Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

The Beach Spy [94]
beachspy, voyeur
Meer Images
GoPro Sports Montage Summer 2K14 | Part 2
GoPro Sports Montage Summer 2K14
Er gaat zo godsgruwelijk veel tijd in het maken van dit soort compilatie video's zitten, anders zou ik er wel meer maken, want ook dit tweede deel uit de "GoPro Sports Montage Summer 2K14" serie, is naar mijn bescheiden mening weer een juweeltje geworden. Kijk mee naar BMX, racen, watersports en nog veel meer coole sportbeelden in Deel 2! - Playlist ASAP! -

Best Beach Pranks of Just for Laughs
Best Beach Pranks of Just for Laughs
Het lijkt al weer haast gedaan met het strandweer, want de laatste dagen valt er meer regen dan gewoonlijk in de maand augustus en kan alle prietpraat over klimaatverandering weer terug in de hoge hoed. Wij nemen vandaag toch een kijkje op het strand, dit keer met de mensen van Just for Laughs die in de loop der jaren heel wat verborgen camera grappen uithaalde bij nietsvermoedende strandgangers.. Dit zijn de beste!
The Beach Spy [93]
beachspy
Meer Images
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Picking Up Girls with Song Lyrics
Picking Up Girls with Song Lyrics
Geen dame is veilig deze zomer want we lieten je de afgelopen maanden allerlei manieren zien om in contact te komen met dames. Ook vandaag gaan we weer op pad met een gitaar om dames toe te zingen, wat 9 van de 10 keer garant staat voor succes.. Kijk mee!

Zie ook, Serenading Girls with Cute Love Songs!
The Beach Spy [92]
beachspy
Meer Images
Failtube [30 Juli 2014]
Stone Cold out on Live TV DMX vs Slingshot Robbing the Wrong Guy
The Beach Spy [91]
beachspy
Meer Images
Love is Madness
Love is Madness
Het ziet er niet naar uit dat het zo tropisch blijft met het weer als de afgelopen week en dat is spijtig voor iedereen die net dit weekend iets leuk gepland heeft met z'n geliefde. Daarom een fijne romantische clip van Gnocca, met als titel Love is Madness..
Serenading Naked Girls @ the Nudie Beach
Serenading Naked Girls @ the Nudie Beach
Zalman Kraus zagen we al een paar keer eerder voorbij komen met zijn serenades aan leuke dames op het strand en vandaag waagt hij zich zelf zelfs op een naaktstrand om daar de dames toe te zingen... Wij kijken mee!
Fly On | Gnoccatime
Fly On
Stefano van Gnoccatime is een persoonlijke vriend van de site en heeft in het verleden al heel wat mooie video-edits voor TLP afgeleverd. Op 1 augustus stopt hij met zijn site Gnoccatime.net maar natuurlijk niet met het maken van mooie video-edits die hij is begonnen te uploaden in een eigen Youtube kanaal, voor zolang het duurt.. Dit is zijn meest recente masterpiece, Fly on met muziek van Coldplay!
The Beach Spy [90]
beachspy
Meer Images
Kissing Girls on the Beach
Kissing Girls on the Beach
Ik drijf hier bijna weg vanachter m'n PC want het is hier op kantoor echt bloedheet. Tja, dan kan je beter op het strand zijn vandaag en niet in de laatste plaats vanwege het vrouwelijk schoon dat daar rond loopt.. Nu nog wat kusjes scoren en deze dag is helemaal geslaagd..
Money Money Money
Money Money Money
Geld mag dan, volgens sommigen, niet zaligmakend zijn, het is wel verdraaid handig! Dat er vrouwen zijn die op geldbelust zijn moge ondertussen duidelijk zijn en in deze heerlijke compilatie, Money Money Money, met mooie dames van Gnoccatime zien we daar weer de nodige voorbeelden van..
The Beach Spy [89]
beachspy
Meer Images
Pizzababe Sara Mercnik
Pizzababe Sara Mercnik
We nemen je vandaag mee naar SloveniŽ waar onze Pizzababe van de dag Sara Mercnik geboren en getogen is en aldaar Playboy Sloveniaís Miss November 2011 was en zelfs Playmate van het jaar 2012. Vandaag zien we deze donkerharige babe terug op een zeilboot in een mooie shoot van Playboy fotograaf, Ivana Kreöić. Helaas zonder video-teaser dit keer, doen jullie Raten ?!
Failtube [8 Juli 2014]
OMG Rollercoaster Accident Bird vs Pitcher Stealing stuff at the Beach
The Beach Spy [88]
beachspy
Meer Images
The Beach Spy [87]
beachspy2014
Meer Images
GoPro Sports Montage Summer 2K14
GoPro Sports Montage Summer 2K14, gopro2k14
Mooie momenten uit de sport opgenomen met een GoPro camera zie je terug in deze fijne compilatie, "GoPro Sports Montage Summer 2K14", met muziek van overwerk...

The Beach Spy [86]
beachspy2014
Meer Images
The Beach Spy [85]
beachspy
Meer Images
Sunbathing with Katya
Sunbathing with Katya
We gaan het strand op met mooie Katya die heerlijk geniet van de warme zonnestralen op haar nakende lichaam. Wij kijken natuurlijk graag mee hoe deze kanjer zich prima weet te vermaken op het Cubaanse strand.
The Beach Spy [84]
beachspy
Meer Images
Bottle Cap Trickshots
Bottle Cap Trickshots
Trickshot video's, we zien ze vaak en regelmatig voorbij komen hier op TLP, en vandaag hebben we weer iets soortgelijks alleen doen we het dit keer met bierdopjes.. Lastig, maar niet onmogelijk!

Check ook deze Aussie Beach Cricket WIN!
Failtube [3 Juni 2014]
Fail or Win ? Relaxing on the Beach Not Drunk
The Beach Spy [83]
beachspy
Meer Images
Copter Chasing Prank
Copter Chasing Prank
We zijn op Venice Beach met de mensen van Simple Misfits die aan een quadcopter een vijf dollar briefje hebben gehangen en testen hoe atletisch en inventief de strandgangers zijn in hun poging die vijf dollar te bemachtigen. Check het uit!
The Beach Spy [82]
beachspy
Meer Images
The Beach Spy [81]
beachspy
Meer Images
The Beach Spy [80]
beachspy
Meer Images
Feng Hui Rollerblading to MJ's Beat It
Feng Hui Rollerblading to MJ's Beat It
Ik stel je vandaag voor aan de Chinese Feng Hui die tijdens de 2011 World Artistic & Freestyle Roller Skating Grand Prix in Shanghai deze coole uitvoering op Michael Jackson's nummer Beat it laat zien.. Cool!
TLP Best of April 2014 [Videomashup]
ownmash14, mashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

The Beach Spy [79]
beachspy
Meer Images
The Beach Spy [78]
beachspy
Meer Images
The Beach Spy [77]
beachspy
Meer Images
Failtube [15 April 2014]
Reporter Troll Bike Crash Beach Fail
The Beach Spy [76]
beachspy
Meer Images
Epic Bikini Cut Prank | the Beach Spy Returns
Epic Bikini Cut Prank
Zoals ik al eerder aankondigde op onze Facebook pagina gaat morgen het nieuwe Beach Spy 2014 seizoen van start en momenteel is onze held druk in de weer met de foto's ontwikkelen die hij de afgelopen maanden geschoten heeft op de diverse stranden. Dat dit niet altijd even makkelijk gaat en er zelfs allerlei trucjes moeten worden bedacht om de dames topless te krijgen zien we in deze video.. Of nee wacht.. Alle Beachspy jaargangen vind je hier!
Beatbox Juggler in Venice Beach
Beatbox Juggler in Venice Beach
Mooie beelden opgenomen met een GoPro HD camera vanaf Venice Beach in POV van een beatboxende jongleur... #Zin in de zomer!
Old Man Pranks Venice Beach
Old Man Pranks Venice Beach
We gaan het strand van Venice Beach weer op, dit maal verkleed als een oud mannetje om daar mensen in de maling te nemen in deze Old Man Pranks Venice Beach video..
That Summer Feeling 2K14 | Exclusief
That Summer Feeling 2K14
Het is al de hele week prachtig helder weer, met een heerlijk zonnetje die de boel nog eens extra opwarmt en dan is het amper maart. Heerlijk natuurlijk want wij krijgen nooit genoeg van de zomer en alles wat het brengt. Niet alleen brengt de zomer ons de Beachspy, het zorgt er tevens voor dat er buiten op het terras weer genoeg te zien valt. Om alvast in de stemming te komen, een kleine TLP mashup...

Serenading Sexy Beach Babes in Venice Beach
Serenading Sexy Beach Babes in Venice Beach
We gaan het strand op van Venice Beach in het altijd zonnige CaliforniŽ met Zalman Krause die een serenade brengt aan allerlei mooie meiden. Leuk natuurlijk, maar deze Zalman Krause kan ook nog eens echt zingen.. Kijk maar even mee!
The Walking Dead Zombies Prank NYC
The Walking Dead Zombies Prank NYC
Aankomende zondag gaat het vierde seizoen van The Walking Dead verder en het beloofd meteen spannend te worden. Ter promotie hebben de makers een aantal "Walkers" in New York achtergelaten om voorbijgangers aan het schrikken te maken. Had je een kleine opfrisser nodig of weet je niet goed meer waar het verhaal gebleven is, dan is er een recap waarin de afgelopen 4 seizoen in 4 minuten nog eens samengevat worden. Ook bij Conan ging het over AMC's Hitserie!
Russian Girl doet Drift Parking [WTF?]
Russian Girl doet Drift Parking
Ik heb altijd de mond vol over vrouwen die niet kunnen rijden volgens het gezegde, "Vrouw aan het stuur, bloed aan de Muur". Maar vandaag neem ik dat terug! Check eventjes de parkeer skills van een Russische dame die zelfs in de Fast & Furious films niet zo geŽvenaard wordt. Of was het toch stiekem onbedoeld ?!
Summertime We LOVE IT!
Summertime
Goed, er ligt (nog) geen sneeuw buiten maar koud is het wel. Bah, bah en nog eens bah, wij willen zomer! En heus niet alleen vanwege de aangename temperatuur...
Billie Jean on the Ukulele | James Hill
Billie Jean on the Ukulele
James Hill schijnt ťťn van de beste Ukelele spelers te zijn van dit moment en op verzoek wil hij nog weleens een nummertje spelen van bijvoorbeeld Michael Jackson. Tijdens Ukulele Boudoir festival brengt hij dan ook, desgevraagd, het nummer Billy Jean ten gehore.. Dat klinkt ongeveer zo!

De allerbeste Ukelele speler is nog altijd Taimane Gardner! KIJKTIP!
Goran Ivanisevic Comedy [Australian Open '14]
Goran Ivanisevic Comedy Show [Australian Open '14]
Het was niet alleen maar kommer en kwel bij de Australian Tennis Open 2014 de afgelopen weken, waarbij het op sommige dagen zo heet was dat spelers flauw vielen en wedstrijden geen doorgang konden vinden. Ik ga er eventjes van uit dat jullie allemaal Mansour Bahrami, tennis clown en tevens 's werelds beste tennisspeler kennen. De beste man was namelijk ook te vinden Down Under samen met oud tennissers Goran Ivanisevic , Pat Cash en Henri Leconte, en zoals altijd was het weer lachen geblazen..
Sexy Bianca Balti | Hot or Not
Sexy Bianca Balti
Donkere haren, blauwe ogen ze doen mijn hartje telkens weer smelten. Vandaag stel ik jullie voor aan de Italiaanse schone Bianca Balti geboren en getogen in ItaliŽ en daar een bekend model. In 2011 was ze een van de Pirelli meiden en tegenwoordig is ze het gezicht van mode merk Dolce & Gabbana.. Eerder was ze al covergirl bij de diverse bladen en ook Ome Hef had haar al eens opgemerkt. Vandaag hebben we een mooie video van Bianca als afsluiter van de dag!

Aanraders