Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Inbreker Streamt inbraak LIVE | WTF ??
Inbreker Streamt inbraak LIVE
Het moet toch echt niet gekker worden! kijk eventjes mee naar deze beelden van een inbreker, die brutaal als ie is, zijn inbraak live op het internet streamt via de Periscope app..

WTF ?!
Failtube [29 Juli 2015]
Flower Toss Mishap Bottle vs Head = Karma Motorcycle Fire Extinguisher
Meer Failtube!
Homemade | Ant-Man Trailer
Homemade
De Marvel film Ant-Man is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2015 van Peyton Reed, gebaseerd op het gelijknamige personage uit de Marvel Comics, met Paul Rudd, Evangeline Lilly en Michael Douglas in de hoofdrollen. De film draait ondertussen al een maandje maar de mensen van CineFix maakte ondertussen nog wel deze "Homemade Ant_man Trailer"...
Xpogo in Montana
Xpogo in Montana
Het gebied dat nu Montana heet in de VS werd oorspronkelijk bevolkt door indianenstammen, na Alaska, Texas en Californië is het de 4e grootste staat van de Verenigde Staten van Amerika. Met Xpogo leden Nic Patiño, Flynn Nyman en Nick McClintock maken we een trip door deze mooie staat ..
Girls Only 235 [the Mix]
Girls-Only, Images
Introducing Leia DeLaVilleRose
Introducing Leia DeLaVilleRose
Ik stel vandaag wederom een mooie dame aan je voor, dit maal een Française die luistert naar de naam Leia DeLaVilleRose en komt uit Castelnaudary, een klein plaatsje in de omgeving van Toulouse. Leia maakt het zich gemakkelijk op de zwarte sofa en geef haar eens ongelijk. Je zou d'r toch zo naast willen duiken ?
Watts Zap 2015 - Part 35 | Tour de France
Watts Zap 2015 - Part 35
In deel 35 uit Eurosport's Watts Zap 2015 serie zien we vooral veel beelden uit de onlangs verreden Tour de France. Dit is de uitzending van afgelopen maandag 27 juli 2015. ENJOY!
Pizzababe Katie Calloway in Bed Spread
Katie Calloway in Bed Spread
Slippery when Wet Fails Compilation
Slippery when Wet Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe mid-weekse faal compilatie van FailArmy met vandaag allerlei glibberige toestanden in "Slippery when Wet" Fails compilation ...
100 Years of Beauty in Germany
100 Years of Beauty in Germany
Father and Son go Drifting
Father and Son go Drifting
Een vader neemt zijn 5 jarige zoontje mee naar de racetrack om te gaan driften.. Gekkenwerk, of Best Dad Ever ?
My New Face
My New Face
Ene Mook besluit na 14 jaar zijn baar af te scheren zonder daar zijn dierbaren vooraf van op de hoogte te stellen. Zijn zussen en vader herkennen 'm haast niet en ook zijn dochtertje moet eventjes 2 keer kijken in deze coole viral "My New Face", van Super-Pharm ..Following Kubrick
Following Kubrick
Je ziet beelden uit Stanley Kubrick films: "The Shining", "A Clockwork Orange" en "2001: A Space Odyssey" in deze mini-montage, "Following Kubrick" met zogenaamde tracking shots waarin het net lijkt of we meelopen met de personages in de films ..
Gangsta goes to the Beach
Gangsta goes to the Beach
We gaan met BigDawsTv naar het strand verkleed als een of andere gangster rapper en bemoeien ons met van alles en nog wat, behalve onszelf.. Wassup bitches ??
Best of Parkour & Freerunning 2015
Best of Parkour & Freerunning 2015
We hebben weer een mooie compilatie met spectaculaire "Parkour & Freerunning" beelden, dit keer van Stunts Amazing..

EXTRA:
Wist je dat er in NL ieder jaar een heus Parkour Event wordt gehouden ? Hier een impressie van "4 The Love of Movement 2015"..
Failtube [28 Juli 2015]
Girl passes out during Slingshot twice Car Jump thru Fire gone Wrong When Monkeys Attack
Meer Failtube!
Monster Energy Girls in the Mansion
Monster Energy Girls in the Mansion
Er valt genoeg te verdienen met drankjes als Monster Energy Drink en Redbull, want naast allerlei sporten die ze sponsoren hebben ze bij Monster Energy ook een promotie team met allerlei leuke dames in de gelederen. Check hier "Monster Energy Girls in the Mansion"..

EXTRA:
- Playboy presents Youtuber Lexi Noel ..
Impossible Paintball shots | Dude Perfect
Impossible Paintball Trick Shots
De mannen van Dude Perfect zitten al popelend te wachten op de nieuwe MI-5 film die 30 juli in de bios te zien waren en baseerde zelfs deze "Impossible Paintball Trick Shots" video, op de film. Check het uit!

EXTRA:
- Mission Impossible Tribute Movie Mash-Up
Pizzababe Briana Ashley is Dream Girl
Briana Ashley is Dream Girl
Best Wins of the Month July 2015
Best Wins of the Month July 2015
Door allerlei copyright ellende en een chronisch tijdgebrek zijn we helaas gestopt met onze maandelijkse mashups (hier) maar gelukkig zijn er nog genoeg mensen die iedere maand iets moois in elkaar knutselen. Zo is dit een "Best Wins of the Month" compilatie van iCompilationTV. Dit is de juli 2015 editie!
Life In a Bubble | Devin Supertramp
Life In a Bubble, Devin Supertramp
We hebben weer een leuke short van onze favoriete shortfilm maker Devin "Supertramp" Graham die vandaag de perikelen filmt van een sportief iemand die in een bubbel leeft.. wat niet meevalt..

BONUS:
- Behind the scenes!
Animal Kingdom Part 28 | July 2015
Animals, WallpapersMeer Animal Kindom
Lipsync Battle | Tom Cruise vs Jimmy Fallon
Lip Sync Battle
Tom Cruise was te gast bij de Tonight Show van Jimmy Fallon om zijn nieuwe "Mission: Impossible - Rogue Nation" film te promoten die a.s. donderdag in première gaat. Hij liet zich verleiden tot een Lip Sync Battle met Jimmy, die een kleine 10 min. duurt en waarin diverse nummers voorbij komen.. Of liever Lip Syncende New England Patriots Cheerleaders ?
Once Upon a Slime in the West
Once Upon a Slime in the West
Iemand had het geniale idee om wat speelgoed cowboys en indianen op een slak te zetten en dat te filmen alsof het een echte Western was. Kijk mee naar "Once Upon a Slime in the West" ..
First Person Super Smash Bros.
First Person Super Smash Bros
Kennen we de Nintendo game "Super Smash Bros." nog ? Hoe het er in Virtual Reality uitziet zie je in deze "First Person Super Smash Bros." editie ter ere van de recentelijk overleden Satoru Iwata, bedenker van het spel..
Hachim Mastour vs Séan Garnier
Hachim Mastour vs Séan Garnier
Hachim Mastour en Séan Garnier zijn twee toppers uit het hedendaagse "Freestyle Football" en nemen het in deze Redbull video tegen elkaar op in een heuse battle.. Wie heeft de meeste skills en wint ?
Failtube [27 Juli 2015]
Not Fast and Not Furious Dude throws GF off boat Do not Slide like This
Meer Failtube!
The Art of the Car Chase
The Art of the Car Chase
Supercuts zijn leuk, maar het wordt nog veel leuker als iemand ook nog de moeite heeft genomen om met al die gelijksoortige fragmenten iets nieuws te maken, in plaats van random achter elkaar plakken. Zie hier "The Art of the Car Chase" wat een super vette XL achtervolging is geworden.. Nice!

EXTRA: Cinema in Cinema Supercut!
Ballin' Out Of Control
Ballin' Out Of Control
De tijd dat de jeugd zich kon vermaken met iets simpels als een stuiterbal lijken definitief verleden tijd, want als er geen snoer aan zit dan is het bij voorbaat al saai. Toch zou een stuiterbal, zoals in deze "Ballin' Out Of Control" clip van Corridor Digital, best populair kunnen zijn..
Pizzababe Leonela Ahumada
Leonela Ahumada
Man. United players vs Header Bin challenge
Manchester United players vs Header Bin Challenge
Was het internet vorige zomer nog in de ban van de "Ice Bucket Challenge", dit jaar blijven dat soort acties nog uit. Of ? Is deze "Header Bin Challenge" soms de nieuwe rage ? De spelers van Manchester United doen er in ieder geval aan mee, en niet onverdienstelijk.. Kijk mee!
Wallpaper Magic [546]
wallpapersMeer Wallpapers
Extreme Creampie Prank on Girlfriend
Extreme Creampie Prank on Girlfriend
Stellen die elkaar het leven zuur maken op Youtube zijn ondertussen niet meer te tellen of weg te denken van het internet en vandaag stel ik dan ook een nieuw koppel aan je voor, die clips maken op Tube met de naam SanFrezco. Dit is alvast een hilarische "Creampie prank"..
Twerking on the Basketball playground
Twerking on the Basketball playground
Leuk zo'n basketbalveldje in de wijk maar wij zien toch liever meiden die aan het twerken zijn. In Rusland is dat schijnbaar de normaalste zaak van de wereld.. Yeah!
Enter Pyongyang
Enter Pyongyang
Noord Korea is het meest geïsoleerde land ter wereld en zo lang de "Kim Dynastie" daar aan de macht is, zal dat ook wel voortduren. Toch komen er steeds meer beelden vanuit Noord Korea richting het westen. Dit is een heerlijke hyper- timelapse video van de hoofdstad, met titel, "Enter Pyongyang"..
The Ring bathroom Scare Brazil | + RoundUp
The Ring Bathroom Scare in Brazil
Met het meisje uit de film "The Ring" zijn al talloze grappen uitgehaald en vandaag doen we dan nog eens dunnetjes over met de mensen van een Braziliaans verborgen camera programma.. hieronder meer..
EXTRA SCARE PRANKS
Bonus 1: Ghost Chair Prank Part 2
Bonus 2: Scary Flying Ghost Prank
Bonus 3: Chainsaw Nightmare prank
Girls Only 234 [the Mix]
Girls-Only, Images
Color of Senses
Color of Senses
Het Britse topmodel Sasha maakt zich klaar voor een fotoshoot in de video "Color of Senses" door zich eerst te scheren onder de douche en vervolgens te poseren.. Check!
Faith In Humanity Restored 2015 | Part 37
Faith In Humanity Restored 2015
Er zijn mensen die hun eigen leven in de waagschaal stellen om iemand anders leven te redden. Dit soort mensen noemen we helden, en in deze "Faith In Humanity Restored 2015 Part 37" zie je er een aantal..
Wie van de Drie [26 Juli 2015]
Marica Janice Cameron
Euphoric Hardstyle Videomix August 2015
Euphoric Hardstyle Videomix August 2015
Het is dit weekend geen pretje om op een outdoor festival te vertoeven maar is de muziek goed, en de sfeer dan maakt het eigenlijk niet uit of de zon schijnt of dat het regent. Wij gaan ook stampen maar doen dat vanachter ons bureau met deze 43min. durende "Euphoric Hardstyle Videomix August 2015" ..
Abigail Ratchford | The Ultimate Pool Vixen
Abigail Ratchford
De rondborstige Abigail Ratchford kennen we natuurlijk allemaal en zagen we al eerder voorbij komen in filmpjes op TLP. Vandaag een short clip van Playboy waarin Abigail bestempeld wordt als de ultieme "Pool Vixen".. Wat vind jij ?
Best Confused Old people Gags | +Roundup
Best Confused Old people Gags
Ik heb een aantal verborgen camera grappen van Just for Laughs voor je opgespaard en beginnen met een "Best of Confused Old people" grappen. Hieronder meer..
EXTRA JUST FOR LAUGHS GAGS
Bonus 1: Human Pyramid Picture FAIL
Bonus 2: Crazy Mailman's Explosive Prank
Bonus 3: TOXIC Water Fountain
Break's Best Clips of July 2015
Break's Best Clips of July 2015
Driving in Asia #8
accidents, Asia, Driving
Regelmatig zien we allerlei dashcam compilaties van ongelukken op de weg voorbij komen hier op TLP, en die filmpjes komen meestal uit Rusland. De enige plaats waar het nog beter oppassen is in het verkeer moet haast wel Azië zijn. Vandaag hebben we het achtste deel uit de "Driving in Asia" serie.. Check!
Worst Ways to Die in a Horror Movie | Top 5
Worst Ways to Die in a Horror Movie
Dat er in horror films veel doden vallen zal geen verrassing voor je zijn maar je kunt dood gaan en dood gaan. In deze mini-montage een Top 5 met "Worst Ways to Die in a Horror Movie", ik vond nummer 4 "Ghost Ship" wel geinig..

EXTRA: Yakety Max
Brock Baker vs 24 Pixar Impressions
Brock Baker vs 24 Pixar Impressions
Brock Baker kan nogal wat stemmetje nadoen en dat doet hij ook nog eens feilloos. In deze clip doet hij 24 verschillende Pixar impressies in een kleine 5 minuten. Best knap!
Misheard Anime Lyrics
Misheard Anime Lyrics
In Nederland noemen we het "Mama Appelsap" en in het Engels hebben we een serie die "Misheard Song Lyrics" heet. Vandaag een variant daarop, maar dan met allerlei onverstaanbare teksten uit animé films. Check het uit!
Getting Head in an Uber prank | +RoundUp
Getting head in an Uber prank
We sluiten deze stormachtige zaterdag met een stapeltje prank video's. We beginnen met het in de maling nemen van een Uber chauffeur, hieronder mee..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Karate Kid Prank
Bonus 2: Talented Magican Prank
Bonus 3: Triplets Free Kiss Prank!
Jukin's Best videos of July 2015 | Week 4
Jukin's Best videos of July 2015
De beste video's waar JukinVideo de afgelopen week de rechten van kocht en in compilatievorm ons voorschotelt, vind je hier. De 4e van juli 2015!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers