Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Animal Kingdom Wallpapers | July 2016
Fail Army's Fails of the Month July 2016
Fail Army's Fails of the Month July 2016
We zijn al weer aangeland in de laatste week van de maand juli en dat betekent hoogste tijd voor het maandelijkse faal overzicht van Fail Army.. Check!
Failtube [29 July 2016]
Animated Short: Heart and Soul
Animated Short: Heart and Soul
Geluidsoverlast is zo'n beetje dé veroorzaker van allerlei buurt ruzies en het hoofd thema in deze korte animatie clip van Pierre Zah getiteld, "Heart and Soul"...


EXTRA:
- My Beary Best Friend
Pizzababe Amberleigh West in Sultry Siren
Amberleigh West in Sultry Siren
Best of Winsurfing in 4K
Best of Winsurfing in 4K
Wanneer er te veel wind staat om fatsoenlijk op het strand te liggen zonder meteen gezandstraald te worden, wrijft de fanatieke windsurfer zich in zijn handen want dat betekent genoeg wind om met plank en zeil het water op te zoeken. In deze compilatie van iCompilationTV , zie je de mooiste beelden...
Life in the Fast Lane
Life in the Fast Lane
Auto's en snelheid, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de race sport was nog nooit zo populair in Nederland als momenteel, nu we onze eigen Max Verstappen wekelijks zijn rondjes zien rijden. De mensen van Jukinvideo maakte deze fijne montage clip "Life in the Fast Lane" met clips uit hun "Vault"
Game of Thrones | Kings
GameofThrones, Kings, Supercut
Olympics Movies Supercut Rio 2016
Olympics Movies Supercut Rio 2016
Met nog een kleine week te gaan voordat de Spelen van 2016 in Rio van start gaan heb ik nog een leuke supercut van allerlei sport films, om alvast in de stemming te komen voor nog meer sport de aankomende weken op televisie...
The Bourne Wipe
The Bourne Wipe
Na "The Bourne Supremacy" en de "The Bourne Ultimatum" is Matt Damon terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie film die momenteel in de bioscoop te zien is. Een film die je natuurlijk moet zien! Ook in deze nieuwe Bourne film raken er nogal wat mensen spoorloos verdwenen, vandaag zoeken we uit waarheen, in de coole short "The Bourne Wipe".
Bikini Summer Motivation 2016
Bikini Summer Motivation 2016
Zit jouw babe hele dag op de bank en is er geen beweging in te krijgen ? Ligt dat abonnement voor de sportschool te verstoffen ergens in een laatje van de kast ? Deze meiden waren wat minder lui en dat is ze af te zien ook... Check het uit!
Failtube [28 July 2016]
The Miss Tres cover Sex Bomb
The Miss Tres cover Sex Bomb
Niet alles is wat het lijkt in sommige Zuid Amerikaanse landen, en ook in Azië doen ze er niet zo moeilijk over. Ik stel je voor aan het trio "The Miss Tres" die een verrassende cover van Tom Jones' nummer "Sex Bomb" coveren voor een verbaasde jury...
Evolution of Matt Damon in Film & TV
Evolution of Matt Damon in Film & TV
Acteur Matt Damon begon zijn carrière in 1988 met een rol in de film "Mystic Pizza" maar kennen wij vooral als Jason Bourne, zoals hij momenteel wederom te zien is in de film "Bourne again". In iets minder dan 13 minuten blikken we terug op zijn carrière in deze "Evolution of Matt Damon in Film & TV" montage..
Pizzababe Serena Wood in Pink Serenity
Serena Wood in Pink Serenity
Coast2Coast | Basketball Love
Coast 2 Coast, Declaration of Basketball Love
Hou je van basketbal en kan je geen genoeg krijgen van dit spelletje, check dan vooral eventjes deze heerlijke tribute van Pascal Heiduk...
Beach Break: Fun Flips & Fails Compilation
Beach Break: Fun Flips & Fails Compilation
Na amper een weekje strandweer lijkt het al weer gedaan met het mooie weer al hopen we natuurlijk stiekem nog op een paar mooie tropische dagen de aankomende weken. Dat niet alles koek en ei is op het strand en dat er ook veel misgaat zien we in deze Beach Fail compilatie van Break...
Cringe Funny News Bloopers 3
Cringe Funny News Bloopers 3
Comic Con 2016 (SDCC) - Best of Cosplay
Comic Con 2016 (SDCC) - Best of Cosplay
Niet alleen zie je de nieuwste trailers op de San Diego Comic Con beurs er lopen natuurlijk ook weer allerlei sexy cosplayers rond op dit soort evenementen. De mensen van Sneaky Zebra hebben deze enthousiastelingen in een leuke compilatie gezet, op muziek van Allen Stone en het nummer "The Weekend"...
GIFs with Sound Season 2 Episode 1
GIFs with Sound Season 2 Episode 1
We hebben weer een leuke compilatie van grappige .gif files met daaronder bijhorend geluid wat het allemaal nog leuker maakt. Het eerste deel van het tweede seizoen heb ik voor je neergezet.. Check!
Introducing Zoe
Introducing Zoe
Alsof het nog niet warm genoeg is heb ik nog een heerlijk toetje voor je op deze woensdag middag in de vorm van mooie Zoë... raaaaaah!
Failtube [27 July 2016]
TBS Vendetta | Penetration Run 1 & 2
TBS Vendetta
De heren van Youtube kanaal The Black Sheep kunnen ondertussen prima overweg met het besturen van een drone en bewijzen dat in deze twee luik waar ze gaan racen en allerlei coole manoeuvres uithalen op een verlaten schietbaan... Check het uit!
80-odd years of Shake It Off
80-odd years of Shake It Off
Wie denkt dat er in het bejaardenhuis helemaal niets te doen is behalve achter de geraniums zitten, die heeft het goed mis. Ik stel je voor aan de bewoners van het "Julia Wallace Retirement Village" die met een gemiddelde leeftijd van 82 jaar deze coole lipdub doen op Taylor Swift's hitsingle 'Shake It Off"...
Pizzababe Kelsi Shay in Late Night Treat
Kelsi Shay in Late Night Treat
Driving Motoki
Driving Motoki
Ach je kent het wel, je zit in de auto en opeens is je favoriete nummer op de radio en voel je de behoefte om mee te zingen. Ik stel je voor aan Motoki die zich laat rijden en onderweg op een grappige manier allerlei liedjes mee lipdubt..
You're Doing it Wrong | Fail Compilation
You're Doing it Wrong
In de mid-weekse Fail compilatie van Fail Army allerlei handige Harry's die achteraf toch beter een professional hadden ingehuurd... Check!
Hardee’s | Bacon 3-Way burger Fantasty
Bacon 3-Way Thickburger Fantasty
Castle Battle Trick Shots
Castle Battle Trick Shots
We volgen trickshot meester Brodie Smith nu al een aantal jaartjes hier op TLP en vandaag hebben de heren een middeleeuws kasteel als decor waar we oorlogje gaan voeren middels verschillende trickshots...
Legendary Pokemon Battle IRL
Legendary Pokemon Battle IRL
De hele wereld is nog steeds op zoek naar allerlei verborgen Pokemon Go figuurtjes die her en der verspreid liggen opgesteld en zo ook Youtuber Stuart Edge, die een van de meest zeldzame Pokemons vindt en daar mee de strijd aan bind met andere Pokemon enthousiastelingen.. Check het uit!
Meanwhile at the Carwash
Meanwhile at the Carwash
In de zomer proberen we er altijd op ons paasbest uit te zien en kunnen we eindelijk laten zien wat we de hele winter in de sportschool hebben uitgevreten. Ook onze heilige koe moet er in de zomer fonkelend en blits uit zien en dus rijden we die regelmatig door de wasstraat. Totdat er een sexy carwash op duikt in de buurt, dan rijden we rondjes..
Failtube [26 July 2016]
Freestyle Spinning Through Prague
Freestyle Spinning Through Prague
Onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp is in Praag waar hij ons meeneemt op een city-tour, Supertramp Style!
A Bad Lip Reading of Ted Cruz
A Bad Lip Reading of Ted Cruz
De heren van Youtube kanaal "Bad Lip Reading" moeten toch echt eens snel een cursus liplezen gaan volgen want ook deze Ted Cruz speech lijkt weer helemaal nergens op... Check!

EXTRA:
- Mark Cuban roasting Trump
Pizzababe Manja Dobrilovic Part 2
Manja Dobrilovic
Shot my Wife with a Nerf Gun for 1 Week
20160726-shot-wife-41week.jpg
Je hoeft de deur niet eens uit om een hit video op Youtube te scoren, dat kan ook prima in eigen huis. Je moet er wel een vrouw voor hebben die tegen een grapje kan..
Justin Gautreau Battles El Toro
Justin Gautreau Battles El Toro
Ik stel je voor aan de 16 jarige Justin Gautreau, aka LIL JUICE, die helemaal uit Louisiana is gekomen om van de beruchte "El Toro" trappen zijn BMX stunts te doen. En niet van plan is zich te laten tegenhouden door een irritante beveiligster in een golfcart.. Who dares Wins!
Highschool Dance Battle | ScottDW
Highschool Dance Battle
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Series als "Game of Thrones" bestaan voor zo'n beetje 60% uit VFX en CGI waardoor de serie er nog echter uitziet en je het gevoel krijgt dat er ergens echt een Westeros bestaat. Dit soort effecten worden gemaakt door bijvoorbeeld een studio als Rising Sun Pictures, die in deze video uitleggen hoe dat in z'n werk gaat.
You're Beautiful
You're Beautiful
We duiken de straat op om dames te vragen naar hun mening over de looks van "andere'" meiden die toevallig net achter ze lopen, dan komt de verassing..
11 Year Old Boy Picking up Girls
11 Year Old Boy Picking up Girls
De heren van Whatever maken er een kunst van om dames met een ijzersterke openingszin te verleiden, en testen vandaag hoe de dames reageren als een 11 jarig jochie ze aanspreekt..
Failtube [25 July 2016]
Fan-tasia | Epic Disney Mashup
Epic Disney Mashup
Zo'n beetje alle films van Walt Disney komen in een kleine 3 minuten op je af in deze heerlijke "Fan-Tasia" Disney Mashup van video-editor Lindsay McCutcheon... Respect!
Hug tha Police 1 & 2 | Free Hugs Project
Hug tha Police 1 & 2, Free Hugs Project
Over het grote water is het de laatste tijd vaak raak en sterven mensen door onnodig politiegeweld maar ook door de vele wapens die er in de USA vrij verkrijgbaar zijn. Deze fijne gozer vindt het wel welletjes en maakt zijn waardering kenbaar voor de politie door ze te knuffelen... Kijk zo kan het dus ook!
Pizzababe Florencia Atencio in Purple Pam.
Florencia Atencio in Purple Pamper
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Ik stel je voor aan Arthur Henry die in het Zwitserse Derborence een originele track laat horen op zijn Alphorn met behulp van een "loopstation" en zijn beatbox skills...
Watts Zap 2016 | Tour de France
Watts Zap 2016, Tour de France
De XL afleveringen van Eurosport's Watts Zap blijven dit jaar een beetje achter maar met een groot evenement als de Tour de France net achter de kiezen kon deze speciale Tour editie van Watts Zap niet uitblijven.. Check het uit!
Tribute to Animal Aid Unlimited
Tribute to Animal Aid Unlimited
Downhill & Freeride Tribute 2016: Vol. 6
Downhill & Freeride Tribute 2016: Vol. 6
Een heerlijke "Downhill & Freeride" compilatie van TheCrow90 die allerlei mountainbikers zie zo snel mogelijk van een berg naar beneden rijden heeft gemonteerd tot deze tribute video..
Meanwhile in India
Meanwhile in India
Er wonen meer dan 1 miljard mensen in India dus is het eigenlijk vreemd dat we daar zo weinig video's vandaan te zien krijgen. Deze schaarse compilatie met allerlei grappige whatsapp filmpjes maakt daar een eind aan.. Meanwhile in India!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers