Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Mariah Carey - Here Comes Santa Claus
Mariah Carey - Here Comes Santa Claus
Mariah Carey is zonder enige twijfel de koningin van het kerstfeest en haar nummer "All I want for Christmas" staat al jaren hoog genoteerd in allerlei kerstnummer lijstjes. Dit jaar verwend ze ons met een korte maar leuk extraatje "Here Comes Santa Claus"...
All I Want for Christmas is You | Metal
All I Want for Christmas is You
We schakelen eventjes over naar Noorwegen waar deze Leo Moracchioli al zijn metal covers opneemt in een eigen studio en vandaag een metal versie van Mariah's Carey "All I Want for Christmas is You" covert..

EXTRA:
- Hunkemöller & Doutzen Kroes
Gabe vs All I want for Christmas is You
Gabe vs All I want for Christmas is You
Ik stel je voor aan het hondje Gabe wat een kruising is tussen een Amerikaanse Eskimo hond en een Pomeranian, die Mariah's nummer "All I want for Christmas is You" covert...
All I Want for Christmas is You | Lip Sync
All I Want for Christmas is You
Feelgood filmmaker Stuart Edge volgen we al een aantal jaartjes op TLP en ieder jaar rond kerst vraagt hij zijn Youtube fans een bekend nummer te playbacken waar hij vervolgens een compilatie video van maakt. Dit jaar was dat Mariah Carey's kersthit "All I Want for Christmas is You", en dit is het resultaat. Kijk mee!
50 Disney Movies Mashup - All I Want For..
Disney Movies Mashup, All I Want For Christmas
Een van de meest bekende kerstliederen van onze tijd is Mariah Carey's "All I want for Christmas is You" en de mensen van Whats the Mashup maakte daar deze grappige "50 Disney Movies Mashup" kerstvideo mee, met beelden uit allerlei Disney films.
All I Want For Christmas
All I Want For Christmas
Het kerstnummer "All I Want for Christmas" van Mariah Carey staat centraal in deze Kerstmis 2013 post alsmede een aantal andere leuke video's met als thema Kerstmis 2013. Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet..
[1] Steve Kardynal & Chatroulette Version
[2] All I Want For Christmas - Dog Parody
[3] Christmas - The Flip side
[4] Elf Movie - Pug Puppy Version
[5] Alessandra Ambrosio wishes You Merry Christmas
All I Want for Christmas is Flight Safety
All I Want for Christmas is Flight Safety
Het valt me eerlijk gezegd nog mee het aantal kerst video's die we dit jaar voorgeschoteld krijgen. De Filipijnse crew van Cebu Pacific danst voor U van 16 december tot 31 december op alle vluchten deze veiligheidsinstructie voor het opstijgen. Het nummer is natuurlijk van Mariah Carey, All I want for Christmas is YOU!
All I Want For Christmas Lipdub
All I Want For Christmas Lipdub
Sinterklaas is weer terug naar Spanje en heeft me ook dit jaar gespaard want we zijn er nog gewoon en maken ons al weer stilletjes klaar voor de kerstdagen. Zo'n beetje de allereerste kerstmis lipdub van dit jaar, op het nummer "All I Want for Christmas" van Mariah Carey, komt van de mannen en vrouwen op de HMS Ocean van de Royal Navy. Check!
7yr old Rhema sings All I want for Christmas
7yr old Rhema sings All I want for Christmas
Nu we toch wat muziek voorbij zien en horen komen doen we ook meteen maar eventjes het epische nummer van mijn schatje Mariah Carey dit keer uitgevoerd door de 7 jarige Rhema Marvanne wat echt weer ongeloveloos klinkt uit de mond van dit jonge meisje. Lisa Lavie heeft ook nog een versie die hier staat en het origineel van Mariah kan je hier nog eens terughoren.
KOREAN BOY vs MARIAH
”Ñ“‡ˆ¤Ž€ vs MARIAH
Ja mensen, we hebben al zoveel mensen gehad die Mariah Carey probeerde te imiteren en altijd was er wel iets op of aantemerken aan dat soort optredens maar vandaag heb ik een Koreaantje gevonden die toch echt in de buurt komt. Hij zingt voor ons "All i Want for Christmas", luister eventjes mee.

KOREAN BOY vs MARIAHXMAS SONGS
XMAS SONGS
Soow na aldat TMF geweld willen we natuurlijk ook nog wat lekkere xmas songs beluisteren. Daarom heb ik deze selectie eventjes gemaakt met wat mij betreft de beste nummers. Heb jij nog een tip drop die dan met url (ofzonder) in de comments. Fijne Kerstdagen allemaal!

XMAS SONGSAanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers