Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Will Sutton Parkour POV
Will Sutton Parkour POV
Word jij net als ik moe van alleen al het kijken naar de parkour clips die hier met enige regelmaat voorbij komen ?! We kijken vandaag mee met Will Sutton die we al eens eerder in een leuke clip zagen voorbij komen en vandaag een GoPro camera op z'n hoofd heeft gezet, zodat we in POV mee kunnen kijken naar zijn acrobatische toeren zonder moe te worden.. Geniaal!
Wind Love
Wind Love
De echte hardcore TLP fans weten dat Stefano van Gnoccatime regelmatig video-edits maakt voor TLP, en de echte opletters weten inmiddels ook dat de site Gnoccatime.net tegenwoordig doorlinkt naar Tastelikepizza. Watsebeurt ?! Vanaf volgende maand komt Stefano het TLP team versterken en neemt hij de Italiaanse editie van TLP voor zijn rekening. Goed nieuws, want tussen het vertalen door kan hij mooi doen waar hij goed in is... video-edits maken. Check, Wind Love!
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Love is Madness
Love is Madness
Het ziet er niet naar uit dat het zo tropisch blijft met het weer als de afgelopen week en dat is spijtig voor iedereen die net dit weekend iets leuk gepland heeft met z'n geliefde. Daarom een fijne romantische clip van Gnocca, met als titel Love is Madness..
Fly On | Gnoccatime
Fly On
Stefano van Gnoccatime is een persoonlijke vriend van de site en heeft in het verleden al heel wat mooie video-edits voor TLP afgeleverd. Op 1 augustus stopt hij met zijn site Gnoccatime.net maar natuurlijk niet met het maken van mooie video-edits die hij is begonnen te uploaden in een eigen Youtube kanaal, voor zolang het duurt.. Dit is zijn meest recente masterpiece, Fly on met muziek van Coldplay!
Mike Magee's Day Off
Mike Magee's Day Off
Ik denk dat we allemaal wel de film Ferris Bueller's Day Off kennen uit 1986 waarin ene Ferris besluit te spijbelen van school samen met zijn beste vriend en vriendin en vervolgens in allerlei vreemde situaties terecht komt. Vandaag stel ik Mike Magee aan je voor een Amerikaanse voetballer die wordt gezien als de meest waardevolle speler in de Amerikaanse competitie en daarom nooit eens een dagje vrij is.. Tot vandaag, in deze spoof! Zie ook --> Matthew's Day Off, uit 2012!
Money Money Money
Money Money Money
Geld mag dan, volgens sommigen, niet zaligmakend zijn, het is wel verdraaid handig! Dat er vrouwen zijn die op geldbelust zijn moge ondertussen duidelijk zijn en in deze heerlijke compilatie, Money Money Money, met mooie dames van Gnoccatime zien we daar weer de nodige voorbeelden van..
Pizzababe Sara Mercnik
Pizzababe Sara Mercnik
We nemen je vandaag mee naar SloveniŽ waar onze Pizzababe van de dag Sara Mercnik geboren en getogen is en aldaar Playboy Sloveniaís Miss November 2011 was en zelfs Playmate van het jaar 2012. Vandaag zien we deze donkerharige babe terug op een zeilboot in een mooie shoot van Playboy fotograaf, Ivana Kreöić. Helaas zonder video-teaser dit keer, doen jullie Raten ?!
Mario Warfare - Part 8 | THE END
Mario Warfare - Part 8
Het Kickstarter project Mario Warfare lieten we je voor het eerst zien in de zomer van 2012 en nu bijna twee jaar later, besluiten we deze serie met het achtste en tevens laatste deel 8..
Pizzababe Olga Alberti
Olga Alberti
Op deze laatste dag van de werkweek schakelen we over naar St Petersburg in Rusland waar Olga Alberi vandaan komt. Deze 25 jarige schone was ooit al eens Playboy's Miss Russia in mei van 2012 en vandaag onze laatste Pizzababe van de week. Check haar laatste galerie, door Playboy fotograaf Sergey Korolkov en RATE!
Blind dog Duffy seeing the Family | First Time
Blind dog Duffy seeing the Family
De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Zagen we eerder hoe voormalig dove mensen voor het eerst in hun leven konden horen. Dit keer opereren we een blinde hond, genaamd Duffy, die vandaag voor het eerst in zijn leven zijn familie mag aanschouwen met eigen ogen... Wow!
Art of Gymnastics
Art of Gymnastics
Je kan de spot drijven met gymnastiek zoals Paulette Huntinova, aka Paul Hunt deed in de 90er jaren maar gymnastiek is topsport en mag je zeker niet onderschatten. Kijk maar eens naar deze indrukwekkende clip met als titel, The Art of Gymnastics!
Kate Upton - A Tribute to Hottie Moments
Kate Upton - A Tribute to Hottie Moments
Het kan niet beter gaan met Kate Upton als in de voorbijgaande 2 jaar waarin ze definitief doorbrak en momenteel een van de meeste begeerde modellen is ter wereld. Uiteraard hebben wij hier de laatste 2 jaar ook regelmatig over bericht en ik heb ooit nog eens zelf een grappige compilatie van deze blondine in elkaar gesleuteld. Vandaag is het de beurt aan Joblo.com die deze tribute aan Kate presenteren.. Nice!
Pizzababe Sarah Summers
Pizzababe Sarah Summers
Vanaf 2012 volgen we blonde Sarah Summers al bij Playboy en afgelopen maand kwam ze na lange tijd weer eens voorbij als onze Pizzababe van de dag. Ook vandaag valt die eer haar ten deel, en zien we de mooie Sarah uit Arizona in een spiksplinternieuwe galerie van Playboy fotograaf Holly Randall... RATE!
Pizzababe Shelby Chesnes
Shelby Chesnes
Onze Pizzababe van de dag is een oude bekende die we al diverse malen mochten verwelkomen als onze Pizzababe van de dag en luistert naar de naam Shelby Chesnes. In 2012 was ze Miss Juli en vandaag staat de 23 jarige brunette uit Jupiter, Florida mooi te wezen in een mooie galerie van Playboy fotograaf, Josh Ryan... RATE!
Hey Pass Me A Beer | Part 2
Hey Pass Me A Beer
In juni van 2012 kon je het eerste deel zien van "Hey Pass me a Beer" waarin we op allerlei manieren met bier gaan gooien. Vandaag is er een deel twee, blijft geweldig deze "trickshots"!
Restricted Area 2 | Motor Drifting
Restricted Area 2
Het was al weer bijna twee jaar geleden dat "The Switchriders" het eerste deel van de clip Restricted Area online zwengelde en vandaag is er een deel twee met nog meer stunts en nog meer driftende motoren... Check het spektakel hier!
That Summer Feeling 2K14 | Exclusief
That Summer Feeling 2K14
Het is al de hele week prachtig helder weer, met een heerlijk zonnetje die de boel nog eens extra opwarmt en dan is het amper maart. Heerlijk natuurlijk want wij krijgen nooit genoeg van de zomer en alles wat het brengt. Niet alleen brengt de zomer ons de Beachspy, het zorgt er tevens voor dat er buiten op het terras weer genoeg te zien valt. Om alvast in de stemming te komen, een kleine TLP mashup...

Kate Upton's Zero Gravity Bikinishoot
Kate Upton's Zero Gravity Bikinishoot
Kate Upton is zo'n beetje het meest gewilde model van de afgelopen twee jaar en dat snappen wij heel goed. Niets ovor niets heb ik een tijd geleden al eens een mooie compilatie video van Kate gemaakt en ook vandaag ziet Kate er weer op d'r best uit. We sturen Kate de ruimte in voor een Zero Gravity Bikinishoot..

Bonus: Nina Agdal SI Swimsuit Shoot

Bonus 2: Emily Ratajkowski SI Swimsuit Bodypaint Video
Set Yourself Free [Epic]
Set Yourself Free [Epic]
Tot 1 juli 2012 verstrekte de Rijksoverheid informatie aan burgers via informatiekanalen met de naam Postbus 51. En ook in het buitenland hebben ze daar zo hun varianten op. Zo is dit een PSA, public safety anouncement, om kinderen te bewegen op school te blijven. En geloof me, dat blijf je na het zien van deze clip!
De Vrienden van Amstel LIVE! [2014 Aftermovie]
De Vrienden van Amstel LIVE! [2014 Aftermovie]
Ik ben gisteravond voor het eerst in m'n leven naar "De Vrienden van Amstel LIVE!", geweest en ik moet zeggen dat is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Een superavondje gehad met allerlei acts en sterren waarvan ik "The Golden Earring" en "Gers Pardoel" het beste vond, maar dat is voor een ieder persoonlijk. Tegenwoordig kan je geen leuk feest hebben zonder een aftermovie dus, voor de mensen die er niet bij waren, een korte impressie..

Bonus: De Vrienden van Amstel LIVE! - 15 jaar overzicht (1999-2012)
Pizzababe Sophia Knight
Pizzababe Sophia Knight
In januari van 2012 kon je voor het eerst kennismaken met de Schotse Sophia Knight, uit Dundee UK en vervolgens kwam ze nog eens voorbij in december 2013. Ook in 2014 volgen we deze dame die vandaag onze Pizzababe van de dag is... RATE!
Pizzababe Szandra
Szandra
Ik stel je vandaag voor aan de internationale Playmate Szandra uit Boedapest, Hongarije die in haar geboorteland Playmate of the Year in 2012 was en voor de Duitse Playboy, Playmate van de maand januari 2013. Wij konden nog niet eerder kennismaken met deze knappe 24 jarige verschijning die volgende maand haar 25e verjaardag viert. Robert Haas slingerde Szandra op de foto, wij snappen wel waarom!
Sexy Kate Upton [Hot or Not]
Sexy Kate Upton [Hot or Not]
Ik heb zelf ook ooit eens een mooie compilatie gemaakt van hottie Kate Upton maar dat was al weer een tijdje geleden. Vandaag is het blonde Amerikaanse topmodel nog eens op visite en vraag ik jullie, de overbodige vraag: Kate Upton, Hot or Not ?!
TLP in Cijfers 2013
TLP in Cijfers 2013

We hadden dit jaar 14.746.143 bezoekers die in totaal zo'n 35.549.990 pagina's bekeken en dit jaar kwam ook de 100.000.000ste bezoeker op TLP! We introduceerde dit jaar de TLP Videomashup die je hier nog eens allemaal terug kan vinden! En ook op Facebook zijn we tegenwoordig te vinden met zo'n 5200+ Fans! (Dank Suus, TLP Facebook staflid) Op Youtube kan je Tastelikepizza ook vinden, en daar staan tevens onze Best of TLP Mashups!

Ik wens alle trouwe bezoekers een hele fijne jaarwisseling en hoop jullie ook in 2014 weer allemaal fris en fruitig terug te zien Pizzaman, 31 dec 2013!

Special Thanks to Gerwin (StungTV) & Stefano (Gnoccatime) for their help!!

Thanks to all content makers and linkpartners who make this blog possible!
Glove and Boots: 2013 Year in Review + X-mas
Glove and Boots: 2013 Year in Review + Xmas 2013
In 2012, won het video blog "Glove and Boots" nog 'n Twitter Shorty Award "Best Videoblogger" , Glove and Boots is een creatie van Damien Eckhardt-Jacobi en Vincent Bova, 2 voormalige poppen spelers uit New York. Samen met deze twee poppen nemen we het jaar 2013 nog eens door, en natuurlijk hebben deze harige beestjes ook nog een kerstboodschap voor je.
Pizzababe Sophia Knight
Sophia Knight
In januari 2012 kon je al eens kennismaken met de mooie blonde Sophia Knight uit het Schotse Dundee. De inmiddels 25 jarige schone ging voor de camera staan van Playboy fotograaf Joby Rawlins voor de shoot "Afternoon Delight"... RATE!
Official Best of Benny the Bull 2012-13 Montage
Official Best of Benny the Bull 2012-13 Montage
Benny the Bull, is de officiŽle mascotte van het Amerikaanse basketbal team de Chicago Bulls, en naast zijn team geluk brengen houdt hij ook het publiek bezig met zijn grappen en grollen. In deze montage zie je de leukste momenten van het afgelopen seizoen nog eens terug..
Jimmy Kimmel Lie Detective [Naughty or Nice #1]
Kimmel, Show
Kindervriend Jimmy Kimmel van de gelijknamige live show onderwerpt kinderen weer aan een leugendetector test. Dit keer om de ondeugende van de brave kinderen te kunnen onderscheiden. Ideetje voor de Sint ?!

Pop Danthology 2013
Pop Danthology 2013
Ook vandaag hebben we weer een lijstje / compilatie waar nog eens het beste van het afgelopen jaar in samengepropt werd. Dit keer is het de Pop Danthology 2013, een muzikale Mashup waarin in totaal 68 songs in zitten verwerkt. Een playlist en de locatie waar je de mp3 kan downloaden vind je via het linkje onder deze coole mashup, van Daniel Kim!

De Pop Danthology 2012 vind je hier!
AZO Showreel 2013 [Stunts & Tricks]
AZO Showreel 2013 [Epic]
Vanaf 2010 volgens we de Aziaat Aung Zaw Oo, oftewel AZO al, en elk jaar brengt de beste man een eigen showreel uit waarin hij nog eens zijn beste stunts en nieuwste trucs met ons deelt. De vorige delen, 2010-2012 vind je hier, en dit is zijn meest recente clip, de showreel van 2013!
Pizzababe Jessica Vaugn
Jessica Vaugn
Afgelopen maand kwam Jessica Vaugn na lange tijd weer eens bij ons voorbij als de Pizzababe van de dag, en niet onterecht. In 2012 kon je voor het eerst kennismaken met deze beauty uit het Californische L.A. en vandaag is ze gewoon nog eens op herhaling. Ook vandaag hoor ik weer graag jullie mening!
The Avengers Trailer [Funny Derp Edition]
The Avengers Trailer [Funny Derp Edition]
Een van de grootste kaskrakers in 2012 was de film "The Avengers" die na 9 dagen draaien al een slordige 300 miljoen dollar opbracht. De film kennen we natuurlijk, en ook de trailer maar niet deze trailer. Deze fanmade trailer is namelijk gemaakt met uitsluitend materiaal uit de blooper reel van de film. Leuk bedacht, ik kan niet anders zeggen..
Hey, Pass Me A Beer [2]
Hey, Pass Me A Beer [2]
Vorig jaar kon je het eerste deel zien van "Hey, Pass me a Beer", door Almost Twins en Funnie or Die. Ook vandaag schakelen we eventjes over naar de Zuidelijke staat Tennessee, waar deze mannen wonen en hun bier gooi skills oefenen... Zie hier deel 2!
Uncle Drew: Chapter 3 [Pepsi Max Viral]
Uncle Drew: Chapter 3 [Pepsi Max Viral]
We konden Kyrie Irving's slamdunking "opa" al eerder bewonderen vorig jaar in Uncle Drew, Basketball Hustler en vandaag is deze "excentrieke opa" gewoon nog eens terug om de jongens op het basketbal court te laten zien hoe je echt basketbal speelt. Wij kijken mee!
Emily Ratajkowski [Supercut]
Emily Ratajkowski [Supercut]
Als 2012 het jaar van Kate Upton was dan is 2013 het jaar van Emily Ratajkowski, die we zo'n beetje elke maand wel voorbij zien komen in een mooie video of galerie. Vandaag hebben we een mooie supercut dus, van Emily die we voor het eerst zagen in de muziekvideo van Robin Thicke's "Blurred Lines". Vandaag Emily Ratajkowski, "the Supercut"!
Animated Short | The Chase
Animated Short
We hadden ooit al eens eerder een animatie met als titel, The Chase in 2012, en die was eigenlijk al net zo episch als deze nieuwe versie van de Chileense animator Thomas Vergara en Clawer Films. Ga er eventjes voor zitten want het is de moeite. The Chase 2013!
Pizzababe Danni Mathers
Pizzababe Danni Mathers
In 2012 zagen we mooie Danni Mathers regelmatig voorbij komen als onze Pizzababe van de dag, maar daarna werd het een beetje stil rond blonde Danni. Vandaag is ze gewoon nog eens op herhaling en wil ik zoals gewoonlijk weer graag jullie mening horen of terug zien in de ratings... Check!
Happy Meal Horror [Animation]
Happy Meal Horror [Animation]
Een robot koe zoekt naar zijn moeder in een slachthuis terwijl het achterna wordt gezeten door een killer robot in deze schitterende animatie van dezelfde makers als Dark Vessel. Geschreven door Rocky Curby, en muziek door Patrick Meissner... Thnx Rocky!
Carice van Houten doet Particle Of Light
Carice van Houten doet Particle Of Light
Multi talent Carice van Houten kan naast acteren en mooi zijn ook nog zingen, en treed zo af en toe zelfs op met bekende bands als Kane. In 2012 bracht ze haar debuutalbum, See You On The Ice, uit en dit is de 2e single van dat album, "Particle of Light"... Check!
Surprise in Kate Upton's Bedroom
Surprise in Kate Upton's Bedroom
We zouden stiekem allemaal weleens willen wakker worden naast Kate, in d'r slaapkamer. Niet liegen! In deze short van magazine ELLE, ligt Kate wat te relaxen op de bank als ze wordt opgeschrikt door geluiden in de slaapkamer... wat kan dat zijn ?!
The IT Crowd | The Last Byte [FULL]
The IT Crowd
De Britse serie "The IT Crowd" had helaas maar vier seizoenen maar was hier in huize Pizza toch ongekend populair. Al was het alleen maar om deze epische scene waarin de spot wordt gedreven met het internet. Afgelopen vrijdag was er een speciale en tevens allerlaatste uitzending van de show genaamd "The Last Byte" en ik zocht 'm eventjes voor je op ...
Top 15 Dirtiest Crashes [Red Bull Rampage 2012]
Top 15 Dirtiest Crashes [Red Bull Rampage 2012]
We nemen weer eens een kijkje in de wereld van energiedrank grossier Redbull waarin zo af en toe ook een en ander mis gaat. Kijk even mee naar de ergste crashes uit het Redbull Rampage 2012 evenement ..
Eazy-E Hologram at Rock The Bells 2013
Eazy-E Hologram at Rock The Bells 2013
Vroeger toen rap nog echt rap was en niet een paar wannabe gasten die stoer lopen te doen met waterpistooltjes en de BMW van de buurman, was er een rap groep die NWA heette. Dr Dre was een van de leden van die groep en we weten hoe het hem in de afgelopen 20 jaar vergaan is. Eazy-E was ook een lid van NWA, maar stierf in 1995 aan de ziekte aids. Net als Tupac wordt ook Eazy-E (Erik Wright) weer tot leven gebracht met een hologram, tijdens het optreden van Bone Thugs-N-Harmony bij Rock The Bells 2013 ... Ook Ol' Dirty Bastard was erbij!
Best Parkour Moves [2012-2013]
Best Parkour Moves [2012-2013]
Met enige regelmaat komen de meest coole Parkour en Freerunning clips voorbij hier op TLP en ook deze mooie compilatie is daar weer een prima voorbeeld van, kijk mee!
Breaking Bad - The Musical
Breaking Bad - The Musical
We gaan nog eventjes door met de serie Breaking Bad, waar echt talloze spoofs en parodieŽn op zijn gemaakt ondertussen en, nu ook een musical van is verschenen. Heel erg handig is, dat we ook meteen het recept leren om zelf Meth te maken ... Katsjing!
Real Life Dolls Prank
Real Life Dolls Prank
We nemen een kijkje in het Zuid Amerikaanse BraziliŽ, waar ze ook verborgen camera programma's kennen, die soms pranks bedenken die echt niet door de beugel kunnen. Vandaag valt het nog enigszins mee al jagen we de mensen wel weer flink de stuipen op het lijf wanneer poppen ineens levend worden ...
Highlights from Red Bull X-Fighters 2013
Highlights from Red Bull X-Fighters 2013
Het Red Bull X-Fighters circus, reist van stad naar stad om overal hun kunsten te vertonen aan publiek dat met verbazing toe kijkt naar de halsbrekende stunts die de mannen uithalen. Vorig jaar waren ze zelfs eventjes hier in het Arnhemse Gelredome wat werkelijk een spektakel was... In deze clip zie je de hoogtepunten van het afgelopen jaar 2013!
Idiot's Guide to Breaking Bad
Idiot's Guide to Breaking Bad
Aan alle goede dingen komt een eind en zo ook aan ťťn van de betere series van dit moment, Breaking Bad. We zijn nu halverwege het 5e seizoen en vanaf 11 augustus zullen de laatste 8 afleveringen worden uitgezonden. Volgens de organisatie 'Writers Guild of America' behoort Break Bad tot de '101 Best-Written TV Series of All Time', ken je deze serie nog niet ?! FOEI! Hier is een kleine samenvatting ..
San Diego Comic Con 2013 [Epic Cosplay]
San Diego Comic Con 2013 [Epic Cosplay]
De afgelopen weken kwamen er weer een aantal exclusieve clips voorbij getoond tijdens het Comic Con festival in San Diego, een evenement waar alleen vorig jaar al zo'n 130.000 liefhebbers op afkwamen. Afgelopen jaar hadden we de highlight video van SneakyZebra ook al hier op TLP, wat eigenlijk een recap is met de beste cosplayers in een gelikte video met muziek eronder... Dit is de 2013 versie!

Aanraders