Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Israeli Music Mashup I SketchSHE
Israeli Music Mashup I SketchSHE
De dames van SketchShe hadden we al een tijdje niet gezien maar zijn vandaag terug met een mashup van allerlei bekende en minder bekende IsraŽlische muziek... Check!
SketchShe's Best Queen Moments
SketchShe's Best Queen Moments
De film Bohemian Rhapsody is de meest succesvolle film van 2018, de dames van Sketchshe deden in de afgelopen jaar al vaker Queen na. Vandaag een compilatie!
Breakup Mashup | SketchSHE
Breakup Mashup
Bad Music Moments
Bad Music Moments
Er zijn van die momenten dat je je eventjes niet lekker voelt of minder in je nopjes en dan zit je niet op sommige muzieknummers te wachten. De dames van SketchShe hebben wat voorbeelden...
Girls in Heels
Girls in Heels
Ook al is het niet echt praktisch, toch zien wij mannen de dames het liefst hele dagen op hoge hakken voorbij schuifelen. De Australische dames van SketchShe laten ons een aantal sterotypes zien en de problemen die zij zoal ondervinden...
Thrush: The Musical
Thrush: The Musical
De lieftallige dames van SketchShe, uit AustraliŽ, zijn vandaag stewardess in "Thrush: The Musical"...
Jeans through Time
Jeans through Time
De dames van SketchShe en Russ Raven nemen je mee in een reis door de tijd waarin we de evolutie van de Denim spijkerbroek eens onder de loep nemen...
SketchSHE Pumps Gasolina!
SketchSHE Pumps Gasolina!
De dames van SketchShe zijn weer al feestend onderweg in hun auto als ze plots bemerken dat de tank bijna leeg is. We gaan naar het tankstation om daar een feestje te bouwen...
Girlband Mime Through Time
Girlband Mime Through Time
Ook de dames van SketchSHE gingen weer eens in een auto zitten playbacken en doen dat dit keer met een "Girlband Mime Through Time"...
Food Frenzy Mashup
Food Frenzy Mashup
De dames van SketchSHE zijn de keuken in gedoken om allerlei verschillende soorten voedsel te bezingen, en dat gaat ongeveer zo...
Guns and Roses Tribute Mashup | SketchShe
Guns and Roses Tribute Mashup, SketchShe
De dames van SketchShe hebben een coole ode aan mashup gemaakt met allemaal Guns and Roses liedjes, check het uit...
Best Mime Moments Mashup
Best Mime Moments Mashup
SketchSHE Stole the Show
SketchSHE Stole the Show
De dames Shae, Mads en Lana, of te wel SketchSHE, deden goeden zaken in 2016 en bedanken alle kijkers door weer eens met z'n drieŽn in een auto te gaan zitten om een leuk nummer te lipsyncen. Check het uit!
Guys vs Girls Car Moments | SketchSHE
Guys vs Girls Car Moments, SketchSHE
De dames van SketchShe volgens we al een tijdje hier op TLP en timmeren ondertussen goed aan de weg met een eigen musical en allerlei snoepreisjes ver buiten hun geboortegrond in AustraliŽ. Het begon allemaal in een auto waarin de dames grappige lipsync video's maakte. We hebben een "Best of Guys vs Girls Car Moments" compilatie..
The Hotel Mash up | SketchSHE
The Hotel Mash up
De dames van SketchSHE lipsyncen er weer op los, niet vanuit hun gebruikelijk auto maar vanaf een hotelkamer. Wij kijken luisteren mee!
Lip Sync Battle Mashup ft. SketchShe
Lip Sync Battle Mashup ft. SketchShe
De dames van SketchShe zijn weer in hun autootje gestapt om dit keer het programma Lip Sync Battle op Spike te promoten en doen dat met een heuse Lip Sync Battle Mashup...
Best Duets of ALL TIME | Logan Paul & SketchSHE
Best Duets of ALL TIME, Logan Paul & SketchSHE
De dames van Youtube kanaal SketchSHE werden een paar jaar geleden in een klap wereldberoemd met hun grappige lipsync video's in een auto. Vandaag hebben ze Youtuber Logan Paul te gast en imiteren ze samen allerlei bekende duo's uit de muziekwereld... Geniaal!
The Modern Day Workout
The Modern Day Workout
Sinds de intrede van de mobiele telefoon met camera en het fenomeen selfies, is er heel wat verandert in de sportschool. De dames van SketchShe doen verslag...
SketchShe Safari
SketchShe Safari
Mime through Viral Video Time | SketchShe
A Mime through Viral Video Time, SketchShe
De dames van SketchShe hebben vandaag een klein lesje in viral video geschiedenis voor ons voorbereid met video's die iedereen wel kent ondertussen, nagespeeld door de dames zelf.. Check!
SketchShe presents ABRA-CAR DABRA
SketchShe presents ABRA-CAR DABRA
De dames van SketchShe stapte weer in hun auto om een video op te nemen en hebben daar dit keer een gast bij in de vorm van goochelaar Chris Wayne. Samen nemen ze wat trucs door terwijl ze het nummer "It's Magic" van Pilot uit 1975 lipsyncen..

EXTRA: Jimmy Fallon is Bob Dylan
Risky Business 2015 | by Sketch She
20151230-risky-business-sketchshe2.jpg
Het is de meest bekende scene uit de film "Risky Business" die de dames van Sketch She in deze grappige spoof parodiŽren, en het blijft jammer dat Youtube zo preuts blijft, want anders..
2015 MASHUP - Every Hit Song In 4 Min.
2015 MASHUP - Every Hit Song In 4 Min, bestof2015
Kurt Schneider en Sam Tsui lieten zich inspireren door de dames van Sketch She en gingen met een aantal man in een auto zitten om in een kleine 4 minuten de grootste hits van 2015 met je door te nemen, al zingend.
Music Changes You | Sketch She Style
Music Changes You, Sketch She Style
We gaan een eindje rijden in de auto van, de moeder van, Logan Paul en zetten een stukje muziek op.. Je weet wel net zoals de dames van Sketch She, maar dan anders ..
SketchShe | Ice Ice Baby
SketchShe, Ice Ice Baby
De dames van SketchShe doken de auto weer eens in voor een nieuwe cover, met dit keer de enige hit die "Vanilla Ice" ooit gehad heeft, "Ice Ice Baby"...
Sketch She | Talk about...VACATION
SketchShe, LipSync
De dames van SketchShe vermaakte ons het afgelopen jaar prima met hun leuke lipsync video's en zien we vandaag terug, in deze nieuwe video "Talk about...VACATION"...
SketchShe chauffeurs Richard Branson
SketchShe chauffeurs Richard Branson
De dames van SketchShe zetten zich, behalve leuke liedjes in de auto zingen, ook nog eens in voor een betere wereld. Dat doen ze samen met multimiljonair Richard Branson, die ze een lift geven, terwijl ze ondertussen praten over Global Goals..
SketchShe's Blooper Reel
SketchShe's Blooper Reel
Ik denk dat we rustig kunnen stellen dat het jaar 2015 voor de dames van SketchShe niet meer stuk kan, al komen ook hun video's niet altijd even gemakkelijk tot stand. We hebben een blooper reel ..
SandCARstle Sync
Sketchshe
SketchShe doet Can't Touch This
SketchShe doet Can't Touch This
Mc Hammer had er in de tachtiger jaren zijn grootste hit ooit mee en ik denk dat we zo'n beetje allemaal het nummer "Can't Touch This" kennen. De dames van SketchShe sprongen met z'n drieŽn in de auto om hun versie met ons te delen.. Check!
Minions Mischief | by SketchShe
Minions Mischief
De dames van SketchShe zijn vandaag in Sydney, AustraliŽ om de boel een beetje op te vrolijken.. Missie geslaagd!
Donít Stop Me Now | SketchShe
Donít Stop Me Now
De dames van SketchShe gingen een paar weken viraal met hun grappige medley gezongen in een auto en timmeren sindsdien goed aan de weg. In Amerika is er zoiets als Red Nose Day, een dag die een teken staat van geldinzameling voor kinderen en jonge volwassenen die in armoede leven. De dames van SketchShe dragen hun steentje bij middels deze cover van Queen's "Don't stop me Now" ..
Mime Around The World | Mash Up
Mime Around The World
De dames van SketchShe veroverde de afgelopen maanden het internet met hun "Mime around the World" en het internet zou het internet niet zijn, als mensen wereldwijd hierop niet hun eigen versies zouden hebben gemaakt. In deze officiŽle SketchShe mashup zie je de beste in compilatie vorm..
Guys Mime Through Time
Guys Mime Through Time
De dames van SketchShe hebben toch ongewild voor een kleine revolutie gezorgd met hun lipsync video's in een auto want zagen we eerder al een stel Russen iets soortgelijks doen, vandaag zijn het de heren van Goat Chatter die ons meenemen op een reis door muziekgeschiedenis..
Bonya & Kuzmich vs SketchShe | Spoof
Bonya & Kuzmich vs SketchShe
In Rusland gaat alles net iets anders dan bij ons en zien we met enige regelmaat allerlei grappige spoofs en parodieŽn vandaan komen. De dames van SketchShe gingen de afgelopen maand een paar keer viral met hun grappige lipsync clips gefilmd in een auto. Deze Russen doen het net iets anders in een parodie over melk ?!
TasteLikePizza - Best of March 2015
TasteLikePizza - Best of March 2015, ownmash2015
De allerbeste video's van de afgelopen maand hebben we nog eens in een mooie videomashup bijeen gebracht in onze "Best of March 2015 videomashup!"Mime Through Time
Mime Through Time
Bohemian Carsody
Bohemian Carsody
We hebben drie Engelse dames in een auto gezet die het nummer Bohemian Rhapsody van Queen lipsyncen en dat ziet er best leuk uit..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers