan te zetten en je ziet niets dan ellende en oorlogen waarover zo'n beetje elke dag wel iets nieuws te berichten valt. Dat moet anders vinden de mensen bij Axe, en ontwierpen een geheel nieuwe lijn deodorant producten onder de naam Axe Peace. Hier is de bijhorende commercial, die iets anders is dan we gewend zijn van Axe maar zeker niet minder cool!
Bus Stop Battle
Bus Stop Battle
Ik heb de strijd om altijd maar de laatste gadgets als eerste te hebben al lang opgegeven. Toch zijn er hordes mensen die altijd haantje de voorste zijn als er weer eens iets nieuws wordt uitgevonden. Deze gasten proberen elkaars ogen uit te steken bij een bushalte wat leidt tot een heuse oorlog..
Best News Bloopers of 2013
Best News Bloopers of 2013
De allerbeste bloopers uit het nieuws van het afgelopen jaar zie je nog eens terug in deze Best News Bloopers of 2013 compilatie..
Helpless Deer rescued by Hovercraft
Three helpless Deer rescued by Hovercraft
Al eerder werd er aangekondigd dat de aankomende winter wel eens een strenge zou kunnen worden en vanmorgen zag ik de eerste sneeuwvlokjes al vallen, dat beloofd niet veel goeds. Goed nieuws voor schaatsliefhebbers en mensen die hopen op een Elfstedentocht. Minder goed nieuws voor dieren, zoals deze herten die vast zijn komen te zitten in een bevroren meer.. Gelukkig is de redding nabij!
Best News Bloopers November 2013
Best News Bloopers November 2013
We zijn weer een maandje verder en de eerste maandelijkse compilaties stromen weer binnen. We beginnen met de beste nieuws bloopers van de afgelopen maand.. Check!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers