Advertentie:


azvelgenenbanden

Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best Fails of the Month November 2015
Best Fails of the Month November 2015
De allerbeste fail video's van de maand november 2015 zie je nog eens terug in de maandelijkse fail compilatie van Fail Army. Check!
Animated Short | Robotherapy
animation, Robotherapy
We hebben weer een mooi afstudeerproject in animate vorm, dit keer van de studenten aan de "ArtFx" school voor animatie waar de leerlingen Antoine Petitfand, Fabien Julvecourt, Manuel Ferrante en Pierre Pappalardo, deze coole animate van een robot paar bij de psycholoog maakte.
Failtube [27 November 2015]
It wasn't Me Cliff Dive gone Wrong Motel robbery with a Knife
Rewind | the World of GoPro 2014-15
Rewind
We blikken nog eens terug met GoPro, op het afgelopen jaar en al het moois wat het ons bracht gefilmd, hoe kan het ook anders, met de HD camera van GoPro..
Lip Dub | Broken Arrow High School 2015
Broken Arrow High School 2015, lipdub
Ik neem je vandaag mee naar Albany in de VS waar zich de Broken Arrow High School bevind die een tijdspanne van zo'n drie weken, deze 12 minuten durende lipdub maakte.. Hét feelgood momentje van de dag!
Pizzababe Michaela Isizzu in Erotic Game
Michaela Isizzu in Erotic Game
Fallon & Rashida Jones | Holidaysongs
Jimmy Fallon & Rashida Jones vs Holidaysongs
Normaal zien we Jimmy Fallon samen met Justin Timberlake optreden maar dit keer is het Rashida Jones die Jimmy bijstaat terwijl ze allerlei bekende "Holiday" liedjes parodiëren van Ariana Grande, Nicki Minaj en Sam Smith, tot Taylor Swift en meer .. Check!

EXTRA: Playboy's Holiday Recipes..
Christmas Boob Piano
Christmas Boob Piano
Langzaam maar zeker gaan we richting de kerstdagen en mogen we ons verheugen op allerlei coole commercials van de welbekende merken, en dit soort grapjes.. Piano spelen, was nog nooit zo leuk!
Jukin's Funny Party Fails
Jukin's Funny Party Fails
Spit War | Dolphin vs Man
Dolphin, Fight, Spit, Man
Als je ooit eens de kans krijgt om met dolfijnen te zwemmen dan moet je dat beslist doen, het is een unieke ervaring. Ook deze gast zal deze dag altijd bij blijven, en levert een heus gevecht met de Flipper..
Homeless Man vs Homeless Child
Homeless Man vs Homeless Child
Terwijl vrachten Amerikanen gisteravond tijdens Thanksgiving met familie aanschoven aan tafel, voor het traditionele Thanksgiving maal, zijn er ook mensen die elke dag maar weer moeten zien hoe ze hun kostje bij elkaar sprokkelen. De daklozen! Vandaag zetten we een dakloos kind naast een volwassen dakloze om te zien wie er meer geld ophaalt.. shock!.
Dirt Shark 2015 | Monster Girl Bikini shoot
Dirt Shark 2015, Monster Girl Bikini shoot
De meiden van de Monster Energiedrankjes zien we niet zo heel erg vaak voorbij komen, dus als er dan weer eens iets nieuws voorhanden is, dan deel ik dat uiteraard graag met jullie. We gaan behind the scenes bij de Dirt Shark 2015, Monster Girls bIkinishoot opgenomen op de altijd zonnige stranden van zuid California.
Failtube [26 November 2015]
Talking Raven NoProSD Camera Party in da Hood
Stormtrooper Longboard Race
Stormtrooper Longboard Race
Naast Devin Supertramp zijn er nog een aantal filmmakers op Youtube die epische short films maken, één daarvan is ScottDW die vandaag deze coole video uitbracht waarin we gaan longboarden als Star Wars Stormtroopers..


EXTRA: Ultimate Downhill Longboarding 2015
People High As F#ck | Compilation
People High As F#ck
Ik denk niet dat het echt nodig is om uit te leggen dat je geen drugs moet gebruiken, was je nog niet overtuigd ? Dan wellicht na het zien van deze grappige "People High As F#ck" compilatie..
Pizzababe Anna Mari in Desire at Dusk
Anna Mari in Desire at Dusk
People are Awesome | November 2015
People are Awesome
We hebben tegenwoordig iedere maand een "Best of" van al die clips die je onder de noemer "Awesome" kunt rekenen, en dat zijn er nogal wat. Vandaag de beste "Awesome" clips van november 2015!
Animated Short | Fruit 'n' Veg Show
Fruit 'n' Veg Show, Animation
Een korte maar geniale animatie clip van de getalenteerde Thomas Thistlethwaite die studeert aan de Vancouver Film School. De bewoner van een appartement vind dat er wel erg veel lawaai van de koelkast komt, en dat kan goed kloppen want in die koelkast, tussen alle boodschappen, zit een stripclub gevestigd.. Wij kijken mee..
Xpogo Stunt Team | 2015 Reel
Xpogo Stunt Team, 2015 Reel
De jongens van Youtube kanaal xPogo brengen regelmatig grappige clips uit waarin ze allerlei halsbrekende stunts uithalen op hun pogosticks. Dit is hun Best of 2015 reel..
Official Simoni Racing 2016 Calendar
Simoni Racing 2016 CalendarMeer Sexy Kalenders
Beehive Prank | Magic of Rahat
Beehive Prank, Magic of Rahat
Bijen zijn belangrijk voor de mens maar ook irritant omdat ze net als de wesp kunnen steken. Niet zo heel erg vreemd dus dat je wel twee keer uitkijkt als je een imker bezig ziet, of zoals hier, met pranker Rahat ..
Spiderman does EPIC Freestyle Football
Spiderman does EPIC Freestyle Football
In Amerikaanse steden als New York of Las Vegas kan je op allerlei bekende toeristische plekjes zomaar je favoriete superheld tegenkomen, die daar z'n brood verdient door toeristen te vermaken. Vandaag zien we ene Wass die als Spiderman coole freestyle voetbal trucs uithaalt. Wij kijken mee!
First & Final shots of GOT characters
GameofThrones, Final shots of GOT characters, Supercut
Pas in april van het volgende jaar gaat de serie Game of Thrones verder met een zesde seizoen, en dat duurt dus nog wel eventjes. In de afgelopen vijf seizoenen gingen er al heel wat hoofdpersonages plotseling dood en in deze supercut, met titel, de voor GOT fans bekende woorden "Valar Morghulis" zien we deze personages nog eens terug, in hun eerste en laatste shot in de serie. Check!
Bait Bike Prank ends in Fight
Bait Bike Prank ends in Fight
Het was wachten tot dit soort grappen een keertje verkeerd aflopen natuurlijk, en vandaag is het zo ver. Watskebeurt ? We hebben weer een lokfiets ergens neergezet en die met een touwtje vast gemaakt. Totdat we de verkeerde tegenkomen ... FIGHT! (op het laatst pas)

EXTRA: European Bike Stealing Championships 2015
Failtube [25 November 2015]
Demolition Mishap Swing Faceplant Crossing the River
I Hate when this happens
I hate when this happens
Sommige mannen hebben ook altijd al het geluk van de wereld, of nee wacht ...
Women are Awesome 2015
Women are Awesome 2015
Vroeger, hadden vrouwen geen stemrecht en was geluk heel gewoon maar tegenwoordig doen vrouwen prima mee op bijvoorbeeld sportief gebied en hebben we dus ook een "Women are Awesome 2015" compilatie ..
Chris Forsberg drifts thru abandoned Mall
Chris Forsberg Drifts Through Abandoned MallEXTRA: Red Bull Car Park Drift 2015
Ultimate Thanksgiving Mashup | Holderness Family
Ultimate Thanksgiving Mashup
De Holderness familie verzorgt ook dit jaars "Thanksgiving " weer een coole video waarin ze dit keer de voorbereidingen van het Thanksgiving feestmaal bezingen, in mashup vorm..
Pizzababe Jenna Sativa in Make a Wish
Jenna Sativa in Make a Wish
600ft Insane Rope Swing | Devin Supertramp
600ft Insane Rope Swing
We kijken weer mee naar een dag in het leven van onze favoriete shortfilm maker, Devin Supertramp, die dit keer in Griekenland is voor deze "600ft Insane Rope Swing" video..
A Hero Draws Near
A Hero Draws Near
Wanneer je een beetje kan tekenen en ook nog eens bechikt over engelengeduld dan kan ook jij een coole stopmotion film maken. Zach King, van FinalcutKing doet het nog één keertje voor..
Girls Only 264 [the Mix]
Girls-Only, images
The X-Factor Australia 2015 Grand Final
xfactor, finale, talent
Ik heb al eerder aandacht besteed aan de 2015 Australische editie van de X-Factor en ondertussen is deze competitie voorbij en was er gisteravond een Grand Finale te zien, waarin de beste zangers en zangeressen samen het nummer "Lean On" ten gehoor brengen, aan de jury, het publiek en aan ons.. Top!

EXTRA: Kijk meer optredens hier!
Improbable Weapon Supercut Part II
Improbable Weapon Supercut Part II
In films zie je soms de meest fantastische wapens voorbij komen, soms nog ongeloofwaardiger dan anders en al dat soort "Improbable Weapons" zien we terug in deze supercut Part II ...
Fail Army's Most Expensive Fails
Fail Army's Most Expensive Fails
In de mid-weekse fail compilatie van Fail Army zien we dit keer allerlei gasten die dure foutjes maken, of dat nu met mooie bolides of iets anders is, ze gaan het vast geen tweede keer doen..
Skateboard Stunt vanaf Erasmus Brug | WTF
Skateboard Stunt vanaf Erasmus Brug
Deze gast heeft iets te veel naar klimmers als James Kingston gekeken, en het zal me niet verbazen als hij ook nog de Jackass films afgelopen week nog eens terug heeft bekeken. Wat gaan we doen ? Met een skateboard op de rug gebonden beklimmen we de Erasmus Brug in Rotterdam om er vervolgens via de spijlen af te skaten. Je moet er maar opkomen .. en af..
Using the Force in Public | Kuala Lumpur
Using the Force in Public
Ter promotie van de nieuwe Star Wars film in Maleisië mocht MaxManTV een winkelcentrum op stelten zetten door zich voor te doen als iemand met bijzondere krachten.. the Force!
Failtube [24 November 2015]
Moped Driver learns about Karma What Dresscode, Drugs Anchor Mayhem
100 Years of Beauty: Americana Tattoo
100 Years of Beauty: Americana Tattoo
We vonden ene Casey bereid om op haar lichaam elf tatoeages te laten zetten, om zo de geschiedenis van de "Americana Tattoo" aan jullie uit te leggen.. Kijk mee!
Pizzababe Eugena Washington Girls Night Out
Eugena Washington Girls Night Out
Hoverboard Bait Prank | + Round Up
Hoverboard Bait Prank
Ik heb weer een aantal prank video's voor je opgespaard en we beginnen deze Prank Roundup met een hoverboard variant van de Bait Bike prank. Ouch!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Girl Peeing In Boys Public Bathroom
Bonus 2: False Mannequin Prank
Bonus 3: Falling Spider Prank by Rahat
Top 15 Sexiest Young & Beautiful Actresses
Top 15 Sexiest Young & Beautiful Actresses, filmography
A Cappella Star Wars Tribute | AMA 2015
A Cappella Star Wars Tribute
De mensen van a capella groep Pentatonix zijn tegenwoordig wereldberoemd op Youtube en werden afgelopen weekend zelfs uitgenodigd bij de American Music Awards 2015 om daar op te treden voor de grote namen uit de muziekindustrie. En dat deden ze met een eigen a capella versie op de Star Wars films..

EXTRA: Celine Dion - Hymne à L'Amour (Live)
Moslim Sahil zegt Sorry
Moslim Sahil zegt Sorry
Voor Brussel blijft het hoogste dreigingsniveau voorlopig nog de hele week van kracht. Dit na de aanslagen van vorige week door een stel randdebielen in Parijs die zeggen de islam te vertegenwoordigen. Moslim Sahil gaat de straat op om mensen zijn excuses aan te bieden, hij is immers ook moslim. De reacties zijn hartverwarmend..
Watts Zap 2015 | Part 54
Watts Zap 2015
Het was al weer de hoogste tijd voor een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap serie, waarin we vandaag zijn aangeland bij deel 54 voor 2015. Een klein kwartiertje sportbeelden, voorzien van grappige soundbites en of muziek. Check het uit!
Short Movie | Minions - The competition '15
Minions - The competition 2015
Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Minions film nog niet gezien heb, maar wat niet is kan nog komen natuurlijk .. Wel heb ik een officiële Minions short film voor je klaargezet, met titel "The Competition".. Cool!
Wallpaper Magic [578]
wallpapersMeer Wallpapers
Wizard Cops | Corridor Digital
Wizard Cops, Corridor Digital
De mannen van Youtube kanaal Corridor Digital maken telkens weer grappige shorts die boordevol specialFX zitten. Vandaag rijden we mee met twee futuristische politiemensen die over toverkrachten beschikken maar daar niet zo heel erg veel aan hebben, doordat criminelen ook over allerlei krachten blijken te beschikken.. Check hier Wizard Cops!
Failtube [23 November 2015]
Rc Plane Crash Hiccup Anthem KTM Wheelie Crash

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers