Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Insane Bait Bike Paintball Prank | +Roundup
Insane Bait Bike Paintball Prank
Ik heb weer een aantal prank video's voor je opgespaard en we beginnen dit rondje met een "Bait Bike Prank" waarin de dieven dit keer te maken krijgen met een waakzame paintball sluipschutter... meer hieronder..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Can You Rub Some Lotion On Me ?
Bonus 2: Catcalling Construction Workers
Bonus 3: Bad Tattoo Prank Goes Too Far TIP: Bonus 4: Chilli Tampon Prank!
Failtube [23 May 2016]
Worst Bicycle Crashes
Worst Bicycle Crashes
We hebben een grappige crash compilatie van Break met daarin allerlei wannabe BMX-ers die op een nare manier onderuitgaan, wat wij stiekem nog aanmoedigen ook.. Check hier 5 minuten leedvermaak in deze "Worst Bicycle Crashes" montage...
Bait Bike on Fire Prank in the Hood
Bait Bike on Fire Prank in the Hood
We zijn inmiddels bekend met de Bait Pranks van TwinzTV die eigenlijk gewoon nuttig werk doen, en dieven toch echt wel afschrikken met dit soort acties. Vandaag zijn we in de getto met een fiets die iets wat ontvlambaar is, wanneer onverlaten er mee vandoor willen gaan..
Bike Thief Caught and Arrested
Bike Thief Caught on Camera and Arrested
Met de huidige techniek kan je eigenlijk alles opsporen en hebben dieven het nakijken, al kom je daar meestal pas achter wanneer er iets van je gestolen is. Zo ook voor SA Wardega, die niet bij de pakken neer ging zetten en een heuse superheld in het leven riep om zijn stadje te beschermen tegen het stelende tuig.. Check het uit!
The Ultimate Bike Hack
Bedenk je eigen Union Lite Life Hack
De techniek staat voor niets en is er om ons leven te vergemakkelijken. Zo heeft deze gast een coole manier bedacht om te alle tijden zijn fiets terug te vinden, op bijvoorbeeld een druk station of als je eens bezopen uit de kroeg komt. Super handig natuurlijk, kijk mee!
Google's Selfriding Bike
Google's Selfriding Bike, april fools
Naast de zelf rijdende auto werkt Google Nederland momenteel ook aan een zelf rijdende fiets en dat is, vooral in fietsend Nederland, o.a. erg handig als je eventjes niet meer weet waar je je ijzeren ros gestald hebt. We hebben de eerste beelden van een testrit.
Failtube [31 March 2016]
Exploding Airbag Bait Bike Prank
Exploding Airbag Bait Prank
We zagen al eerder grappige video's waarin een lokfiets wordt gebruikt voorbij komen op TLP. Begonnen we nog met het vastleggen van de lokfiets aan een ketting, ook zagen we al lokfietsen voorbij komen voorzien van apparatuur die de diefjes een electrische schok kon geven. Vandaag hebben we onze fiets uitgerust met een airbag, blijft geniaal...

EXTRA: Electric McLaren Bait Car Prank
Failtube [22 Januari 2016]
BMX meets Parkour | with Tim Knoll
BMX meets Parkour with Tim Knoll, Redbull
Insane Electric Bait bike Prank
Insane Electric Bait bike Prank
We kennen ondertussen de filmpjes wel van fietsen die vastgebonden zijn met een onzichtbaar draad wachtende op een dief om vervolgens te filmen hoe de dief op z'n muil gaat. Leuk, maar het kan nog leuker! Wat dacht je van een fiets voorzien van een elektrische schok apparaat die van een afstandje te bedienen is ?
Failtube [4 Januari 2016]
Motorised Drift Trike
Motorised Drift Trike
Kennen we Colin Furze nog ? De man die zo'n beetje elk voertuig ombouwt tot een levensgevaarlijk highspeed race monster ? Vandaag neemt hij een drift-bike onderhanden waar hij snelheden tot wel 90km per uur mee haalt.. Cool!
Bait Bike Prank ends in Fight
Bait Bike Prank ends in Fight
Het was wachten tot dit soort grappen een keertje verkeerd aflopen natuurlijk, en vandaag is het zo ver. Watskebeurt ? We hebben weer een lokfiets ergens neergezet en die met een touwtje vast gemaakt. Totdat we de verkeerde tegenkomen ... FIGHT! (op het laatst pas)

EXTRA: European Bike Stealing Championships 2015
Hoverboard Bait Prank | + Round Up
Hoverboard Bait Prank
Ik heb weer een aantal prank video's voor je opgespaard en we beginnen deze Prank Roundup met een hoverboard variant van de Bait Bike prank. Ouch!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Girl Peeing In Boys Public Bathroom
Bonus 2: False Mannequin Prank
Bonus 3: Falling Spider Prank by Rahat
Failtube [17 November 2015]
Failtube [11 November 2015]
Failtube [4 November 2015]
Best Halloween Fails & Scare Pranks
Best Halloween Fails & Scare Pranks, halloween15
De mensen van Fail Army zette nog eens de meest grappige Halloween kostuum fails en Scare Pranks voor je op een rijtje in deze grappige "Best Halloween Fails & Scare Pranks" compilatie die een kleine 6 minuten duurt ..

EXTRA:
Bait Bike Prank - Halloween Edition
Flying Spider Scare Prank
Failtube [23 Oktober 2015]
Amazing Skate Stunts 2015
Amazing Skate Stunts 2015
We hebben een leuke "Amazing Skate Stunt reel" voor je klaargezet, die komt van Youtube kanaal StuntsAmazingTV en beslist eventjes 3 minuten van je tijd waard is.. Kijk mee!

EXTRA:
- Downhill & Freeride is Awesome 2015
- Enduro mountain bike - Curtis Keene tribute
- Motocross The Superhuman 2015
Bait Bike in the Hood | + Prank Roundup
Bait Bike in the Hood
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor jullie verzameld en we beginnen dit keer met de heren van Twinz die een zgn. lokfiets in de ghetto hebben neergezet.
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Fake David Guetta at Aberystwyth SU
Bonus 2: Rude Guy Beatdown Prank
Bonus 3: Extreme Rollerskate Prank
Bonus 4: Drive Thru Magic Switch Prank 3
Failtube [21 Augustus 2015]
3x Best of Mountainbiking
Failtube [6 Augustus 2015]
Failtube [30 Juli 2015]
Brumotti - Road Bike Freestyle 2
Brumotti - Road Bike Freestyle 2
Vittorio Brumotti is een Italiaanse superster op de trial fiets en showt in deze video zijn skills en kunnen op locaties verspreid over de hele wereld... Ga er maar aan staan!

Kijk ook:
- Trials Riding around Taiwan
Beauty Of Mountain Biking | Edition 2015
Beauty Of Mountain Biking, Edition 2015
Ik heb nog twee mooie sportieve video's voor je klaar staan vanavond, met de 2015 editie van "Beauty Of Mountain Biking" en vervolgens gaan we met Monster Energy al skatend door de Deense hoofdstad Kopenhagen, in "Skating Copenhagen"..
Why We Love Mountain Biking 2015
Why We Love Mountain Biking 2015
We sluiten deze broeierige dag af met een heerlijke Mountain Bike montage, die ons er weer eventjes aan herinnerd waarom we een liefde voor deze wielersport hebben..
MEER SPORT VIDEO'S 18 juni 2015
Bonus 1: Damien Walters vs Russian Swing
Bonus 2: World's Best BMX Riders in 4K
Bonus 3: Katie Nolan vs the Beer Mile
Blind Guy Leafblower Prank | +Roundup
Blind Guy Leafblower Prank
Ik heb weer een aantal leuke prank video's voor je verzameld en we beginnen dit keer met een blinde die met een bladblazer mensen trolt, zelfs op het strand.
MEER PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Nuts Stuck In A Bike Prank
Bonus 2: Pretending to take Pictures of Girls
Bonus 3: Facetime cheating Prank
GoPro Sports 2K15 | Spring Edition
GoPro Sports 2K15
We zitten al bijna in de zomer van 2015, en als ik zo eens naar buiten kijk dan schijnt het zonnetje er lustig op los. Afgelopen jaar was ik begonnen met het compileren van allerlei GoPro sport clips, en inmiddels zijn er drie delen in de GoPro Sports 2K14 serie. Nu een jaar later heb ik het eerste deel van 2015 voor je klaargezet, de Spring Edition..

Mountainbike Crash Compilation 2015
Mountainbike Crash Compilation 2015
We zien met enige regelmaat de mooiste mountainbike filmpjes voorbij komen, waarin de rijders de meest halsbrekende toeren uithalen in de freestyle en downhill disciplines. Helaas gaat het ook weleens mis, al deze faal momentjes zie je terug in deze eerste Mountain Bike Crash Compilation van 2015...
Failtube [13 March 2015]
Failtube [10 March 2015]
Best of Web #3 | Bike Edition
Best of Web #3
De tijden dat ik zelf op een fietsje m'n kilometers maakte zijn al eventjes voorbij en tegenwoordig bezorg ik de pizza's gewoon op de scooter net zoals de rest van mijn collega's. Toch klimmen we van vandaag weer eventjes op onze fiets in deze heerlijke "Best of Web #3 - Bike edition" compilatie... Kijk mee!
Best of Danny MacAskill
Best of Danny MacAskill
Het was al in 2007 dat we de eerste video's van Danny MacAskill met je deelde en nu zo'n acht jaar later kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen van zijn kunstjes op de fiets. Vandaag hebben we een "best of" compilatie van deze Freestyle bike legende.. Kijk mee!
TasteLikePizza - Best of February 2015
TasteLikePizza - Best of February 2015, ownmash2015
Het is al bijna lente, in de ogen van de tandartsassistente, en een nieuwe maand betekent dat we nog eens terugblikken op al het moois wat de afgelopen maand te bieden had in onze videomashup.. Het beste van februari 2015 in onze exclusieve videomashup

ENJOY!

Failtube [24 February 2015]
Failtube [16 February 2015]
Playmates visit Glamourcon 2014
Playmates do Glamourcon 2014
De tijd dat we alleen cybervideo's van Ome Hef's Playboy Playmates te zien kregen lijkt definitief voorbij. De afgelopen maand zagen we namelijk skateboarder Eli Reed op de Playboy Mansion zijn trucs uithalen en ook trial bike virtuoos Danny MacAskill wist eventjes niet meer waar hij het moest zoeken tussen al het vrouwelijke schoon toen hij te gast was bij Hef's optrekje.. Vandaag gaan de dames zelf on tour en bezoeken de Glamourcon beurs 2014 in Long Beach..
Introducing Lexus The Dirt Bike Dog
Introducing Lexus The Dirt Bike Dog
Je zou denken dat dieren eigenlijk niets moeten hebben van lawaaierige motoren maar dan kennen jullie deze Lexus, The Dirt bike dog nog niet... Vrolijk laat hij zich meevoeren op de tank van de motor terwijl zijn baasje gast heeft over de zanderige vlakte..
Bike Messenger Races Taxi Across Chicago
Bike Messenger Races Taxi Across Chicago
Ik stel je voor aan een van de snelste fietskoeriers van de wereld, Nico Deportago-Cabrera die in zijn thuisstad Chicago de uitdaging aangaat tegen een taxi chauffeur, om te zien wie de snelste is in Nico vs Taxi!
Best of the Web | Bike Edition
Best of the Web
Ik ben gek op compilaties en vandaag heb ik weer twee wonderschone producties voor je gevonden waarin fietsen centraal staat in deze Best of Web Bike Edition serie in twee delen..
Dirt Bike Crash Compilation 2014
Dirt Bike Crash Compilation 2014
Motorcross is niet ongevaarlijk en ieder jaar vallen er helaas weer doden bij deze sport. Neemt natuurlijk niet weg, dat het een spectaculaire sport is. Zelfs de crashes zijn spectaculair!
Failtube [10 December 2014]
Trials Motorcycle on a Roller Coaster
Trials Motorcycle on a Roller Coaster
Het kan niet gek of extreem bij Redbull en daarom maakte we zelf ook al een aantal leuke Redbull compilatie clips. Vandaag gaan we met een trial motor een achtbaan verkennen met Fransman en trial bike legende Julien Dupont in het Montaņa Rusa at La Feria de Chapultepec amusement park in Mexico City
Self Riding Bike | +Prank Roundup
Self Riding Bike
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en vandaag zitten daar o.a. pranks van "Magic of Rahat" met de Self Riding Bike en de nieuwste prank van "VitalyzdTV" bij, check hieronder de extra vids!
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Woman Abused In Front Of Cops
Bonus 2: Broken Laptop Prank
Bonus 3: Balls In The Face Prank
Pop Up Santa
Pop Up Santa
Omdat de aankomende feestdagen al duur genoeg zijn gaan we vandaag fietsen uitdelen aan voorbijgangers als Pop Up Santa.. Cool!
Failtube [11 November 2014]

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers