Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

100 Years of Beauty: Vietnam
100 Years of Beauty: Vietnam
Wat verstaan ze onder schoonheid in Vietnam en hoe zag dat er in de afgelopen 100 jaar uit. Ene Isabella laat het ons zien...
100 Years of Beauty - Taiwan
100 Years of Beauty - Taiwan
In de serie 100 Years of Beauty, krijgen we iedere keer te zien hoe men in een bepaald land door de jaren heen dacht over schoonheid, vandaag zijn we aangeland in Taiwan...
100 Years of Beauty Israel/Palestine
100 Years of Beauty Israel/Palestine
In de serie 100 Years of Beauty zijn we vandaag aangeland bij de modetrends qua schoonheid van de landen Israel en Palestina.
100 Years of Beauty - 80's Around the World
100 Years of Beauty - 80's Around the World
In de "100 Years of Beauty" serie van WatchCut zijn we ondertussen de wereld rond geweest en gaan we nu schoonheid per decennium bekijken, we zijn aangeland in de tachtiger jaren...
100 Years of Beauty - Sweden
100 Years of Beauty - Sweden
Ik ben een aantal jaren geleden eens in Zweden geweest en ik moet zeggen, als je van blond houdt moet je er zeker eens naar toe. Misschien dat de mensen van Youtube kanaal "WatchCut Video" daarom wel de beste "100 Years of Beauty" van dit jaar tot het laatste hebben bewaard want vandaag laat Caroline je Zweedse schoonheid over de laatste 100 jaar in sneltreinvaart zien...
100 Years of Beauty - France
100 Years of Beauty - France
Mooie Corina laat ons zien wat er verstaan werd onder schoonheid in Frankrijk de laatst eeuw in een nieuwe aflevering uit de serie 100 Years of Beauty... Check!
100 Years of Beauty - Argentina
100 Years of Beauty - Argentina
ArgentiniŽ viert dit jaar zijn 200 jaar onafhankelijkheid en de mensen van Youtube kanaal WatchCut Video doen hier aan mee door nog eens terug te blikken op 100 jaar schoonheid in dat land. Model Mariela leent zich hiervoor, wij kijken mee!
100 Years of Beauty - Hawaii
100 Years of Beauty, Hawaii
Ene Misty laat ons de Hawaiiaanse schoonheidsidealen van de afgelopen 100 jaar nog eens herbeleven, wat is jouw favoriete decennium ?
100 Years of Women's Underwear
100 Years of Women's Underwear
100 Years of Beauty - Kenya
100 Years of Beauty - Kenya
In de serie "100 Years of Beauty" bekijken we telkens per land wat men in de afgelopen eeuw onder schoonheid verstond. Dit keer zijn we in Kenia met model Keesee...
100 Years of Beauty - Syria
100 Years of Beauty - Syria
In de serie "100 Years of Beauty" reizen we de hele wereld af om te zien hoe schoonheid zich in de laatste eeuw per land heeft ontwikkelt. Vandaag zijn we in het door oorlog verscheurde SyriŽ met model Jessica..
100 Years of Beauty - Ireland
100 Years of Beauty - Ireland
In de "100 Years of Beauty" serie zijn we vandaag aangekomen in Ierland waar ene Stephanie ons laat de modetrends van de afgelopen jaar laat zien. De behind the scenes beelden staan er dit keer ook bij.. Check!
100 Years of Beauty in Egypt
100 Years of Beauty in Egypt
Hoe zagen de Egyptische vrouwen er in de laatste 100 jaar uit en wat werd er verstaan onder schoonheid in dit ultieme vakantieland waar het de laatste tijd nogal onrustig is ? Je ziet het in deze video timelapse "100 Years of Beauty in Egypt" ...
100 Years of Beauty - Japan
100 Years of Beauty - Japan
In de serie "100 Years of Beauty" blikken we telkens 100 jaar terug om te zien wat men onder schoonheid verstaat in een bepaald land. Vandaag zijn we in Japan!
100 Years of Beauty China
100 Years of Beauty China
In de "100 Years of Beauty" serie zijn we op een wereldreis naar schoonheid. Vandaag zijn we in China aangekomen, waar ene Leah Li zo aardig was om zich te laten transformeren tot wat in China onder schoonheid wordt / werd verstaan de afgelopen eeuw. Wij kijken mee!
100 Years of Beauty: Americana Tattoo
100 Years of Beauty: Americana Tattoo
We vonden ene Casey bereid om op haar lichaam elf tatoeages te laten zetten, om zo de geschiedenis van de "Americana Tattoo" aan jullie uit te leggen.. Kijk mee!
100 Years of Beauty | Ethiopia
100 Years of Beauty, Ethiopia
We kijken vanavond hoe schoonheid zich over de laatste 100 jaar ontwikkelde in een nieuw deel uit de "100 Years of Beauty" serie, waarin we vandaag zijn aangeland in EthiopiŽ ..
100 Years of Beauty: USA Side by Side
100 Years of Beauty: USA Side by Side
De serie "100 Years of Beauty" is mateloos populair en ondertussen hebben we al een paar deeltjes voorbij zien komen. Vandaag zetten we Amerikaanse mannen en vrouwen naast elkaar en vergelijken zo hun looks in de laatste 100 jaar..
100 Years of Beauty in Brazil
100 Years of Beauty in Brazil
In de "100 Years of Beauty" serie zie je hoe men schoonheid zag, door de jaren heen, in verschillende landen. Vandaag zijn we samen met Cintia Dicker in BraziliŽ ...


100 Years of Beauty in Germany
100 Years of Beauty in Germany
100 Years of Beauty - Italy
100 Years of Beauty - Italy
In de serie "100 Years of Beauty" van Cut Video laten we je telkens zien wat van land tot land verstaan wordt onder schoonheid over de laatste 100 jaar. Vandaag zijn we aangeland in ItaliŽ met de mooie Mackenzie Altig als model

EXTRA:
- Behind the scenes & research
100 Years of Beauty in Russia
100 Years of Beauty in Russia
In de serie "100 Years of Beauty" van Cut Video zien we hoe de term schoonheid verandert met de jaren. Vandaag zien we wat in Rusland schoonheid de laatste 100 jaar betekende met de Russische Anya als model..
100 Years of Beauty | India
100 Years of Beauty
Overal ter wereld wordt er anders naar schoonheid gekeken en dat kan van land tot land sterk verschillen. We zagen er ondertussen al een paar voorbij komen, en vandaag is het de beurt aan India. 100 Jaar schoonheid volgens Indiase maatstaven, je ziet het hier..
100 Years of Beauty | Philippines
100 Years of Beauty
Smaak en mode veranderen ieder jaar weer en zo ook de looks van de dames die graag meegaan met hun tijd. Vandaag zien we wat de Filipijnen in de laatste 100 jaar met schoonheid bedoelen..
100 Years of Beauty: Aging
100 Years of Beauty: Aging
We hebben een koppel uitgenodigd en gunnen ze een blik op wat ze te wachten staat qua uiterlijk en ouder worden, met behulp van professionele grimeurs. Ja mensen dit staat ons allemaal te wachten..
100 Years of Beauty of Mexico
100 Years of Beauty of Mexico
Smaken verschillen, gelukkig maar anders hadden we hier iedere dag dezelfde Pizzababe staan of reden we allemaal in dezelfde soort auto. Smaken veranderen wel in de loop der jaren. Vandaag kijken we wat beschouwd wordt als schoonheid in Mexico over de laatste 100 jaar..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers