Populaire TAG op TLP


Prank video's

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Roofparty | by Evgenyi Demenev
Roofparty, Evgenyi Demenev
Het lijkt zo'n beetje het handelsmerk van de Russische vrouw, lange benen, een strakke kont en een lekker bekkie met vaak hoge jukbeenderen. Mooie dames dus! Vanmiddag hebben we er een aantal op visite op onze Roofparty die we samen met fotograaf Evgenyi Demenev organiseerde.. Check!
Top 10 Hilarious Movie Sex Scenes
Top 10 Hilarious Movie Sex Scenes
In films worden soms de sex scenes op een wel hele vreemde, soms hilarische wijze neergezet. We hebben een heuse Top 10!
Failtube [26 August 2016]
La Patrouille de France Airshow
La Patrouille de France Airshow
In Frankrijk viert men op 15 augustus een Nationale Feestdag waarop de meeste Fransen vrij zijn en worden getrakteerd op een mooie show van de Franse Luchtmacht. We hebben de beelden van de "La Patrouille de France Airshow" van dit jaar... via Spi0n!
Pizzababe Krista Nicole in Stepping out
Krista Nicole in Stepping out
Killer Clown 7 - Resurrection
Killer Clown 7 - Resurrection
Er bestaat zelfs een woord voor mensen die bang zijn voor clowns, namelijk Coulrofobie. Niet zo heel erg moeilijk dus dat dit soort scare pranks van Youtube kanaal DMpranks mensen soms de stuipen op het lijf jaagt. Dit is het meest recente deel, "Killer Clown 7 - Resurrection"...
Mariachi Band Surprise Prank
Mariachi Band Surprise Prank
Ook al zit het je eventjes niet mee, van de vrolijke klanken van een Mexicaanse Mariachi band krijgt iedereen een beter humeur. En het mooie is, je kan een Mariachi band gewoon inhuren en meenemen waarheen je maar wilt... in de USA dan..
Britney Spears Carpool Karaoke
Britney Spears Carpool Karaoke
Mission Impurrrsible
Mission Impurrrsible
Katten zijn van nature niet bang uitgevallen en bovendien erg nieuwsgierig. We zagen ooit al eens een eekhoorntje die een soortement van Mission Impossible parkour moest afleggen om bij z'n eten te komen. Vandaag hebben we een kat die naarstig op zoek gaat naar een speeltje in "Mission Impurrrsible"...
Ryan's Uber Adventures
Ryan's Uber Adventures
Heb je je altijd al eens afgevraagd hoe het is om met een Uber op stap te gaan, of hoe het is om voor Uber te werken ? Ik stel je voor aan Uber chauffeur Ryan die al zijn avonturen filmt zodat wij vanuit onze luie stoel mee kunnen rijden, in deze "Uber Adventures" compilatie...
Starcon 2016 - Cosplay in Russia
Starcon 2016 - Cosplay in Russia
Ook het cosplay verkleden lijkt in Rusland steeds grotere voet in aarde te krijgen zoals te zien op dit Starcon 2016 evenement waar behalve allerlei fans in cosplay outfit nog veel meer te doen was.. We hebben een 12 minuten durende impressie voor je, in twee delen.. ENJOY!
Failtube [25 August 2016]
White Men can Jump | Jordan Kilganon
White Men can Jump, Jordan Kilganon
Er gaat een gerucht dat "witte" mensen niet een basketbal in het netje kunnen leggen door middel van een zogenaamde "dunk", en er is zelfs een film met de titel "White Men can't Jump". Vandaag zien we dat dit broodje Aap verhaal niet echt op waarheid berust en stel ik je voor aan Jordan Kilganon, die in het NBA huis tijdens Rio 2016 de volgende show gaf...
Top 10 Couple Fails | JukinVideo
Top 10 Couple Fails, JukinVideo
Iedere dag beloven weer allerlei verliefde stelletjes elkaar de eeuwig trouw en elkaar te steunen door dik en dun. Maar dat was voordat ze deze compilatie met stelletjes die hopeloos samen in de fout gaan, hadden gezien...
Pizzababe Ashleigh Rae is Camping Cutie
Ashleigh Rae is Camping Cutie
Unicycle on huge Chimney in Targu Jiu
Unicycle on huge Chimney in Targu Jiu
We zagen waaghals Flaviu Cernescu al eerder in actie hier op TLP en vandaag neemt hij ons mee naar de Roemeense stad T‚rgu Jiu waar een 265m hoge schoorsteen staat, die hij beklimt en vervolgens berijd op een eenwieler..

:: Do not Try this Yourself ::
Break's Got Talent
Break's Got Talent
Dit keer geen "Got Talent" aflevering met TV nieuwelingen die je verbazen met een mooie stem of andere vaardigheid waar ze goed in zijn maar talentvolle internetters die hun filmpjes hebben ge-upload in de hoop op ontdekking. Wij kijken mee!
Javelin - Boxing & Ball Games - Olympics
Javelin - Boxing & Ball Games - JFL Olympics Edition
Every Jason Statham Kick Ever
Every Jason Statham Kick Ever
De mensen van Youtube kanaal Burger Fiction namen alle films van Jason Statham onder de loep om deze "Every Jason Statham Kick Ever" supercut te maken..
Free Bear Hugs
Free Bear Hugs
Ik moet er niet aan denken om in deze hitte verkleed als beer mensen te knuffelen maar Youtuber Stuart Edge doet dat wel.. Hťt feelgood momentje van de dag!
Gnoccatime presents Getaway
Gnoccatime presents Getaway
We sluiten deze toch al hete dag af met een sexy nieuwe video-edit van Gnoccatime die graag eventjes "Getaway" gaat, met een paar leuke dames... Tja, wie niet!
Failtube [24 August 2016]
It's Riga Baby | Drift Allstars Riga 2016
It's Riga Baby, Drift Allstars Riga 2016
Ik ben zelf een paar jaar geleden in het mooie Riga geweest met een goedkope vlucht van Ryan Air maar daar kan ik me eigenlijk niet zo veel meer van herinneren, gelukkig hebben we de foto's nog. Wij gaan vandaag driften door de binnenstad van Riga in deze heerlijke "It's Riga Baby" shortfilm van Youtube kanaal Robyworks..
Introducing Dancing Manu
Introducing Dancing Manu
Ik stel je voor aan poppenspeler Barnaby Dixon en zijn creatie "Manu" die beter kan dansen dan jou...
Pizzababe Cheyenne Cummings White Swan
Cheyenne Cummings in White Swan
Human Slingshot in 360 | Devin Supertramp
Human Slingshot in 360
We zien steeds vaker video's voorbij komen die in 360 graden zijn gefilmd en dus ook afspeelbaar zijn. Vandaag waagt Devin Supertramp zich aan deze nieuwe techniek van filmen in deze coole "Human Slingshot in 360" video waarvan we ook de behind the scenes beelden hebben, zodat je kan zien hoe e.e.a. in z'n werk gaat... Coolio!
Fail Olympics Part 3 | FAIL-YMPICS
Fail Army, Olympics
We zagen al eerder twee grappige Fail Olympics compilatie van Fail Army voorbij komen in de afgelopen twee weken. Maar we hadden het laatste en derde deel nog te goed, check!
World's Hottest Pepper Extract Prank
20160824-hot-pepper444.jpg
Watersport Pets Compilation 2016
Watersport Pets Compilation 2016
Het is momenteel niet alleen voor mensen mega warm buiten maar ook voor onze huisdieren. Dus als we wat verkoeling gaan zoeken bij het water mogen onze huisvriendjes gewoon mee en dat levert soms erg leuk beeld materiaal op, zoals te zien in deze zomerse "Watersport Pets" compilatie...
Knocked Out - Movie Mashup 2016
Knocked Out - Movie Mashup 2016
Ik heb een korte maar onderhoudende video mashup met allerlei "Take a Punch" film scenes met titel "Knocked Out" voor je klaargezet..
Failtube [23 August 2016]
Rio Olympics 2016 | End of Games Montage
Rio Olympics 2016
De afgelopen weken zijn er weer allerlei topprestaties op sportief gebied voorbij gekomen tijdens de 2016 Olympische Spelen van Rio. Samen met de BBC blikken we nog eens terug op de aller mooiste momenten, kijk tip!
Sexy Shorts [23 Augustus 2016]
Brodie Smith vs F2Freestylers
Brodie Smith vs F2Freestylers
Frisbee koning Brodie Smith neemt het op tegen de "F2Freestylers" die nogal goed zijn met een voetbal, samen doen ze de "Crossbar Challenge" waarbij het de bedoeling is zo vaak mogelijk de lat te raken.. Wat vind jij knapper ?
Pizzababe Linda in Soft & Sweet
Linda in Soft & Sweet
Bentley the Adventureous Bulldog
Bentley the Adventureous Bulldog
Honden zijn prachtige dieren en volgen hun baas overal als het eventjes kan. Dit is Bentley de Bulldog, en baas Bradley Friesen, die nogal avontuurlijk zijn ingesteld en zo dan ook allerlei avonturen samen beleven, tot helikopter vliegen aan toe.. kijk mee!

EXTRA: Dog Rides Segway like a HUMAN..
Watts Zap - Part 46 (23.08.2016)
Wattszap
De nieuwe delen uit Eurosport's Watts Zap serie volgen elkaar momenteel in rap tempo op. Zo is dit alweer de 46e aflevering van 2016, met nog meer coole sport beelden voorzien van grappige soundbites...
World of Hardstyle 2016 After Summer
World of Hardstyle 2016 After Summer, Deenis
Drone Champions League 2016
Drone Champions League 2016
Misschien gaat het racen met drones ooit wel een Olympische Sport worden, al zal dat nog wel eventjes duren. Tegenwoordig worden er allerlei Drone Race kampioenschappen gehouden en zo ook in het Oostenrijkse Reutte boven de ruÔnes van Ehrenberg... Kijk mee!
Movie Fight Scene Tribute Part 3
Movie Fight Scene Tribute Part 3, Supercut
We zagen al eerder twee supercuts voorbij komen met allerlei vecht scenes uit films door video-editor Robert Jones, die daar in 2013 mee begon. Vandaag is er een derde deel.. Check!
Best Funny Olympics 2016 News Bloopers
Best Funny Olympics 2016 News Bloopers
Samen met de mensen van Youtube kanaal "News be Funny" blikken we nog eens terug op de diverse sport / Olympische spelen nieuws uitzendingen waarin de afgelopen twee weken de nodige bloopers werden gemaakt. Wat die uitzendingen ie geval niet minder leuk maakte... Check het uit!
Failtube [22 August 2016]
Redneck drives Duct Tape Car off a Cliff
Redneck Drives Duct Tape Car off a Cliff
Heeft zo'n beetje ieder "normaal" mens een gereedschapskist in de schuur staan, Rednecks redden het met een rolletje Duct tape. En om te bewijzen hoe sterk Duct Tape wel niet is, rijdt deze dappere Redneck een auto een ravijn in... Kijk mee!
Pizzababe Inessa Tushkanova
Inessa Tushkanova
Carpenter Shenanigans
Carpenter Shenanigans
Het is maandag en op maandag komen we eigenlijk pas op gang na een paar liter koffie, al geldt dat niet voor iedereen. Check eventjes deze timmerman die zijn collega Tyler in de maling neemt, en wel erg traag van begrip is...
Stuff in Reverse
Stuff in Reverse
Ik stel je voor aan ene Mark van het Youtube kanaal MarkHacks die zijn leven achterste voren leeft.. Althans...
Roger Federer & SL Timeless Legends
Roger Federer & SL Timeless Legends
Insane Freestyle Football Tricks 2016
Insane Freestyle Football Tricks 2016
Nu we geen dagelijkse updates meer krijgen uit Rio schakelen we weer over naar de orde van de dag, en kijken we vooral veel voetbal of naar dit soort balkunstenaars.. Ik stel je voor aan Wass!
Watts Zap - Part 45 (22.08.2016)
WattsZap, Eurosport
De Olympische Spelen van Rio2016 liggen achter ons, en daar ben ik persoonlijk helemaal niet rouwig om. Wekenlang kijken naar sporten die je anders eigenlijk helemaal niet volgt, mja voor mij hoeft het allemaal niet. We hebben vandaag weer een leuke compilatie met coole beelden en grappige soundbites van Eurosport's Watt Zap, nummertje 45...
Hilarious Shampoo Prank | +Roundup
Hilarious Shampoo Prank
De zogenaamde "Shampoo Prank" is niet nieuw maar is, mits goed uitgevoerd, een grappige prank die je met iedereen kan uithalen. We hebben vandaag een dame die nogal treuzelt in de badkamer... meer hieronder..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Super Glued Protein Shaker Prank
Bonus 2: Epic Bait Bike Prank
Bonus 3: Drone Money Drop

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers