Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

LMFAO - Party Rock Anthem | Metal cover
LMFAO - Party Rock Anthem
Leo Moracchioli heeft deze week samen met ene Bumblefoot het nummer "Party Rock Anthem" van LMFAO onderhanden genomen. Check zijn metal versie van dit feestnummer...
Sexy and I Know It | by Leo Moracchioli
Sexy and I Know It
Leo Moracchioli maakt furore op Youtube met zijn metal covers van bekende nummers. Dit keer neemt hij het nummer "Sexy and I know it" van LMFAO onder handen met dit als eindresultaat...
Sex Toys - Drunk Times with Hot Girls
Sex Toys - Drunk Times with Hot Girls
De mannen van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om ons te verrijken met allerlei manieren hoe je een dame kunt versieren. Vandaag laten we onze openingszinnen echter voor wat ze zijn en gaan op stap met niemand minder dan Redfoo van LMFAO om iets wat beschonken dames te vragen naar hun ervaringen met seks speelgoed.. Geniaal!
Little boy is Sexy and He knows It
Little boy is Sexy and He knows It
Tijdens de pauze van een Rascal Flatts concert wordt het nummer 'Sexy and I know it' gedraaid van LMFAO en een jochie bedenkt zich geen moment en gaat staan dansen tot groot genoegen van het overige publiek... Wij kijken mee naar deze jonge Fred Astaire..
PSY vs LMFAO - Sexy Style [Mash Up]
PSY vs LMFAO - Sexy Style [Mash Up]
Mix de grootste zomerhit van 2011 en PSY's Gangnam style, dť zomerhit van 2012 door elkaar en je krijgt een grappige mashup die nog best goed klinkt ook... You know it!
Todler is Sexy and He knows It
Todler is Sexy and He knows It
Deze kleine man danst alsof z'n leven er van afhangt op het plaatje, "I'm sexy and I know it" van LMFAO!
I'm Nerdy and I Know it
I'm Nerdy and I Know it
Er zijn al talloze parodieŽn / spoofs voorbij gekomen het afgelopen jaar op LMFAO's nummer "I'm sexy and I know it". En vandaag is er een gamer versie... Leuk gedaan, ik kan niet anders zeggen..
I'm Santa and I know it
I'm Santa and I know it
Het nummer "Sexy and I Know It" van LMFAO is al diverse keren gespoofed en het was dus wachten tot iemand er een kerstversie van zou gaan maken. De mannen van Key of Awesome deden precies dat!
Sexy and Homeless
Sexy and Homeless
Het nummer "Sexy and I know It" van LMFAO is al eens eerder gepersifleerd en hete toen nog "I'm Jewish and You know it". Vandaag hebben we een dakloze die zichzelf helemaal geweldig vind en er in LMFAO stijl deze parodie maakte. [Thnx Wing]
I am Jewish and You Know It
I am Jewish and You Know It
LMFAO had deze zomer een grote hit met het nummer "Sexy and I know it" en dit is eigenlijk een parodie op die plaat van een stel IsraŽliŽrs. Leuk gedaan!
House of Thriller [Halloween 2011]
Mocht je vanavond Halloween gaan vieren maar je hebt geen masker dan kan je hier maskers downloaden en zelf uitprinten. Sommige mensen die leven helemaal naar het Halloween feest toe en versieren vervolgens het hele huis zoals te zien in deze twee video's. Met de muziek van MJ & LMFAO eronder wordt het pas echt leuk om naar te kijken.
The Party Rock Anthem
The Party Rock Anthem
Het nummer "Party Rock Anthem" van LMFAO is een van de grootste hits deze zomer en hebben we dan ook al een paar keer voorbij zien komen als achtergrondmuziek van diverse clips. Dit keer zitten we in de pauze van 'n American Footbal wedstrijd van Ohio University waar tijdens half-time deze show werd opgevoerd. Best cool!
Rosh Hashana Rock Anthem [Parody]
Rosh Hashana Rock Anthem
Momenteel vieren joden over de hele wereld het zogenaamde Rosj Hasjana, het Joodse nieuwjaarsfeest. Met deze coole parodie op LMFAO's "Party Rock Anthem" wordt dat al dansend gevierd. Het joodse nieuwe jaar valt op 29/30 september. Happy NewYear
SLIM SHADY VIDEO YEARMIX 2009
SLIM SHADY VIDEO YEARMIX 2009
Om nog maar eventjes bij de 2009 videojaarmixen te blijven heb ik er vandaag weer eentje voor jullie inclusief tracklist dit keer afkomstig van ene Slim Shady en ik moet zeggen dat ook deze video jaarmix weer bijzonder goed gelukt is. Moesten wij ons de afgelopen jaren nog behelpen met de videomixen van Pancho, betere tijden komen er nu echt aan.

SLIM SHADY VIDEO YEARMIX 2009JOBO VIDEO YEARMIX 2009 [FULL]
JOBO VIDEOYEARMIX 2009
Hey, ik zag al verschillende jaarmixen voorbijkomen op je site, dacht dat je mijne misschien ook wel zou willen posten, aldus John Boender die heel wat uurtjes in deze nette videojaarmix gestoken heeft die wij met jullie delen natuurlijk. Helaas issie in 7 stukken opgeknipt maar dat mag de pret niet drukken. Knap werk John! Mp3 DL + Playlist

JOBO VIDEOYEARMIX 2009AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers