Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Wind Love
Wind Love
De echte hardcore TLP fans weten dat Stefano van Gnoccatime regelmatig video-edits maakt voor TLP, en de echte opletters weten inmiddels ook dat de site Gnoccatime.net tegenwoordig doorlinkt naar Tastelikepizza. Watsebeurt ?! Vanaf volgende maand komt Stefano het TLP team versterken en neemt hij de Italiaanse editie van TLP voor zijn rekening. Goed nieuws, want tussen het vertalen door kan hij mooi doen waar hij goed in is... video-edits maken. Check, Wind Love!
Homemade American Werewolf in London
Homemade American Werewolf in London
De mensen van Cinefix hebben een leuke serie met hun Homemade films, waarin ze telkens eens bekende film scene thuis nabootsen.. Zo kon je eerder al kijken naar een huisgemaakte versie van Star Wars en Transformers. Vandaag nemen we de transformatie scene uit de film American Werewolf in London, waarin de hoofdpersoon verandert in een weerwolf onder handen.. Check!
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Love is Madness
Love is Madness
Het ziet er niet naar uit dat het zo tropisch blijft met het weer als de afgelopen week en dat is spijtig voor iedereen die net dit weekend iets leuk gepland heeft met z'n geliefde. Daarom een fijne romantische clip van Gnocca, met als titel Love is Madness..
Fly On | Gnoccatime
Fly On
Stefano van Gnoccatime is een persoonlijke vriend van de site en heeft in het verleden al heel wat mooie video-edits voor TLP afgeleverd. Op 1 augustus stopt hij met zijn site Gnoccatime.net maar natuurlijk niet met het maken van mooie video-edits die hij is begonnen te uploaden in een eigen Youtube kanaal, voor zolang het duurt.. Dit is zijn meest recente masterpiece, Fly on met muziek van Coldplay!
Money Money Money
Money Money Money
Geld mag dan, volgens sommigen, niet zaligmakend zijn, het is wel verdraaid handig! Dat er vrouwen zijn die op geldbelust zijn moge ondertussen duidelijk zijn en in deze heerlijke compilatie, Money Money Money, met mooie dames van Gnoccatime zien we daar weer de nodige voorbeelden van..
Pizzababe Sara Mercnik
Pizzababe Sara Mercnik
We nemen je vandaag mee naar SloveniŽ waar onze Pizzababe van de dag Sara Mercnik geboren en getogen is en aldaar Playboy Sloveniaís Miss November 2011 was en zelfs Playmate van het jaar 2012. Vandaag zien we deze donkerharige babe terug op een zeilboot in een mooie shoot van Playboy fotograaf, Ivana Kreöić. Helaas zonder video-teaser dit keer, doen jullie Raten ?!
Fanmade Star Wars film: Retribution (2014)
Fanmade Star Wars film: Retribution (2014)
De Star Wars films kunnen al jaren rekenen op hardcore fans die niets willen missen uit de film reeks die George Lucas ooit bedacht. Er waren al een aantal fanmade odes aan Starwars en vandaag voegen we daar deze fanmade film, Retribution aan toe...

Ook cool: The Lord Inquisitor - "Grey Knights" Teaser!
TIPS or TITS: Indpentits Day
TIPS or TITS: Indpentits Day
Onze Pizzabezorgers maken het een en ander mee op hun dagelijkse route, de pizza's zo snel mogelijk bij de klant te brengen en zo ook vandaag. Zo ook vandaag als er een blondine open doet die onze bezorger een fooi wil geven maar hem voor de keus stelt... Een fooi of tieten zien...
Star Wars meets Guardians of the Galaxy
Star Wars meets Guardians of the Galaxy
Vandaag een leuke trailer mashup van de films Guardians of the Galaxy en het legendarische Star Wars... check het uit!

Check ook: Star Wars vs Star Trek: The Enterprise Strikes Back!
Star Wars: Battle of Hoth - Homemade
Star Wars: Battle of Hoth - Homemade
De mensen van Cinefix zijn dit keer driftig aan de knutsel geweest om de Battle of Hoth, een scene uit Star Wars thuis na te bootsen. Dit is het resultaat!
TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

EmpTV Cribs - Stormtrooper Edition
EmpTV Cribs - Stormtrooper Edition
Kennen we het programma MTV Cribs nog waarin we een kijkje kregen hoe geslaagde muzieksterren, en dan vooral rappers, zoal wonen ? Vandaag geen rappers maar nemen we een kijkje hoe de Stormtroopers crew uit de Star Wars film reeks wonen, en dat is niet slecht..
Small Francisco
Small Francisco
We hebben weer een nieuw deeltje uit de Little Big World serie van Joerg Daibler met vandaag de wereldstad San Francisco in tilt-shift...
Feng Hui Rollerblading to MJ's Beat It
Feng Hui Rollerblading to MJ's Beat It
Ik stel je vandaag voor aan de Chinese Feng Hui die tijdens de 2011 World Artistic & Freestyle Roller Skating Grand Prix in Shanghai deze coole uitvoering op Michael Jackson's nummer Beat it laat zien.. Cool!
Action Movie Kid Star Wars Special
Action Movie Kid Star Wars Special
Geweldig deze vader die naast het opvoeden van zijn zoontje ook nog tijd heeft om hem om te toveren tot Action Movie Kid. Vandaag een Star Wars special met de kleine superheld, May the 4th be with you.
TLP Best of April 2014 [Videomashup]
ownmash14, mashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

Harry Potter vs Star Wars
Harry Potter vs Star Wars
Tovenaar Harry Potter neemt het op tegen een Jedi Knight uit de Star Wars reeks en wij willen eigenlijk alleen maar weten wie er aan het langste eind trekt. Je ziet het in deze epische battle video..
That Summer Feeling 2K14 | Exclusief
That Summer Feeling 2K14
Het is al de hele week prachtig helder weer, met een heerlijk zonnetje die de boel nog eens extra opwarmt en dan is het amper maart. Heerlijk natuurlijk want wij krijgen nooit genoeg van de zomer en alles wat het brengt. Niet alleen brengt de zomer ons de Beachspy, het zorgt er tevens voor dat er buiten op het terras weer genoeg te zien valt. Om alvast in de stemming te komen, een kleine TLP mashup...

Star Wars Lego prank
Star Wars Lego prank
We nemen eventjes een kijkje op een Amsterdams kantoor waar ene Michael werkt die op zijn werk wordt omschreven als de ultieme Star Wars nerd. Blijkbaar is het niet zo heel erg druk op kantoor dezer dagen, want Michael had zowaar tijd om een Star Wars Lego Millennium Falcon in elkaar te bouwen en kan niet wachten om het gevaarte morgen op zijn bureau te begroeten. Helaas, voor hem, hebben zijn collega's andere plannen...
The Worf of Starfleet | Parodie
The Worf of Starfleet
Leonardo Caprio's film "The Wolf of Wallstreet" viel buiten de prijzen tijdens het Oscar beeldjes uitreik festijn afgelopen zondag. De film zou te veel expliciete scenes bevatten en daardoor bij voorbaat al kansloos zijn geweest, aldus filmkenner Thijs RÝmer bij Umberto. Wij vonden het wel de beste film van het afgelopen jaar en vandaag is er een parodie geheel in Star Trek stijl met titel "The Worf of Starfleet"
Russian Girl doet Drift Parking [WTF?]
Russian Girl doet Drift Parking
Ik heb altijd de mond vol over vrouwen die niet kunnen rijden volgens het gezegde, "Vrouw aan het stuur, bloed aan de Muur". Maar vandaag neem ik dat terug! Check eventjes de parkeer skills van een Russische dame die zelfs in de Fast & Furious films niet zo geŽvenaard wordt. Of was het toch stiekem onbedoeld ?!
Billie Jean on the Ukulele | James Hill
Billie Jean on the Ukulele
James Hill schijnt ťťn van de beste Ukelele spelers te zijn van dit moment en op verzoek wil hij nog weleens een nummertje spelen van bijvoorbeeld Michael Jackson. Tijdens Ukulele Boudoir festival brengt hij dan ook, desgevraagd, het nummer Billy Jean ten gehore.. Dat klinkt ongeveer zo!

De allerbeste Ukelele speler is nog altijd Taimane Gardner! KIJKTIP!
Goran Ivanisevic Comedy [Australian Open '14]
Goran Ivanisevic Comedy Show [Australian Open '14]
Het was niet alleen maar kommer en kwel bij de Australian Tennis Open 2014 de afgelopen weken, waarbij het op sommige dagen zo heet was dat spelers flauw vielen en wedstrijden geen doorgang konden vinden. Ik ga er eventjes van uit dat jullie allemaal Mansour Bahrami, tennis clown en tevens 's werelds beste tennisspeler kennen. De beste man was namelijk ook te vinden Down Under samen met oud tennissers Goran Ivanisevic , Pat Cash en Henri Leconte, en zoals altijd was het weer lachen geblazen..
Sexy Bianca Balti | Hot or Not
Sexy Bianca Balti
Donkere haren, blauwe ogen ze doen mijn hartje telkens weer smelten. Vandaag stel ik jullie voor aan de Italiaanse schone Bianca Balti geboren en getogen in ItaliŽ en daar een bekend model. In 2011 was ze een van de Pirelli meiden en tegenwoordig is ze het gezicht van mode merk Dolce & Gabbana.. Eerder was ze al covergirl bij de diverse bladen en ook Ome Hef had haar al eens opgemerkt. Vandaag hebben we een mooie video van Bianca als afsluiter van de dag!
TLP in Cijfers 2013
TLP in Cijfers 2013

We hadden dit jaar 14.746.143 bezoekers die in totaal zo'n 35.549.990 pagina's bekeken en dit jaar kwam ook de 100.000.000ste bezoeker op TLP! We introduceerde dit jaar de TLP Videomashup die je hier nog eens allemaal terug kan vinden! En ook op Facebook zijn we tegenwoordig te vinden met zo'n 5200+ Fans! (Dank Suus, TLP Facebook staflid) Op Youtube kan je Tastelikepizza ook vinden, en daar staan tevens onze Best of TLP Mashups!

Ik wens alle trouwe bezoekers een hele fijne jaarwisseling en hoop jullie ook in 2014 weer allemaal fris en fruitig terug te zien Pizzaman, 31 dec 2013!

Special Thanks to Gerwin (StungTV) & Stefano (Gnoccatime) for their help!!

Thanks to all content makers and linkpartners who make this blog possible!
Best of Chad Reed in 2013
Best of Chad Reed in 2013
Chad Reed is een Australische motorcrosser met te veel prijzen om op te noemen, op zijn naam heeft staan. Nadat hij in 2011 een flinke crash maakte tijdens de "AMA Supercross series in Dallas" moest hij de strijd om het kampioenschap toen opgeven, maar in 2013 was Chad Reed weer helemaal terug. Vandaag een compilatie met zijn mooiste beelden..
Pizzababe Leanna Decker is Back
Pizzababe Leanna Decker is Back
Een van de mooiste Pizzababes van het afgelopen jaar is zonder enige twijfel mooie Leanna Decker uit Ashland, Kentucky. Inmiddels zal Leanna geen onbekende dame meer zijn voor de doorgewinterde TLP bezoeker maar omdat we geen genoeg kunnen krijgen van deze rossige dame, is Leanna Decker er vandaag gewoon nog eens.. Habbaaa!
Star Wars Downunder [Fanmade Film]
Star Wars Downunder [Fanmade Film]
De Star Wars films werden ooit bedacht door George Lucas en ondertussen zijn er zes films. De films samen werden genomineerd voor 25 Academy Awards, waarvan ze er tien wonnen. Voor 2015 staat de film Star Wars: Episode VII gepland, die het eerste deel moet zijn voor de Sequel trilogy. Dat duurt nog even dus hebben wij vandaag een Fan Made Star Wars film, "Star Wars Down Under", die een klein half uur duurt

Nog niet genoeg Star Wars ?! Check: Bohemian Rhapsody: Star Wars Edition!
Pizzababe Elizabeth Marxs
Elizabeth Marxs
We zijn weer aangeland bij de laatste Pizzababe galerie van deze week en we sluiten deze week af met de lieftallige Elizabeth Marxs uit Houston, Texas. In 2011, kon je voor het eerst kennismaken met deze mooie Texaanse knoert die deze maand door Playboy tot Cybergirl of the Month for December 2013 werd uitgeroepen. Ook vandaag hoor ik weer graag jullie gedachtes over deze dame, en ben je te verlegen, RATE dan tenminste. Check!
Sinterklaas gaat Retro [ook in 2013]
Sinterklaas gaat Retro [ook in 2013]
Afgelopen jaar kon je al het eerste deel van Sinterklaas gaat Retro zien en ook dit jaar gaat ons Goedheiligman op de Retro toer. Uiteraard heb ik ook de klassieker Snieklaas van Toon Hermans andermaal voor je opgezocht en ook Jisketfet's Sinterklaas partijtje met komiek Hans Teeuwen en Sint's eigen Blooper Reel, mogen natuurlijk niet ontbreken.. Fijne pakjesavond!
Richie Eisler is Extreme Urban Rollerblading
Richie Eisler is Extreme Urban Rollerblading
Dit is Richie Eisler, Blader of the Year 2011, en vandaag onze gastheer. We gaan namelijk met Richie naar Canada om daar te gaan Urban Rollerbladen door het centrum van Vancouver..
Mac 'n' Cheese 2 - Supermarket [Animation]
Mac 'n' Cheese 2 - Supermarket [Animation]
In 2011 kon je het eerste deel zien van de animated short "Mac 'n' Cheese", die werd gemaakt door 4 studenten aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Vandaag gaat het verhaal verder.. Zie hier deel 2, Supermarket!
Sexy Ancilla Tilia in Popoz
Ancilla Tilia in Popoz
Je kon eventjes geleden al enkele teasers zien van de nieuwe Comedy Central serie Popoz met o.a. New Kids ster Huub Smit en Sergio Hasselbaink in de hoofdrollen. Naast deze twee grappige gasten speelt ook de mooie Ex-Playmate en dus ook Pizzababe Ancillia Tilia een rol in de serie. We hebben vandaag een heerlijke sexy clip met de heetste momentjes van de blondine voor je klaarstaan.. Check!
Smalltown Boy Jimmy Sommerville vs Streetartist
Smalltown Boy Jimmy Sommerville vs Streetartist [Epic]
In deze tijd van crisis, is het helemaal niet verkeerd om iets bij te verdienen ook al is dat als straatmuzikant.. We schakelen even over naar Berlijn, waar deze gitarist wat deuntjes speelt en het nummer Small Town Boy van de Bronski Beat inzet. Wat wil nu het geval, Jimmy Sommerville de leadzanger van Bronski Beat kwam toevallig voorbij lopen en bedenkt zich geen moment en gaat een duet aan... EPIC!
Super Smash Wars: A Link To The Hope
Super Smash Wars: A Link To The Hope
Ene James Farr houdt er van om mashups te maken van bekende Nintendo thema's, zo maakte hij eerder al Teenage Mutant Koopa Troopas en Super Mariobusters. Vandaag heeft hij een schitterende mashup gemaakt van Star Wars en allerlei zaken uit de spelwereld van Nintendo. Kijk even mee, en rate deze "Epic Star Wars-Nintendo Mash Up Animation!"
Magic Tip For Pizza Delivery
Magic Tip For Pizza Delivery
Onze bezorgers maken dagelijks van alles mee op hun dagelijkse bezorgrondes. Zo wordt regelmatig de deur opengedaan door een naakte dame of heeft een klant een leuke verrassing voor ons in petto in de vorm van een goocheltruc. In deze tijden van crisis wordt er maar mondjesmaat fooi gegeven en een fooi van 100 dollar is dan ook meer dan welkom, of nee wacht.. toch ?!
Failtube [19 September 2013]
Glijbaan Fun [Fail] Wannabe Star [Fail] Cat vs Gravity[Fail]

1

2

3

Star Trek Teleportation Prank
Star Trek Teleportation Prank
Om de komst van Star Trek into Darkness te vieren nam illusionist Scott Penrose een hele kudde winkelend publiek in de maling door ze te laten geloven een echte teleportatie apparaat te hebben gemaakt ..
Jet Skien met Jordan Carver
Jet Skien met Jordan Carver
Jordan Carver begon haar model carriŤre in 2010 toen ze haar eigen site lanceerde en in 2011 stond ze zelfs in het Britse Zoo Magazine met haar heerlijke voluptueuze borsten. De zomer is bijna voorbij maar we hebben nog wel wat zomerse beelden van glamour model Jordan die lekker aan het Jet SkiŽn is ...
Star Drunk [Short Movie]
Star Drunk [Short Movie]
Dit is zo'n beetje de eerste Science Fiction short film, die gedirigeerd, geschreven en gespeeld wordt door uitsluitend dronken mensen. Er is ook nog een "behind the scenes" making of clip , die minstens zo leuk is .. Star Drunk, CHECK!
Mercedes saves the World from Adolf Hitler [Epic]
Mercedes saves the World from Adolf Hitler [Epic]
Deze epische "commercial" voor Mercedes is gemaakt door een filmstudent, en Mercedes Benz wist niet hoe snel ze via een persconferentie bekend moesten maken niets met deze spot te maken te hebben. Geniaal bedacht!

En dat terwijl die Dolf zo gek nog niet was!
Jeb Corliss Flies Through Tianmen Cave POV
Jeb Corliss Flies Through Tianmen Cave
Jeb Corliss crashte vorig jaar nog flink hard in Zuid Afrika maar is inmiddels weer helemaal opgeknapt en klaar voor een volgende uitdaging. Deze beelden uit China's Tianmen Mountain National Park zijn niet nieuw maar we zien het nu allemaal in POV en in een extra lang clip van een kleine 11 minuten .. Uiteraard allemaal gefilmd met een GoPro HD camera!
Star Wars Speed Dating
Star Wars Speed Dating
Ook de leden van de Star Wars crew willen af en toe van bil en zoeken daar regelmatig een partner voor. Tegenwoordig is speed-daten helemaal in en dus proberen ze zo om aan een date te komen, wij hebben de beelden ..
Elevator Weather Man Prankster
Elevator Weather Man Prankster
Het is eventjes voorbij met het mooie weer, zo lijkt het, en dat vind ik nog niet eens zo erg na wekenlang in een sauna te hebben gewerkt. Deze prankster vertelt mensen in een lift het liefst in detail wat ze kunnen verwachten van het weer vandaag ...
Star Wars Parkour [Jedi Free Running]
Star Wars Parkour [Jedi Free Running]
We gaan vandaag naar Goblin Valley in het zuiden van de staat Utah naar wat het lijkt wel een buitenaards landschap om de video Star Wars Parkour te schieten ..

Bonus: Er is ook nog een making of die je hier kan bekijken!
Louis CK - Live at The Beacon Theater
Louis CK - Live at The Beacon Theater
Louis CK, echte naam Louis Szekely, is een Amerikaanse standup-comedian en acteur die we vooral kennen van de komische serie Louie. Voor zijn stand-upshow Hilarious won hij de stand-up-prijs vna de eerste editie van The Comedy Awards. Ik heb vandaag zijn meest recente standup show voor je klaar gezet die een klein uurtje duurt... Live at the Beacon Theater, werd opgenomen in 2011 in New York city ..
Pizzababe Veronica Lavery
Pizzababe Veronica Lavery
Het was al weer een hele tijd geleden dat we Veronica Lavery voorbij zagen komen hier op TLP maar vandaag is de Cybergirl van juni 2011 gewoon weer eens bij ons op bezoek. Veronica is er zeker niet minder mooi op geworden en ook al ben ik geen fan van tatoeages de versieringen die Miss Lavery op d'r lijf heeft kunnen wel door de beugel .. Ik ben benieuwd wat jullie van deze schoonheid vinden ?!
Mascotte Dance-Off
Mascotte Dance-Off
We nemen een kijkje in Zuid Korea tijdens een Baseball All-Star game waar tijdens de pauze toeschouwers werden getrakteerd op een heuze dance-off tussen de mascottes op het veld ... Wie is volgens jou de winnaar ?!
First-Ever Google Glass Porn [Pornifi This]
First-Ever Google Glass Porn [Pornifi This]
Het is nog eventjes wachten op de Google Glasses maar we wachten geduldig op deze ultieme gadget waar al wel een aantal apps voor zijn gebouwd. Zo is er bijvoorbeeld als de PorniFI this app waarmee je jezelf meteen een pornoster waant. James Deen en de 2011 XBIZ Female Performer of the Year Andy San Dimas testen dit nieuwe snufje techniek graag even uit

Aanraders