Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Brian Justin Crum covers Somebody to Love
Brian Justin Crum covers Somebody to Love
Ik stel je voor aan Brian Justin Crum die afgelopen week zijn opwachting maakte tijdens de audities van America's got Talent en een staande ovatie kreeg van het publiek en de jury om zijn cover van Queen's "Somebody te love" ...


Check ook Marc Martel's "Somebody to Love"...
Tikkertje spelen met vreemden in Utrecht
Tikkertje spelen met Wildvreemden in Utrecht, tikkie
Hoe lang is het geleden dat jij nog tikkertje speelde met je vrienden in de hood ? Ik stel je voor aan Aaron die zo te zien in de buurt van Hoog Catherijne in Utrecht mensen uitdaagt om tikkertje met hem te spelen. Tikkie, jij bent 'm!
Failtube [30 June 2016]
GoPro is Awesome Part 2 | 2016
GoPro is Awesome Part 2 2016
In deze heerlijke Best of GoPro compilatie zien we nog maar eens waarom de GoPro camera zo populair is bij allerlei extreme sporters en andere sportievelingen.. Check het uit!

EXTRA:
- 22 min. Best of Extreme Sports Part 9
Pizzababe Deanna Greene Sunkissed Cutie
Deanna Greene in Sunkissed Cutie
He Drowned Happy Prank XL | + Roundup
He Drowned Happy Prank
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je opgespaard en we beginnen dit keer met een XL compilatie van de Gags Network en een man die met een glimlach op z'n gezicht stierf in de "He Drowned Happy Prank"..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Hot Sauce Bodywash Prank
Bonus 2: Chili Toothbrush Prank
Bonus 3: Rahat's Drive Thru Broken Window
Animated Short : Breaking Point
Breaking Point
Ieder mens heeft een soort van oerkracht in zich, alleen gebruiken we onze oerkracht en oerinstinct bijna niet meer door het luxe leventje dat we als mens tegenwoordig leiden. Vrouwen gebruiken het nog wel als ze bijvoorbeeld moeten bevallen...
SI presents Samantha Hoopes
SI presents Samantha Hoopes
When Gravity takes Revenge
When Gravity takes Revenge
De zwaartekracht op aarde zorgt ervoor dat alles naar beneden valt en werd in de 17e eeuw ontdekt door ene meneer Newton. Veel sportievelingen rekenen op de zwaartekracht bij het beoefenen van hun sport, helaas valt dat niet altijd mee en gebeurd er nog al eens een ongelukje hier en daar..
Epic Water Bottle Flips
Epic Water Bottle Flips
Zo'n beetje iedere zomer is er wel weer een nieuwe challenge waar het hele internet aan mee moet doen. Het gaat de "Waterbottle Flip Challenge" worden deze zomer als ik zo eens om me heen kijk op het web. De jongens van trickshot kanaal "How Ridiculous" dragen ook hun steentje bij met deze "Epic Water Bottle Flips" video..
Night on the Town with Elizabeth
Night on the Town with Elizabeth
We gaan stappen met Elizabeth die niet echt maat kan houden als het om drinken gaat. Nu hoeft dat geen probleem te zijn, immers een dronken vrouw is een engel in bed.. maar is dat ook wel echt zo ?! Haar vriendje volgt Elizabeth een avondje met de camera in zijn hand...
Failtube [29 June 2016]
Car Bros' presents GYMPKHANA
Car Bros' presents GYMPKHANA
We zijn natuurlijk allemaal bekend met de drift kunsten van Ken Block in zijn Gymkhana serie, waar we ondertussen al heel wat deeltjes van voorbij zagen komen. Vandaag hebben we een nieuwe serie, die minstens net zo cool is met titel Gympkhana, door Car Bros!
Pizzababe Kailena is Simply Stunning
Kailena is Simply Stunning
Ben Conde & his Stringless Yo-Yo
Ben Conde & his Stringless Yo-Yo
Ik stel je voor aan Ben Conde die al vanaf z'n vierde druk in de weer is met zijn jojo en ondertussen allerlei coole tricks heeft geperfectioneerd. Wat ik niet wist is dat er ook jojo's bestaan waarbij het snoer los zit aan de jojo en je dus nog meer coole trucs kan doen.. Ben legt het ons uit!
Sexy Shorts [29 Juni 2016]
Dancing at VidCon
Dancing at VidCon
Youtube filmmaker Stuart Edge zorgt eigenlijk altijd wel dat je een goed gevoel krijgt bij zijn video's ook al zit je in de put. Vandaag danst hij met bezoekers van de VidCon beurs in Anaheim, Californië... Check!
Bats & Balls Fail Compilation
Bats & Balls Fail Compilation
Wat kan er allemaal mis gaan met een knuppel in je hand op een honkbal veld ? Je ziet het in de mid-weekse "Bats & Balls" fail compilatie van Fail Army... Ouch!
In Memoriam: Game of Thrones Season 6
In Memoriam: Game of Thrones Season 6
In Search of Adrenaline
In Search of Adrenaline
We kijken mee over de rug van allerlei extreme sporters die 's morgens maar met één doel opstaan, adrenaline aanmaken. Je ziet het in deze zomerse editie van "Searching for Adrenaline" door iCompilationTV!
Drive-by Scare Prank | +Roundup
Drive-by Scare Prank
De jongens van Youtube kanaal Jalals hebben hun islamitische gewaden verruild voor wat andere outfits, met hetzelfde doel, mensen de stuipen op het lijf jagen.. met succes!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Kissing prank on the Beach
Bonus 2: Can you Taste the Salt ?
Bonus 3: Have you ever Faked an Orgasm ?
The Best of Isle Of Man TT 2016
The Best of Isle Of Man TT 2016
Op het Britse Isle Of Man wordt jaarlijks een heuse TT gehouden, niet op een circuit maar gewoon over de openbare weg die er op het eiland ligt. De afgelopen weken was het weer zover en wij hebben een leuke recap van dit mooie altijd spectaculaire event.. Kijk mee!
Failtube [28 June 2016]
Seal & Streetperformer cover Stand By Me
Seal & Streetperformer cover Stand By Me
We schakelen eventjes over naar het Canadese Montreal waar zanger Seal een straat artiest, Jason Deeh Pitr, is tegengekomen en zich zonder te aarzelen achter de microfoon schaart om met deze man een duet te zingen.. Het nummer Stand by Me, check!
Pizzababe Lana Rhoades in Afternoon Fun
Lana Rhoades in Afternoon Fun
ColossalCon Cosplay Pool Party 2016
ColossalCon Cosplay Pool Party 2016
Samen met de mensen van Youtube kanaal Beatdownboogie zijn we op het ColossalCon event waar comic en anime fans samenkomen en gehouden wordt in het Kalahari Waterpark in Sandusky Ohio. Wat meteen een uitstekende gelegenheid biedt voor wat Swimsuit Cosplay tijdens de Pool Party!
Bud Spencer dead at 86 RIP | Tribute
Bud Spencer dead at 86 RIP
De Italiaanse acteur Bud Spencer, aka Carlo Pedersoli, is overleden op 86 jarige leeftijd. Wie is er niet opgegroeid met zijn komische films samen met Terrence Hill, uit de videotheek of van televisie.. Ik heb 2 tributes en een linkje waar je nog eens een aantal films online kunt terugkijken voor je neergezet.. RIP!
Rope Swing Water Launcher in 4K
Rope Swing Water Launcher in 4K
Best of "Will Grigg's On Fire" Chants
Best of "Will Grigg's On Fire" Chants
Zonder ook maar 1 minuut gespeeld te hebben is de Noord-Ierse spits Will Grigg toch de held van het Euro2016 toernooi, al was het alleen maar bij de Ierse fans. Helaas zijn én de Ieren en de Noord-Ieren inmiddels uitgeschakeld en op weg naar huis. Toch wil ik je deze coole compilatie van fans die hun held toezingen niet onthouden.. Check!
Fighting over a Girl | Street Fighter IRL
Fighting over a Girl, Street Fighter IRL
Ken je dat, je ziet een leuke meid maar je beste maat heeft haar ook gespot en nog op hetzelfde moment ook. Hoe los je dat op ?
Summer is Here
Summer is Here
Het lijkt wel herfst ondertussen met al die tropische regenbuien en overstromingen in ons toch al altijd natte Nederland. We hopen dat de zon en de zomer maar heel erg snel in ons landje arriveert want het wordt tijd voor dit soort coole clips... Summer is Here 2016!
Failtube [27 June 2016]
T10MO presents 7 Years | The Megamix
T10MO presents 7 Years - The Megamix
Van DJ en mashup artiest T10MO zagen en hoorden we de afgelopen tijd al heel wat moois voorbij komen en vandaag heeft hij een muzikale mashup met artiesten als Miley Cyrus, Zayn, Justin Bieber en vele anderen in een kleine 6 minuten... Check het uit!
Social Experiment | Misogynist Opmerkingen
Social Experiment
Ik moest het even opzoeken maar Misogynie is "het gevoel van minachting en haat tegenover vrouwen", dat hadden we nog niet gehad op de inburgeringscursus. Een stel Belgen van Youtube kanaal "Would you React" peilingen de reacties van omstanders terwijl ze vrouwen beledigen.. wat zou jij doen ?
Pizzababe Oxana Voznyuk
Oxana Voznyuk
Paddock Girls of the DutchGP 2016
Paddock Girls of the DutchGP 2016
Het was gisteren een grote glijbaan tijdens de DutchGP 2016 op Assen vanwege de regenval, waar menig favoriet onderuit ging en uiteindelijk de Australiër Jack Miller als winnaar uit de bus kwam. Leuk, voor de statistieken maar wij zijn meer benieuwd naar dit jaars Paddock Girls.. hier te zien!
Voilent Game of Thrones Montage
Voilent Game of Thrones Montage
Het is zonder enige twijfel de beste serie die momenteel loopt op televisie en misschien wel de beste ooit gemaakt. Maar het is ook een van de meest gewelddadige series ooit gemaakt en dat zie je nog eens terug in deze montage "War Pigs" met bloederige taferelen...

EXTRA: Supercut - Daredevil: Love & War
Zap de Spi0n Part 313
Spi0n
People are Awesome | by Fail Army
People are Awesome, FailArmy
Een iets andere compilatie dan dat we gewend zijn van de mensen van Fail Army die dit keer namelijk allerlei "Win" momentjes op een rijtje hebben gezet in deze "People are Awesome" door Fail Army montage!
Euphoric Hardstyle Videomix | June 2016
Euphoric Hardstyle Videomix June 2016
Het is maandag, en op de eerste dag van de week komen we meestal wat traag op gang. Gelukkig is er een Euphoric Hardstyle VideoMix van June 2016 met opzwepende beats, een soortement van Arbeidsvitamine 2.0!
Wie van de Drie [26 June 2016]
How to Train Your Drogon
How to Train Your Drogon
De mensen van Youtube kanaal Darth Blender waren zo creatief om beelden van Game of Thrones en de animatie film How to Train a Dragon met elkaar te mixen, en dat ziet er verrassend cool uit..

SPOILER!
- GOT Battle of the Bastards in 2 Min.
Hey Pssst... Advocaat nodig ?
Hey Pssst, Advocaat nodig
We kennen inmiddels allemaal advocaat Saul Goodman van de serie "Breaking Bad" of zijn eigen serie "Better Call Saul". Vandaag stel ik je voor aan "Bryan Wilson de Texas Law Hawk" die graag in Saul's voetsporen treed, en zichzelf promoot middels dit soort tv-spotjes.. geweldig!
Best Wallpapers of June 2016
Lexy Panterra doet Freestyle Twerking
Lexy Panterra doet Freestyle Twerking
Een dame die wat mij betreft in iedere videoclip haar twerk skills mag showen is natuurlijk Lexy Panterra die vandaag in Las Vegas met haar kont staat te schudden op het nummer "El Perdon", van Nicky Jam ft. Enrique Iglesias... Heerlijk!
Meanwhile at the Club | by Ivar Wigan
Meanwhile at the Club by Ivar Wigan
Kanye West - The Famous Video [NSFW]
Kanye West - The Famous Video
Haat of hou van Kanye, feit is wel dat hij de gemoederen weer aardig bezig houdt, nu ook weer met de release van zijn laatste videoclip voor het nummer "Famous" waarin allerlei bekende televisie sterren ongevraagd en naakt hun opwachting maken. Ik noem bekendheden als Taylor Swift, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Amber Rose, Anna Wintour, Ray J, Bill Cosby, Donald Trump, George Bush en natuurlijk ook Kanye en zijn vrouw samen in één bed...
Russian Roadrage & Crashes | Spring 2016
Russian Road Rage Car Crashes Spring 2016
Vooral in de voormalige Sovjet Unie rijden ze met dashcams rond, dit om allerlei verzekeringsoplichters te slim af te zijn. Niet zo heel erg vreemd dus dat het merendeel van de dashcam filmpjes waarop ongelukken of agressieve mede weggebruikers te zien zijn uit die streken komen. Zo ook vandaag in deze "Russian Road Rage & Car Crashes" compilatie.
Jukin's Best Videos of June 2016
Jukin's Best Videos of June 2016
Exploding Spray Paint at 2500fps
Exploding Spray Paint at 2500fps
De Slow Mo Guys willen gaan schilderen maar zijn helemaal vergeten hun kwasten mee te nemen, geen probleem natuurlijk voor deze boys die voortvarend te werk gaan met een voorhamer en e.e.a. voor ons opnemen en afspelen met 2500fps...

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers