Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Wind Love
Wind Love
De echte hardcore TLP fans weten dat Stefano van Gnoccatime regelmatig video-edits maakt voor TLP, en de echte opletters weten inmiddels ook dat de site Gnoccatime.net tegenwoordig doorlinkt naar Tastelikepizza. Watsebeurt ?! Vanaf volgende maand komt Stefano het TLP team versterken en neemt hij de Italiaanse editie van TLP voor zijn rekening. Goed nieuws, want tussen het vertalen door kan hij mooi doen waar hij goed in is... video-edits maken. Check, Wind Love!
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Love is Madness
Love is Madness
Het ziet er niet naar uit dat het zo tropisch blijft met het weer als de afgelopen week en dat is spijtig voor iedereen die net dit weekend iets leuk gepland heeft met z'n geliefde. Daarom een fijne romantische clip van Gnocca, met als titel Love is Madness..
Fly On | Gnoccatime
Fly On
Stefano van Gnoccatime is een persoonlijke vriend van de site en heeft in het verleden al heel wat mooie video-edits voor TLP afgeleverd. Op 1 augustus stopt hij met zijn site Gnoccatime.net maar natuurlijk niet met het maken van mooie video-edits die hij is begonnen te uploaden in een eigen Youtube kanaal, voor zolang het duurt.. Dit is zijn meest recente masterpiece, Fly on met muziek van Coldplay!
RE2PECT
RE2PECT, Jordan
Je hoeft honkbal niet eens een coole sport te vinden om deze commercial mooi te vinden van Jordan waarin allerlei sport fans en bekende New Yorkers hun respect tonen voor New York Yankee's sterspeler Derek Jeter, die het team verlaat. Ook oud burgemeester Rudy Giuliani, Jay-Z , Billy Crystal en nog een aantal bekende Amerikaanse sporters komen voorbij in deze vette viral clip...
Money Money Money
Money Money Money
Geld mag dan, volgens sommigen, niet zaligmakend zijn, het is wel verdraaid handig! Dat er vrouwen zijn die op geldbelust zijn moge ondertussen duidelijk zijn en in deze heerlijke compilatie, Money Money Money, met mooie dames van Gnoccatime zien we daar weer de nodige voorbeelden van..
Pizzababe Sara Mercnik
Pizzababe Sara Mercnik
We nemen je vandaag mee naar Slovenië waar onze Pizzababe van de dag Sara Mercnik geboren en getogen is en aldaar Playboy Slovenia’s Miss November 2011 was en zelfs Playmate van het jaar 2012. Vandaag zien we deze donkerharige babe terug op een zeilboot in een mooie shoot van Playboy fotograaf, Ivana Krešić. Helaas zonder video-teaser dit keer, doen jullie Raten ?!
TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

Feng Hui Rollerblading to MJ's Beat It
Feng Hui Rollerblading to MJ's Beat It
Ik stel je vandaag voor aan de Chinese Feng Hui die tijdens de 2011 World Artistic & Freestyle Roller Skating Grand Prix in Shanghai deze coole uitvoering op Michael Jackson's nummer Beat it laat zien.. Cool!
Crystal Rae Poledancing
Crystal Rae Poledancing
Niets heerlijker dan een mooie babe die zichzelf, en ons, kan vermaken met een leuk paaldans showtje, en dat doet mooie Crystal Rae dan ook graag voor ons vandaag.. Kijk even mee!
Pizzababe Crystal Ellis
Pizzababe Crystal Ellis
We hebben een internationale Playmate uit Mexico op bezoek die luistert naar de naam Crystal Ellis. Zoals elke dag ben ik ook vandaag wat jullie van deze Pizzababe denken, raten dus. Aan het einde van de week komt er een voorlopige Pizzababe van het Jaar 2014, tussenstand aan de hand van de tot nu toe gegeven ratings... RATE!
That Summer Feeling 2K14 | Exclusief
That Summer Feeling 2K14
Het is al de hele week prachtig helder weer, met een heerlijk zonnetje die de boel nog eens extra opwarmt en dan is het amper maart. Heerlijk natuurlijk want wij krijgen nooit genoeg van de zomer en alles wat het brengt. Niet alleen brengt de zomer ons de Beachspy, het zorgt er tevens voor dat er buiten op het terras weer genoeg te zien valt. Om alvast in de stemming te komen, een kleine TLP mashup...

Russian Girl doet Drift Parking [WTF?]
Russian Girl doet Drift Parking
Ik heb altijd de mond vol over vrouwen die niet kunnen rijden volgens het gezegde, "Vrouw aan het stuur, bloed aan de Muur". Maar vandaag neem ik dat terug! Check eventjes de parkeer skills van een Russische dame die zelfs in de Fast & Furious films niet zo geëvenaard wordt. Of was het toch stiekem onbedoeld ?!
Billie Jean on the Ukulele | James Hill
Billie Jean on the Ukulele
James Hill schijnt één van de beste Ukelele spelers te zijn van dit moment en op verzoek wil hij nog weleens een nummertje spelen van bijvoorbeeld Michael Jackson. Tijdens Ukulele Boudoir festival brengt hij dan ook, desgevraagd, het nummer Billy Jean ten gehore.. Dat klinkt ongeveer zo!

De allerbeste Ukelele speler is nog altijd Taimane Gardner! KIJKTIP!
Goran Ivanisevic Comedy [Australian Open '14]
Goran Ivanisevic Comedy Show [Australian Open '14]
Het was niet alleen maar kommer en kwel bij de Australian Tennis Open 2014 de afgelopen weken, waarbij het op sommige dagen zo heet was dat spelers flauw vielen en wedstrijden geen doorgang konden vinden. Ik ga er eventjes van uit dat jullie allemaal Mansour Bahrami, tennis clown en tevens 's werelds beste tennisspeler kennen. De beste man was namelijk ook te vinden Down Under samen met oud tennissers Goran Ivanisevic , Pat Cash en Henri Leconte, en zoals altijd was het weer lachen geblazen..
Sexy Bianca Balti | Hot or Not
Sexy Bianca Balti
Donkere haren, blauwe ogen ze doen mijn hartje telkens weer smelten. Vandaag stel ik jullie voor aan de Italiaanse schone Bianca Balti geboren en getogen in Italië en daar een bekend model. In 2011 was ze een van de Pirelli meiden en tegenwoordig is ze het gezicht van mode merk Dolce & Gabbana.. Eerder was ze al covergirl bij de diverse bladen en ook Ome Hef had haar al eens opgemerkt. Vandaag hebben we een mooie video van Bianca als afsluiter van de dag!
TLP in Cijfers 2013
TLP in Cijfers 2013

We hadden dit jaar 14.746.143 bezoekers die in totaal zo'n 35.549.990 pagina's bekeken en dit jaar kwam ook de 100.000.000ste bezoeker op TLP! We introduceerde dit jaar de TLP Videomashup die je hier nog eens allemaal terug kan vinden! En ook op Facebook zijn we tegenwoordig te vinden met zo'n 5200+ Fans! (Dank Suus, TLP Facebook staflid) Op Youtube kan je Tastelikepizza ook vinden, en daar staan tevens onze Best of TLP Mashups!

Ik wens alle trouwe bezoekers een hele fijne jaarwisseling en hoop jullie ook in 2014 weer allemaal fris en fruitig terug te zien Pizzaman, 31 dec 2013!

Special Thanks to Gerwin (StungTV) & Stefano (Gnoccatime) for their help!!

Thanks to all content makers and linkpartners who make this blog possible!
Best of Chad Reed in 2013
Best of Chad Reed in 2013
Chad Reed is een Australische motorcrosser met te veel prijzen om op te noemen, op zijn naam heeft staan. Nadat hij in 2011 een flinke crash maakte tijdens de "AMA Supercross series in Dallas" moest hij de strijd om het kampioenschap toen opgeven, maar in 2013 was Chad Reed weer helemaal terug. Vandaag een compilatie met zijn mooiste beelden..
Pizzababe Elizabeth Marxs
Elizabeth Marxs
We zijn weer aangeland bij de laatste Pizzababe galerie van deze week en we sluiten deze week af met de lieftallige Elizabeth Marxs uit Houston, Texas. In 2011, kon je voor het eerst kennismaken met deze mooie Texaanse knoert die deze maand door Playboy tot Cybergirl of the Month for December 2013 werd uitgeroepen. Ook vandaag hoor ik weer graag jullie gedachtes over deze dame, en ben je te verlegen, RATE dan tenminste. Check!
Sinterklaas gaat Retro [ook in 2013]
Sinterklaas gaat Retro [ook in 2013]
Afgelopen jaar kon je al het eerste deel van Sinterklaas gaat Retro zien en ook dit jaar gaat ons Goedheiligman op de Retro toer. Uiteraard heb ik ook de klassieker Snieklaas van Toon Hermans andermaal voor je opgezocht en ook Jisketfet's Sinterklaas partijtje met komiek Hans Teeuwen en Sint's eigen Blooper Reel, mogen natuurlijk niet ontbreken.. Fijne pakjesavond!
Richie Eisler is Extreme Urban Rollerblading
Richie Eisler is Extreme Urban Rollerblading
Dit is Richie Eisler, Blader of the Year 2011, en vandaag onze gastheer. We gaan namelijk met Richie naar Canada om daar te gaan Urban Rollerbladen door het centrum van Vancouver..
Mac 'n' Cheese 2 - Supermarket [Animation]
Mac 'n' Cheese 2 - Supermarket [Animation]
In 2011 kon je het eerste deel zien van de animated short "Mac 'n' Cheese", die werd gemaakt door 4 studenten aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Vandaag gaat het verhaal verder.. Zie hier deel 2, Supermarket!
When Harry met Sally in Real Life [Movies IRL 7]
When Harry met Sally in Real Life [Movies IRL Ep 7]
De film "When Harry Met Sally" is een romantische komedie uit het jaar 1989 met Billy Crystal als Harry en Meg Ryan als Sally. De film draait om de vraag, kan een man een vriendschap hebben met een vrouw zonder daar ook meteen seks mee te hebben ?! In de Movies in Real Life serie van Improv Everywhere komt vandaag deze film aan bod... Check!
Sexy Ancilla Tilia in Popoz
Ancilla Tilia in Popoz
Je kon eventjes geleden al enkele teasers zien van de nieuwe Comedy Central serie Popoz met o.a. New Kids ster Huub Smit en Sergio Hasselbaink in de hoofdrollen. Naast deze twee grappige gasten speelt ook de mooie Ex-Playmate en dus ook Pizzababe Ancillia Tilia een rol in de serie. We hebben vandaag een heerlijke sexy clip met de heetste momentjes van de blondine voor je klaarstaan.. Check!
Magic Tip For Pizza Delivery
Magic Tip For Pizza Delivery
Onze bezorgers maken dagelijks van alles mee op hun dagelijkse bezorgrondes. Zo wordt regelmatig de deur opengedaan door een naakte dame of heeft een klant een leuke verrassing voor ons in petto in de vorm van een goocheltruc. In deze tijden van crisis wordt er maar mondjesmaat fooi gegeven en een fooi van 100 dollar is dan ook meer dan welkom, of nee wacht.. toch ?!
Jet Skien met Jordan Carver
Jet Skien met Jordan Carver
Jordan Carver begon haar model carrière in 2010 toen ze haar eigen site lanceerde en in 2011 stond ze zelfs in het Britse Zoo Magazine met haar heerlijke voluptueuze borsten. De zomer is bijna voorbij maar we hebben nog wel wat zomerse beelden van glamour model Jordan die lekker aan het Jet Skiën is ...
Mercedes saves the World from Adolf Hitler [Epic]
Mercedes saves the World from Adolf Hitler [Epic]
Deze epische "commercial" voor Mercedes is gemaakt door een filmstudent, en Mercedes Benz wist niet hoe snel ze via een persconferentie bekend moesten maken niets met deze spot te maken te hebben. Geniaal bedacht!

En dat terwijl die Dolf zo gek nog niet was!
Jeb Corliss Flies Through Tianmen Cave POV
Jeb Corliss Flies Through Tianmen Cave
Jeb Corliss crashte vorig jaar nog flink hard in Zuid Afrika maar is inmiddels weer helemaal opgeknapt en klaar voor een volgende uitdaging. Deze beelden uit China's Tianmen Mountain National Park zijn niet nieuw maar we zien het nu allemaal in POV en in een extra lang clip van een kleine 11 minuten .. Uiteraard allemaal gefilmd met een GoPro HD camera!
Louis CK - Live at The Beacon Theater
Louis CK - Live at The Beacon Theater
Louis CK, echte naam Louis Szekely, is een Amerikaanse standup-comedian en acteur die we vooral kennen van de komische serie Louie. Voor zijn stand-upshow Hilarious won hij de stand-up-prijs vna de eerste editie van The Comedy Awards. Ik heb vandaag zijn meest recente standup show voor je klaar gezet die een klein uurtje duurt... Live at the Beacon Theater, werd opgenomen in 2011 in New York city ..
Pizzababe Veronica Lavery
Pizzababe Veronica Lavery
Het was al weer een hele tijd geleden dat we Veronica Lavery voorbij zagen komen hier op TLP maar vandaag is de Cybergirl van juni 2011 gewoon weer eens bij ons op bezoek. Veronica is er zeker niet minder mooi op geworden en ook al ben ik geen fan van tatoeages de versieringen die Miss Lavery op d'r lijf heeft kunnen wel door de beugel .. Ik ben benieuwd wat jullie van deze schoonheid vinden ?!
First-Ever Google Glass Porn [Pornifi This]
First-Ever Google Glass Porn [Pornifi This]
Het is nog eventjes wachten op de Google Glasses maar we wachten geduldig op deze ultieme gadget waar al wel een aantal apps voor zijn gebouwd. Zo is er bijvoorbeeld als de PorniFI this app waarmee je jezelf meteen een pornoster waant. James Deen en de 2011 XBIZ Female Performer of the Year Andy San Dimas testen dit nieuwe snufje techniek graag even uit
Official Aftermovie Galore 2013 [Part 1]
The Official Aftermovie Galore 2011 [World edition]
Het outdoor feest gebeuren is weer van start gegaan nu het zomer is en dat betekent dat er weer een aantal coole aftermovies voorbij gaan komen. Zoals je gewend bent verzamel ik de beste voor je en vandaag trappen we het 2013 seizoen af met alvast vijf officiële aftermovies .. Check!
Drew Bezanson [Amazing BMX Skills]
Drew Bezanson [Amazing BMX Skills]
De Canadese BMX rijder Drew Bezanson zagen we al eerder zijn tricks en trucs showen in 2011. We zijn nu twee jaar later en Drew heeft niet stil gezeten, getuige zijn laatste showcase .. Check het uit!
Daft Punk vs Pigeon [EPIC]
Daft Punk vs Pigeon [EPIC]
De Australische Electronic band 'Pigeon' bestaat pas sinds 2011 maar timmeren toch al aardig aan de weg. Met alle hype rond het nieuwe Daft Punk album "Random Access Memories" en de hit single "Get Lucky feat. Pharell" vonden zij het de hoogste tijd voor een Daft Punk medley, die ze natuurlijk even zelf inspelen. Je hoort bekende Daft Punk nummers als 'One More Time, Around the World, Da Funk, Robot Rock, Aerodynamic, en Harder Better Faster Stronger', in deze vette medley...
Terrifying Crickets Prank + bonus [PrankvsPrank]
Terrifying Crickets Prank + bonus [PrankvsPrank]
Het gelukkige getrouwde stel Jeana & Jesse weten als geen ander elkaar keer op keer te pranken met de meest waanzinnige pranks. Vandaag verrast Jesse zijn lieftallige vrouw met een doos waarin 1000 sprinkhanen zitten, wat me een klein beetje deed denken aan deze epische grap, maar vooruit. Als bonus staat er nog een kleine wraak aktie van Jeana .... Check!
Adolf doet Chatroulette [the Compilation]
Adolf doet Chatroulette [the Compilation]
En wij maar denken dat Dolfje stierf in een bunker samen met Eva Braun... Niets van waar dus, de Führer is alive and kicking en heeft zelfs de beschikking over internet waar hij onschuldige en nietsvermoedende Chatrouletters op geheel eigen wijze te kennen geeft hoe hij over bepaalde zaken denkt ... Dolfje toch!

Bonus: Dolf was zo gek nog niet!
The Walking (And Talking) Dead
The Walking (And Talking) Dead
The Walking Dead, hoort samen met series als Breaking Bad, The Borgias, Game of Thrones en Dexter tot mijn favoriete series. De mensen van Bad Lip Reading kennen we ondertussen en maken er een sport van om originele videobeelden opnieuw in te spreken met teksten die een beginnend liplezer heeft opgeschreven.. Dat die teksten niet altijd accuraat zijn maakt het niet minder grappig.
Sexy Amelia Talon [by Gnoccatime]
Sexy Amelia Talon [by Gnoccatime]
We hadden al een tijdje niets meer voorbij zien komen van Gnoccatime maar hier is dan toch weer een leuke video-edit van zijn hand, met Amelia Talon in de hoofdrol ...

Nog veel meer Gnocca hier!
Missen is Vrouwelijk [Epic Fail]
Missen is Vrouwelijk [Epic Fail]
Vrouwen kunnen niet parkeren dat weet iedereen die langer dan 1 week internet heeft en vrouwen op een voetbalveld is eigenlijk ook niet om aan te zien, al gaat dat de laatste jaren eigenlijk steeds beter. We schakelen eventjes over naar de Ajax Vrouwen die vrijdagavond met 2-0 van Beerschot wonnen. Dat ze de nul hielden kwam niet alleen door goed verdedigen .... [Thnx Barry]
Forward [Kitesurfing with the Phantom]
Forward [Kitesurfing with the Phantom]
Youri Zoon heeft zijn leven doorgebracht gericht op één doel: het wereldkampioenschap Kitesurfen. Na elke winderige dag op het water te hebben gestaan voor de laatste tien jaar, werd zijn droom werkelijkheid in 2011. Forward is tevens de allereerste kiteboard film gefilmd met een high speed camera, de Phantom Miro die zo'n 1500 frames per seconde schiet en garant staat voor puik beeld. Hier de trailer! [Thnx Gerwin]
Pizzababe Kylie Kohl
Pizzababe Kylie Kohl
We zagen Fresh Face Kylie Kohl in 2011 al eens voorbij komen als onze Pizzababe van de dag en vandaag is ze wederom onze Pizzababe en dit keer staat er ook de bijbehorende video onder de galerie. Deze Midwestern-beauty hoopt op een dag kinderen te adopteren met haar Mister Right, die ze overigens nog niet gevonden heeft... RATE!
Sexy Leanne Decker
Sexy Leanne Decker
Leanna Decker was Playboy's Cybergirl van het jaar 2012 en al regelmatig voorbij gekomen hier op TLP. Vanavond zien we deze mooie redhead in een filmpje genaamd 'Backstage Girl'.
Sexy Devin Justine
Devin Justine
De mooie Playmate Devin Justine zagen we al meerdere malen voorbij komen en vandaag is het de beurt aan Stefano van Gnoccatime om zijn video-edit te presenteren. Wij kijken graag mee ...
Sexy Sarah Summers
Sexy Sarah Summers
We sluiten vanavond de pizzahut af met een leuke dame uit de Playboy stal, namelijk Sarah Summers. Onze grote vriend Stefano van Gnoccatime gooide haar in een leuke videomix, hier te zien!
Sexy Jennifer Vaughn [Cybergirl of the Year 2013]
Jennifer Vaughn
Afgelopen week konden jullie stemmen op Jennifer Vaughn die door Playboy nu al werd uitgeroepen tot 'Cybergirl of the Year 2013'. We hadden Jennifer al vaker voorbij zien komen maar nog niet met krul en wellicht dat ze daarom deze titel mag dragen ?! Wij hebben vanavond een mooie video-edit van Gnoccatime met daarin Jennifer Vaughn in de hoofdrol.. Habbaaa!
Ronald Goedemondt - Dedication 2011 [Show]
Ronald Goedemondt - Dedication 2011
Ronald Goedemondt werd pas echt bekend bij het grote publiek na zijn oudejaarsconference 'Binnen de Lijntjes' van afgelopen oud en nieuw, maar stond daarvoor ook al eventjes op de planken. Zo is dit een show uit 2011 genaamd 'Dedication', die zeer zeker het bekijken waard is! Check!

Thnx Ed!
Human Slingshot 2X [Devin Supertramp]
Human Slingshot 2X [Devin Supertramp]
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een nieuwe clip hebben van Devin Supertramp die vorig jaar ook al een Human Slingshot clip opnam en dat nog eens dunnetjes overdoet met de mensen van kledingmerk Vooray. Wij kijken zoals altijd, met open mond mee... Vetjes!
Sexy Carlotta Champagne
Carlotta Champagne
We sluiten deze zondagavond waarop Vitesse van FC Twente 'met gemak won' af met een sexy video-edit van Gnoccatime... Het is de heerlijk Carlotta Champagne die voor ons vanavond uit de kleren gaat... Habbaaa!
Gametime 2011 - Dragon Realm
Dragon Realm
Er is oorlog uitgebroken tussen de Dragon Realm en de Black Evil Tribe. De koning van Dragon Realm is gevangen genomen en aan jouw de taak hem te bevrijden uit de handen van de Black Evils. Game on!
Sexy Rebecca Lynn
Sexy Rebecca Lynn
Sinds 2011 komt Rebecca Lynn regelmatig voorbij als Pizzababe van de dag. Terecht natuurlijk want Rebecca is een beauty! Vanavond zien we haar op bewegend beeld wat uiteraard ook zeer aangenaam is... Check!

Aanraders