Sponsored

Optie24

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Failtube [29 September 2016]
The Evolution of Tom Hanks
Evolution of Tom Hanks in Television & Film
Er zijn haast geen slechte films met Tom Hanks te bedenken en momenteel speelt hij weer de sterren van de hemel in de film "Sully". Een van mijn favoriete films is nog steeds "Forrest Gump", maar wij blikken vandaag eens terug op Tom's hele carriŤre in televisie en films...
Pizzababe Anita Sikorska
Anita Sikorska
The Road Trip ft. David Beckham & Kevin Hart
The Road Trip ft. David Beckham & Kevin Hart
Komiek Kevin Hart gaat met David Beckham op een "Road Trip" om de musical "Beckam" te promoten / verkopen, onderweg beleven de twee allerlei avonturen in deze short film van H&M...
Funny Dogs & Doggy Fun
Funny Dogs & Doggy Fun
Ik heb tegenwoordig een hondje rondlopen hier op kantoor en dat is echt fantastisch. Een lief beest en je komt ook nog eens een keertje buiten. De mensen van Break hebben een 7 minuten durende compilatie online gezet met allerlei grappige en leuke honden video's... Kijk mee!
Red Bull Illume Image Quest 2016
Red Bull Illume Image Quest 2016
Parkour & Freerunning Fails
Parkour & Freerunning Fails
Dat er ook bij het parkour en freerunning gebeuren de nodige ongelukjes gebeuren zie je in deze Parkour & Freerunning Fail compilatie van Ardit Gola...
When the Rain begins to Fall 2016
When the Rain begins to Fall 2016
Kennen we het nummer "When the Rain begins to Fall" van Jermaine Jackson en Pia Zadora ? In 1984 stond dit nummer wekenlang op nummer 1 en het was tevens meteen het laatste wat we van Pia hebben vernomen. Onze grote muziekmakende vriend SaBo-FX nam het nummer onder handen en gaf het een 2016 jasje, en uiteraard zit er weer een gelikte video bij... Check het uit!
Jukin's Top 10 Damn Nature You Scary
Jukin's Top 10 Damn Nature You Scary
Het is de laatste weken heerlijk zacht herfst weer, maar het kan ook heel anders. Natuurrampen als overstromingen en stormen liggen altijd op de loer. We hebben een top 10 van vreemde, angstaanjagende natuurlijke verschijnsels..
Failtube [28 September 2016]
Twin Busch Kalender 2017 | BTS
Twin Busch Kalenders 2017
We hebben wederom leuke "behind the scenes" beelden van een sexy 2017 kalender shoot, dit keer van Twin Bush, een Duitse grootgrutter in automaterialen. Check!
Pet Kangaroo as your Best Friend
Pet Kangaroo as your Best Friend
Kennen we Jackson O'Doherty nog die samen met vriend Shammi een leuke serie video's op Youtube heeft staan ? Schijnbaar is Jackson zijn maat Shammi eindelijk helemaal zat en heeft hij een nieuwe vriend, een kangoeroe.. Kijk mee!
Pizzababe Lauren O'Conner in Step it Up
Lauren O'Conner in Step it Up
Terminally-Ill Dog on Last Road Trip
Terminally-Ill Dog on Last Road Trip
Tja, wat te doen als je beste vriend, je hond, gediagnosticeerd wordt met kanker en nog maar even te leven heeft ? Deze Amerikaanse veteraan neemt zijn beste maat mee op een laatste roadtrip..
Undercover Lyft with David Ortiz
Undercover Lyft with David Ortiz
De Dominicaans-Amerikaanse honkballer David Ortiz, aka Big Papi, is vandaag undercover als Lyft chauffeur en verrast zo zijn passagiers op ludieke wijze.. Kijk mee!
Apple Pay Prank
Apple Pay Prank
Een vrij simpele truc dit keer van Rahat, van het gelijknamige Youtube kanaal "Magic of Rahat", die fastfood medewerkers laat geloven te kunnen betalen via "Apple Pay" met een dood gewone appel...

EXTRA: Toddler Eats Dog Poop Prank
Battle Broyale: Ken Block vs Team Baldwin
Battle Broyale: Team Block vs Team Baldwin
Sexy Cosplay at Dragon Con 2016
Sexy Cosplay at Dragon Con 2016
We zagen al eerder twee video's voorbij komen vanaf het Dragon Con 2016 evenement en vandaag hebben we een derde van Youtube kanaal BeatdownBoogie, met nog meer leuke cosplayers in een montage video terwijl je luistert naar het nummer "Fiction Story" van Jamie Pellington...
Funny Target Practice Fails 2016
Funny Target Practice Fails 2016
In de midweekse fail compilatie van Fail Army gaan we dit keer naar de schietbaan om allerlei wannabe scherpschutters aan het werk te zien...
Trump vs. Clinton (ft. Blondie) - Songify
Trump vs. Clinton, ft. Blondie - Songify
De mensen van Youtube kanaal Schmoyoho, zijn er weer als de kippen bij met hun eigen songified versie van het presidentiŽle tv-debat van afgelopen nacht tussen Trump en Clinton. Ook Blondie, aka Debbie Harry is van de partij! Check het uit!
Failtube [27 September 2016]
Liqui Moly Calendar Shoot 2017
Liqui Moly Calendar Shoot 2017
Langzaam maar zeker komen de eerste behind the scenes beelden van diverse sexy kalenders voorbij zetten, en nemen we vandaag een kijkje achter de schermen in deze teaser voor de Liqui Moly Calendar Shoot 2017..

Zodra de plaatjes beschikbaar zijn, post ik die natuurlijk ook!
When Horses Laugh
When Horses Laugh
Nog maar een commercial, omdat ie zo leuk is! Dit keer met de onderliggende boodschap: Als paarden je gaan uitlachen, is het de hoogste tijd voor een Volkswagen..
Pizzababe Ali Rose in Luscious Lounge
Ali Rose in Luscious Lounge
Audi presents Presidential Debate Duel
Audi presents Presidential Debate Duel
Afgelopen nacht keken zo'n 100 miljoen Amerikanen, en de halve wereld, naar het eerste tv-debat tussen Trump en Clinton, waar Hillary vooralsnog het beste uit lijkt te komen. Speciaal voor deze gelegenheid maakte de Duitse autofabrikant Audi een super vette commercial met titel, "Duel"...

Complete debat terugkijken ? Hierrr!
Top 10 Pesky Monkeys 2016
Top 10 Pesky Monkeys 2016
Niet alle dieren zijn altijd even lief of betrouwbaar, er gaat ook vaak zat iets helemaal fout. Of dat nu ligt aan de mens of aan het dier laat ik eventjes in het midden. De mensen van Jukinvideo hebben een top 10!
Xtreme Compilation of Week #4 September
Xtreme Compilation of Week
Brangelina Divorce Movie Mashup
Brangelina Divorce Movie Mashup
Afgelopen week werd bekend dat Brad Pitt en Angelina Jolie gaan scheiden en dat terwijl ze nog wel zo'n goed stel vormde in bijvoorbeeld de coole film "Mr. and Mrs. Jones", we hebben een kleine mashup waarin we de twee samen zien acteren op het grote scherm...
Step Feliz vs Sexual Harassment
Step Feliz versus Sexual Harassment
In BraziliŽ hebben ze een geheel eigen wijze om mannen meer belust te laten worden van het feit dat vrouwen geen lustobjecten zijn, en je ze dan ook niet seksueel moet gaan lastigvallen. Model Step Feliz draait vandaag eens de rollen om... Check die reacties!
Best of JFL's Parking Pranks |+Roundup
Best of JFL's Parking Pranks
We hebben een Best of compilatie van Just for Laughs met daarin hun beste parkeer grappen, meer hieronder..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Horror Girl Suicide Prank (Tip!)
Bonus 2: Girlfriend Pie Prank BACKFIRES
Bonus 3: JFL's Messy & Dangerous Pranks
Failtube [26 September 2016]
Craziest Rooftop Girl in the World
Craziest Rooftop Girl in the World
Ik stel je vandaag voor aan Angela Nikolau, die nog nooit van hoogtevrees heeft gehoord en zichzelf met recht de "Craziest Rooftop Girl in the World" noemt. Wij kijken mee!
Pizzababe Olivia Preston in Amazing View
Olivia Preston in Amazing View
Derby's fishy HT fun vs Blackburn
Derby's fishy HT fun vs Blackburn
Tijdens rust van de voetbalwedstrijd Derby County tegen Blackburn Rovers werden de toeschouwers getrakteerd op een grandioze show, door mascotte Mackerel Jordan, die het heeft voorzien op iemand in het veld...
World's Greatest Drag Race #6
World's Greatest Drag Race #6
We gaan wederom op zoek naar 's werelds beste drag race auto in dit zojuist verschenen deel uit de "World's Greatest Drag Race" serie, deeltje 6!
Paddock Girls of the AragonGP 2016
Paddock Girls of the AragonGP 2016
Car Crashes Time #138
Crash, Compilation
Doordat er steeds meer mensen rondrijden met een camera op het dashboard zien we steeds vaker en beter wat er zoal mis kan gaan op de openbare wegen van Europa. We hebben weer eens een compilatie, deeltje 138!
Spartan Marching Band: Alumni Band HT
Spartan Marching Band: Alumni Band Halftime
De mensen van de Spartan Marching Band hebben voor de wedstrijd MSU vs Wisconsin een leuke tribute aan pas overleden muzikanten als David Bowie en The Eagles oprichter Glenn Frey, ingestudeerd... Kijk mee!
PAA | Best of week 1 September 2016
PAA
De mensen van Youtube kanaal People are Awesome lopen een klein beetje achter met hun wekelijkse "Best of" compilaties maar dat mag de pret niet drukken, hier is hun eerste Best of the Week montage van september 2016!
Wie van de Drie [25 September 2016]
Stylo G vs Jacob Plant - Bike Engine
Stylo G vs Jacob Plant - Bike Engine
Misschien komt het door het zonnetje die ook vandaag weer heerlijk staat te stralen, maar ik vind dit een super zomers nummertje en bovendien zit er ook nog eens een kick ass videoclip bij met dikke VFX... Bike Engine van Stylo G ft. Jacob Plant, check het uit!
Master Ken: 100 Hits in 1 Second
Master Ken: 100 Hits in 1 Second
Ik heb dit filmpje gisteren al gedeeld op de Facebook pagina van Tastelikepizza maar is te leuk om niet ook hier op de frontpagina te staan. Ik stel je voor aan vechtsport goeroe Master Ken die ons laat kennismaken met "Speedhitting"... Kijk mee!
Girls Only 293 [by Ilona Shevchishina]
Images by Ilona Shevchishina
Andy Rehfeldt vs Ozzy Osbourne
Andy Rehfeldt vs Ozzy Osbourne
Muzikant Andy Rehfeldt maakt allerlei remakes van bekende nummers, in een ander muziek genre. Vandaag neemt hij twee nummers van Ozzy Osbourne onder handen. Zo is er een reggae versie van het nummer "Children Of The Grave" en een ska versie van het nummer "Over The Mountain"... luister mee!
Trump vs Clinton - Dance Battle
Trump vs Clinton - Dance Battle
Aanstaande dinsdag nacht vindt er in Amerika het eerste directe tv-debat plaats tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Saai natuurlijk, maar het kan ook anders... middels een dans wedstrijd bijvoorbeeld..
Jukin's Best Videos week 3 September 2016
Jukinvideo, Compilation
5 Most Unusual Extreme Sports
5 Most Unusual Extreme Sports
Zelfs voor extreme sporters zijn er nog sporten die te ver gaan of op z'n minst ongebruikelijk zijn. We hebben een top 5!
Sexy Korean Girl doing the First Pitch
Sexy Korean Girl doing the First Pitch
Je zou het niet 1-2-3 verwachten maar honkbal is in AziŽ mateloos populair, vooral in Zuid Korea waar het al sinds 1905 beoefend wordt. We zien vaak een lokale bekendheid de "First Pitch" doen en zo ook vandaag, al is dat nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Daarom gaan we eerst wat oefenen...
Snowboarding the Clouds
Snowboarding the Clouds
Waarom wachten op de wintersneeuw als er zo'n beetje iedere dag genoeg wolken boven ons hangen om over te snowboarden ? Stuntman Adrian "Wildman" Cenni laat zich met een helicopter tot wel 1800m hoogte brengen om deze "Snowboarding the Clouds" video te maken...
Wie van de Drie [24 September 2016]

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers