Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

The Most Savage Nerd of All Time
The Most Savage Nerd of All Time
Samen met Ernie van BigdawsTV zijn we op campus en proberen daar een leuke meid op te pikken en als dit niet lukt branden we de dames af tot aan hun enkels.. Check hier "The Most Savage Nerd of All Time"...
Nerds beatbox in the Hood
Nerds beatbox in the Hood
Nerd Ernie van BigDawsTV is met zijn maatje Sub Ozealous in de getto om daar willekeurige voorbijgangers te bevragen over hun beatbox skills, kijk mee...
Nerd Plays Basketball at Venice Beach
Nerd Plays Basketball at Venice Beach
Dat Ernie van BigDawsTv kan rappen weten we ondertussen maar deze multi getalenteerde oprichter van Youtube kanaal BigDawsTv kan ook vrij goed basketballen. Vandaag gaan we naar Venice Beach om niets vermoedende basketballers uit te dagen...
Best Pranks of 2016 | BigDawsTv
Best Pranks of 2016
Ernie van BigDawsTV verblijd ons regelmatig met grappige prank video's in zijn Youtube kanaal. De meest leuke vind ik nog steeds de filmpjes waarin hij als een nerdy rapper de straat op gaat om mensen zijn skills te laten horen. Hier is een compilatie met zijn beste pranks van 2016!
Nerds Beatbox for Strangers
Nerds Beatbox for Strangers
We gaan op stap met Ernie van BigDawsTV, die al eerder liet horen dat hij een niet onverdienstelijke rapper is, en vandaag neemt bij zijn maatje oZealous mee, die over serieuze beatbox skills blijkt te beschikken. We willen weten wat de studenten aan de universiteit van Arizona er van vinden..
New Bikes for the Homeless
New Bikes for the Homeless
Het gaat goed met Ernie en de rest van de jongens van Youtube kanaal BigDawsTV en dus geven ze af en toe ook iets terug. Dit keer zijn het fietsen voor de daklozen, hier zijn de beelden!
Playing Olympic Sports in Public
Playing Olympic Sports in Public
Het wil nog niet echt vlotten met het winnen van medailles in Rio, een paar uitzonderingen daargelaten dus gaan we de straat op met Ernie van BigdawsTV om Olympische sporten te doen met wildvreemden...
Nerd Rapper Freestyling for Strangers
Nerd Rapper Freestyling for Strangers
Ernie van BigdawsTV gaat andermaal op zoek naar criticasters die naar zijn freestyle raps willen luisteren en beoordelen. We zagen het hem al eerder doen, en ik moet zeggen het blijft toch best knap..
Nerd raps at UCLA
Nerd raps at UCLA
We zagen Ernie van BigdawsTV al eerder freestylend z'n nieuwe raps aan vreemden ten gehoor brengen en vandaag zien we hem nog eens terug op de campus van de UCLA universiteit met nieuwe teksten en beats..
Epic Fastfood Rap
Epic Fastfood Rap
Samen met Ernie gaan we wat fastfood restaurants af en rappen we over de menukaart, al is het misschien nog wat vroeg voor een Whopper van de Burger King.. Check!

EXTRA:
- Nerd Freestyles in the Bay Area
Awkwardly Spreading Love
Awkwardly Spreading Love
We gaan de straat op om de liefde te verspreiden in deze geslaagde feelgood video van BigDawsTV..
Best BigDawsTv pranks of 2015 | +Roundup
Best BigDawsTv pranks of 2015
De beste pranks in 2015 van Youtube kanaal "BigDawsTV" zie je nog eens terug in sneltreinvaart in deze Best of BigDawsTv Pranks compilatie.. hieronder meer..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Best of Smooth Pranks 2015
Bonus 2: Best of Smosh 2015 REMIX
Bonus 3: Best of MabeInAmerica 2015!
Hot Girl naked in Office | +Prank Roundup
Hot Girl naked in Office
Ik heb een stapeltje prank video's voor je verzameld en we beginnen dit keer op een kantoor waar iemand een pakketje komt ophalen om plots oog in oog te komen staan met een naakte dame..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Sugar Daddy Prank
Bonus 2: Stick Figure Prank
Bonus 3: Lambo Gold Digger Prank | Girls Edition
Getting Girls numbers the Smooth Way
Getting Girls numbers the Smooth Way
Je kan op allerlei manieren proberen om aan het nummer van een leuke chick te komen, maar of dat altijd succesvol is ? We lopen mee met Dawson van BigDawsTV die het nog een keertje voor doet, de "Smooth Way" ..
Gangsta goes to the Beach
Gangsta goes to the Beach
We gaan met BigDawsTv naar het strand verkleed als een of andere gangster rapper en bemoeien ons met van alles en nog wat, behalve onszelf.. Wassup bitches ??
Drive Thru Prank | +Round Up
Drive Thru Prank
Ik heb een aantal grappige prank video's voor je verzameld en we beginnen deze ronde met BigDawsTV in de Drive-Thru.. meer hieronder..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Cut off Ear Prank
Bonus 2: Chipotle Maggot Prank
Bonus 3: Dead Boyfriend Prank on GF
Sex Sounds in a Hotelroom Prank
Sex Sounds in a Hotelroom Prank
Luidruchtige hotelburen is de ergernis nummer één onder Nederlandse hotelgasten in binnen en buitenland. Met dit gegeven in gedachte zijn we met de heren van BigDawsTv in een hotel in Las Vegas...
Really Nice Ski Mask Bros
Really Nice Ski Mask Bros
Wanneer je iemand tegenkomt met een ski-masker op terwijl het buiten 30 graden is, gaan er meteen wat alarmbellen rinkelen. Maar zoals wel vaker, is de eerste indruk niet altijd de juiste..
Nerd Raps Fast at College
Nerd Raps Fast at College
We zagen eergisteren wederom Ernie van BigdawsTV z'n rap kunsten vertonen op de universiteit van Arizona en vandaag keren we terug met zijn maatje Futuristic die een ster is in rappen op snelheid.. Kijk en luister mee!
Nerds Freestyle at College
Nerds Freestyle at College
We gaan weer op pad met rapper / nerd Ernie van BigDawsTV die voor de vierde keer mensen om hun mening vraagt, terwijl hij freestyle staat te rappen. Dat doet hij dit keer met zijn maatje Chris.. Locatie: Arizona State University!
Gym Pranks
Gym Pranks
Ik heb mezelf er nog steeds niet toe weten te bewegen de sportschool te vereren met een bezoekje dit jaar, maar wat niet is kan nog komen. Wij nemen vandaag toch een kijkje in de gym met de mensen van BigDawsTV..
Nerds Freestyle in Compton | Part 2
Nerds Freestyle in Compton
Een paar maanden geleden kon je het eerste deel zien van BigDawsTV's MC Nerd die onder de Californische zon zijn freestyle skills uitprobeerde en vandaag gaan we naar het beroemde Compton waar rappers als Dr Dre en Ice Cube hun roots hebben.. Freestyle!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers