Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
De afgelopen week kon je prima vertoeven op het strand en morgen hebben we weer een verse aflevering van onze eigenste BeachSpy. Zo ver is het echter nog niet, er gaat ook genoeg mis met bikini dragende dames op het strand. Kijk maar eens mee naar deze Ultimate Bikini Girl Fails Compilation..
Epic Bikini Cut Prank | the Beach Spy Returns
Epic Bikini Cut Prank
Zoals ik al eerder aankondigde op onze Facebook pagina gaat morgen het nieuwe Beach Spy 2014 seizoen van start en momenteel is onze held druk in de weer met de foto's ontwikkelen die hij de afgelopen maanden geschoten heeft op de diverse stranden. Dat dit niet altijd even makkelijk gaat en er zelfs allerlei trucjes moeten worden bedacht om de dames topless te krijgen zien we in deze video.. Of nee wacht.. Alle Beachspy jaargangen vind je hier!
That Summer Feeling 2K14 | Exclusief
That Summer Feeling 2K14
Het is al de hele week prachtig helder weer, met een heerlijk zonnetje die de boel nog eens extra opwarmt en dan is het amper maart. Heerlijk natuurlijk want wij krijgen nooit genoeg van de zomer en alles wat het brengt. Niet alleen brengt de zomer ons de Beachspy, het zorgt er tevens voor dat er buiten op het terras weer genoeg te zien valt. Om alvast in de stemming te komen, een kleine TLP mashup...

2013 Riello Calendar Photoshoot
2013 Riello Calendar Photoshoot
Zoals je misschien al gemerkt had is onze Beachspy eventjes op vakantie totdat het zonnetje weer gaat schijnen en er ook daadwerkelijk wat te doen is op het strand. Tot die tijd hebben we voorlopig kalenders staan! Als model kom je nog eens ergens en zo ook de Italiaanse Raffaella Modugno die meedeed met de Miss ItaliŽ 2007 verkiezingen maar werd uitgesloten omdat ze in het verleden weleens naakt had geposeerd. Voor energie leverancier Riello is dat gelukkig geen enkel probleem...
Kelly Brook 2013 Calendar
Kelly Brook 2013 Calendar
The Beachspy komt terug in 2013!
Seagulls on Laxatives [100% Ownage]
Seagulls on Laxatives [100% Ownage]
Niet alleen onze Beachspy is regelmatig op het strand te vinden. Hele hordes met kwajongens vertoeven daar tijdens de vakantieperiode dagelijks en vervelen zich blijkbaar. Iemand komt op het briljante idee om de zeemeeuwen te voeren met een laxeermiddel... De rest van de dag kon niemand meer rustig op het strand liggen... EPIC!
Tastelikepizza 2011 in Cijfers
Tastelikepizza 2011 in Cijfers
Afgelopen jaar is er weer veel gebeurd zo hebben we nu voor het eerst een vol jaar gedraaid met onze nieuwe website waaraan nog steeds achter de schermen hard aan allerlei verbeteringen wordt gewerkt. Zo aan het eind van het jaar maken we de balans eens op en som ik de meest populaire items van het afgelopen jaar eventjes op en heb ik nog wat andere statistieken voor je. Ben je daarin geÔnteresseerd klik dan hieronder op meer lezen. Verder wil ik jullie natuurlijk allemaal weer bedanken voor jullie comments, linktips, bezoek en alle vriendelijke linkpartners voor het linken naar TLP!

RC BeachPatrol
RC BeachPatrol
We hebben zo weer een galerie van de Beachspy die deze zomer toch wel erg goed werk heeft afgeleverd en jullie vragen je natuurlijk af hoe onze Beachspy dat allemaal ongezien en zonder in mekaar geslagen te worden flikt. Deze clip is een hint, en zoals je ziet werkt het prima! Bonus : Deel 2!
Venice Beach RC Fly Through
Venice Beach RC Fly Through
Heb ik er net voor gezorgd dat onze BeachSpy een Tomtom in z'n auto heeft zodat hij de juiste stranden kan vinden blijkt er alweer een veel coolere manier te zijn waarmee de beste man opnamens kan maken. De bestuurder van deze remote controlled helictopter heeft nog niet helemaal in de gaten waar de babes zich bevinden op Venice Beach maar we krijgen wel een leuke indruk hoe het er daar allemaal uitziet vanuit de lucht.

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers