Oranje Casino

Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Failtube [1 Juli 2015]
Baby's are SO CUTE You Suck at Crossfit Motor Wrecking
Meer Failtube!
Homemade | Terminator: Genisys Trailer
Terminator: Genisys Trailer
We hadden vanmorgen al een homemade Magic Mike XXL trailer, maar de originele homemade clips zijn bedacht en komen van Cinefix. Heel toevallig hebben die vandaag ook een clip uitgebracht waarin ze dit keer de Terminator: Genisys Trailer, shot voor shot hebben nagebouwd. Hier te zien, met extra's ...
Wallpaper Magic [538]
wallpapersMeer Wallpapers
Summer of 2015 is Here | Girls go Kuduro
Summer of 2015 is Here
Het is eindelijk echt zomer in Nederland met temperaturen die kunnen oplopen tot 30 graden, heerlijk, behalve als je moet werken. Voor al die noeste arbeiders die toch een beetje willen genieten van wat de zomer ons allemaal te brengen heeft, heb ik vannacht in de vlugheid deze fijne "Summer of 2015 is Here | Girls go Kuduro", montage gemaakt met muziek van Nemanus! (Tikkeltje NSFW)
Watts Zap 2015 - Part 31
Watts Zap 2015 - Part 31
Het is al weer woensdag en dat betekent een nieuw deel uit Eurosport's, Watts Zap serie waarin je weer allerlei grappige en coole sportmomenten krijgt voorgeschoteld, voorzien van de nodige soundbites. Deeltje 31 alweer, met vandaag veel aandacht voor het WK vrouwen voetbal.. ENJOY!
Pizzababe Khloe Terae Yachting
Khloe Terae Yachting
Global Beer Fridge | Molson Canadian
Global Beer Fridge
Zo'n beetje ieder jaar zet de Canadese bierbrouwer Molson Canadian ergens een koelkast vol bier neer. Heerlijk zo'n koude klets natuurlijk met dit warme weer, maar om zo'n biertje te bemachtigen, moet je wel wat doen..
Best Naked & Funny Video Compilation
Best Naked & Funny Video Compilation
Helaas zijn dit soort clips altijd gekuiste versies omdat ze op Youtube staan en bovendien zien de meeste grappen er ook nog eens gespeeld uit. Neemt niet weg dat er met deze 10 minuten durende "Best of Naked & Funny" compilatie best gelachen kan worden. Kijk mee!
When Animals Attack Part #2 | Fail Army
When Animals Attack Part #2, Fail Army
Magic Mike XXL vs BBQ sausage | Compare
Magic Mike XXL vs BBQ
Ik schat zo in dat "Magic Mike XXL" de volgende film is die flink gehyped gaat worden op het internet en wij hebben vandaag al een "Side to Side" vergelijkend clipje van iemand die de trailer thuis na bouwde...

Hier de complete Sausage Party - Magic Mike XXL clip!
SKIDZ - R/C Justice
SKIDZ - R/C Justice
We hebben een soortement van pilot voor een niet bestaande tv-serie, Skidz, waarin een politieman de speciale kracht heeft, zich te transformeren in een op afstand bestuurbaar autootje.. door Rocketjump!
Best News Bloopers June 2015
Best News Bloopers June 2015
Fraules presents About you
Fraules presents About you
Toen vorig jaar het twerken ineens mega populair werd, begonnen de dames van Fraules met leuke clips online zetten. Dit is hun meest recente, wat dé zomerclip van 2015 moet worden op de muziek van Treyz Songs en het nummer "About You" ..

EXTRA:
- Introducing Monster Girl Ivette..
- (Nsfw) Sexy Anetta by Kern Singh
Failtube [30 Juni 2015]
POV Dirtbike Crash Flag Parade mishap Meanwhile in Russia
Meer Failtube!
Seinfeld gets AutoTuned
Seinfeld gets Auto-Tuned
De sitcom Seinfeld is een Amerikaanse komische serie, die tussen 1989-1998 op de Amerikaanse televisie te zien was en waarvan de herhalingen nog steeds dagelijks te bewonderen zijn op Comedy Central. De Amerikaanse website Hulu gaat de serie op het internet aanbieden en maakte daar dus promotie clip voor, met een ge-autotunede Seinfeld...
100 Years of Beauty in Russia
100 Years of Beauty in Russia
In de serie "100 Years of Beauty" van Cut Video zien we hoe de term schoonheid verandert met de jaren. Vandaag zien we wat in Rusland schoonheid de laatste 100 jaar betekende met de Russische Anya als model..
Drive Thru Prank | +Round Up
Drive Thru Prank
Ik heb een aantal grappige prank video's voor je verzameld en we beginnen deze ronde met BigDawsTV in de Drive-Thru.. meer hieronder..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Cut off Ear Prank
Bonus 2: Chipotle Maggot Prank
Bonus 3: Dead Boyfriend Prank on GF
Pizzababe Ashley Doris PA
Ashley Doris PA
World's Best Parkour & Freerunning June '15
World's Best Parkour & Freerunning June 2015
kijk We gaan weer als een stelletje gekken door de binnenstad heen rennen terwijl we allerlei obstakels nemen alsof het niets is in deze juni editie van Ardit Gola's "World's Best Parkour & Freerunning" serie..
Lacrosse Trick Shots | Dude Perfect
Lacrosse Trick Shots
De trickshot bazen van Dude Perfect hebben dit keer een video online geplempt waarin ze trickshots gaan doen, Lacrosse stijl!Kijk ook:
- Urban Golf Shots with Rickie Fowler
Girls Only 227 [the Mix]
Girls-Only
Baby Hummingbird rescue
Baby Hummingbird rescue
Een kolibrie is per ongeluk een huis in gevlogen en ziet geen mogelijkheid om er uit te komen. De bewoner van het huis heeft veel geduld en probeert het arme beestje, dat doodsbang is, te vangen en zijn vrijheid terug te geven.. HELD! Hét feelgood momentje van de dag!
World of Hardstyle 2015 Summer Second
World Of Hardstyle 2015 Summer Second
Het outdoor party seizoen is de afgelopen in alle hevigheid losgebarsten en ook LipDJ is er dit jaar weer zoals vanouds bij met zijn "World of Hardstyle" videomixen. Dit is de "Second" van deze zomer! ENJOY!
Short Film | Unsung heroes of science
Unsung heroes of science
De wetenschap denkt na over allerlei problemen waar mensen wereldwijd mee te maken hebben of krijgen. Neem een medicijn tegen malaria of hoe we in 2050 van plan zijn om 9 miljard mensen te voeden. Het zijn de helden van nu, terwijl je hun namen waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt. Vandaag brengen we daar verandering in, Meet our unsung heroes of science.
Tiny Hamster's BBQ
Tiny Hamster's BBQ
We kennen ondertussen allemaal Youtube ster "Tiny Hamster" die regelmatig met z'n vriendjes een feestje houdt en vandaag gaat barbecueën. Uiteraard hebben we de beelden!
Mikey doing Pushups on the Beach
Mikey doing Pushups on the Beach
Aankomende week is er een hittegolf voorspelt en dat betekent lange files als we massaal naar het strand trekken, op zoek naar verkoeling. Op het strand wil je er strak uitzien en door pushups te doen, bereik je ie geval een strakke buik. Althans... Mikey doet pushups op geheel eigen wijze.. of het helpt ?

En voor de dames, Motivational bikini fitness
Failtube [29 Juni 2015]
I am not Drunk Watermelon vs Sword Axe throwing Mishap
Meer Failtube!
Kanye West vs Queen's Bohemian Rhapsody
Kanye West vs Bohemian Rhapsody by Queen
Naast Pharell Williams, Lionel Richie, George Ezra en nog veel meer artiesten was ook Kanye West van de partij op de 2015 editie van Glastonbury in de UK. Het nummer wat Kanye West had ingestudeerd kennen we allemaal, en is Bohemian Rhapsody van Queen. Hier Kanye's uitvoering van dit legendarische nummer!

Extra:
- Dalai Lama - 80th birthday speech at Glastonbury 2015
Pizzababe Dorothy Grant in Private picnic
Dorothy Grant in Private picnic
Supercut | Flipping the Bird
Flipping the Bird, filmography
Iemand was zo aardig om weer allerlei film fragmentjes bij elkaar te zoeken, uit te knippen en vervolgens weer aan elkaar te compileren tot deze "Flipping the Bird" supercut..
World Record for Fastest 2Wheels Mile
World Record for Fastest 2Wheels Mile
Afgelopen weekend werd het jaarlijkse "Goodwood Festival of Speed" gehouden en daar was behalve allerlei snelle bolides ook deze Nissan Juke RS Nismo te zien, die een wereldrecord vestigde door de snelste tijd ooit neer te zetten voor het rijden van één mijl op 2 wielen.. Scheelt je 50% van je banden!
Wallpaper Magic [537]
WallpapersMeer Wallpapers
MTB Downhill & Freeride Tribute 2015
MTB Downhill & Freeride Tribute 2015
Het zonnetje schijnt dus we springen op onze mountainbikes voor een heerlijke ode aan de Downhill & Freeride discipline in compilatie vorm van Mountainbikers are Awesome!

Extra Sport:
- Epic Parkour & Freerunning Sydney 2015
Arnold Schwarzenegger | The Musical
Arnold Schwarzenegger, The Musical
Nu Arnold Schwarzenegger weer te vinden is in Hollywood en we hem binnenkort weer kunnen gaan bewonderen in een nieuwe Terminator film, Terminator Genisys gaat in première op 9 juli 2015. Is het eigenlijk de hoogste tijd om samen met Arnold een musical te maken, waarin zijn eigen films aan bod komen, maar ook shows die hij zelf kijkt..
Topgear Season 22 | Episode 8
Topgear Season 22, episode 8
Jeremy, Richard en James zijn terug op de BBC met de achtste aflevering van seizoen 22 en proberen dit keer te begrijpen waarom mensen oldtimers hebben en voetballer Gary Lineker rijdt in de Reasonably Priced Car. ENJOY!
Animal Kingdom Part 27 | June 2015
Animal Kingdom, WallpapersMeer Animal Kindom
Wie van de Drie [28 June 2015]
Brooke Eva Liana Milicia
Paris Hilton Plane Crash Prank
Paris Hilton Plane Crash Prank
Als beroemdheid maak je heel wat mee, dat ondervond ook Paris Hilton die door een Egyptische pranker Ramez Galal op genadeloze wijze werd geprankt. Hij liet haar geloven neer te storten boven Dubai..
Trolling Home Sexuals at GAY PRIDE
Trolling Home Sexuals at GAY PRIDE
We gaan mopjes vertellen over homo's aan homo's, die meedoen aan het Gay Pride festijn in Dublin, Ierland.. Hebben homo's geen gevoel voor humor ?
Ex-Machina Movie Tribute
Ex-Machina Movie Tribute, filmography
Als je van science-fiction films houdt moet je beslist de film "Ex-Machina" gaan zien wat gaat over artificial intelligence en best spooky is, als je bedenkt dat dit ooit wellicht echt toekomst gaat worden. Vandaag een tribute aan deze film!
Girls Only 226 [the Mix]
Girls-Only
Best Golf Pranks of Just For Laughs
Best Golf Pranks of Just For Laughs
Zagen we gistermiddag nog een aantal verborgen camera grappen van het Canadese verborgen camera programma Just for Laughs. Vandaag hebben we een best of Golf Pranks voor je klaargezet..
Jukin's Best Videos of the Month June 2015
Jukin's Best Videos of the Month June 2015
De beste JukinVideo clips van de afgelopen maand zie je nog eens in sneltreinvaart voorbij komen in hun "Best video's of the Month June 2015" compilatie..
Top 10 Types of Pizza
Top 10 Types of Pizza
Lonely Giraffes Lovesong
Lonely Giraffes Lovesong
Je zal maar een eenzame giraffe zijn! Gelukkig zijn er ook voor eenzame giraffes gewoon liefdesliedjes, kijk maar eens mee naar deze grappige gast...
Cat Food Pie
Cat Food Pie
Sommige grappen gaan echt te ver en dit is er weer zo eentje. Wat zou jij doen als je van je vriendin een taart krijgt voorgeschoteld met daarin kattenvoer verwerkt ?
Best of Breaking videos of June 2015
Best of Breaking Videos of June 2015
De beste video's van juni 2015, volgens videodienst Break, zie je nog eens terug in dit 5 minuten durende video overzichtje..
Wie van de Drie [27 June 2015]
Kotetka Marisa Michaela
Paddock Girls of the #DutchGP
Paddock Girls of the DutchGP
Dit weekend is het MotoGP circus neergestreken in Assen voor de DutchGP en naast snelle motoren zijn daar natuurlijk ook altijd mooie dames te bewonderen, de zogenaamde Paddock Girls..
Bride cheats on blind Husband | +Roundup
Bride Cheats on Blind Husband
Ik heb een stapeltje verborgen camera grappen van Just for Laughs voor je verzameld, en we beginnen met een overspelige bruid en haar blinde man
EXTRA VIDEOS
Bonus 1: Slow Granny Drives Drivers Crazy
Bonus 2: Instant Criminal Prank
Bonus 3: Rickshaw FAIL !

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers