Sponsored

Optie24

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Every On-Screen Death in GOT Season 6
Every On-Screen Death in GOT Season 6
Gisteravond kon je deel 1 zien van Game of Thrones seizoen 7 dus ik neem aan dat jullie helemaal bij zijn en het niet erg vinden om nog eens alle doden uit seizoen 6 voorbij te zien komen...
Game of Thrones: Season 1-6 Recap
Game of Thrones: Season 1-6 Recap
Morgenavond om 21:00 uur is het zo ver en gaan we eindelijk verder met de serie Game of Thrones. Om alvast in de stemming te komen en weer eventjes je geheugen op te frissen is er een officiële samenvatting van de vorige 6 seizoenen... Kijk mee!
Show them to Freedom
Show them to Freedom
Aanstaande zondag gaat seizoen 7 van de serie Game of Thrones van start en om alvast in de stemming te komen hebben de mensen van Melody Sheep een geniale mashup gemaakt en hebben we van The Solomon Society een compilatie met de mooiste shots... Spoiler alert!
Game of Thrones Season 7: Ultimate Teaser
Game of Thrones Season 7: Ultimate Teaser
Ene Sebastian Hughes zocht alle tot nu toe uitgekomen beeldmateriaal op van het nieuwe Game of Thrones seizoen 7 en maakte daar deze ultieme Game of Thrones teaser mee..
Game of Thrones Season 7: Trailer #2
Game of Thrones Season 7: Trailer
Met nog een goede drie weken te gaan tot het nieuwe seizoen van Game of Thrones begint, heeft HBO gisteren een tweede trailer / teaser uitgebracht voor het aankomende seizoen... Check!

Check hier de eerste trailer!
Game Of Thrones - Emperor's New Clothes
Game Of Thrones, Emperor's New Clothes
Nog een week of drie en dan begint eindelijk het zevende seizoen van Game of Thrones wat 6 weken later al weer afgelopen is ook. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we een heerlijke montage van video-editor Jess9191 met titel "Emperor's New Clothes"...
Game of Thrones | All the 150,966 Deaths
Game of Thrones, All the 150, 966 Deaths
We moeten nog eventjes wachten op de start van het zevende seizoen van de hit serie Game of Thrones wat misschien wel de beste serie ooit is. Ene Leon Andrew is fan en hij plakte alle kill scenes uit de voorgaande zes seizoenen achter elkaar tot deze Game of Thrones kill count compilatie. Het zijn er meer dan 150.000 en je ziet ze voorbij komen in zo'n 21 minuten...
Game of Thrones Season 7: Official Trailer
Game of Thrones Season 7: Official Trailer
Op 16 juli van dit jaar om 9 uur 's avonds gaat het nieuwe Game of Thrones seizoen 7 van start op HBO en daar kijk ik al halsreikend naar uit. Voor de mensen die niet langer meer kunnen wachten is er alvast de trailer...
2CELLOS - Game of Thrones Medley
2CELLOS - Game of Thrones Medley
No Planet, No Christmas
No Planet, No Christmas, xmas2016
Waarom zou je nog plastic flessen met bubbelend water kopen als je die net zo goed thuis kunt fabriceren met een SodaStream apparaat ? De Game of Thrones acteur "The Mountain", of te wel Thor Björnsson bezoekt een supermarkt verkleed als kerstman om winkelende mensen alvast op weg te helpen...
Shame or Glory
Shame or Glory
Kijk de volgende keer eventjes achter je, wanneer je in de supermarkt om de hoek water met bubbels wilt kopen want voordat je het weet ben je beland in een scene uit de serie Game of Thrones, zoals te zien in deze grappige parodie van bubbel machine fabrikant "Sodastream"...
A Game of Thrones
A Game of Thrones
Tot de zomer van 2017 moeten de echte fans van Game of Thrones het nog uitzingen voordat er weer wat nieuwe afleveringen te zien zijn, en dat duurt nog knap lang. Inmiddels werd bekend dat er ook nog een laatste seizoen 8 in de maak is, maar voorlopig moeten we het doen met dit soort mooie eerbetoontjes, in video vorm..
Jimmy Kimmel's Emmys 2016 Monologue
Jimmy Kimmel's Emmys 2016 Monologue
De grote winnaar van de Emmys 2016 was natuurlijk de hitserie Game of Thrones die er zo'n 12 binnen harkte en niemand minder dan Jimmy Kimmel mocht de opening / presentatie doen.. Hier de beelden!
The Launch
The Launch
Alles draait tegenwoordig om reclame en zonder reclame zouden er geen series als Game of Thrones zijn of voetbal toernooien zoals de FIFA ze organiseert. Ook NASA laat zich aan alle kanten sponsoren soms tot in het bizarre, volgens deze geinige commercial voor de creatieve software van Adobe...
Game of Thrones | The Night's Watch
Game of Thrones, The Night's Watch
Het kan nog wel eventjes duren voordat de hitserie Game of Thrones weer op de buis komt, waarschijnlijk pas in 2017. Gelukkig is er genoeg beeld materiaal uit voorgaande seizoenen om jullie zo af en toe toch te verblijden met een leuke compilatie, zoals deze over de mannen van The Night's Watch...
Game of Thrones | Jaime Lannister
Jaime Lannister - Kingslayer
Game of Thrones - Ned Stark
Game of Thrones - Ned Stark
Game of Thrones | Kings
GameofThrones, Kings, Supercut
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Series als "Game of Thrones" bestaan voor zo'n beetje 60% uit VFX en CGI waardoor de serie er nog echter uitziet en je het gevoel krijgt dat er ergens echt een Westeros bestaat. Dit soort effecten worden gemaakt door bijvoorbeeld een studio als Rising Sun Pictures, die in deze video uitleggen hoe dat in z'n werk gaat.
Game of Thrones Season 6: Blooper Reel
Game of Thrones Season 6: Blooper Reel
Ook tijdens het filmen van een top serie als Game of Thrones gaat er nog al eens wat mis en al die "bloopers" zie je terug in deze officiële HBO Game of Thrones blooper reel van seizoen 6..
GOT | We Live In A Beautiful World
We Live In A Beautiful World
Voor de echte fans van de HBO serie "Game of Thrones" is het momenteel afzien nu het minstens een jaar wachten is op het volgende, en naar het schijnt ook laatste, seizoen van hun favoriete serie. We blikken nog eens terug in deze "We Live In A Beautiful World" montage met alleen de mooiste shots van Zurik 23M..
Ghostbusters 2016 as a Horror film
Ghostbusters 2016 as a Horror film
De nieuwe Ghostbusters 2016 film gaat deze week wereldwijd in première maar blijkt helemaal geen komedie te zijn, maar een horror film, althans dat willen de mensen van Youtube kanaal Cinemash je doen geloven..

EXTRA:
- Game of Thrones x Star Wars Mashup
GOT Beginner’s Guide | Samuel L. Jackson
GOT Beginner’s Guide, Samuel L. Jackson
Voor de mensen die zich nog nooit hebben verdiept in de beste serie aller tijden "Game of Thrones" heeft niemand minder dan Samuel L. Jackson nu een handleiding voor beginners ingesproken.. voor HBO!
A day with Hafthor
A day with Hafthor
Hafthor Julius Bjornsson is een IJslandse "Sterkste Man" deelnemer en was ook nog eens daadwerkelijk de sterkste man van Europa in 2014 en 2015. In de serie Game of Thrones, speelt hij de rol van Gregor Clegane, een beruchte verkrachter en moordenaar. Deze reus heeft nu zijn eigen wodka label, die echt iedereen lekker vindt.. iedereen!
Daenerys Targaryen | Mother of Dragons
Daenerys Targaryen, Mother of Dragons
De Khaleesi, uit Game of Thrones gespeeld door Emelia Clarke wordt belangrijker en belangrijker in de serie, zonder al te veel te bederven. Daenerys Targaryen, zoals ze in de serie officieel heet, heeft ook nog de bijnaam "Mother of Dragons".. een tribute! ::Spoiler::
Game of Thrones Season 6 | Tribute
Game of Thrones Season 6
Mocht je nog niet bij het laatste seizoen van de serie Game of Thrones aangeland zijn, kijk dan vooral deze "tribute / supercut" niet, want er zitten nogal wat spoilers in. Voor de mensen die geen genoeg kunnen krijgen van Game of Thrones is deze "Game of Thrones Season 6" tribute natuurlijk wel verplichte kijk voer..

#spoilers
Tyrion Lannister - Hand of The Queen
Tyrion Lannister Hand of The Queen
De personage Tyrion Lannister uit de serie Game of Thrones wordt op weergaloze wijze vertolkt door Peter Dinklage die zich hiermee voor eens en altijd onsterfelijk beroemd maakte. In de laatste aflevering van het afgelopen seizoen maakt de Khaleesi hem tot "Hand of the Queen", we hebben een tribute!
Jon Snow King in the North | GOT Tribute
Jon Snow King in The North GOT Tribute
Het is helaas maar waar het zesde seizoen van Game of Thrones zit er op en het wachten is op het zevende en waarschijnlijk laatste seizoen wat in 2017 van start gaat. In de laatste aflevering van seizoen 6 wordt Jon Snow gekroond tot de King of the North. We hebben een tribute aan de nieuwe King Jon Snow!
In Memoriam: Game of Thrones Season 6
In Memoriam: Game of Thrones Season 6
Voilent Game of Thrones Montage
Voilent Game of Thrones Montage
Het is zonder enige twijfel de beste serie die momenteel loopt op televisie en misschien wel de beste ooit gemaakt. Maar het is ook een van de meest gewelddadige series ooit gemaakt en dat zie je nog eens terug in deze montage "War Pigs" met bloederige taferelen...

EXTRA: Supercut - Daredevil: Love & War
How to Train Your Drogon
How to Train Your Drogon
De mensen van Youtube kanaal Darth Blender waren zo creatief om beelden van Game of Thrones en de animatie film How to Train a Dragon met elkaar te mixen, en dat ziet er verrassend cool uit..

SPOILER!
- GOT Battle of the Bastards in 2 Min.
GOT | The Battle of Winterfell BTS
The Battle of Winterfell BTS
In de meest recente aflevering van Game of Thrones stonden de bastaarden Jon Snow en Ramsey Bolton recht tegenover elkaar in een gevecht om het Winterfell kasteel. Dikke spoiler alert, mocht je deze epische aflevering nog niet gezien hebben. Voor diegene die willen zien hoe de scene "Battle of Winterfell", aka "Battle of the Bastards", tot stand kwam, biedt HBO een kijkje achter de schermen..
GOT Melon Carving | Night King & Walker
GOT Melon Carving
Ik stel je voor aan kunstenaar Valeriano Fatica die in twee video's laat zien hoe je karakters, The Night King en een White Walker, uit de hit serie Game of Thrones uit een watermeloen kunt snijden.. Kunst!
Spoiler Alert | Jaime The Kingslayer GOT
Spoiler Alert, Jaime The Kingslayer GOT
Gisteravond werd er weer een nieuwe episode uit de serie Game of Thrones uitgezonden over het grote water, vanavond te zien op Fox of gewoon te downloaden via de bekende kanalen. Een van de hoofdpersonen is Jaime Lannister, de onfortuinlijke Hand van de Koning die nog maar één hand heeft en bekend staat als de Kingslayer.. hier een tribute!
Spoiler Alert | Tributes June 2016
GOT Awkwardness 2 | +Roundup
Game of Thrones Awkwardness 2
Op 24 april, a.s. zondag dus, gaat HBO eindelijk verder met de serie Game of Thrones en om je alvast een beetje in de stemming te brengen zocht ik was GOT clips op, die momenteel de ronde doen op het web. We beginnen met deze "GOT Awkwardness 2" video waarin we bekende scenes uit de serie in het echt na spelen..
MEER GAME OF THRONES
- Bonus 1: GOT cast plays Game of Butts
- Bonus 2: Arya Stark pranks Game of Thrones Fans
Game of Friends | Mashup
Game of Friends, Mashup
De mensen van Youtube kanaal "What's the Mashup" hebben beeldmateriaal van de serie "Game of Thrones" gemixt met het geluid uit de serie "Friends", en dat lijkt net echt. Game of Thrones als een sitcom, lachen!

EXTRA:
- Game of Thrones Season 6 VFX
Khaleesi Emilia Clarke is LOST
Khaleesi Emilia Clarke is LOST
Game of Thrones ster Emilia Clarke, aka Khaleesi, is net als in de serie GOT waarin ze continu op zoek is naar haar draken, ook in het echte leven altijd van alles kwijt.. en dat is lastig!
Son of Fire - Game of Thrones S03 Remix
Son of Fire - Game of Thrones Season 3 Remix
Vanaf 24 april kan je gaan kijken naar het zesde seizoen uit de "Game of Thrones" reeks op HBO en inmiddels staan er al heel wat odes en samenvattingen van de voorgaande seizoenen op TLP. Vandaag hebben we een auto-tuned remix van het derde seizoen door Melodysheep.. Kijk en luister mee!

: SPOILER ALERT :
Game of Thrones Snow Art
Game of Thrones Snow Art
Schijnbaar ben ik niet de enige die niet kan wachten op het nieuwe seizoen van Game of Thrones wat pas eind volgende maand van start gaat. We volgens artiest Simon Beck die een mooie Game of Thrones tribute maakt in de sneeuw.. Winter is coming ?
101 Facts about Game Of Thrones
101 Facts about Game Of Thrones
Op 24 april gaat het zesde seizoen van de HBO serie Game of Thrones van start en inmiddels is er een definitieve trailer uit en stonden er al wat recaps van de voorgaande seizoen op TLP! Vandaag heb ik nog een aantal feitjes en weetjes die je wel eventjes moet weten voordat je aan het zesde seizoen straks begint.

- Spoiler Alert -
Winter is Trumping
Winter is Trumping
Op 24 april gaat de HBO serie "Game of Thrones" weer verder en ondertussen hebben we alvast deze spoof waarin niemand minder dan presidentskandidaat Donald Trump een hoofdrol speelt..
Spoilers | Game of Thrones Recap S01-05
Game of Thrones, Recap
First & Final shots of GOT characters
GameofThrones, Final shots of GOT characters, Supercut
Pas in april van het volgende jaar gaat de serie Game of Thrones verder met een zesde seizoen, en dat duurt dus nog wel eventjes. In de afgelopen vijf seizoenen gingen er al heel wat hoofdpersonages plotseling dood en in deze supercut, met titel, de voor GOT fans bekende woorden "Valar Morghulis" zien we deze personages nog eens terug, in hun eerste en laatste shot in de serie. Check!
Sexiest Woman Alive 2015 is Emilia Clarke
Sexiest Woman Alive 2015 is Emilia Clarke
Het is officieel Emila Clarke, of te wel Khaleesi uit de serie Game of Thrones, is de meest sexy vrouw op deze aardbol. Volgens heb blad Esquire dan ... Wat vind jij ?
Emmys | Andy's Opening Monologue & Film
Emmys 2015
Gisteravond werden de Emmys van 2015 uitgereikt. Zoals verwacht sleepte Game of Thrones het leeuwendeel van de prijzen binnen en zoals ieder jaar was er ook dit keer een grappig openingsmonoloog, wat verzorgd werd door Andy Samberg. Die zich wel eerst eventjes moest afzonderen van de wereld om e.e.a. in te halen, check zijn openingsfilm..
Best VFX of The Walking Dead
Best VFX of The Walking Dead
Tijdens de Comic-Con werd de nieuwe trailer voor het zesde seizoen van de AMC serie "The Walking Dead" getoond aan het publiek, die je hier op TLP terug kan vinden. Series als "The Walking Dead", maar ook "Game of Thrones", zitten boordevol VFX. In deze reel zie je wat er allemaal komt kijken qua VFX om "The Walking Dead" te kunnen maken...
George R.R. Martin Working hard | Conan
George R.R. Martin Working Hard on his next Book
George R.R. Martin is de schrijver van Game of Thrones en is momenteel bezig met het schrijven van een nieuw boek, wat uiteindelijk een nieuw seizoen van Game of Thrones moet gaan worden. Niet alleen wij zijn fan van GOT, ook talkshowhost Conan kan niet wachten tot de serie weer begint.
Spoiler Alert | Game of Thrones
Every Death in Game of Thrones S05
Every On-Screen Death in Game of Thrones S05
Heb je het laatste seizoen van Game of Thrones nog niet gezien dan zou ik deze GOT Kill count video zeker overslaan want deze zit dan natuurlijk vol met spoilers. In een kleine 2.5 minuut zie je namelijk alle moord scenes uit seizoen 5 in sneltreinvaart voorbij komen.

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers