Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Het Pinnen van de Toekomst ?
Het Pinnen van de Toekomst ?
ING loopt graag voorop met technologische vernieuwing en dat bleek gisteren op het CS Station van Den Haag waar reizigers de kans kregen 'n Apple Watch te winnen, door te praten met een stemherkenningskluis. Doordat iedere stem uniek is, kan het gebruikt worden als pincode en sinds afgelopen maand kunnen ING klanten al betalen met stemherkenning via de mobiel bankieren app. Het nieuwe pinnen ?
Wie van de Drie [30 August 2015]
Alla Berger Luci Li Mango
Judgement Day | Robots in the Movies
Judgement Day, Robots in the Movies
We hebben een leuke film mashup van Menno Kooistra voor de 2015 editie van het Amsterdamse Imagine Film Festival. Het 2015 thema was "'We Love Robots", en in deze mooie "Judgement Day" mashup zie je beelden uit zo'n 60 bekende en minder bekende films in rap tempo voorbij komen..
Sweet Dreams | Tom Thum Beatbox
Sweet Dreams, Tom Thum, Beatbox
Kennen we de hit "Sweet Dreams" uit 1983 van de Eurythmics nog ? Een klassieker natuurlijk en de definitieve doorbraak voor muzikanten Dave Stewart en Annie Lennox. We kijken naar beatboxer Tom Thum die een coole eigentijdse versie van dit nummer in elkaar gesleuteld heeft, met behulp van een zgn. "Boombox", en eerlijk is eerlijk, het klinkt best..
Official Homeland Season 5 | Trailer
Official Homeland Season 5
Een van de betere series die binnenkort weer van start gaat met het vijfde seizoen is Homeland. Ik heb vast de trailer voor seizoen 5 wat op 4 oktober in de VS van start gaat..
Girls Only 244 [by Leonid Mochulsky]
Girls, Images, Mix, LeonidMochulsky
Cats vs Drones
Cats vs Drones
Dat je met een drone de meest coole filmpjes kan maken weten we ondertussen maar wat vinden onze huisdieren van dit soort onbemande vliegmachientjes ? We nemen de proef op de som!
Best Videos of the Month August 2015
Best Videos of the Month August 2015
We zijn aangeland aan het einde van de maand augustus 2015 en dat betekent dat er een overzichtje is van Jukinvideo met hun beste uploads van de afgelopen maand.
Ideal Body types Around The World
Ideal Body types Around The World
Schoonheid verschilt nogal per land en om dat goed te kunnen vergelijken fotoshoppen we één model om allerlei lichaamstypes per land uit te beelden. Kijk mee! Wat is jouw favoriete land / lichaamsbouw ?
Break's Summer Fail compilation
Break's Summer Fail compilation
Flying Superman Prank | +Round Up
Flying Superman Prank
Ik heb een stapeltje verborgen camera grappen van Just for Laughs voor je verzameld en we beginnen met een Superman die de weg kwijt is, hieronder meer clips. Check het uit!
EXTRA JUST FOR LAUGHS VIDEO'S
Bonus 1: Super Glue Handshake
Bonus 2: Flying Papers prank
Bonus 3: From Fake to Real Skunk Prank
Top 10 Craziest Commentators
Top 10 Craziest Commentators
Wij hadden ooit Theo Koomen die bekend stond als dé sport commentator van het vaderland en eigenlijk kwam daar nooit iemand meer dicht in de buurt. In deze top 10 zie je de meest gekke sport verslaggevers in de geschiedenis van het voetbal.. Check!
This is Disney Tribute
This is Disney Tribute
Als er één iemand is die baanbrekend werk heeft verricht in de wereld van de animatie, dan is dat Walt Disney wel. Vandaag een mooie tribute met beelden uit uitsluitend Disney films.. Check!
Cinematic Montage | Memories of Summer
Cinematic Montage
Tegenwoordig komen de meeste kaskrakers in filmland uit in de zomer, in plaats van de winter. Mocht je nog niet helemaal op de hoogte zijn van wat er op het moment draait, of nog gaat draaien dan heb ik hier een mooie "Memories of Summer" montage video voor je staan..
Wie van de Drie [29 August 2015]
Lucy Li Michaela Lily
The Walking Dead Theme Piano cover
The Walking Dead Theme Piano cover
Als je de kans krijgt om een instrument te leren spelen, dan moet je dat zeker doen. Al was het alleen maar om de dames te imponeren. Ik stel je vandaag voor aan Sonya Belousova, die wel een beetje piano kan spelen maar op onverklaarbare wijze in de wereld van de Walking Dead serie is beland. Als dat maar goed gaat ...
If Harry Potter was The Villain
If Harry Potter was The Villain
In de Harry Potter filmreeks is Harry steeds "The Good Guy" die het opneemt tegen het kwaad, maar wat als we die rollen eens omdraaien ?
The Beach Spy [115]
beachspy, images, beachMeer Beachspy
Olaf Dance Party
Olaf Dance Party
Afgelopen donderdag zagen we Action Movie Kid al spelen met een vriendje in de clip "Playdate with Evan" vandaag houdt hij een dansfeestje met zijn vriendje Olaf...
Downhill & Freeride 2015: Best of Crash
Downhill & Freeride 2015: Best of Crash
Dat je met het mountainbiken stevig onderuit kan gaan en nog vervelender terecht kan komen, zie je in deze "Best of Crash 2015 tribute", van The Crow ...
SI Swimsuit goes Route66
SI Swimsuit goes Route66
Best Fails of the Month August 2015
Best Fails of the Month August 2015
De allerbeste faal momentjes werden door Fail Army in hun maandelijkse overzicht achter elkaar gemonteerd tot deze "Best Fails of the Month August 2015" compilatie video..
Insane Water Slide RAMP
Insane Water Slide RAMP
Het zonnetje schijnt uitnodigend en dat komt goed uit want we gaan een dagje naar het BSR Cable waterpark in Waco, Texas, waar ze een heerlijke glijbaan hebben ...
Failtube [28 Augustus 2015]
Don't Tow me Bro Usian Bold crashes Segway It's Ninja Cat
A-Dam if you've got Balls
A-Dam if you've got Balls
Geinige viral van een heren ondergoed modemerk uit onze eigenste hoofdstad, A-Dam.. alleen voor mannen met ballen!
Wheel of Sex
Wheel of Sex
Als je alles al geprobeerd hebt om een beter seksleven met je partner te krijgen, zonder resultaat ? Dan is dit "Wheel of Sex" in je slaapkamer misschien wel iets voor je ..
Driving in Asia #9
Driving, Asia, Accidents
Ook in Azië hebben sommigen bestuurders hun rijbewijs bij een pak wasmiddel gekregen en al dat soort malloten op de weg, zie je terug in deel 9 uit de "Driving in Asia" serie... Check!
Pizzababe Morgan Hovanek in Date Night
Morgan Hovanek in Date Night
Jukin's Extreme Sports Fails
Jukin's Extreme Sports Fails
De mensen van JukinVideo hebben allerlei sportongelukjes achter elkaar geplakt tot deze mini "Extreme Sports Fail" compilatie... Check het uit!
Best News Bloopers of August 2015
Best News Bloopers of August 2015
Afgelopen week werd er nog een verslaggeefster en haar cameraman doodgeschoten op live TV. Vandaag is er een nieuwe bloopers reel voor de maand augustus 2015! Kijk mee!
Top 10 Funniest Horse of 2015
Top 10 Funniest Horse of 2015
Free the Nuttsack
20150828-free-the-nipple-sss.jpg
We gaan met de heren van SImply Sexy Stupid naar een Free the Nipple bijeenkomt en vragen aanwezigen daar wat zij vinden van een nieuwe initiatief genaamd "Free the Nuttsack" ..
Craziest Daredevils Alive + Bonus
Craziest Daredevils Alive + Bonus
Iedere dag stappen er duizenden vluchtelingen in gammele bootjes om de oversteek te wagen naar een beter leven, en misschien zijn dat wel die echte durfallen. Wij kijken vandaag naar mensen die hun leven in waagschaal stellen om een leuke Youtube video te maken.. Tsja, verschil moet er wezen.

BONUS:
- Extreme Free Climbing Montage 2015
Animal Kingdom Part 29 | August 2015
Animals, Wallpapers, Wildlife, Wallpaper MagicMeer Animal Kindom
Twerking in Public feat. Lexy Panterra
Twerking in Public feat. Lexy Panterra
De jongens van Youtube kanaal What Ever zagen een video van Lexy Pantera voorbij komen en vroegen haar medewerking om deze "Twerking in Public" video te maken. Geen probleem voor Lexy die graag met haar kont schudt, en publiek of niet.. De verbaasde reacties van de toeschouwers zijn priceless!
Failtube [27 Augustus 2015]
Tractor Pull gone Wrong Idiots give monkey a firecracker Faceplant on a IO Hawk
Time 2 Party | Ultimate Movie Party Mashup
Time 2 Party, Ultimate Movie Party, Mashup, Supercut
Het weekend staat al weer bijna voor de deur en dat ziet er goed uit qua weersverwachtingen, met temperaturen die kunnen oplopen tot wel 28 graden.. Misschien had je nog ergens een feestje te bezoeken of ga je vanaf de bank lui een filmpje bekijken ? In de film mashup "Time 2 Party" zien we allerlei fragmenten uit films van feestende mensen, als je nu nog geen zin krijgt in het weekend ?
Irish boxer fights Angry Mob in Instanbul
Irish boxer fights Angry Mob in Instanbul
Een Ierse toerist in het Turkse Istanboel, krijgt het aan de stok met de eigenaar van een winkeltje wat gekoelde dranken verkoopt. Als er vervolgens allerlei collegae winkeliers komen toegesneld om te helpen komt de Ier, die tevens bokser blijkt te zijn, oog in oog met een hele menigte woedende Turken en maakt er kebab van.. #EpicStreetfight
Pizzababe Ashley Doris in Indulgence
Ashley Doris in Indulgence
Best of How Ridiculous Trickshots
Best of How Ridiculous Trickshots
We volgen de heren van "How Ridiculous" al een tijdje hier op TLP en vandaag hebben we zelfs een "Best of" compilatie, met daarin hun allerbeste trickshots, op een rijtje.
Action Movie Kid's Playdate with Evan
Action Movie Kid, Playdate with Evan
Car Crash & Accidents Aug 2015 | #3
Car Crash & Accidents Aug 2015
We krijgen de laatste maanden zo'n beetje wekelijks een deeltje uit de "Car Crash & Accidents" compilatie reeks voorgeschoteld, die je maar weer eventjes herinnerd dat een ongeluk met de auto in een klein hoekje zit. Dus voorzichtig aan allemaal op de weg! Hier is deeltje 3 van augustus 2015!
Rescuing bonded poodles Cola & Pepsi
Rescuing bonded poodles Cola & Pepsi
Je kan zo nu en dan een collectant aan de deur met wat kleingeld weer weg sturen maar je zou ook eens kunnen overwegen om een kleine donatie te doen aan de mensen van de Amerikaanse stichting "Hope For Paws", die keer op keer allerlei zwaar verwaarloosde honden van de straat halen. Of zoals vandaag uit het riool, zie hier de poedels Cola & Pepsi..
Animated Short | Down the Andes
Animated Short, Animation, Down the Andes
Een reiziger is onderweg in zijn busje op de hoogste en gevaarlijkste weg ter wereld in het Zuid-Amerikaanse Andes gebergte, de langste bergketen op aarde. Een briljante short van Rodrigo Janz ...

EXTRA:
- One More Page
- The Shadownsters
Million Scoville Hot Sauce | +Prank Roundup
Million Scoville Hot sauce revenge
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je opgespaard en vandaag beginnen we met een "vriendin" die haar vriend een burger met hete saus voorschotelt. Meer hieronder!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Drive Thru Robot Driver Prank 2
Bonus 2: Blowing Up Girls Skirts Prank
Bonus 3: Metal Detector Prank
All the Kills of Batman | Batman Killcount
All the Kills of Batman, Batman Killcount
Iemand had het ijzeren geduld om alle scenes waarin Batman iemand vermoord achter elkaar te plakken tot deze "Batman Killcount" supercut..

BONUS:
- Every Jason Statham Punch Ever
Just Red | Justyna Gromada
Justyna Gromada
We hadden in april van dit jaar al een leuke video van de Italiaanse fotograaf Loris Gonfiotti met "Ilka Summer & Justyna Gromada" in de hoofdrollen. Vandaag zien we alleen blonde Justyna Gromada terug in de shoot "Just Red".. Jammie!
Failtube [26 Augustus 2015]
WDBJ7 News team shot on Live Television Million Dollar art destroyed, boy trips Suspect Uses Dog as a Weapon to evade arrest
Official Aftermovie Galore 2015 | Part #4
Official Aftermovie Galore 2015
De outdoor festivals zijn al weer bijna voorbij dit jaar en mocht je 't gemist hebben, de Aftermovies heb ik voor je opgezocht.. Deel 4!
Official Aftermovies #4
- Dance Valley 2015
- Nature One 2015
- Paradigm Festival 2015
- Identity Summer Festival 2015
- TomorrowLand 2015 Unleashed
Cell Phone and Selfie Fails | Fail Army
Cell Phone and Selfie Fails
Met de intrede van de smartphone werd ook de selfie geboren en een hele nieuwe categorie aan faal momentjes. In de midweekse fail compilatie van Fail Army zie je dit keer allerlei "Cell Phone and Selfie Fails"..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers