Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Failtube [15 April 2014]
Reporter Troll Bike Crash Beach Fail
Best Red Bull Mountain Bike Highlights of 2013
Best Red Bull Mountain Bike Highlights of 2013
Kon je gisteren nog de mooiste hoogtepunten zien uit het "Hard Enduro 2013" motorcross seizoen van energiedrank grossier RedBull. Vandaag hebben we een soortgelijke highlighs reel, al belichten we dit keer de mountainbike sport..
Russian Roulette with a Bike [WTF?]
Russian Roulette with a Bike [WTF?]
Dat Russen wat minder voorzichtig zijn met lijf en leden dat kon je regelmatig, en in ontelbare video's zien. Niet voor niets heet het spelletje waarbij je een revolver met één kogel geladen tegen je hoofd zet en afschiet, Russische roulette... Vandaag gaan we zoiets doen, met een fiets... Skills of gewoon gek ?!
Daredevils | Freerun Mexico & BMX in Ft. Worth
Freerun Mexico, BMX Bike in Ft. Worth
Sommige mensen zijn niet zo bang uitgevallen en kennen schijnbaar ook geen doodsangsten, althans dat zou je denken als je deze Facundo ziet freerunnen over de daken in Mexico of deze gast die op een BMX fiets over de bogen van een brug fietst in Fort Worth, USA.. EPIC!
Road Bike Party 2
Road Bike Party 2
Mountainbike legende Martyn Ashton is een virtuoos op z'n fiets en rijd al sinds 1993 mee in het professionele MBT circuit. In september van dit jaar brak hij zijn rug na een val van 3 meter hoogte, maar samen met zijn vrienden Danny MacAskill en Chris Akrigg wist hij toch dit 2e deel van Road Bike Party uit te brengen...
Bike Parkour in San Francisco [Supertramp]
Bike Parkour in San Francisco [Supertramp]
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een nieuwe shortfilm van film maker Devin Supertramp hebben klaarstaan. Dit keer gaan we parkouren in de straten van San Francisco op de fiets...

Extra: The Making of!
Bikini Bike Wash
Bikini Bike Wash
We zien wel vaker schaars geklede dames in een sexy wasstraat voor auto's maar minder vaak zag ik dames in bikini een fiets schoon soppen... Tot vandaag dan!
Failtube [29 Augustus 2013]
Bike vs Car [Fail] Ozendo Festival 2013 [Fail] Redneck Bride [Fail]

1

2

3

Red Bull Joyride 2013 [Highlights]
Red Bull Joyride 2013 [Highlights]
We reizen weer eventjes mee met het circus dat Redbull heet en nemen vandaag een kijkje bij het bmx event, Red Bull Joyride 2013. In deze clip zie je in sneltreinvaart alle highlights nog eens terug, gehouden in het Whistler Mountain Bike Park ...
Bike Tricks from Tim Knoll
Bike Tricks from Tim Knoll
We schakelen eventjes over naar Milwaukee, Wisconsin waar deze Tim Knoll vandaan komt, die een ware virtuoos is op een BMX fiets. Naast de 'usual' trucjes heeft hij nog een heel arsenaal aan trucs in zijn repertoire die nog het meest aan een circus act doet denken.. Kijk even mee!
Failtube [28 Januari 2013]
Bike went to Fast [Fail] Russian Roadrage [Fail] Reporter vs Goat [Fail]

1

2

3

Failtube [16 November 2012]
Bentley Towed [Fail] Redbull gives you Wings [Fail] Showing of the new Bike [Fail]

1

2

3

Failtube [15 Oktober 2012]
Trial Bike Stunt [Fail] Truck Race [Fail] Feeding the Croc [Fail]

1

2

3

Road Bike Party
Road Bike Party
Martyn Ashton test in deze clip de Pinarello Dogma 2, een carbon road bike die zo'n € 12.000 euro kost. Het is de fiets waarop Bradley Wiggins dit jaar de Tour de France won dus dat beloofd alvast veel goeds..
Failtube [4 Oktober 2012]
Got a new Bike [Fail] Female driver vs Schoolbus [Fail] Cheerleader [Fail]

1

2

3

Rafał Pasierbek Stunts
Rafał Pasierbek Stunts
We nemen een kijkje bij de XDL Championship Series event in Indianapolis waar de Pool Rafał Pasierbek zijn kunstjes laat zien... Cool!
Failtube [27 Augustus 2012]
Yacht or Submarine [Fail] Anger Management [Fail] Bike + Ramp = [Fail]

1

2

3

Failtube [20 Augustus 2012]
Bike Race[Fail] Zoe Alexander Audition [Fail] Attacking little Brother [Fail]

1

2

3

Nitro Circus the Movie [BTS Featurette]
Nitro Circus the Movie [Featurette]
DC shoes en Travis Pastrana gaan al een paar jaartjes hand in hand en er is zelfs een 3D film genaamd, The Nitro Circus Movie 3D. In deze "Behind the Nitro", zien we behind the scenes beelden van die film waarin behalve Pastrana zelf ook, Jolene Van Vugt, Erik Roner, Street Bike Tommy en vele anderen te zien zijn... Check it!
Failtube [10 Augustus 2012]
Taking Drugs [Fail] Bike vs Sign = Knockout [Fail] Cat vs Water [Fail]

1

2

3

Where the Trail Ends
Where the Trail Ends
Van Redbull komen er jaarlijks de nodige dvd's uit, niet alleen van hun eigen events maar ook van sporters die ze financieel onder hun hoede hebben genomen. In "Where the Trail Ends" zien we allemaal mountainbikers die naar de mooiste plekjes op de aarde gaan om daar hun bike skills te tonen..
Failtube [11 Juli 2012]
Goalkeeper Enaut Zubikarai [Fail] Russo's Early celebration [Fail] Bike vs Ramp [Fail]

1

2

3

Failtube [21 Juni 2012]
Bike Faceplant [Fail] Parkour Faceplant [Fail] Rally Driver crash [Fail]

1

2

3

Gametime 1750 - Office Stunt Ride
Office Stunt Ride
Het is vrijdag het weekend begint en ook het EK 2012. Hoogste tijd om het kantoor eventjes te verbouwen door er met een stunt bike door heen te rausen. Doe dit wel zonder al te veel ongelukken en ga voor die highscore. Game on!
Working Out
Working Out
Het klinkt allemaal leuk dat, "we sporten omdat het gezond is", maar uiteindelijk doen we dat natuurlijk uitsluitend voor de babes. Zo ook deze gasten..
Failtube [16 Mei 2012]
Girl vs Gym Bike [Fail] The Dunk Master [Fail] Office Chair rodeo [Fail]

1

2

3

Failtube [3 Mei 2012
Dog meets Skunk [Fail] Bike Race crash [Fail] Pitbull vs Bathingtime [Fail]

1

2

3

Dog Guards Owner's Bike
Dog Guards Owner's Bike
Het was gisteren zo gezellig op Bea's verjaardagsfeestje dat er weinig meer van posten is gekomen. We beginnen dan ook nog maar eventjes waar we gisteren gestopt zijn.. Naast Nederland wordt er ook veel gefietst in China, het is dan al bijna logisch dat er dan ook fietsen gestolen worden. In plaats van een slot heeft deze fiets eigenaar zijn hond getraind om dieven weg te houden... Cool!
Failtube [9 April 2012]
Parking the Bike [Fail] Sexy Dance [Fail] Walking the Park [Fail]

1

2

3

Failtube [4 April 2012]
Ski Backflip Fail Smart Parking Fail Mountain bike Fail

1

2

3

Black Bike vol. 1
Black Bike vol. 1
Parkouren is leuk maar eigenlijk hebben we dat nu onderhand al wel gezien. Dit is Andrew Dickey die geïnspireerd werd door niemand minder dan Danny Macaskill en maakte zijn eigen versie, namelijk dit Black Bike Vol. 1! Parkour op de fiets, knap!
Trike Drifting [Epic]
Trike Drifting [Epic]
Men vervangt de achterwielen van een trike bike voor slicks, zoekt een heuvel uit en racen / driften maar. Zeer mooie beelden en zo te zien erg leuk om te doen..
POC Bike Excursion
POC Bike Excursion
Danny MacAskill, Daniel Dhers en Martin Söderström klimmen op de fiets bij POC HQ in Zweden. In deze short voor PocSports, een Zweeds merk gespecialiseerd in beschermende kledij voor sporters, trappen ze wat over de rotsen van de schiereilanden rond Stockholm en later nog door het stedelijke van de Zweedse hoofdstad. Meer Danny MacAskill hier!
Urban Downhill Cycling POV
Urban Downhill Cycling POV
We nemen eventjes een kijkje in Colombia waar deze Redbull Urban Downhill bike wedstrijd werd gehouden en rijden in POV stijl mee met Marcelo Gutierrez. En dat gaat hard ook!
Mickael Dupont doet Vintage Bike Stunts
Mickael Dupont doet Vintage Bike Stunts
We zien wel vaker dit soort clips voorbij komen, denk aan een Danny Macaskill bijvoorbeeld, maar dat soort virtuozen doen hun kunstjes doorgaans op speciaal geprepareerde fietsen. Ik stel jullie voor aan Mickael Dupont die soortgelijke trucs uithaalt, gewoon op een oude dames fiets. Ik zeg talent!
MTB Dirt Rider
MTB Dirt Rider
Niet alleen de Sint komt uit Spanje. Ik stel jullie vandaag voor aan Bienvenido Aguado, wat zoiets betekent als Mr. Welcome, deze Spanjaard is een virtuoos op een MTB bike. Zo te zien word hij al gesponsord door Monster Energy drinks, de grote tegenhanger van Redbull, wat betekend dat hij het niet alleen voor de hobby doet. Wederom een mooie clip gefilmd met een GoPro HD camera... Check!
Meet John Webster [Canada got Talent]
Meet John Webster [Canada got Talent]
Aankomend maart gaat er ook in Canada een Got Talent show van start. Mensen kunnen nu al vast video's insturen waar op gestemd kan worden als een soort van voorronde. Dit is John Webster die aardig wat trucjes kan op zijn fiets. Wij kijken mee, en houden jullie natuurlijk op de hoogte....
Riding a Bike on Mountain Top [OMG]
Riding a Bike on Mountain Top [OMG]
Ik krijg al hoogtevrees wanneer ik op een stoeprand sta dus ik heb maar met één oog naar dit filmpje gekeken. We gaan met een Honda CR250, over de rug van een berg rijden waar ook nog eens een beetje sneeuw ligt om het nog iets eenvoudiger te maken. OMG!
LifeCYCLE [Stopmotion]
LifeCYCLE [Stopmotion]
Wanneer je in sommige NL steden een fiets te lang onbeheerd geparkeerd laat staan krijgt het meteen de stempel 'weesfiets', en kan het maar zo zijn dat de gemeente je stalen ros laat verwijderen. In New York deden ze een experiment door een fiets 1 jaar lang aan een paaltje te bevestigen en vervolgens elke dag een foto te maken. Al die foto's zie je terug in dit stopmotion filmpje, Lifecycle!
Gametime 1606 - Zombies want my Bike
Zombies want my Bike
De hele stad lijkt geïnfecteerd door een zombie virus en jij bent de aangewezen persoon om ze te verdelgen. Spring over gaten in de weg en pik power ups op waarmee je ze al schietend uitroeit. Game on!
Super Mario [Bike Crash Edition]
Super Mario [Bike Crash Edition]
Hoevaak we Super Mario al niet voorbij hebben zien komen in filmpjes plaatjes of soortgelijke spelletjes is bijna niet op te noemen en vandaag hebben we een filmpje waaronder een of andere grapjas sound en fx van Super Mario heeft gezet. En dat is nog cool gedaan ook!
Dirt Bike Lands on Girl [OUCH]
Dirt Bike Lands on Girl
Daar loop je dan ergens op de hei je hond uit te laten samen met een vriendin, het zonnetje schijnt heerlijk en er lijkt niets aan de hand. Tot dat je ineens een crossmotor voor je hoofd krijgt, dat moet wel pijn doen. OUCH!
Riding On Killer Rocks
20111013-riding-dessert.jpg
Vandaag stel ik jullie eventjes voor aan Jeremy VanSchoonhoven, virtuoos op een trial bike. Nou kan je natuurlijk thuis wat gaan oefenen of op een daarvoor speciaal geprepareerde baan, cooler is het om dat te doen in een mooie omgeving zoals in Moab, Utah's National Park.
Gametime 1488 - CrazyTopy
CrazyTopy
Rij je uiterst flexibele bike door het ruige landschap terwijl je onderweg munten verzameld. De game CrazyTopy is niet echt heel erg moeilijk maar een prima spel om mee wakker te worden op deze zaterdagochtend. Game on!
Extreme Bike Pond Jumping
Extreme Bike Pond Jumping
De zomer loopt nu echt op z'n einde en wellicht hebben we nog een paar mooie dagen maar de herst heeft ook onderhand nu ingezet. Lekker met je fietsje een meertje in jumpen is er dan eigenlijk niet meer bij....
Above the Dust
Above the Dust
Op de fiets een tochtje door de bossen maken is rustgevend en tevens goed voor de conditie. Maar het Whistler Bike Park is andere koek. Het park voor de extremisten. Na de shortfilm Dialed is het nu tijd voor Above The Dust!
Industrial Revolutions
Industrial Revolutions
Dat Danny Macaskill een virtuoos is met z'n bmx (trial bike) fietsje wisten we eigenlijk al wat langer en diverse clips kwamen al eerder voorbij. Gisteren werd deze nieuwe, wederom coole, videoclip gereleased van deze Schotse street trials pro rider die tegenwoordig gesponsord wordt door Redbull.... Wij kijken mee!
Meisje doet Bike Stunt [Fail]
Meisje doet Bike Stunt
Het valt niet mee om je als meisje te meten met de jongens waar je mee op bent gegroeid als die in hun jackass periode zitten en allerlei vreemde stunts bedenken om hun 3 minuten van internetfaam veilig te stellen. Deze chick probeert het toch maar faalt hopeloos.
Glaasje op Laat je Rijden...
Glaasje op Laat je Rijden
Alleen een mongool gaat nog met een glas op achter het stuur van een auto zitten maar deze gast heeft geeneens een auto maar moet op het fietsje naar huis. Dat ook fietsen met een slokje op nog vrij lastig is zien we in deze video... Fail!
Biking [The Fail Compilation]
Biking
Terwijl iedereen denkt dat fietsen vooral gezond is zou je toch tot een hele andere conclusie kunnen komen na het zien van deze fail compilatie waarin het steevast fout gaat met fietsers.

Aanraders