Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed 4 - !Danger Find Another Way

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Tomorrowland Brasil 2016 | Aftermovie
Tomorrowland Brasil 2016, Official Aftermovie
Public Execution Prank
Public Execution Prank
Wat de jongens van Youtube kanaal Jalals uithalen, vind ik bijzonder grappig, maar is niet echt iets om hier in Nederland te gaan uitproberen schat ik zo. Gooiden ze eerder een staaf dynamiet naar argeloze voorbijgangers die daardoor de schrik van hun leven beleven. Vandaag lopen nietsvermoedende mensen langs een openbare executie, althans zo lijkt het...
Failtube [2 May 2016]
Beautiful & Strong | Iron Land in Ukrain
Beautiful & Strong, Iron Land in Ukrain
Wij Nederlanders moeten voorlopig nog niet zoveel hebben met Oekraïne en stemden een maand of wat geleden in grote getale nee, tegen toetreding van Oekraïne aan de EU. Toch heeft het land ook veel moois te bieden, wat dacht je van goedkope wodka en mooie Oekraïense dames of het Kazantip festival. Om mooi te zijn en ook blijven moet je wel wat doen, in Oekraïne doet men dat in een park genaamd Iron Land..
Pizzababe Olga Rom
Olga Rom
Shortfilm | Couch Commander
Couch Commander
Barack Obama zal de geschiedenis in gaan als een president die veel voor elkaar kreeg ook al was dat soms erg lastig. Hij is tevens een van de jongste presidenten die met pensioen gaat en vraagt zich zelf dat in deze officiële shortfilm "Couch Commander" ook af ....
Civil War Supercut - The Road To War
Civil War Supercut - The Road To War
Aankomende maand is het dus zo ver de langverwachte Captain America Civil War film verschijnt in de bios en menig superhelden fanaat zal daar blij mee zijn. In deze supercut zitten zo'n beetje alle tot nu toe verschenen beelden, van trailers tot teasers... Check het uit!
Animal Kingdom Part 37 | April 2016
Fruit Ninja in Real Life - Part 2
Fruit Ninja in Real Life - Part 2
Iets langer dan een jaar geleden kon je het eerste deel zien van Fruit Ninja in Real Life, gemaakt ter promotie van de exclusieve xBox release van Fruit Ninja Kinect 2. En vandaag gaan we dit spel wederom in Real Life spelen met filmmaker ScottDW, in het vervolg...
Brianne Herndon Bikini Girl of the Month May 2016
Brianne Herndon Bikini Girl of the Month May 2016
Je zou Brianne Herndon nog kunnen kennen uit haar tijd als cheerleader van de MIami Dolphins en ondertussen is Brianne een veel gevraagd fotomodel die door BikiniTeam werd uitgeroepen tot bikini meisje van de maand mei 2016. We hebben een 6 minuten durende video!
Bite Size Candies | DJ Pogo
Bite Size Candies
Zo'n 75 jaar geleden namen de Amerikaanse soldaten in de Tweede Wereldoorlog de eerste M&M's mee naar Europa, wat toen nog een andere naam had, maar dit jaar wel z'n 75 jarig jubileum viert. Hier voor werd niemand minder dan de Australiër DJ Pogo ingehuurd, die we al eerder in grappige producties voorbij zagen komen. Vandaag speciaal voor de gekleurde suiker lekkernijtjes..
Wie van de Drie [1 May 2016]
Animated Short | Histoire 2 Couples
Histoire 2 Couples
Een jongeman valt als een blok voor een leuke charmante dame, die echter meer aandacht voor haar mobiele telefoon lijkt te hebben, in de animated short "Histoire 2 Couples"...
White House Correspondents Dinner 2016
White House Correspondents Dinner 2016
Gisteravond was het jaarlijkse "White House Correspondents Dinner 2016" waarbij president Obama nog eens genadeloos de republikeinse presidentskandidaat Donald Trump belachelijk maakte, en als bonus heb ik ook nog de volledige uitzending erbij gezet...
The Beach Spy 2016 [124]
Best of Ouch? Gags montage | +Round Up
Best of Ouch Gags montage
Ik heb weer een aantal grappige verborgen camera grappen voor je opgespaard van het Canadese Just for Laughs, en we starten dit keer met een "Best of Ouch Gags" compilatie..
EXTRA GAGS:
Bonus 1: Panties Prank
Bonus 2: Grenade Explosion
Bonus 3: Cheating Husbands & Twins XL
SuperMarket Epic Dance Off
SuperMarket Epic Dance Off
Het schijnt zo te zijn dat als je bij deze supermarkt je boodschappen doet, je verandert in een travestiet die alleen nog maar wil dansen.. WTF ?! Kijk maar mee...
Boca Bash 2016 | Girls & Fights XL
Boca Bash 2016, Girls & Fights XL
Best Videos Compilation April 2016
Best Videos Compilation April 2016
Aan het einde van de maand is er altijd een Best of Compilatie van Jukinvideo, zo ook voor de maand april van 2016. In een kleine zes minuten komen ze aan je voorbij... Check!
Wie van de Drie [30 April 2016]
Low Battery vs Speed Rapper Mac Lethal
Low Battery vs Speed Rapper, Mac Lethal
Het meest irritante aan de huidige generatie smartphones is de batterij duur die nog wel voor verbetering vatbaar is. Op de meest ongelegen momenten valt de telefoon uit, al is dat niet voor iedereen een probleem. Check eventjes speed rapper Mac Lethal, die nog eventjes naar huis belt met z'n laatste beetje batterij voor het boodschappenlijstje. +bonus!
Best Wallpapers Week #4 | April 2016
538Koningsdag 2016: Aftermovie
538Koningsdag 2016: Aftermovie
Afgelopen woensdag werd onze koning Willem Alexander 49 en dat vierden we met z'n allen weer in het oranje, in de buurt of bij een feest zoals alleen radio 538 die kan organiseren. Bij een top feest hoort tegenwoordig ook een heuse aftermovie en die hebben we dan ook... de 538Koningsdag 2016: Aftermovie!
Top 5 Movie Releases May 2016
Top 5 Movie Releases May 2016
Aankomende maand verschijnen er weer een aantal toppers in de bioscoop als "Captain America: Civil War" of "X-Men Apocalypse" die je nog eens terug ziet in een Top 5 compilatie. Voor welke film kom jij van de bank af om naar het theater te gaan ?
Zap de Spi0n Part 307
Zap de Spi0n Part 307
Introducing Chef Lauren Francesca
Introducing Chef Lauren Francesca
Het is weekend en vanavond ga ik eens lekker languit uitrusten op de bank met een paar leuke series of films. Vanavond maakt sexy chef Lauren Francesca wat lekkere hapjes voor ons en laat je meekijken hoe ze dat doet...
Top 5 Dogs & Cats video's #5 | April 2016
Fallon & Rudd recreate Styx Music video
Jimmy Fallon, Paul Rudd recreate Styx Music video
Gisteravond speelde Jimmy Fallon en acteur Paul Rudd de klassieke clip van Styx scene voor scene na in de Tonight Show. Ik kende het origineel niet van het nummer "Too Much Time On My Hands" door Styx uit 1981, dus die heb ik er nog eventjes onder gezet ter vergelijking. Kijk mee!
Miss H para Hombres | Mara Fernanda Quiroz
Miss H para Hombres, Mara Fernanda Quiroz
Op deze laatste dag van april 2016 stel ik jullie voor aan de mooie Mara Fernanda Quiroz die voor de mei issue van het Mexicaanse mannenblad H para Hombres uit de kleren gaat. Ik heb de videoshoot voor je klaargezet, enjoy!
Best Fails of the Month April 2016
Best Fails of the Month April 2016
De allerbeste fail filmpjes van de maand april 2016 zie je nog eens terug in de maandelijkse Fail compilatie van Fail Army... Check!
Failtube [29 April 2016]
Retour de France
Retour de France
Joop Zoetemelk is de beste Nederlandse wielrenner aller tijden en werd in 1985 zelfs wereldkampioen. Hij nam 16x deel aan de Tour de France die hij in 1980 won, als tweede Nederlander in de geschiedenis van de Ronde van Frankrijk. Nu 35 jaar later gaan we met een 69 jarige Joop terug naar Frankrijk en rijden we voor de 17e keer de Tour, al doet hij dat nu op z'n gemak in "Retour de France"...
Pizzababe Sabrina Nichole in Juicy
Sabrina Nichole in Juicy
Animated Short | A Fox Tale
A Fox Tale, animation
In het hartje van oud China, gaan twee broers op vossenjacht en op deze reis leren ze meer dan alleen maar hoe een vos te vangen.. Kijk mee!
Best of Surfing 2016 | iCompilationTV
Best of Surfing 2016
Jukin's Shredding WINS
Jukin's Shredding WINS
Dat je met een skateboard flink te val kan komen zien we regelmatig in onze Failtube maar het gaat ook weleens (onverwachts) goed. De zogenaamde WIN momentjes! De mensen van Jukinvideo zetten er een aantal voor ons op een rijtje... Check!
Mystery Pizza: Ballet & Male Review
Mystery Pizza: Ballet & Male Review
Een vast onderdeel van de James Corden show is de Mystery Pizza waarin James samen met een van onze pizzabezorgers argeloze klanten thuis bezoekt. De mensen krijgen de keus, of hun bestelde pizza of de Mystery Pizzabox...
Black Trump - They Love Me
Black Trump ft. Jordan Klepper - They Love Me
Het lijkt er ondertussen sterk op dat Donald Trump de republikeinse nominatie voor de 2016 presidentsverkiezingen in de wacht gaat slepen, nu hij afsevent op winst in de US voorverkiezingen. Hoe onbegrijpelijk wij het ook vinden, Amerikanen lijken The Donald in hun harten gesloten te hebben. Vandaag stel ik je voor aan Black Trump, vertolkt door Jordan Klepper, en het nummer "They love Me".
Chanel Iman's SI Outtakes 2016
Chanel Iman
Homemade Hoverbike
Homemade Hoverbike
We kijken steeds weer uit naar wat loodgieter / uitvinder Colin Furze voor ons uitgevonden heeft, en dit maal is dat een vliegende fiets... Jazeker!
Giant Basketball Freestyle Rope Swing
Giant Basketball Freestyle Rope Swing
De heren van Dunking Devils hangen vandaag met touwen aan een brug en maken hun dunks al zwaaiend richting de basket toe, in deze heerlijke zomerse video...
Failtube [28 April 2016]
Thank You, Mom | Rio 2016 Olympics
Thank You, Mom - Strong
Er zijn van die commercials waar je echt naar uit kijkt, ik noem de grappige reclame uitingen van een Even Apeldoorn bellen of bierbrouwer Heineken. In de UK is Proctor Gamble een van de bedrijven die steeds weer met een originele tranen trekker komen bij een groot evenement. Zo ook voor de Rio 2016 Olympics, in combinatie met Moederdag ?
Pizzababe Rebekah Cotton in Bella Senorita
Rebekah Cotton in Bella Senorita
John and Grace | Boyfriends
John and Grace
We zijn natuurlijk blij dat er meiden rondlopen op deze wereld maar waarschijnlijk verandert je perceptie toch een beetje wanneer je zelf vader bent geworden van een dochter. Deze vader, John heeft een gesprek met zijn dochter Grace, en het gaat over vriendjes..
Anniversary Skype Prank | +Roundup
Anniversary Skype Prank
Vergeet nooit de dag van je jubileum met je meisje want dan kan je weleens een vervelende dag tegemoet gaan. Nee, beter ben je een dagje te vroeg bent, om zo je babe ook nog eens in de maling kan nemen met een simpele webcam truc..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Grandpa Breakdance
Bonus 2: Mexican Cartel Drive by Shooting
Bonus 3: Best of Sexy Gags & Pranks April 2016
3x Filmography #4 | April 2016
10 Craziest Field Crashers of Alltime
10 Craziest Field Crashers of Alltime
Je ziet streakers tegenwoordig niet zo heel erg vaak meer doordat de bewaking langs de velden is aangescherpt maar zorgen af en toe wel voor een leuke afwisseling op het veld voor de toeschouwers. In deze compilatie een top 10!

EXTRA:
- Deze hond doet ook gezellig mee!
A New Chapter
A New Chapter
Carrière maken in een baan van 9 tot 5 om zo aan de verwachtingen te kunnen voldoen van ouders, familie of kennissen om je heen, Giaro Giarratana heeft er genoeg van. Hij nam ontslag en besloot de wereld over te trekken en coole video's te maken met mensen die hij onderweg tegenkomt. Tja, wie wil dat nu niet ?
Failtube [27 April 2016]

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers