Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

PACMAN meets AaronGrooves
PACMAN meets AaronGrooves
Ik stel je voor aan ene Aaron van YT kanaal AaronGrooves die met behulp van een loopstation, een drumstel, ukelele en nog een aantal andere instrumenten deze coole cover maakte van de Pacman theme song... Check het uit!
THePETEBOX - Beatbox String Quartet
THePETEBOX - Beatbox String Quartet
Ik stel je vandaag voor aan THePETEBOX een loopstation muzikant die goed kan beatboxen en voor een keertje een samenwerking is aangegaan met strijkorkest The Pisces Rising en nummers als Kids, Lithium en Where is my mind van de Pixies speelt... Check!
When Doves Cry | Loopstation cover
When Doves Cry - Loopstation cover
Zagen we vanmorgen nog Tom Thum al beatboxend gebruik maken van een loopstation. Als afsluiter van de dag heb ik deze Dammien Alexander die het nummer "When doves Cry" door Prince in z'n eentje covert...
Kawehi covers Björk
Kawehi covers Joga Army of Me - by Björk
Dat je met een loopstation echt coole muziek kunt maken zagen we al diverse keren voorbij komen op TLP en vandaag is het niet anders. Ik stel je voor aan ene Kawehi die een super mooie cover van Björks Joga/Army of me ten gehoor brengt... Check!
No Diggity | Loop Station Cover
No Diggity
Ik stel je vandaag voor aan Hans Beatbox die met behulp van zijn loopstation erg leuke covers van bekende nummers maakt. In deze video neemt hij het nummer "No Diggity" van Blackstreet onder handen...
Looping Violin + Beatbox | White Stripes cover
Looping Violin + Beatbox
Rob Landes is een onderscheiden violist die vandaag een wel heel erg coole cover van White Stripes "Seven Nation Army" ten gehoord brengt met beatbox en een loopstation...
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Ik stel je voor aan Arthur Henry die in het Zwitserse Derborence een originele track laat horen op zijn Alphorn met behulp van een "loopstation" en zijn beatbox skills...
The Way You Make Me Feel
The Way You Make Me Feel
Je hoeft niet perse Michael Jackson in levende lijve te hebben meegemaakt om zijn muziek goed te vinden want eigenlijk zijn de meeste nummers die hij maakte tijdloos en is hij niet voor niets de King of Pop.. Wij hebben vandaag een coole cover van "The Way You Make Me Feel" door ene Kawehi met behulp van een zgn. loopstation..
Epic Beatbox and Dance Collaboration
Epic Beatbox and Dance Collaboration
Dat Marquese Scott kan dansen weten we ondertussen en dat je met een loopstation leuke dingen kan maken wisten we nog van Dubfx, hier en hier! Vandaag hebben we een mix van dat beatboxen en dansen gemaakt door ene Hikakin, en dat ziet er echt heel erg tof uit!
Gorillaz Live Looped Cover by Josie Charlwood
Gorillaz Live Looped Cover by Josie Charlwood
Vet respect voor deze Josie Charlwood die in haar eentje het nummer Feel Good Inc van Gorillaz ten gehoor brengt met behulp van een zogenaamde loopstation. Okay het moet hier en daar nog een klein beetje bijgeschaafd worden, maar ik zeg, Josie heeft talent!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers