Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Joop Zoetemelk in Retour de France
Retour de France
Joop Zoetemelk is de beste Nederlandse wielrenner aller tijden en werd in 1985 zelfs wereldkampioen. Hij nam 16x deel aan de Tour de France die hij in 1980 won, als tweede Nederlander in de geschiedenis van de Ronde van Frankrijk. Nu 35 jaar later gaan we met een 69 jarige Joop terug naar Frankrijk en rijden we voor de 17e keer de Tour, al doet hij dat nu op z'n gemak in "Retour de France"...
Wie van de Drie [30 April 2016]
Low Battery vs Speed Rapper Mac Lethal
Low Battery vs Speed Rapper, Mac Lethal
Het meest irritante aan de huidige generatie smartphones is de batterij duur die nog wel voor verbetering vatbaar is. Op de meest ongelegen momenten valt de telefoon uit, al is dat niet voor iedereen een probleem. Check eventjes speed rapper Mac Lethal, die nog eventjes naar huis belt met z'n laatste beetje batterij voor het boodschappenlijstje. +bonus!
Best Wallpapers Week #4 | April 2016
538Koningsdag 2016: Aftermovie
538Koningsdag 2016: Aftermovie
Afgelopen woensdag werd onze koning Willem Alexander 49 en dat vierden we met z'n allen weer in het oranje, in de buurt of bij een feest zoals alleen radio 538 die kan organiseren. Bij een top feest hoort tegenwoordig ook een heuse aftermovie en die hebben we dan ook... de 538Koningsdag 2016: Aftermovie!
Top 5 Movie Releases May 2016
Top 5 Movie Releases May 2016
Aankomende maand verschijnen er weer een aantal toppers in de bioscoop als "Captain America: Civil War" of "X-Men Apocalypse" die je nog eens terug ziet in een Top 5 compilatie. Voor welke film kom jij van de bank af om naar het theater te gaan ?
Zap de Spi0n Part 307
Zap de Spi0n Part 307
Introducing Chef Lauren Francesca
Introducing Chef Lauren Francesca
Het is weekend en vanavond ga ik eens lekker languit uitrusten op de bank met een paar leuke series of films. Vanavond maakt sexy chef Lauren Francesca wat lekkere hapjes voor ons en laat je meekijken hoe ze dat doet...
Top 5 Dogs & Cats video's #5 | April 2016
Fallon & Rudd recreate Styx Music video
Jimmy Fallon, Paul Rudd recreate Styx Music video
Gisteravond speelde Jimmy Fallon en acteur Paul Rudd de klassieke clip van Styx scene voor scene na in de Tonight Show. Ik kende het origineel niet van het nummer "Too Much Time On My Hands" door Styx uit 1981, dus die heb ik er nog eventjes onder gezet ter vergelijking. Kijk mee!
Miss H para Hombres | Mara Fernanda Quiroz
Miss H para Hombres, Mara Fernanda Quiroz
Op deze laatste dag van april 2016 stel ik jullie voor aan de mooie Mara Fernanda Quiroz die voor de mei issue van het Mexicaanse mannenblad H para Hombres uit de kleren gaat. Ik heb de videoshoot voor je klaargezet, enjoy!
Best Fails of the Month April 2016
Best Fails of the Month April 2016
De allerbeste fail filmpjes van de maand april 2016 zie je nog eens terug in de maandelijkse Fail compilatie van Fail Army... Check!
Failtube [29 April 2016]
Retour de France
Retour de France
Joop Zoetemelk is de beste Nederlandse wielrenner aller tijden en werd in 1985 zelfs wereldkampioen. Hij nam 16x deel aan de Tour de France die hij in 1980 won, als tweede Nederlander in de geschiedenis van de Ronde van Frankrijk. Nu 35 jaar later gaan we met een 69 jarige Joop terug naar Frankrijk en rijden we voor de 17e keer de Tour, al doet hij dat nu op z'n gemak in "Retour de France"...
Pizzababe Sabrina Nichole in Juicy
Sabrina Nichole in Juicy
Animated Short | A Fox Tale
A Fox Tale, animation
In het hartje van oud China, gaan twee broers op vossenjacht en op deze reis leren ze meer dan alleen maar hoe een vos te vangen.. Kijk mee!
Best of Surfing 2016 | iCompilationTV
Best of Surfing 2016
Jukin's Shredding WINS
Jukin's Shredding WINS
Dat je met een skateboard flink te val kan komen zien we regelmatig in onze Failtube maar het gaat ook weleens (onverwachts) goed. De zogenaamde WIN momentjes! De mensen van Jukinvideo zetten er een aantal voor ons op een rijtje... Check!
Mystery Pizza: Ballet & Male Review
Mystery Pizza: Ballet & Male Review
Een vast onderdeel van de James Corden show is de Mystery Pizza waarin James samen met een van onze pizzabezorgers argeloze klanten thuis bezoekt. De mensen krijgen de keus, of hun bestelde pizza of de Mystery Pizzabox...
Black Trump - They Love Me
Black Trump ft. Jordan Klepper - They Love Me
Het lijkt er ondertussen sterk op dat Donald Trump de republikeinse nominatie voor de 2016 presidentsverkiezingen in de wacht gaat slepen, nu hij afsevent op winst in de US voorverkiezingen. Hoe onbegrijpelijk wij het ook vinden, Amerikanen lijken The Donald in hun harten gesloten te hebben. Vandaag stel ik je voor aan Black Trump, vertolkt door Jordan Klepper, en het nummer "They love Me".
Chanel Iman's SI Outtakes 2016
Chanel Iman
Homemade Hoverbike
Homemade Hoverbike
We kijken steeds weer uit naar wat loodgieter / uitvinder Colin Furze voor ons uitgevonden heeft, en dit maal is dat een vliegende fiets... Jazeker!
Giant Basketball Freestyle Rope Swing
Giant Basketball Freestyle Rope Swing
De heren van Dunking Devils hangen vandaag met touwen aan een brug en maken hun dunks al zwaaiend richting de basket toe, in deze heerlijke zomerse video...
Failtube [28 April 2016]
Thank You, Mom | Rio 2016 Olympics
Thank You, Mom - Strong
Er zijn van die commercials waar je echt naar uit kijkt, ik noem de grappige reclame uitingen van een Even Apeldoorn bellen of bierbrouwer Heineken. In de UK is Proctor Gamble een van de bedrijven die steeds weer met een originele tranen trekker komen bij een groot evenement. Zo ook voor de Rio 2016 Olympics, in combinatie met Moederdag ?
Pizzababe Rebekah Cotton in Bella Senorita
Rebekah Cotton in Bella Senorita
John and Grace | Boyfriends
John and Grace
We zijn natuurlijk blij dat er meiden rondlopen op deze wereld maar waarschijnlijk verandert je perceptie toch een beetje wanneer je zelf vader bent geworden van een dochter. Deze vader, John heeft een gesprek met zijn dochter Grace, en het gaat over vriendjes..
Anniversary Skype Prank | +Roundup
Anniversary Skype Prank
Vergeet nooit de dag van je jubileum met je meisje want dan kan je weleens een vervelende dag tegemoet gaan. Nee, beter ben je een dagje te vroeg bent, om zo je babe ook nog eens in de maling kan nemen met een simpele webcam truc..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Grandpa Breakdance
Bonus 2: Mexican Cartel Drive by Shooting
Bonus 3: Best of Sexy Gags & Pranks April 2016
3x Filmography #4 | April 2016
10 Craziest Field Crashers of Alltime
10 Craziest Field Crashers of Alltime
Je ziet streakers tegenwoordig niet zo heel erg vaak meer doordat de bewaking langs de velden is aangescherpt maar zorgen af en toe wel voor een leuke afwisseling op het veld voor de toeschouwers. In deze compilatie een top 10!

EXTRA:
- Deze hond doet ook gezellig mee!
A New Chapter
A New Chapter
Carrière maken in een baan van 9 tot 5 om zo aan de verwachtingen te kunnen voldoen van ouders, familie of kennissen om je heen, Giaro Giarratana heeft er genoeg van. Hij nam ontslag en besloot de wereld over te trekken en coole video's te maken met mensen die hij onderweg tegenkomt. Tja, wie wil dat nu niet ?
Failtube [27 April 2016]
Snowbiking from a Helicopter in Whistler
Snowbiking from a Helicopter in Whistler
We zijn in de prachtige omgeving van British Columbia vlakbij Whistler, Canada met Cory Derpak, Josh Stack en Quinn Sadler die zich laten afzetten door een helikopter om te gaan snowbiken in 4k. Heerlijke beelden, kijk maar mee!
Climbing the Moscow-City Tower
Climbing the Moscow-City Tower
We zijn vandaag in Moskou met een stelletje onbevreesde Russen die de Moscow-City Tower beklimmen en hangen aan een bouwkraan die daar toevallig geparkeerd staat. Deze toren is een kleine 300 meter hoog.. Damn!
Pizzababe Katya Clover is Totally Natural
Katya Clover is Totally Natural
MATE vs MATE Compilation
MATE vs MATE Compilation
De vrienden Shammi en Jackson O'Doherty gaan soms echt wel iets te ver met hun pranks op elkaar maar dat maakt het zeker niet minder leuk. We zagen eerder al wat afzonderlijke clips voorbij komen, vandaag heb ik een 5 minuten durende compilatie voor je klaargezet...
Best of Marvel Cinematic Universe
Best of Marvel Cinematic Universe
Ik heb gisteravond eindelijk de film "Deadpool" gezien, en dat is, zoals de meeste Marvel films een echte aanrader. Vandaag blikken we in een kleine acht minuten nog eens terug op al het moois dat Marvel ons de laatste jaren voorschotelde.. Check!
Absolutely Fabulous The Movie
Absolutely Fabulous The Movie
Bottomless Bag Magic
Bottomless Bag Magic
Samen met Stuart Edge zijn we bij Del Taco, een Amerikaanse franchise onderneming gespecialiseerd in Taco broodjes en verrassen daar klanten met een nieuwe uitvinding, de bodemloze zak...
Shots! | Getting Drunk in The Movies
Getting Drunk in The Movies
Ik wens jullie vandaag allemaal een super cool en dronken Koningsfeest 2016 en om alvast in de stemming te komen proosten we met allerlei bekende personages uit Hollywood films in deze supercut van Robert Jones, getiteld "Shots!"...
MoreThanMean Tweets | Women in Sports
MoreThanMean Tweets, Women in Sports
Het is soms ongelofelijk wat sommige droeftoeters allemaal te melden hebben op een medium als Twitter tegen bekende en minder bekende mensen. Ook vrouwelijke reporters als Sarah Spain en Julie DiCaro van zender ESPN hebben hier dagelijks mee te maken en daarom hebben we een aantal heren gevraagd om dit soort grievende berichtjes aan de beide dames voor te lezen. en dat valt nog niet mee.
Fireball Penalties
Fireball Penalties
We gaan penalty's nemen met een voetbal die in vuur en vlam staat, en dat zoiets er spectaculair uit ziet is eigenlijk verder overbodige info...
Failtube [26 April 2016]
Funniest Getting Away Fails
Funniest Getting Away Fails
Haastige spoed is zelden goed, zeker als je voor iets of iemand op de vlucht bent. Dat gaat namelijk bijna nooit goed zoals te zien in deze midweekse fail compilatie van Fail Army!
Pizzababe Lilii in Naked & Chill
Lilii in Naked & Chill
Borrowed a Ferrari and Broke it
Borrowed a Ferrari and Broke it
Als je een videoblog maakt over dure auto's, is het fijn als je zo af en toe een leuke bolide kan lenen, al moet je er dan wel voor zorgen dat de auto heel blijft. Deze Marchettino vergat de motorklep van een Ferrari 458 Speciale goed af te sluiten en bemerkt de gevolgen vrij snel, als hij voor de eerste keer het gas in trapt..
Pongfinity vs Lassi Hurskainen | FOOTPONG
Pongfinity, Lassi Hurskainen, FOOTPONG
Oud Fins international Lassi Hurskainen is na zijn keepers carrière aan de slag gegaan met een kanaal op Youtube en doet dat niet onverdienstelijk. Vandaag zien we hem in een collab-video met Youtube kanaal Pongfinity waarin we een spelletje "Footpong" spelen...
Fanmade Suicide Squad Trailer
Fanmade Suicide Squad Trailer
Porsche 718 Cayman | For the sport of it
Porsche 718 Cayman
Gisteren liet Porsche de wereld kennismaken met de nieuwe Porsche 718 Cayman, die ik jullie ook graag eventjes laat zien. Een auto uit de categorie, "ik kan de benzine niet eens betalen", maar daarom niet minder mooi... Kijk mee!
The Carbonaro Effect
The Carbonaro Effect
Ik stel je voor aan Michael Carbonaro, een goochelaar uit New York die een eigen programma heeft op TruTV genaamd "The Carbonaro Effect" waarin hij mensen prankt met behulp van zijn goochel skills. Wat dacht je van een kitten die verandert in een duif, onder de ogen van een collega ? Of een bewaker die in brand vliegt wanneer hij door een detectiepoortje loopt ? Ik heb drie fragmentjes voor je klaargezet.. Check!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers