Oranje Casino

Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TV vs Cinema Mashup | Heroic
TV vs Cinema Mashup
In iedere film is er wel een held en anti held en ene SizeSevenLarry maakte daar deze "Heroic" mashup van met fragmenten uit serie en bioscoop films..
Official Aftermovie Galore 2015 | Part #1
Official Aftermovie Galore 2015
De festivals zijn weer van start gegaan en gisteravond was het weer eens tijd voor Sensation. Die aftermovie hebben we nog niet maar al wel vast deze 5... Check!
Official Aftermovies #1
- Rebirth Festival 2015 Official Aftermovie
- Daydream Festival - Official Aftermovie 2015
- WiSH Outdoor Mexico 2015 Aftermovie
- 3FM presents: Down the Rabbit Hole (2015) aftermovie
- Pinkpop 2015 Official Aftermovie
Wie van de Drie [5 Juli 2015]
Tianna Gregory Tami Keisha Grey
Isle of Man TT 2015 in HD
Isle of Man TT 2015 in HD
De "Isle of Man TT" race wordt al vanaf 1907 gehouden. Het stratencircuit op de openbare wegen van het eiland, is meer dan 60 km lang en voert onder meer door dorpen en over de flanken van de berg Snaefell. Naar mijn mening een van de meest spectaculaire races van het jaar en tussen 30th May – 12th June werd de 2015 editie verreden. We hebben een mooie review van Motorcycle.com..
Magic tricks on Omegle | Mind Blown
Magic tricks on Omegle
Goochelen is leuk maar je hebt er wel een publiek voor nodig. Deze gast bedacht dat er op chatsites als Chatroulette, of de Russische versie Omegle altijd wel een publiek te vinden is, en kwam deze dames tegen om zijn trucs te laten zien.. Snapt iemand er iets van ?!
Girls Only 228 [the Mix]
Girls, Mix
Best Rainy Day Pranks of Just For Laughs
Best Rainy Day Pranks of Just For Laughs
De aankomende week gaan we hier in Nederland gewoon nog tropische temperaturen krijgen en daar ben ik persoonlijk niet droevig om. De mensen van Just for Laughs, hebben vandaag hun beste "Rainy Day" verborgen camera grappen in compilatievorm uitgebracht. Hier te zien!
Russians Gonna Russia You
Russians Gonna Russia You
In de 9 jaar dat TLP nu bestaat hebben we regelmatig allerlei grappige clips uit Rusland laten zien. In deze mini-montage, "Russians gonna Russia you" van Break komen er weer een aantal voorbij!
Jukin's Best videos of July 2015 | Week 1
Jukin's Best videos of July 2015
Top 10 Dumbest Teachers
Top 10 Dumbest Teachers
Van een leraar verwacht je iets op te steken maar helaas ook onder leraren zijn er slimme en minder slimme leermeesters. In deze top 10 zie je de meest domme leraren uit de geschiedenis van het internet!
Unconventional Pick Up Lines from Movies
Unconventional Pick Up Lines from Movies
We hebben weer een aantal versiertrucs voor je op een rijtje gezet, met dit keer allerlei "Pickup Lines" uit Hollywood films.. Check!
Shave in Zero Gravity
Shave in Zero Gravity
We schakelen eventjes over naar Japan voor een commercial van de Japanse evenknie van Gilette, Schick die nog betere mesjes heeft om je te scheren. Wie wil er, na het zien van deze beelden, ook meteen zweven in Zero Gravity ?!
Spoiler Alert | Mad Max Fury Road Tribute
Spoiler Alert
Als je de film Mad Max "Fury Road" nog niet gezien hebt, snel doen dan, het is een aanrader. Sla deze post dan wel eventjes over want uiteraard zit deze tribute "After the Flesh" aan die film vol met spoilers. Check!
Wie van de Drie [4 Juli 2015]
Brooke Eva Liana Ann Denise
Puppy in Tar Rescued
Puppy in Tar Rescued
We schakelen eventjes over naar India waar een ongelukkige pup zichzelf onder de teer heeft gesmeerd, dichtbij een weg in aanbouw. De pup kon niet meer lopen of staan totdat een jong jochie haar vond, en contact op nam met Animal Aid.. (zakdoejes alert)
3x Just for Laughs Gags
Fake dog Bite Shower Girl Dog House Prank
Meer Failtube!
Uzeyer Novruzov's Ladder Stunt
Uzeyer Novruzov's Ladder Stunt
We nemen een kijkje over het grote water bij America's got Talent waar de 39 jarige Uzeyer Novruzov een grappige ladder routine laat zien aan de jury die nog het meest wegheeft van een sketch uit een Charlie Chaplin film. Kijk mee!
Judge & Defendent | Psst ken ik jou niet ?
Judge & Defended
Beautiful Love
Beautiful Love
Het was weer de hoogste tijd voor een nieuwe clip van onze Italiaanse video-editor Stefano van Gnoccatime die weer een aantal heerlijke dames in de mix gooide, in "Beautiful Love"..

Bonus:
- Surf's Up with Anastasia Ashley
- Playboy's Nosheen Phoenix
Daredevil Parachutes into Moving Cable Car
Daredevil Parachutes into Moving Cable Car
Ik stel je voor aan de 43 jarige Arnaud Longobardi die niet erg bang is uitgevallen en probeert om in een bewegende skilift te landen, per parachute.. Knap!
The Singing Zebra
The Singing Zebra
Net als je dacht alles zo'n beetje wel gezien of meegemaakt te hebben, stel ik je voor aan een zingende zebra die zingt voor lekkernijen..
The Beach Spy [107]
beachspy
Meer Beachspy
Songify the News #9
Songify the News #9
De jongens van Schmoyoho zijn terug met een nieuw deeltje uit de Songify the News serie, deel 9. Met vandaag het homo huwelijk en allerlei verwikkelingen in het Witte Huis in een hoofdrol..
Best Fails of Week 1 July 2015
Best Fails of  Week 1 July 2015
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens voorbij komen in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Dit zijn de beste faal momentjes uit de eerste week van juli 2015!
Feestje - Even Apeldoorn Bellen
Feestje - Even Apeldoorn Bellen
Als er iemand jarig is of een x-aantal jaren werkzaam is geweest op de zaak moet dat natuurlijk gevierd worden met een feestje. Zo ook deze chef die 25 jaar in dienst is en verrast wordt door zijn collega's. Dat hadden ze nou écht niet hoeven doen, zie je hem denken, en daar kon hij nog wel eens gelijk in krijgen ook... Geniaal!
Incredible Tap Dancing Medley
Incredible Tap Dancing Medley
Tapdansen is lang zo populair niet meer als het ooit geweest is, misschien dat deze Sarah Reich daar verandering in brengt met een spectaculaire Tapdans medley!
Failtube [3 Juli 2015]
Mom of the Year ? I'm so Excited Epic pool fun or Bust
Meer Failtube!
Free Hugs in London
Free Hugs in London
We kennen allemaal de "Free Hugs" filmpjes uit het verleden maar Stuart Edge geeft er een nieuwe draai aan door dit massaal te doen met een hele groep mensen, in Londen UK. Wij kijken mee!
Pizzababe Jessica Ann in Poolside Flirt
Jessica Ann in Poolside Flirt
History of America Movie Mashup 2015
History of America Movie Mashup 2015
Morgen is het 4 juli, de dag dat er in Amerika Onafhankelijkheidsdag wordt gevierd en iemand was zo vriendelijk om allerlei historische film fragmentjes aan elkaar te plakken tot deze "History of America Movie Mashup 2015"..
Fake-Ass Gangster
20150703-fake-gangster.jpg
Het leven van een straat schoffie gaat niet over rozen en is uiteindelijk nogal een triest bestaan, als je bedenkt dat 90% van dat soort gasten weleens verblijft in een van de staatshotels, die we in Nederland rijk zijn. Tussen al deze "stoere gasten" lopen ook nog allerlei meelopers of wannabe's, zoals deze bijna 1 op 1 kopie van gangster rapper Eazy E. Voormalig rapper van NWA..
Bikini Carwash Fest | Summer of 2015
Bikini Carwash Fest
Topgear's Best Caravan Crashes
Topgear's Best Caravan Crashes
Het blijft eeuwig zonde dat een programma als Topgear niet meer wordt uitgezonden op de BBC maar gelukkig is er nog genoeg archief materiaal waar we ons mee kunnen vermaken. Zo zijn dit de 10 beste crashes met caravans, of zoals onze zuiderburen ze noemen, sleurhutten..
Viral Brothers | Best MINI Pranks
Viral Brothers
Allerlei klein mini pranks van de Viral Brothers, die we nog niet voorbij zagen komen op TLP of op Youtube zie je terug in deze mini-montage

EXTRA PRANK VIDEO'S
- 4th of July | Independence Day Singing Prank
- Pee Prank | She gets crazy mad
- Drunk Test Prank
Jukin's Best Boat & Fishing Fails
Jukin's Best Boat & Fishing Fails
De mensen van JukinVideo compileerde allerlei clips aan elkaar tot deze Best of "Jukin's Best Boat & Fishing Fails".. check het uit!
GoPro: Wingsuit Flight through 2m Cave
Wingsuit Flight Through 2 Meter Cave
Ik stel je voor aan Uli Emanuele, een gestoorde of iemand met de grootste ballen die ik ken. Watskebeurt ? Gekke Uli, vliegt met z'n wingsuit door een grote die net 2 meter breed is.. Gedurfd ? of toch roekeloos ?
Failtube [2 Juli 2015]
Slingshot K.O I am not Drunk Stop Police
Meer Failtube!
Death Metal Grease by Andy Rehfeldt
Death Metal Grease by Andy Rehfeldt
We kennen Andy Rehfeldt als een muzikaal genius die telkens weer op de proppen komt met iets nieuws. Althans, hij stopt iets ouds in een nieuw jasje. Vandaag neemt hij het nummer "You're The One That I Want" uit de Grease film onderhanden..

Ook cool:
- The Wikisinger
Best of Mascotte Benny the Bull 2014-2015
Best of Mascotte Benny the Bull 2014-2015
Misschien wel de meest bekende mascotte te wereld is Benny the Bull van het Chicago Bulls basketbal team. Ieder jaar is er een best of Benny the Bull compilatie en zo ook voor het 2014-2015 seizoen. Kijk mee!
Pizzababe Rebekah Cotton is Island Girl
Rebekah Cotton is Island Girl
Car Crash & Accidents June 2015 | #3
Car Crash & Accidents June 2015
De eerste twee delen uit de Car Crash & Accidents serie van juni kon je in de voorbij weken al voorbij zien komen, dit is de derde en tevens laatste Car Crash & Accidents compilatie van juni 2015.
Hot Girl Shot in the Butt with Hot Dogs
Hot Girl Shot in the Butt with Hot Dogs
Zagen we vorige week nog beelden van een babe, wiens kont, werd bestookt met Gummy Bears. Vandaag iets soortgelijks, met dit keer twee dames die met water en hotdogs aan het kliederen zijn. Afgespeeld in 5000 frames per seconde..
She is Nasty, But I like That
She is Nasty, But I like That
Brumotti - Road Bike Freestyle 2
Brumotti - Road Bike Freestyle 2
Vittorio Brumotti is een Italiaanse superster op de trial fiets en showt in deze video zijn skills en kunnen op locaties verspreid over de hele wereld... Ga er maar aan staan!

Kijk ook:
- Trials Riding around Taiwan
Celebrate the 4th of July with Hannah Davis
Celebrate the 4th of July with Hannah Davis
Op 4 juli viert men in de VS Onafhankelijkheidsdag en dat gaat gepaard met allerlei festiviteiten, drank en veel vuurwerk. Leuk natuurlijk, als je een Amerikaan bent. Voor de thuisblijvers hebben we Sports Illustrated model Hannah Davis in een speciale 4 juli mini clip..
Wheelbarrow Lift-off
Wheelbarrow Lift-off
Dingen opblazen is altijd leuk, maar ook gevaarlijk. Deze gast blaast een kruiwagen op met een cobra-6... Mja..
Failtube [1 Juli 2015]
Baby's are SO CUTE You Suck at Crossfit Motor Wrecking
Meer Failtube!
Homemade | Terminator: Genisys Trailer
Terminator: Genisys Trailer
We hadden vanmorgen al een homemade Magic Mike XXL trailer, maar de originele homemade clips zijn bedacht en komen van Cinefix. Heel toevallig hebben die vandaag ook een clip uitgebracht waarin ze dit keer de Terminator: Genisys Trailer, shot voor shot hebben nagebouwd. Hier te zien, met extra's ...
Wallpaper Magic [538]
wallpapersMeer Wallpapers
Summer of 2015 is Here | Girls go Kuduro
Summer of 2015 is Here
Het is eindelijk echt zomer in Nederland met temperaturen die kunnen oplopen tot 30 graden, heerlijk, behalve als je moet werken. Voor al die noeste arbeiders die toch een beetje willen genieten van wat de zomer ons allemaal te brengen heeft, heb ik vannacht in de vlugheid deze fijne "Summer of 2015 is Here | Girls go Kuduro", montage gemaakt met muziek van Nemanus! (Tikkeltje NSFW)

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers