Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed 4 - !Danger Find Another Way

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Failtube [9 Oktober 2015]
Crab fishing with Dad Girl vs Pull up Bar Riding a Woman
Short Film | Run
Short film, Run, Drugs
Als een drug deal uit de hand loopt moet Marcus de nacht zien te overleven met ene Dean, het jongste lid van zijn bende. In een short film genaamd "Run" van Trevor Stevens.
Pizzababe Kenna James in Blushing Babe
Kenna James in Blushing Babe
Jackass the Reunion | 15 Years Later
Jackass the Reunion
De mannen van Jackass waren in een klap beroemd met hun show van gekke stunts en daarna nog eens de verfilmingen van hun tv-shows. Nu 15 jaar later komen de heren weer samen en blikken terug op hun meest bizarre stunts met Rolling Stone magazine..
Star Wars x Portal | the Pizza Fight
Star Wars x Portal
Wat te doen als je een pizza aan het eten bent en je kijkt elkaar aan terwijl er nog maar een slice te verdelen is. Vechten natuurlijk, voor je leven... en een stuk pizza!
Wallpaper Magic [565]
WallpapersMeer Wallpapers
Burgers & Babes
Burgers & Babes
Hoe ze precies op het idee zijn gekomen bij Carls Jr. Burgers om mooie meiden in te zetten om hun hamburgers te promoten, is mij niet helemaal duidelijk. Maar dat het een geniale zet was, dat moge ondertussen duidelijk zijn. Zo'n beetje iedereen die internet heeft kent de hamburger keten inmiddels. Vandaag een kleine "Burgers & Babes" montage!
James Bond Kill Count
James Bond Kill Count
Er zijn ondertussen zo'n 25 James Bond films gemaakt waarvan de film "Spectre" de meest recente is. Door de jaren heeft James al heel wat vijandige geheimagenten onschadelijk gemaakt en in deze 40 minuten durende "Kill Count" video, komen zijn slachtoffers nog eens allemaal voorbij ...
Jukin's Instant Karma compilation
Jukin's Instant Karma compilation
Karma is een begrip uit het Hindoeïsme en het Boeddhisme en betekent zoiets als: 'Wie goed doet, goed ontmoet' of 'Boontje komt om zijn loontje'. In deze "Instant Karma" compilatie van Jukinvideo zie je daar allerlei voorbeelden van..
Failtube [8 Oktober 2015]
Daddy's home Barbie did it Lucky
Minecraft Parkour IRL
Minecraft Parkour IRL
Het spel Minecraft is immens populair bij de jeugd en dat mogen we weten ook. Samen met Ronnie Streetstunts gaan we daarom vandaag parkouren, geheel in Minecraft stijl... Kijk mee!
Lightsaber Piñata prank | + Roundup
Lightsaber Piñata prank
We hebben weer een stapeltje prank video's, de een leuker dan de volgende, en we beginnen dit keer weer eens in Noorwegen met deze Star Wars variant op de Piñata prank..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Itching Powder Thong prank
Bonus 2: Ripped Off Fingernail Prank
Bonus 3: Spiderman Photo Bomb Prank!
Sexy Shorts [8 Oktober 2015]
Nina Agdal Chanel Iman Hannah Davis
Bindi Irwin & Derek Hough | Every Breathe..
Bindi Irwin & Derek Hough
Tja, dan ben je net acht jaar oud en verlies je je wereldberoemde vader door de steken van een 2,5 meter grote pijlstaartrog. Nu bijna 10 jaar later zien we dochter Bindi Irwin terug bij "Dancing With The Stars" waar ze, samen met danspartner Derek Hough, dit eerbetoon aan haar vader neerzette op het nummer "Every Breathe You Take" ... -Zakdoekjes alert-
World of Hardstyle After Summer | Part 2
World Of Hardstyle 2015 After Summer Part 2, Deenis51
We gaan weer eventjes stampen en springen op een nieuw deeltje uit Deenis51's "World Of Hardstyle 2015" serie, waarin we vandaag zijn aangeland bij deel 2 van "World Of Hardstyle 2015 After Summer" ...
Pizzababe Gia Ramey in Forbidden Fun
Gia Ramey in Forbidden Fun
Stevie Wonder Carpool Karaoke | Outtakes
Stevie Wonder Carpool Karaoke
Gister werd bekend dat Stevie Wonder zo'n 25k in de maand kwijt is aan partner alimentatie voor z'n ex-vrouw, dus die gaan we nog wel vaker zien bij snabbelen in de toekomst. Een kleine 2 weken geleden was Stevie te gast bij de James Corden show en deed daar aan Carpool karaoke, clip hier. De heren hadden echter zoveel lol dat er vandaag een speciale outtakes video uitkwam.. Check!
Scarlett Johansson Time-Lapse Filmography
Scarlett Johansson Time-Lapse Filmography
Best New Movie Trailers | October 2015
Best New Movie Trailers
We hadden laatst al een lijstje trailers voor oktober 2015, van Joblo vandaag hebben we de originele "Best New movie Trailers" montage van Movieclips... Op welke film zit jij te wachten ?
Lamborghini catches Fire in Dubai streets
Lamborghini catches Fire in Dubai streets
Wat is dat toch met dit soort dure auto's die maar zo ineens vlam kunnen vatten waardoor je plots in een rijdende vuurbal rond toert ? Hier weer ene in Dubai ..
Hot Girl shot with Glitter at 5,000 FPS
Hot Girl shot with Glitter at 5, 000 FPS in Slowmotion
We zagen al eerder heerlijke damesbillen die beschoten werden met o.a. donuts, aardbeien of hotdogs, terug in een super 5000FPS slowmotion filmpje. Vanavond meer van dat, al doen we het dit keer met glitter confetti ..

ben de beroerdste niet, BONUS: Abigail Ratchford's bouncing boobs! slow-motion ...
Amazing Cosplay | Comic Con Russia 2015
Amazing Cosplay, Comic Con Russia 2015
Waren we vanmorgen nog in Atlanta op het Anime weekend, afgelopen week (1/10=4/10) vond in het Russische Moskou het Comic Con Russia 2015 plaats waar heel wat coole cosplay figuren op afkwamen. En dus hebben we vanavond nog een super video met "Amazing Cosplay", dit keer uit Rusland...
Top40 VideoMix 2015 in HD | VDJ Chucky
Top40 VideoMix 2015
Ik weet niet precies hoe het komt maar ik heb echt het idee dat dit jaar voorbij is gevlogen. Inmiddels is het al weer oktober, en gaan we langzaam maar zeker op het einde van dit kalender jaar afstevenen.Daar horen natuurlijk weer allerlei lijstjes en andere opsommingen bij. Zoals deze Top40 videomix 2015 van VDJ Chucky die een kleine 2 uur van duur is, en zeker niet slecht in elkaar zit! CHECK!
Failtube [7 Oktober 2015]
Bullfight Mihap McDonalds vs Press Livestream Japan
Girls Only 255 [the Mix]
girls-only, images
Can I Touch your Pussy | + Prank Roundup
Can I Touch your Pussy
Er lagen nog wat grappige prank video's op ons te wachten en we beginnen vandaag met een remake van Nelk's "Can I Touch your Pussy" prank, dit keer van de Royalstampede.
EXTRA PRANK VIDEO"S
Bonus 1: How To Kiss Girls Using Instagram
Bonus 2: Leaf blower prank
Bonus 3: Handjob Cabin
Bonus 4: Naked man in Public prank
Handskating with Stunts
Handskating with Stunts
Ik stel je vandaag voor aan Mirko Hanßen die het normale inline skaten niet spectaculair genoeg vind en zich helemaal niets van de handleiding die hij bij zijn skates kreeg aantrekt. Hij neemt ons mee handskating terwijl hij ook nog eens allerlei stunts uithaalt ...
Pizzababe Cierra Avalon in Juicy Ripe
Cierra Avalon in Juicy Ripe
Anime Atlanta 2015 | Cosplay Celebration
Anime Atlanta 2015
We gaan met de mensen van Beatdownboogie zo'n beetje iedere gamers conferentie of feestje af, en dit keer zijn we beland in Atlanta voor het Anime 2015 weekend, waar natuurlijk weer hele hordes met cosplayers rondliepen. We hebben wederom een heerlijke impressie!
Epic 2015 showreel Blackout Siren | 3RUN
Epic 2015 showreel Blackout Siren
De gasten van het Youtube kanaal 3RUN gaan de hele wereld over met hun parkour en freerunning talent en eens per jaar brengen ze een heuse showreel uit met daarin nog eens de beste en mooiste clips samengevat tot één coole video. Dit is hun 2015 showreel, met titel Blackout Siren ...
Disappearing Act Fails Compilation
Disappearing Act Fails CompilationBonus: Fail Army's Oktoberfest Drunk Fails Compilation
Watts Zap 2015 - Part 43
Watts Zap 2015 - Part 43
Ik verwacht eerlijk gezegd vanmiddag of anders morgenvroeg op z'n laatst weer een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap 2015 serie. Dit deel, van vorige week maandag, was nog blijven liggen tijdens mijn vakantie. Deeltje 43, ENJOY!
ALWAYS Tip The Pizza Guy
ALWAYS Tip The Pizza Guy
Het is weer etenstijd, de tijd dat sites als Thuisbezorgd overuren draaien en wij met de scooter jouw pizza's rondbrengen. Waarom je altijd een tip aan een van onze collega's moet geven, zie je in deze clip van Nelk.
Red Bull 'Art of Can' 3D Projection
Red Bull 'Art of Can' 3D Projection
Alsof er nog niet genoeg reclame wordt gemaakt voor de energie drankjes van Redbull, projecteerde ze deze coole 3D projectie op het gemeentehuis van Philadelphia in de VS..
Failtube [6 Oktober 2015]
Veggie Dog Shit CageFight Bad Ostrich
Hot Girl Distraction Prank | +Round up
Hot Girl Distraction Prank
We gaan met voormalig Playboy model Amanda Cerny de straat op om te zien hoe goed mannen opletten op andermans zaken, als er een babe als Amanda in de buurt is.
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Pranking Horror Movie Actors
Bonus 2: Scary Coat Rack Prank
Bonus 3: Nice Boobs Prank
Man's Best Friend ALWAYS
Man's Best Friend ALWAYS
Honden hebben een baas en katten doen het met bedienden, verschil moet er wezen. Dat honden toch echt je beste vriend zijn, bewijst deze brave pup ...
Pizzababe Khloe Terae in English Style
Khloe Terae in English Style
People are Awesome in 2015 | Again
People are Awesome in 2015
De video's met als thema "People are Awesome" worden van alle kanten aangereikt en de beste, deel ik natuurlijk gewoon met jullie. Dit is er eentje van Youtube kanaal Stunts Amazing, die echt de moeite waard is. Kijk mee!
Stereotypes: Hunting
Stereotypes: Hunting
Bodybuilders in Lilleputthammer
Bodybuilders in Lilleputthammer
Wat doe je als je als bodybuilder aan je max zit en je niet groter meer wordt ? Juist ja, je zoekt een wereld die kleiner is om zo toch het een goed gevoel te blijven houden. We gaan naar een Noorse versie van de Nederlandse miniatuurstad Madurodam, genaamd Lilleputthammer .. (met Engelse ondertiteling)
Gravity Canyon World's Fastest Zipline!
Gravity Canyon World's Fastest Zipline!
New Zealand is dé place to be voor filmmakers en mensen die gewoon een leuk leven willen leiden, in een subtropisch klimaat. We zijn vandaag op uitnodiging van Gravity Canyon met Devin Supertramp op pad om de snelste kabelbaan ter wereld te testen..

EXTRA: in de thumb Louis Cole
En Guarde! | Sword Fighting Mashup
En Guarde! - Ultimate Sword Fighting Mashup
Met zwaarden vechten doen we natuurlijk allang niet meer en er is genoeg wapentuig voorhanden om sneller met je tegenstander af te rekenen. Toch zien we in de film mashup "En Guarde!" allerlei scenes uit bekende Hollywood films waarin je maar beter niet tegen een zwaard kunt aanlopen .. Extra: Mars needs Movies, Supercut!
Sexy Shorts [5 Oktober 2015]
Sarah Harris Rose Betram Kimberly Holland
The Smallest Empire
The Smallest Empire
De mensen van Corridor Digital gingen een samenwerking aan met de makers van "Game of War", een spel waarin je je eigen civilisatie moet proberen op te bouwen. Het levert deze coole video op!

Ook Cool:
Top 20: Best Game Cinematic Trailers
Failtube [5 Oktober 2015]
You don't scare me Israel Soccer Falconry Mishap
Best of GoPro 2015 | Part 2
Best of GoPro 2015
Dat je met een GoPro cameraatje de meest coole HD opnames kunt maken, dat weet ondertussen iedereen die regelmatig TLP bezoekt. In deze compilatie zie je de allerlei coole GoPro video's van het afgelopen jaar nog eens in sneltreinvaart aan je voorbij trekken... Check het uit!
Pizzababe Ana Cheri in Strong Woman
Ana Cheri in Strong Woman
Dream Trick Shots | Brodie Smith
Dream Trick Shots, Brodie Smith
We volgen Brodie Smith en zijn trickshots al tijden hier op TLP en vandaag laat hij ons nog eens kennismaken met zijn skills in deze "Dream Trick Shots" video ..
The Mp3 Experiment Twelve
The Mp3 Experiment Twelve

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers