Populaire TAG op TLP


2015 Year in Review

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Failtube [10 February 2016]
100 Years of Beauty in Egypt
100 Years of Beauty in Egypt
Hoe zagen de Egyptische vrouwen er in de laatste 100 jaar uit en wat werd er verstaan onder schoonheid in dit ultieme vakantieland waar het de laatste tijd nogal onrustig is ? Je ziet het in deze video timelapse "100 Years of Beauty in Egypt" ...
Pizzababe Alyssa Bennett in Afterhours
Alyssa Bennett in Afterhours
Not the Futue | Bad Lip Reading
Not the Futue
Het liplezen van allerlei bekende films en series gaat de heren van Bad Lip Reading nog steeds niet goed af, al doen ze wel hun uiterste best. Afgelopen december zagen we al 3 clips van hun hand waarin ze een poging deden de StarWars films te ontcijferen en vandaag hebben we een extended versie op de "Empire Strikes Back" clip van Bad Lip Reading met titel "Not the Future"..
Precision Trick Shots | Brodie Smith
Precision Trick Shots, Brodie Smith
Er zijn zo veel mensen op Youtube die trickshot video's maken, en een daarvan is Brodie Smith die we al een aantal jaartjes volgen hier op TLP. Vandaag doet hij Precision Trick Shots...

EXTRA:
- Top 25 Trick Shots 2015 by Brodie Smith
Suicide Squad's Weird Trailer
Suicide Squad's Weird Trailer
Flight of The Bumblebee vs Imperial March
Flight of The Bumblebee vs Imperial March
Ik denk dat ik aankomend weekend maar eens alle StarWars films ga kijken, om af te sluiten met het laatste deel in de bios. We zagen de afgelopen maanden al mega veel StarWars gerelateerde items voorbij komen en vandaag heeft iemand zelfs een mashup gemaakt van de nummers "Flight of the Bumblebee", uit The Tale of Tsar Saltan en het StarWars theme "the Imperial March"..
If the Drive-Thru was a Dance Party
If the Drive-Thru was a Dance Party
Wat zou jij doen als je bij de McDrive staat en je kan je maaltijd gratis en voor niets krijgen door een dansje te doen ? Je ziet het in deze grappige viral van Honda!
Funny Kids Fails 2016 | by FailArmy
Funny Kids Fails 2016
De grappigste faal filmpjes waarin kinderen een hoofdrol opeisen zie je in deze mid-weekse "Funny Kids Fails 2016" compilatie van Fail Army...
Snapchat Queen Katie May dies at 34 RIP
Snapchat Queen Katie May dies at 34 RIP
Afgelopen weekend werd bekend dat Snapchat Queen en Playboy meisje Katie May op 34 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding. Zonde natuurlijk en onbegrijpelijk. Nog vreemder is dat Playboy gisteren nog een video uitbracht van de blondine, terwijl haar familie nog in diepe rouw is gedompeld. Hier de beelden, RIP!
Failtube [9 February 2016]
American Football explained by Page 3 girls
American Football explained by Page 3 girls
De afgelopen weken werden we doodgegooid met allerlei Superbowl gerelateerde items hier op TLP, maar begrijpen wij als Europeanen de Amerikaanse variant op Football eigenlijk wel ? Deze sexy dames die normaliter de derde pagina van het Britse "The Sun" opsieren leggen het ons nog eens uit...
People are Amazing 2016
People are Amazing 2016
Nu je zonder het krijgen van allerlei claims geen People are Awesome compilaties meer kunt maken op Youtube gooit video-editor iCompilationTV het over een andere boeg en noemt deze serie, "People are Amazing 2016".. dit is het eerste deel van 2016!
Pizzababe Heidi Michel Sunbathed
Pizzababe Heidi Michel Sunbathed
Ultimate Fight Battle | Cats vs Dogs
Cats vs Dogs, Fight
Honden en katten zijn gezworen vijanden van elkaar, en je zou denken dat de meeste katten het afleggen tegen de hond. Toch is dat niet altijd het geval...
Bicycle Life | Motivational Magic
Bicycle Life
Introducing Xenia Deli
Introducing Xenia Deli
We willen maar al te graag op de hoogte blijven van de laatste dames badmode, zodat we een beetje weten wat ons deze zomer allemaal te wachten staat op het strand. Mooie Xenia Deli geeft ons vandaag een voorproefje...
Pure Imagination | The Walking Dead
Pure Imagination, The Walking Dead
Nog een weekje geduld, want vanaf maandag 15 februari komen de fans van 'The Walking Dead' weer aan hun trekken met een nieuwe reeks afleveringen van AMC's hitserie. We hebben vandaag een kleine tribute om je alvast weer in de stemming te brengen.. Check!!

:: Spoiler Alert ::
Giant Basketball Arcade Battle
Giant Basketball Arcade Battle
Je moet echt hard op zoek wil je nog een arcade hal vinden in NL, want de meeste zijn ondertussen omgetoverd tot gokhallen waar je alleen nog maar op gokautomaten kunt spelen. De jongens van Dude Perfect hebben zelf een "Giant Basketball Arcade" machine geregeld en houden een wedstrijdje.. Kijk mee!
Monkey Reacts to iPad Magic
Monkey Reacts to iPad Magic
We laten wat goochelkunstjes zien aan een aap met behulp van een iPad en dat is eigenlijk gewoon helemaal geweldig.. Kijk mee!
Superbowl HT Show | Bruno Mars & Beyonce
Superbowl 50 HT Show, Bruno Mars & Beyonce
Tijdens de pauze van de gisteren gespeelde Superbowl kon je kijken naar een wervelend optreden van Bruno Mars en Beyoncé. Ik zocht 'm nog eventjes voor je op!
Failtube [8 February 2016]
World's Longest Touchdown Catch
World's Longest Touchdown Catch
Het zit er weer op, het grootste sportevenement in de USA, de 50ste Superbowl werd gewonnen door de Denver Broncos en ook Devin Supertramp heeft een coole video gemaakt ter ere van dit evenement. In stijl natuurlijk want we springen uit een vliegtuig voor deze "World's Longest Touchdown Catch"...
Pizzababe Maya Rae in Sail Away
Maya Rae in Sail Away
People are Awesome 2016 | GoPro Edition
People are Awesome 2016, GoPro Edition
Check deze mooie compilatie met allerlei sportievelingen die zichzelf filmen of gefilmd worden met een GoPo cameraatje in HD... de eerste van 2016!
Introducing Brittany Renner
Introducing Brittany Renner
Ik stel je vandaag ook meteen voor aan Brittany Renner, het zoveelste mooie Instagram meisje die het internet verblijd met haar super kont.. We hebben een tribute video!
Elton John Carpool Karaoke
Elton John Carpool Karaoke
Flintstones Metal Drumming
Flintstones Metal Drumming
Ik stel je voor aan Joey Muha die de openingstune van de Flintstones covert, Metal style! Yabadabadoo!
Animated Shot | MinR
Animated Shot
Kijk mee naar de grappige short van Damien Buchheit over een robot die op zoek is naar allerlei waardevolle objecten uit een vergeten verleden, getiteld "MinR"...
Watts Zap 2016 | Part 4
Eurosport, WattsZap
Gisteren nog te zien op Eurosport en vandaag op het web te bewonderen, een nieuw deel uit de Watts Zap serie die maar langzaam op gang lijkt te komen dit jaar.. Na de Australian Open special van vorige week, vandaag een normaal deel, de vierde van 2016!
Wie van de Drie [7 Februari 2016]
Best American Football Pranks
Best American Football Pranks
Ik heb een klein overzichtje met verborgen camera grappen van Just for Laughs, en beginnen deze roundup met de beste American Football pranks..
EXTRA JUST FOR LAUGHS GAGS
Bonus 1: Annoying Musicians
Bonus 2: Trapped in Toilet
Bonus 3: Flying Football Catch Fail
The World sings Adele | TLP Exclusive
The World sings Adele


Superbowl Commercials 2016 | Part 4
MountainDew, Superbowl
Vandaag wordt de 50ste SuperBowl gespeeld, tussen de Carolina Panthers en de Denver Broncos. We verzamelen de meest coole (1) commercials, hier deel 2 en gisteren deel 3. Zo ook vandaag! We beginnen met Puppy monkey baby van MountainDew.
EXTRA SUPERBOWL COMMERCIALS 2016
Bonus 1: T-Mobile - Restricted Bling.
Bonus 2: Kung Fu Panda & Power of Wix.
Bonus 3: RocketMortgage.
Bonus 4: Acura NSX - What He Said.
Bonus 5: Moving Day - Movin On Up. Bonus 6: Gods of Egypt trailer
Introducing Ohene Savant
Introducing Ohene Savant
Ik stel je vandaag graag voor aan deze Ohene Savant, rapper en multi getalenteerde muzikant die de hiphop muziek graag naar een volgende level brengt. The Genius Level!
3x Filmography #1 | Februari 2016
Marquese "NonStop" Scott | Breakin' Gravity
Marquese "NonStop" Scott in Breakin' Gravity
Dat Marquese "NonStop" Scott, aka Elastieken man, kan dansen op dubstep muziek dat weten we en ondertussen is hij een wereldberoemde Youtube ster die gevraagd wordt om zijn danskunsten in allerlei commercials van bekende merken te showen. Zo ook voor Ballantines Whiskey, zo'n 40 meter boven de grond....
Deadpool Flashmob
Deadpool Flashmob
Er is nogal wat te doen over de aankomende Amerikaanse superheldenfilm Deadpool, gebaseerd op de gelijknamige Marvel Comics-personage. Het is de zoveelste superhelden film in zeer korte tijd, komt op 11 februari uit in de Nederlandse bioscoop en wordt momenteel flink gepromoot op diverse sites. Wij hebben vandaag een Deadpool Flashmob uit Zuid-Korea.. Check!
Girls Only 279 [by Stepan Kvardakov]
Girls-Only
Worlds Most Extreme Pakour 2016
Worlds Most Extreme Pakour 2016
Dacht ik een jaar of acht geleden nog dat Parkour of Freerunning een tijdelijke trend was, nu acht jaar later lijken er steeds meer fanatiekelingen bij te komen die over allerlei hindernissen hun weg door de stad vinden. In deze mooie "Worlds Most Extreme Pakour 2016" compilatie van Ardit Gola de meest extreme gevallen..
Jukin's Best Videos of Week 1 | Feb 2016
Jukin's Best Videos of Week 1 February 2016
In het weekend hebben we de wekelijkse overzichten van Jukinvideo met daarin nog eens de grappigste video's die via hun netwerk de afgelopen week viraal gingen. Dit is de oogst voor de eerste week van februari 2016!
Wie van de Drie [6 Februari 2016]
Clown vs Canal+ TV Reporter | +Roundup
Clown vs Canal+ TV Reporter
Kennen we de Killer Clown van DMpranks nog ? Televisie zender Canal+ wilde graag een reportage maken over Scare Pranks en vroeg DM eens mee te mogen gaan. Natuurlijk niet zonder gevolgen, kijk mee!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: BMW I8 Golddigger Prank
Bonus 2: Firecracker Wake Up Prank
Bonus 3: £30 for 6 eggs Prank
Best Wallpapers Week #1 | February 2016
Hot Girls & Fast Cars
Hot Girls & Fast Cars
Snelle dure auto's zijn eigenlijk niets anders dan "babe-magnets" waar menig meisje graag eens een rondje in meerijdt, al is het op de passagiers stoel. We hebben een kleine montage video...
Cute Kittens Play Football
Cute Kittens Play Football
De zaterdag werd een aantal jaar geleden al omgedoopt tot Caturday, de dag dat we wat extra aandacht besteden aan de kat. Met de Superbowl die morgen gespeeld gaat worden over het grote water in zicht nemen wij vandaag alvast een voorproefje met beelden uit de "KittenBowl", check het uit!
Zap de Spi0n #298
Spi0n, Viral, Compilation
Hardstyle Carnaval 2016
Hardstyle Carnaval 2016
Het carnaval feestje valt vroeg dit jaar en inmiddels zijn plaatsnamen als Den Bosch, of hier dichterbij Huissen, vervangen door, respectievelijk Oeteldonk en Zwaonestad. Bij carnaval hoort muziek, en wij houden van stevige stamp muziek, dus maakte DJ Deenis51 een 30 minuten durende "Hardstyle Carnaval 2016" videomix in twee delen.. Alaaf!
Top 5 Dogs & Cats video's #1 | Februari 2016
Superbowl Commercials 2016 | Part 3
Coca-Cola, BrotherlyLove, Superbowl
Morgen wordt de 50ste SuperBowl gespeeld, tussen de Carolina Panthers en de Denver Broncos. We verzamelen de meest coole commercials, hier deel 2 en vandaag hebben we een derde deel, die we beginnen met een coole spot van Coca Cola - Brotherly Love.
EXTRA SUPERBOWL COMMERCIALS 2016
Bonus 1: AXE - Find Your Magic.
Bonus 2: GoPro: The Big Game TV spot.
Bonus 3: Amazon Echo: Alec Baldwin Cheese Footballs.
Bonus 4: Doritos Dogs.
Bonus 5: The Bud Light Party: Super Bowl Commercial 2016

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers