Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Failtube [13 March 2015]
Let's Canoe Wheelie time Bike vs Car, WTF?!
Meer Failtube!
Failtube [10 March 2015]
Girl at the Gym Bike vs Curvy road Ronda's demonstration on a reporter
Meer Failtube!
Best of Web #3 | Bike Edition
Best of Web #3
De tijden dat ik zelf op een fietsje m'n kilometers maakte zijn al eventjes voorbij en tegenwoordig bezorg ik de pizza's gewoon op de scooter net zoals de rest van mijn collega's. Toch klimmen we van vandaag weer eventjes op onze fiets in deze heerlijke "Best of Web #3 - Bike edition" compilatie... Kijk mee!
Best of Danny MacAskill
Best of Danny MacAskill
Het was al in 2007 dat we de eerste video's van Danny MacAskill met je deelde en nu zo'n acht jaar later kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen van zijn kunstjes op de fiets. Vandaag hebben we een "best of" compilatie van deze Freestyle bike legende.. Kijk mee!
TasteLikePizza - Best of February 2015
TasteLikePizza - Best of February 2015
Het is al bijna lente, in de ogen van de tandartsassistente, en een nieuwe maand betekent dat we nog eens terugblikken op al het moois wat de afgelopen maand te bieden had in onze videomashup.. Het beste van februari 2015 in onze exclusieve videomashup

ENJOY!

Failtube [24 February 2015]
Afroman vs Fan Mc Donalds Freak Out Bird attacks girl on Bike
Meer Failtube!
Failtube [16 February 2015]
Party On! The Infamous Grouse Get out of the bike Lane
Meer Failtube!
Playmates visit Glamourcon 2014
Playmates do Glamourcon 2014
De tijd dat we alleen cybervideo's van Ome Hef's Playboy Playmates te zien kregen lijkt definitief voorbij. De afgelopen maand zagen we namelijk skateboarder Eli Reed op de Playboy Mansion zijn trucs uithalen en ook trial bike virtuoos Danny MacAskill wist eventjes niet meer waar hij het moest zoeken tussen al het vrouwelijke schoon toen hij te gast was bij Hef's optrekje.. Vandaag gaan de dames zelf on tour en bezoeken de Glamourcon beurs 2014 in Long Beach..
Introducing Lexus The Dirt Bike Dog
Introducing Lexus The Dirt Bike Dog
Je zou denken dat dieren eigenlijk niets moeten hebben van lawaaierige motoren maar dan kennen jullie deze Lexus, The Dirt bike dog nog niet... Vrolijk laat hij zich meevoeren op de tank van de motor terwijl zijn baasje gast heeft over de zanderige vlakte..
Bike Messenger Races Taxi Across Chicago
Bike Messenger Races Taxi Across Chicago
Ik stel je voor aan een van de snelste fietskoeriers van de wereld, Nico Deportago-Cabrera die in zijn thuisstad Chicago de uitdaging aangaat tegen een taxi chauffeur, om te zien wie de snelste is in Nico vs Taxi!
Best of the Web | Bike Edition
Best of the Web
Ik ben gek op compilaties en vandaag heb ik weer twee wonderschone producties voor je gevonden waarin fietsen centraal staat in deze Best of Web Bike Edition serie in twee delen..
Dirt Bike Crash Compilation 2014
Dirt Bike Crash Compilation 2014
Motorcross is niet ongevaarlijk en ieder jaar vallen er helaas weer doden bij deze sport. Neemt natuurlijk niet weg, dat het een spectaculaire sport is. Zelfs de crashes zijn spectaculair!
Failtube [10 December 2014]
Bike vs Stairs Playing Catch Fireworks OMG
Meer Failtube!
Trials Motorcycle on a Roller Coaster
Trials Motorcycle on a Roller Coaster
Het kan niet gek of extreem bij Redbull en daarom maakte we zelf ook al een aantal leuke Redbull compilatie clips. Vandaag gaan we met een trial motor een achtbaan verkennen met Fransman en trial bike legende Julien Dupont in het Montaña Rusa at La Feria de Chapultepec amusement park in Mexico City
Self Riding Bike | +Prank Roundup
Self Riding Bike
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en vandaag zitten daar o.a. pranks van "Magic of Rahat" met de Self Riding Bike en de nieuwste prank van "VitalyzdTV" bij, check hieronder de extra vids!
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Woman Abused In Front Of Cops
Bonus 2: Broken Laptop Prank
Bonus 3: Balls In The Face Prank
Pop Up Santa
Pop Up Santa
Omdat de aankomende feestdagen al duur genoeg zijn gaan we vandaag fietsen uitdelen aan voorbijgangers als Pop Up Santa.. Cool!
Failtube [11 November 2014]
Ferrari vs Bike Waking up ur best Friend with Fire Watch this Trick
Meer Failtube!
Offroad is Awesome | +Bike vs Eagle race
Offroad is Awesome
We klimmen weer op ons fietsje om te gaan afdalen in deze heerlijke "Offroad is Awesome" compilatie clip en als bonus racen we vervolgens ook nog eens tegen een arend.. Wie of wat gaat deze race winnen ?!
Dirt Shark - #BARCIA
Dirt Shark - #BARCIA
We gaan met de mensen van Monster Energy kijken naar de rijder Barcia die niet alleen op een motorfiets goed uit de voeten kan maar zo'n beetje de zelfde skills heeft in een snelle auto. Kijk mee!
EXTRA!
Bonus 1: How to Crash a Dirt Bike montage
Bonus 2: Top 5 Ghost Riding Fails by Jukin
Bonus 3: Ken Block vs Ford F-150 Shredfest
Danny Macaskill vs The Ridge
Danny Macaskill in The Ridge
Trail bike virtuoos Danny Macaskill volgen we nu al een aantal jaartjes en zijn video's worden eigenlijk alleen maar beter en spectaculairder. Zagen we hem vroeger nog wel eens in de heuvels van de Franse Chamonix-Mont-Blanc zijn kunstjes vertonen... Vandaag staat hij aan de rand van een afgrond, de missie : heelhuids beneden komen..

Ondertussen maakt Ken Block kennis met zijn tegenstanders in de Gymkhana GRiD!
Dirt bike Crash compilation 2014
Dirt bike Crash compilation 2014
In de motorsport gaat er nogal eens wat mis en zeker in de motorcross gebeuren er nogal wat ongelukken. In deze "Dirt bike Crash compilation 2014", zie je de meest spraakmakende en of grappige crashes van het afgelopen jaar nog eens aan je voorbij trekken.
TopGear | Quadski vs Alfa Romeo 4C
TopGear
Op het nieuwe seizoen van Topgear is het nog eventjes wachten en naar alle waarschijnlijkheid gaat seizoen 22 van start in november / december van dit jaar. Wel hebben we vast deze heerlijke clip waarin Richard Hammond het opneemt in een Alfa Romeo 4C tegen Clarkson op een quad bike die tevens een jet ski is, in de buurt van het Como meer.. Kijk mee!
BMX vs Parkour
BMX vs Parkour
BMX en parkour, zijn allebei topics waar we veel spectaculaire clips van voorbij zien komen hier op TLP en vandaag hebben we een heuse showdown van Ronnie Streetstunts.. Check!

EXTRA!
Bonus 1: Shade Wont Stop Parkour!
Bonus 2: This is Find!
Bonus 3: Its F***ing Awesome!
Dirt Bike Crash Compilation 2014
Dirt Bike Crash Compilation 2014
In de motorsport gaat er nogal eens wat mis en in deze compilatie zie je allerlei crashes verzameld door ene Derek Hallman, die er deze Dirt Bike Crash Compilation 2014 van maakte!
Best of Redbull Sports 2K14 | Part 3
Best of Redbull Sports 2K14
Dat energiedrankjes leverancier Redbull allerlei extreme sporters sponsort moge onderhand duidelijk zijn en al eerder kon je twee "Best of Redbull Sports 2K14" compilaties bekijken hier op TLP. We zijn weer een maandje verder en dat betekent dat we weer een hele berg Redbull sport clips verzameld hadden die je nog eens terug kan zien in dit 3e maandelijkse overzicht waarin we de mooiste clips nog eens aan je laten zien in sneltreinvaart. Meer Redbull in het Youtube Redbull kanaal!

GoPro Best of Animals 2014 | Part 2
GoPro Best of Animals 2014
Ik had wat tijd over om weer eens aan de slag te gaan met schaar en plakband om het tweede deel uit de exclusieve TLP serie "GoPro Best of Animals 2014" te maken. Een playlist op nummer volgt zo snel mogelijk en mocht je het eerste deel gemist hebben dan kan je die vinden via het linkje onder deze "GoPro Best of Animals 2014 | Part 2".. Vergeet niet te raten of te sharen!

Racing my Parrot by Motorbike
Racing my Parrot by Motorbike
Een papegaai is een mooi beest en nog mooier is het als je het beestje allerlei woorden leert en hem meeneemt waar je ook gaat. Deze papegaai houdt er van om te racen met zijn baasje, die op de motor maar nauwelijks de rappe vogel bij kan houden.. Mooie beelden!
GoPro Sports Montage Summer 2K14 | Part 2
GoPro Sports Montage Summer 2K14
Er gaat zo godsgruwelijk veel tijd in het maken van dit soort compilatie video's zitten, anders zou ik er wel meer maken, want ook dit tweede deel uit de "GoPro Sports Montage Summer 2K14" serie, is naar mijn bescheiden mening weer een juweeltje geworden. Kijk mee naar BMX, racen, watersports en nog veel meer coole sportbeelden in Deel 2! - Playlist ASAP! -

Best of Redbull Sports 2K14 | Part 2
Best of Redbull Sports 2K14
Als alles volgens planning verloopt dan presenteren we morgen de videomashup van juli 2014 maar omdat het nog niet zover is doen we vandaag een tweede deel uit onze nieuwe Best of Redbull Sports 2K14 serie. In totaal gingen er zo'n 24 clips in deze Best of Redbull Sports 2K14 compilatie Part 2 en de muziek die je hoort is van Let Go van Dropouts

Playlist op nummer hieronder bij "meer"!

Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1
Best of Redbull Sports 2K14
We blijven je nog eventjes bestoken met sportieve compilatie clips, want ook deze Best of Redbull Sports 2K14 komt weer uit eigen oven... Het zijn allemaal Redbull clips van de afgelopen paar maanden, die net iets te kort waren om te posten op de voorpagina.. Maar prima materiaal is voor een montage video, playlist hieronder.. Check!

TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Bike Fails Compilation 2014
Bike Fails Compilation 2014
Nederland is bij uitstek fietsland al worden we de laatsten jaren snel ingehaald door bijvoorbeeld Denemarken waar zo ongeveer net zoveel gefietst wordt als bij ons. Op de fiets in de regen of met windkracht 8 tegen is geen lolletje, uiteraard kan het nog slechter..
Vittorio Brumotti | Road Bike Freestyle
Vittorio Brumotti
Ik stel je vandaag voor aan voormalig trial bike wereldkampioen en 10-voudig Guinness World Record Holder Vittorio Brumotti die zijn kunsten vertoond op een fiets. En zo'n beetje in de buurt komt van die andere trial bike virtuoos Danny Macaskill.. Bekijk hier Road Bike Freestyle!
Danny MacAskill - Epecuén 2014
Danny MacAskill - Epecuén 2014
Met enige regelmaat zien we clips voorbij komen van trial bike virtuoos Danny MacAskill die dit keer zijn kunsten vertoond in de verlaten Argentijnse stad Epecuén... Wij zijn daar natuurlijk bij....
Danny MacAskill Sunday Ride
Danny MacAskill Sunday Ride
De 28 jarige Schot Danny MacAskill, volgen we al een aantal jaartjes sinds hij in 2009 een zelfgemaakt filmpje online gooide waarin hij zijn kunsten op een zgn. trial bike vertoonde. Vandaag rijden we in POV mee door de straten van Glasgow in Schotland in de clip "Sunday Ride" gefilmd met een GoPro camera...
Failtube [14 Mei 2014]
Roadrage Revenge Stop Politie Ramp vs Bike
Failtube [9 Mei 2014]
Kid vs RC Car Bike Flip gone Wrong I am Not Drunk
Failtube [15 April 2014]
Reporter Troll Bike Crash Beach Fail
Best Red Bull Mountain Bike Highlights of 2013
Best Red Bull Mountain Bike Highlights of 2013
Kon je gisteren nog de mooiste hoogtepunten zien uit het "Hard Enduro 2013" motorcross seizoen van energiedrank grossier RedBull. Vandaag hebben we een soortgelijke highlighs reel, al belichten we dit keer de mountainbike sport..
Russian Roulette with a Bike [WTF?]
Russian Roulette with a Bike [WTF?]
Dat Russen wat minder voorzichtig zijn met lijf en leden dat kon je regelmatig, en in ontelbare video's zien. Niet voor niets heet het spelletje waarbij je een revolver met één kogel geladen tegen je hoofd zet en afschiet, Russische roulette... Vandaag gaan we zoiets doen, met een fiets... Skills of gewoon gek ?!
Daredevils | Freerun Mexico & BMX in Ft. Worth
Freerun Mexico, BMX Bike in Ft. Worth
Sommige mensen zijn niet zo bang uitgevallen en kennen schijnbaar ook geen doodsangsten, althans dat zou je denken als je deze Facundo ziet freerunnen over de daken in Mexico of deze gast die op een BMX fiets over de bogen van een brug fietst in Fort Worth, USA.. EPIC!
Road Bike Party 2
Road Bike Party 2
Mountainbike legende Martyn Ashton is een virtuoos op z'n fiets en rijd al sinds 1993 mee in het professionele MBT circuit. In september van dit jaar brak hij zijn rug na een val van 3 meter hoogte, maar samen met zijn vrienden Danny MacAskill en Chris Akrigg wist hij toch dit 2e deel van Road Bike Party uit te brengen...
Bike Parkour in San Francisco [Supertramp]
Bike Parkour in San Francisco [Supertramp]
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een nieuwe shortfilm van film maker Devin Supertramp hebben klaarstaan. Dit keer gaan we parkouren in de straten van San Francisco op de fiets...

Extra: The Making of!
Bikini Bike Wash
Bikini Bike Wash
We zien wel vaker schaars geklede dames in een sexy wasstraat voor auto's maar minder vaak zag ik dames in bikini een fiets schoon soppen... Tot vandaag dan!
Failtube [29 Augustus 2013]
Bike vs Car [Fail] Ozendo Festival 2013 [Fail] Redneck Bride [Fail]

1

2

3

Red Bull Joyride 2013 [Highlights]
Red Bull Joyride 2013 [Highlights]
We reizen weer eventjes mee met het circus dat Redbull heet en nemen vandaag een kijkje bij het bmx event, Red Bull Joyride 2013. In deze clip zie je in sneltreinvaart alle highlights nog eens terug, gehouden in het Whistler Mountain Bike Park ...
Bike Tricks from Tim Knoll
Bike Tricks from Tim Knoll
We schakelen eventjes over naar Milwaukee, Wisconsin waar deze Tim Knoll vandaan komt, die een ware virtuoos is op een BMX fiets. Naast de 'usual' trucjes heeft hij nog een heel arsenaal aan trucs in zijn repertoire die nog het meest aan een circus act doet denken.. Kijk even mee!
Failtube [28 Januari 2013]
Bike went to Fast [Fail] Russian Roadrage [Fail] Reporter vs Goat [Fail]

1

2

3

Failtube [16 November 2012]
Bentley Towed [Fail] Redbull gives you Wings [Fail] Showing of the new Bike [Fail]

1

2

3

Failtube [15 Oktober 2012]
Trial Bike Stunt [Fail] Truck Race [Fail] Feeding the Croc [Fail]

1

2

3

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers