Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Golddiger Prank 9
Golddiger Prank 9
Dat je met een dikke bak en een zak vol met geld easy een leuke dame mee krijgt dat bewijst HoomanTV maar weer eens met een dame die zelfs haar kind achterlaat voor een ritje in een Ferrari... HOEAH!
Shampoo Prank Part 11!
Shampoo Prank Part 11!
We gaan met Hooman het strand op om badgasten te vervelen met weer een nieuwe editie van zijn shampoo grappen, nummertje 11 alweer!
Gold Digger Prank #8 | Gone WRONG!
Gold Digger Prank #8 - Gone WRONG!
We gaan weer eens op pad met de mensen van HoomanTV om een golddiger te ontmaskeren alleen is deze "dame" daar niet echt van gediend...
Gold Digger Prank Part #7
Gold Digger Prank Part #7
Een Gold Digger is een vrouw die meer bezig is met de portemonnee van haar vriendje dan de man zelf. En zal bij het zien van een net wat meer gevulde man haar keus snel maken, zelfs als haar vriendje er naast staat...
Golddigger Prank Part 6
Golddigger Prank Part 6
Sommige vrouwen vinden een man pas interessant als er een dikke auto voor de deur staat of als er een gevulde bankrekening aanwezig is. De zogenaamde "golddiggers"! Vandaag maken we weer een op geld beluste dame een illusie armer in een nieuwe Golddigger Prank van HoomanTV!
Golddigger Prank Part 5
Golddigger Prank Part 5
Shampoo Prank Part 10!
Shampoo Prank Part 10!
Met Nouri van HoomanTV gaan we weer eens het strand op om nietsvermoedende badgasten te trakteren op een oneindige shampoo douche... Deeltje 10!
Snake Prank on Girlfriend
Snake Prank on Girlfriend
Als er hier 's nachts een spinnetje op de slaapkamer loopt dat gaat niet eerder het licht uit of dat die gevangen is, zo'n pizzavrouwtje heb ik. Deze vriendin krijgt van haar grappige vriendje een heel arsenaal slangen over zich heen... Ben benieuwd hoe lang pikstraf dat gaat opleveren ?
Golddigger Prank Part 4
Golddigger Prank Part 4
We zijn onderweg met een Ferrari om te zien wat voor soort dames daar op vallen, in een nieuwe Golddigger prank van HoomanTV...
Shampoo Prank Part 9!
Shampoo Prank Part 9
Nu de weersomstandigheden weer wat warmer zijn duiken we met grapjurk Hooman het strand op voor een nieuwe editie van zijn Shampoo prank, deeltje 9...
Gold Digger Prank Part 3!
Gold Digger Prank Part 3
We zijn op pad met Hooman in een leuke auto om te zien of we nog golddiggers kunnen ontmaskeren. We hoeven niet lang te wachten...
Shampoo Prank 8
Shampoo Prank 8
Shampoo Prank 7
Shampoo Prank 7
Niet nieuw maar toch telkens weer grappig zijn de "Shampoo Pranks" van HoomanTV. We gaan wederom het strand op en zijn vandaag niet al te zuinig met de magische shampoo die maar niet uit het haar te krijgen lijkt... deeltje 7!
Newlyweds & Newly Nude Gags
Newlyweds & Newly Nude Gags
Op de valreep nog een aantal grappige prank video's voor je op een rijtje en we beginnen dit keer met een XL compilatie van de Gags Network, met zojuist getrouwde stelletjes die wel heel erg snel uit de kleren gaan..
EXTRA PRANKS:
Bonus 1: Unexpected John Cena Prank
Bonus 2: HoomanTv - Shampoo Prank 6
Shampoo Prank Part 5
Shampoo Prank Part 5
We gaan het strand op met een flesje shampoo en de jongens van HoomanTV om niets vermoedende badgasten het leven zuur te maken als ze een douche willen nemen, en de shampoo maar niet op lijkt te gaan..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers