Trending NOW!

  Keep this website AD FREE

  Keep this site ad free and donate

  Zoeken op TLP

  Gametime

  Uit Eigen Keuken


  Sports 2K14

  TLP Facebook


  Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

   


  Friends

  Random items

  TLP Mashup Archief:


  TLP Videomashup Archief 2014

  TLP Videomashup Archief 2015

  TLP Videomashup Archief 2013

  Israeli Music Mashup I SketchSHE
  Israeli Music Mashup I SketchSHE
  De dames van SketchShe hadden we al een tijdje niet gezien maar zijn vandaag terug met een mashup van allerlei bekende en minder bekende IsraŽlische muziek... Check!
  SketchShe's Best Queen Moments
  SketchShe's Best Queen Moments
  De film Bohemian Rhapsody is de meest succesvolle film van 2018, de dames van Sketchshe deden in de afgelopen jaar al vaker Queen na. Vandaag een compilatie!
  Breakup Mashup | SketchSHE
  Breakup Mashup
  Bad Music Moments
  Bad Music Moments
  Er zijn van die momenten dat je je eventjes niet lekker voelt of minder in je nopjes en dan zit je niet op sommige muzieknummers te wachten. De dames van SketchShe hebben wat voorbeelden...
  Girls in Heels
  Girls in Heels
  Ook al is het niet echt praktisch, toch zien wij mannen de dames het liefst hele dagen op hoge hakken voorbij schuifelen. De Australische dames van SketchShe laten ons een aantal sterotypes zien en de problemen die zij zoal ondervinden...
  Thrush: The Musical
  Thrush: The Musical
  De lieftallige dames van SketchShe, uit AustraliŽ, zijn vandaag stewardess in "Thrush: The Musical"...
  Jeans through Time
  Jeans through Time
  De dames van SketchShe en Russ Raven nemen je mee in een reis door de tijd waarin we de evolutie van de Denim spijkerbroek eens onder de loep nemen...
  SketchSHE Pumps Gasolina!
  SketchSHE Pumps Gasolina!
  De dames van SketchShe zijn weer al feestend onderweg in hun auto als ze plots bemerken dat de tank bijna leeg is. We gaan naar het tankstation om daar een feestje te bouwen...
  Girlband Mime Through Time
  Girlband Mime Through Time
  Ook de dames van SketchSHE gingen weer eens in een auto zitten playbacken en doen dat dit keer met een "Girlband Mime Through Time"...
  Food Frenzy Mashup
  Food Frenzy Mashup
  De dames van SketchSHE zijn de keuken in gedoken om allerlei verschillende soorten voedsel te bezingen, en dat gaat ongeveer zo...
  Guns and Roses Tribute Mashup | SketchShe
  Guns and Roses Tribute Mashup, SketchShe
  De dames van SketchShe hebben een coole ode aan mashup gemaakt met allemaal Guns and Roses liedjes, check het uit...
  Best Mime Moments Mashup
  Best Mime Moments Mashup
  SketchSHE Stole the Show
  SketchSHE Stole the Show
  De dames Shae, Mads en Lana, of te wel SketchSHE, deden goeden zaken in 2016 en bedanken alle kijkers door weer eens met z'n drieŽn in een auto te gaan zitten om een leuk nummer te lipsyncen. Check het uit!
  Guys vs Girls Car Moments | SketchSHE
  Guys vs Girls Car Moments, SketchSHE
  De dames van SketchShe volgens we al een tijdje hier op TLP en timmeren ondertussen goed aan de weg met een eigen musical en allerlei snoepreisjes ver buiten hun geboortegrond in AustraliŽ. Het begon allemaal in een auto waarin de dames grappige lipsync video's maakte. We hebben een "Best of Guys vs Girls Car Moments" compilatie..
  The Hotel Mash up | SketchSHE
  The Hotel Mash up
  De dames van SketchSHE lipsyncen er weer op los, niet vanuit hun gebruikelijk auto maar vanaf een hotelkamer. Wij kijken luisteren mee!
  Lip Sync Battle Mashup ft. SketchShe
  Lip Sync Battle Mashup ft. SketchShe
  De dames van SketchShe zijn weer in hun autootje gestapt om dit keer het programma Lip Sync Battle op Spike te promoten en doen dat met een heuse Lip Sync Battle Mashup...
  Best Duets of ALL TIME | Logan Paul & SketchSHE
  Best Duets of ALL TIME, Logan Paul & SketchSHE
  De dames van Youtube kanaal SketchSHE werden een paar jaar geleden in een klap wereldberoemd met hun grappige lipsync video's in een auto. Vandaag hebben ze Youtuber Logan Paul te gast en imiteren ze samen allerlei bekende duo's uit de muziekwereld... Geniaal!
  The Modern Day Workout
  The Modern Day Workout
  Sinds de intrede van de mobiele telefoon met camera en het fenomeen selfies, is er heel wat verandert in de sportschool. De dames van SketchShe doen verslag...
  SketchShe Safari
  SketchShe Safari
  Mime through Viral Video Time | SketchShe
  A Mime through Viral Video Time, SketchShe
  De dames van SketchShe hebben vandaag een klein lesje in viral video geschiedenis voor ons voorbereid met video's die iedereen wel kent ondertussen, nagespeeld door de dames zelf.. Check!
  SketchShe presents ABRA-CAR DABRA
  SketchShe presents ABRA-CAR DABRA
  De dames van SketchShe stapte weer in hun auto om een video op te nemen en hebben daar dit keer een gast bij in de vorm van goochelaar Chris Wayne. Samen nemen ze wat trucs door terwijl ze het nummer "It's Magic" van Pilot uit 1975 lipsyncen..

  EXTRA: Jimmy Fallon is Bob Dylan
  Risky Business 2015 | by Sketch She
  20151230-risky-business-sketchshe2.jpg
  Het is de meest bekende scene uit de film "Risky Business" die de dames van Sketch She in deze grappige spoof parodiŽren, en het blijft jammer dat Youtube zo preuts blijft, want anders..
  2015 MASHUP - Every Hit Song In 4 Min.
  2015 MASHUP - Every Hit Song In 4 Min, bestof2015
  Kurt Schneider en Sam Tsui lieten zich inspireren door de dames van Sketch She en gingen met een aantal man in een auto zitten om in een kleine 4 minuten de grootste hits van 2015 met je door te nemen, al zingend.
  Music Changes You | Sketch She Style
  Music Changes You, Sketch She Style
  We gaan een eindje rijden in de auto van, de moeder van, Logan Paul en zetten een stukje muziek op.. Je weet wel net zoals de dames van Sketch She, maar dan anders ..
  SketchShe | Ice Ice Baby
  SketchShe, Ice Ice Baby
  De dames van SketchShe doken de auto weer eens in voor een nieuwe cover, met dit keer de enige hit die "Vanilla Ice" ooit gehad heeft, "Ice Ice Baby"...
  Sketch She | Talk about...VACATION
  SketchShe, LipSync
  De dames van SketchShe vermaakte ons het afgelopen jaar prima met hun leuke lipsync video's en zien we vandaag terug, in deze nieuwe video "Talk about...VACATION"...
  SketchShe chauffeurs Richard Branson
  SketchShe chauffeurs Richard Branson
  De dames van SketchShe zetten zich, behalve leuke liedjes in de auto zingen, ook nog eens in voor een betere wereld. Dat doen ze samen met multimiljonair Richard Branson, die ze een lift geven, terwijl ze ondertussen praten over Global Goals..
  SketchShe's Blooper Reel
  SketchShe's Blooper Reel
  Ik denk dat we rustig kunnen stellen dat het jaar 2015 voor de dames van SketchShe niet meer stuk kan, al komen ook hun video's niet altijd even gemakkelijk tot stand. We hebben een blooper reel ..
  SandCARstle Sync
  Sketchshe
  SketchShe doet Can't Touch This
  SketchShe doet Can't Touch This
  Mc Hammer had er in de tachtiger jaren zijn grootste hit ooit mee en ik denk dat we zo'n beetje allemaal het nummer "Can't Touch This" kennen. De dames van SketchShe sprongen met z'n drieŽn in de auto om hun versie met ons te delen.. Check!
  Minions Mischief | by SketchShe
  Minions Mischief
  De dames van SketchShe zijn vandaag in Sydney, AustraliŽ om de boel een beetje op te vrolijken.. Missie geslaagd!
  Donít Stop Me Now | SketchShe
  Donít Stop Me Now
  De dames van SketchShe gingen een paar weken viraal met hun grappige medley gezongen in een auto en timmeren sindsdien goed aan de weg. In Amerika is er zoiets als Red Nose Day, een dag die een teken staat van geldinzameling voor kinderen en jonge volwassenen die in armoede leven. De dames van SketchShe dragen hun steentje bij middels deze cover van Queen's "Don't stop me Now" ..
  Mime Around The World | Mash Up
  Mime Around The World
  De dames van SketchShe veroverde de afgelopen maanden het internet met hun "Mime around the World" en het internet zou het internet niet zijn, als mensen wereldwijd hierop niet hun eigen versies zouden hebben gemaakt. In deze officiŽle SketchShe mashup zie je de beste in compilatie vorm..
  Guys Mime Through Time
  Guys Mime Through Time
  De dames van SketchShe hebben toch ongewild voor een kleine revolutie gezorgd met hun lipsync video's in een auto want zagen we eerder al een stel Russen iets soortgelijks doen, vandaag zijn het de heren van Goat Chatter die ons meenemen op een reis door muziekgeschiedenis..
  Bonya & Kuzmich vs SketchShe | Spoof
  Bonya & Kuzmich vs SketchShe
  In Rusland gaat alles net iets anders dan bij ons en zien we met enige regelmaat allerlei grappige spoofs en parodieŽn vandaan komen. De dames van SketchShe gingen de afgelopen maand een paar keer viral met hun grappige lipsync clips gefilmd in een auto. Deze Russen doen het net iets anders in een parodie over melk ?!
  TasteLikePizza - Best of March 2015
  TasteLikePizza - Best of March 2015, ownmash2015
  De allerbeste video's van de afgelopen maand hebben we nog eens in een mooie videomashup bijeen gebracht in onze "Best of March 2015 videomashup!"  Mime Through Time
  Mime Through Time
  Bohemian Carsody
  Bohemian Carsody
  We hebben drie Engelse dames in een auto gezet die het nummer Bohemian Rhapsody van Queen lipsyncen en dat ziet er best leuk uit..

  Aanraders  Subscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
  Meer content...
  Pizza's Leftovers (BETA)

  Pizza's Leftovers