Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Heroes Of The Zer00s 4&5
Heroes Of The Zer00s 4&5
Het zonnetje schijnt lekker en het is prima toeven in de tuin of op het terras. Niets zo lekker als dan te genieten met wat verse muziek in mix vorm van DJ Philizz!
Heroes Of The Zer00s 1&2
Heroes Of The Zer00s 1&2
Philizz Video Yearmix 2017
Philizz Video Yearmix 2017
Maiky in da Mix – Yearmix 2017
Maiky in da Mix – Yearmix 2017
Naast allerlei kalender shoots en andere top lijstjes hebben we in december ook weer de zogenaamde jaarmixen in videovorm. Ene DJ Maiky liets zich inspireren door niemand minder dan Paul Remmers aka Philizz zelf, en maakte bij gebrek aan nieuw materiaal van Philizz maar zelf een video jaarmix voor 2017. Hier te zien en beluisteren!
Philizz Video Yearmix 2016
Philizz Video Yearmix 2016
De Philizz video jaarmix komt dit jaar in twee delen, het eerste deel met vooral veel "allround greatest 2016 hits" en deel twee met meer dance tracks. We hebben vandaag alvast deeltje 1!
Tropical Summer Videomix 2016 | Philizz
Tropical Summer Videomix 2016
Nog een klein weekje wachten, en dan is het zo ver de jaarlijkse videomix van Philizz gaat op 3 december online en ik ga uiteraard weer proberen om dat hier met jullie te delen. Om alvast een beetje in stemming te komen heb ik zijn 1 uur durende "Tropical Summer Videomix 2016" vast neergezet... ENJOY!
Philizz Video Yearmix 2015
Philizz Video Yearmix 2015, Yearmix2015
Natuurlijk hebben we ook dit jaar de video jaarmix van Philizz voor je opgezocht, die gisteravond gereleased werd en net als vorige jaren weer een pareltje is geworden. Ga er lekker voor zitten en zet je volume op 10 voor één uur met de beste hits van 2015 in de mix!

EXTRA:
538JingleBall 2015 Aftermovie
SLAM!TV Jaarmix 2014 | +Roundup
SLAM!TV Jaarmix 2014
Ik denk dat je de meeste videojaarmixen ondertussen wel kan terugvinden hier op TLP en natuurlijk zitten daar de bekende namen als DJ Philizz en Coen Donders gewoon tussen. Er ontbraken er nog een paar en een daarvan is de SLAM!TV Jaarmix 2014. Hieronder nog drie video jaarmixen die je niet mag missen!
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: The DJ Panduro Video Yearmix 2014
Bonus 2: The Musicmatters Yearmix 2014
Bonus 3: The Hardstyle Video Yearmix 2014
The Philizz VIDEO YEARMIX 2014
The Philizz VIDEO YEARMIX 2014
Net zoals voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een video jaarmix van Paul Remmers, bij ons beter bekend als DJ Philizz. Ga er eventjes lekker voor zitten en laat de beelden en beats van het afgelopen jaar nog eens op je inwerken met de Philizz Video Yearmix van 2014!
VJ Philizz | Halloween Videomix 2014
DJ IC & Tony Mass ft Philizz
We volgen DJ Philizz al een aantal jaartjes hier op TLP en een aantal van zijn videomixen behoren nog steeds tot de best gerate items van de afgelopen 12 maanden. Halloween was vorige week, maar Philizz, DJ IC en Tony Mass hadden nog een leuke Halloween videomix voor je in petto... Check het uit!
DJ Philizz - I ♥ The 80's Videomix
DJ Philizz - I ♥ The 80's Videomix
Het was een tijdje stil rondom onze favoriete Videomix maker, DJ Philizz waar we al een ruime hoeveelheid videomixen van op de site hebben staan, maar vandaag is er dan toch weer zover en gaan we terug in de tijd naar het decennium van Pacman, MTV en de Commodore 64... The 80's!

Playlist hieronder!

Philizz Video Yearmix 2013 [Epic]
Philizz Video Yearmix 2013 [Epic]
DVJ Philizz die we hier op TLP al volgen vanaf dag 1 heeft zijn video jaarmix af en gisteren was die al via een stream te beluisteren. Voor de mensen die 'm gemist hebben gisteravond heb ik de volledige videomix inclusief playlist neergezet. Zoals je ondertussen gewend bent van Philizz is het weer een pareltje geworden. De Philizz Video Yearmix 2013, (Thnx Philizz)
Philizz Videomix 2013 Volume 4 [Beautiful Life]
Philizz Videomix 2013 Volume 4 [Beautiful Life]
Ik merkte het afgelopen week al op, er gaan de aankomende weken nog veel meer jaarmixen en andersoortige Best of 2013 lijstjes voorbij komen. De videojaarmix van 2013 van Philizz laat nog eventjes op zich wachten maar vandaag kwam wel de 4e kwartaal mix van 2013 uit. Ook dit keer staat de playlist onder de Philizz Videomix 2013 Volume 4, Beautiful Life editie. Voor meer info, dvd hoesjes of downloadlinks ga je gewoon naar de site van Philizz! Thnx!
DJ Philizz - Halloween 2013 [Minimix Adv. S02E02]
DJ Philizz - Halloween Special [Minimix Adv. S02E02]
Aan het aantal Halloween gerelateerde items die we de laatste weken voorbij zien komen zou je denken dat het al de hele maand Halloween is, maar officieel is dat pas a.s. donderdag de 31ste. DJ Philizz en zijn kameraden DJ IC & Tony Mass maakte speciaal voor dit feest een videomix met beelden uit horror films. We kijken en luisteren vooral mee!

Thnx Philizz!
DJ IC ft. Philizz | Minimix Adventures S02E01
DJ IC ft. Philizz
Philizz en zijn maatje DJ IC gaan ook dit jaar verder met hun Minimix Adventures, een videomix serie waar we al een aantal delen van hier op TLP hebben staan. Ga er even lekker voor zitten en laat je 20 minuten verrassen door de pompende beats van dit eerste deel uit de Minimix Adventures reeks seizoen twee. Een playlist vind je via het linkje onder de clip!
DJ Philizz - Millennium Videomix Part 1
DJ Philizz - Millennium Videomix Part 1
We zetten meteen maar een lekker muziekje op met deze videomix van DJ Philizz die ik schijnbaar over het hoofd had gezien maar die hij dropte in de comments. Het zijn allemaal platen van de afgelopen 10 jaar die Philizz nog eens serveert in een heerlijke Millennium Videomix, het eerste deel!
DJ Castor's Aftersummer videomix 2013
DJ Castor's Aftersummer videomix 2013
Ja mensen, het is gedaan met de zomer en langzamerhand maken we ons op voor de winter. Het is de laatste tijd wat rustig rond onze huis DJ, DJ Philizz, maar niet getreurd er zijn meer talentvolle DJ's die tegelijkertijd verstand hebben van video bewerken. Dit is de "Aftersummer videomix 2013" door de Vlaamse DJ Castor, die zeer zeker de moeite en je tijd waard is. Een playlist vind je onder de video ... PARTY ON in HD!
Philizz Videomix 2013 Volume 3 [Sunshine Edition]
Philizz Videomix 2013 Volume 3 [Sunshine Edition]
VJ en DJ Philizz volgen we al vanaf het prille begin en nadat hij de afgelopen tijd wat persoonlijke issues moest verwerken, is hij nu toch echt weer terug met een heerlijk zomers aandoende editie van zijn VideoMix 2013. Het is alweer het derde deel van dit jaar en uiteraard kan je zijn andere videomixen ook gewoon terug vinden hier op TLP ... Vandaag dus Volume 3 en de tracklist staat natuurlijk weer gewoon onder de video!
Mega Mashup 2013 & The Lucky Sonnentanz
Mega Mashup 2013 & The Lucky Sonnentanz
Het zonnetje schijnt al weer heerlijk en het is dat er gewerkt moet worden anders had ik al lang wat verkoeling aan het water opgezocht. Het was eventjes wat stil rond Philizz vanwege wat privé toestanden maar hij is weer terug, en hoe. Aan zijn Mashup project, die hij samen met MM² maakt, voegen we vandaag een nieuwe videomix toe 'The Lucky Sonnentanz' ... En als bonus is er ook nog een '40+ Pop Tunes - Mega Mashup 2013'..
DJ Philizz Videomix 2013 Volume 2
DJ Philizz Videomix 2013 Volume 2
Vlak voor het weekend releasde Paul Remmers, of te wel DJ Philizz, zijn nieuwe Videomix deel 2 van 2013. Dit deel kreeg de naam Animal mee en zoals je gewend bent staat er ook dit keer weer gewoon een playlist onder de videomix... ENJOY!
[DJ IC ft. Philizz] Minimix Adventures Episode 5
Minimix Adventures Episode 5
DJ Philizz gaat fijntjes door met zijn mooie videomixen waarvan we vandaag een deeltje hebben uit de Minimix Adventures serie.. Het is deeltje 5 alweer, een playlist staat onder de video zoals je gewend bent! ENJOY!

Meer Philizz hier!
Philizz Videomix 2013 [VOL. 1]
Philizz Videomix 2013 [VOL. 1]
DJ Philizz dropte weer een heerlijke videomix in de linksubmit om je weekend nog meer flair te geven. Een playlist hou je nog even van me tegoed want ik ga NU naar het strand..... Fijn weekend allemaal, CHECK!
Philizz Dubstep Videomix [Minimix Adventures 4]
VJ Philizz Dubstep Videomix
Philizz en DJ IC hebben samen een project wat ze Mini Mix adventures noemen. We hadden er al een aantal verzameld en in deze Mini Videomix die een kleine 20 minuten duurt staat Dubstep centraal... Onder de video staat uiteraard een playlist.. Enjoy!
Hardstyle Videomix, volume 1, 2013 [DJ Retimed]
Hardstyle Videomix, volume 1, 2013 [DJ Retimed]
Het weekend zit er helaas al weer op maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we maar bij de pakken neer moeten gaan zitten en braaf naar AVRO's Arbeidsvitamine moeten gaan luisteren. DJ Retimed verraste ons in december al met een heerlijke Hardstyle VideoJaarmix 2012 en in navolging van DJ Philizz gaat hij ook regelmatig video's releasen. Dit is de eerste in de 2013 Hardstyle serie en het gaat er weer stevig op, playlist is uiteraard ook aanwezig... ENJOY! Voor de liefhebbers is hier de nieuwe LIPDJ!
Minimix Adventures 3 [DJ IC ft. DJ Philizz]
Minimix Adventures 3 [DJ IC ft. DJ Philizz], videomix
Helaas zat er dit jaar geen speciale kerstmix in van de hand van DJ Philizz maar we waren al verwend met een mega lekkere TIP! Yearmix 2012 en vandaag een ander project die hij samen met DJ IC doet, namelijk de "Minimix Adventures" serie. De muziekmix is van de Kroatische DJ IC en de bijhorende video komt van Philizz z'n hand... Lekkah! --> BONUS! Deel 1 | Deel 2
DJ Ardigi VideoYearmix 2012
DJ Ardigi VideoYearmix 2012
We hebben weer een nieuwe videojaarmix dit keer afkomstig van ene DJ Ardigi die zich heeft laten inspireren door onze eigenste DJ Philizz... Het is pas z'n allereerste videojaarmix dus wees niet te streng... Check hier de 45minuten durende "DJ Ardigi VideoYearmix 2012".. Playlist onder de video!

Meer 2012 videojaarmixen hier!
TIP: DJ Retimed - Hardcore VideoYearmix 2012
TIP: DJ Retimed - Hardcore VideoYearmix 2012, videomix
Niet alleen DJ Philizz is druk in de weer geweest met zijn videojaarmix 2012, ook deze DJ Retimed heeft z'n best gedaan op deze mooie Hardcore VideoYearmix 2012. Leuk detail is dat Philizz en Retimed bij elkaar in de klas hebben gezeten en beide tegelijk zijn afgestudeerd... Er gaan vast nog meer jaarmixen volgen.. dus hou TLP in de gaten de aankomende weken.. Thnx Philizz!
Pop Danthology 2012 [Mashup of 50+ Pop Songs]
Mashed Up Sunday #16 [Music Mashups]
Nu we steeds dichter het einde van het jaar naderen komen er ook steeds meer lijstjes, compilaties en jaaroverzichten voorbij. Zo kon je afgelopen weekend al genieten van Philizz z'n Yearmix 2012 maar ook deze Daniel Kim heeft niet stilgezet en maakte een Mashup megamix met allerlei songs uit 2012.. Een playlist staat onder de video, Pop Danthology 2012!
TIP: Philizz VIDEO YEARMIX 2012
TIP: Philizz VIDEO YEARMIX 2012, videomix
Gisteren was de releaseparty van de Philizz Video Yearmix 2012! Het is zo onderhand traditie geworden hier op TLP om alle video jaarmixen te sparen dus de aankomende weken zullen er nog wel een aantal voorbij gaan komen. Van DJ Philizz hebben we ondertussen vanaf 2009 alle jaaroverzichten staan en vandaag dus z'n laatste meesterwerk, Philizz VideoYearmix 2012! ENJOY!

Thnx Philizz!
Q-dance presents: Headhunterz [Full LIVE Show]
Q-dance presents: Headhunterz [Full LIVE Show]
Ik heb gisteren vernomen van DJ Philizz dat we vanaf morgen (18:00) mogen gaan genieten van zijn 2012 Videojaarmix maar zover is het nog niet. Mensen die van het hardere werk houden kunnen hun hart ophalen met deze 45minuten durende live registratie van een optreden van Headhunterz, bij Q-Dance...
Philizz Videomix 2012 [Volume 5]
Philizz Videomix 2012 [Volume 5]
Het is officieel herfstvakantie en om die eens goed in te luiden heeft DJ Philizz weer een fijne videomix klaarstaan. Zoals je gewend bent staat ook dit keer weer de tracklist onder de video... ENJOY!
DJ Philizz - I LOVE Hands Up [Videomix + Bonus]
DJ Philizz - I ♥ Hands Up [Videomix + Club Bonus]
We wachten met smart op het vijfde deel van de Philizz Videomix 2012 maar zover is het nog niet. Wel is er een nieuwe mega videomix van Philizz genaamd "I ♥ Hands Up", die bijna één uur duurt. Als bonus heb ik er nog een mini clubmix bij gezet van Ernesto Bianchi die ons de groetjes doet uit Venezuela... Playlists staan onder de beiden videomixen! ENJOY!
Minimix Adventures Vol. 1 [Philizz ft. DJ IC]
Minimix Adventures Vol. 1 [Philizz ft. DJ IC]
Onze grote vriend en VJ Philizz is een samenwerkingsverband aangegaan met de Kroatische DJ IC. Het geheel is natuurlijk voorzien van beeldmateriaal en deze "mini-mix" duurt een kleine 25minuten. De playlist staat zoals je gewend bent onder de videomix. ENJOY!

Via Philizz.nl!
Philizz Videomix 2012 [Volume 4]
Philizz Videomix 2012 [Volume 4]
Het is nog geen eens weekend maar zodra je de klanken hoort uit de laatste videomix van DJ Philizz zou je willen dat het al zo ver was. Philizz is jarig vandaag en dit is een kadootje van hem aan ons, kijk dat waarderen we... Een tracklist staat onder de videomix die dit keer zo'n 58min duurt... Vette shizzle weer!
Philizz Video Yearmix 2002 [Reloaded]
Philizz Video Yearmix 2002 [Reloaded]
Nou dat was eventjes schrikken, toen afgelopen week in eens alle videomixen van DJ/VJ Philizz verdwenen waren van de interwebs. Ondertussen staan de meeste Philizz videomixen weer op z'n plek en brouwde Philizz meteen een "nieuwe" videomix met dit keer een jaarmix van het jaar 2002.. We gaan eventjes terug in de tijd!
VJ Magrao - VideoMix Vol. 12
VJ Magrao - VideoMix Vol. 12
Naast de videomixen van V en DJ Philizz zijn er nog veel meer videomixen die zeer de moeite waard zijn. Zo kon je al eerder kennis maken met de Braziliaan VJ Magrao, waar we al eventjes niets meer van hebben gehoord, maar die vandaag terug is met een nieuwe videomix, volume 12. Helaas heb ik nog geen playlist kunnen vinden, iemand ?!
World Of Hardstyle - Summer 2012 [Part 1 & 2]
World Of Hardstyle - Summer 2012
Konden we gisteren nog heel relaxed naar de nieuwe 90s VideoMix van VJ Philizz kijken en luisteren... Vandaag gaan we stampen met DJ Lippie die ook dit jaar weer allerlei mooie party beelden aan elkaar breide tot twee heerlijke World of Hardstyle videomixen. Deel 1 | Deel 2
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix [Part 2]
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
In februari van dit jaar kon je deel 1 van de I ♥ The 90's Videomix bekijken / beluisteren en zojuist verschenen is deeltje twee uit deze serie. Ik moet 'm nog gaan luisteren maar het is ongetwijfeld weer een meesterwerk van VJ Philizz! Ook dit keer zit er een tracklist bij en kan je genieten van al die lekkere nummers uit die onbezorgde 90er jaren...
Videomix 2012 - Volume 3 [By Philizz]
Videomix 2012 - Volume 3 [By Philizz]
Het is bijna weekend, nog eventjes en we zitten met z'n allen weer in de kroeg bij de vrijdagmiddag borrel. Borrelnootjes erbij, een hapje een natje en natuurlijk de nieuwe Philizz videomix 2012, volume 3. Zoals we gewend zijn van Philizz zit ook deze videomix weer puik in elkaar en uiteraard is er ook een play / tracklist voorhanden. ENJOY!

[Thnx Philizz!]
I ♥ Happy Hardcore Videomix [DJ Philizz]
I ♥ Happy Hardcore Videomix [DJ Philizz]
We volgen DJ / VJ Philizz nu al een tijdje en dit keer verrast hij ons met een heerlijke Happy Hardcore videomix. De I ♥ Happy Hardcore Videomix duurt een klein uurtje en het is van begin tot eind, één brok nostalgie... Dat waren toch wel mooie jaren hoor! Een tracklist staat er onder en nog meer Philizz videomixen op TLP vind je via deze link! En de MP3 vind je hier! (right click)
TMF Video Yearmix 1995 [Retro Videomix]
TMF Video Yearmix 1995 [Retro Videomix]
Toen alles nog koek en ei was, we geen drempels hadden maar kuilen, werd er vooral veel goede muziek gemaakt. Althans dat bedenk ik me, als ik naar deze TMF Video jaarmix uit 1995 luister. We hadden laatst al eens Philizz met een leuke 90er jaren videomix, en ook hadden we nog een mooie 90s Manga mix staan. Vandaag de TMF Video Yearmix 1995, RETRO RULES!
Philizz Videomix 2012 [Volume 2]
Philizz Videomix 2012
Jaja, daar issie weer! DJ & VJ Philizz gaat ook in 2012 gewoon door waar hij in 2011 is gebleven en dat betekent dus elk kwartaal een deel van de Philizz Videomix 2012. Vandaag dus volume 2, die een klein uurtje duurt en zoals altijd weer heerlijk weg luistert. Een playlist staat er onder! [Thnx Philizz]
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
Goedemorgen Pizzavrienden, vandaag gaan we terug naar de 90's met deze extra "I ♥ The 90's videomix!" Aldus het mailtje, van onze grote vriend en Master of the Wheels of Steel DJ & VJ Philizz. Hits van Haddaway, Snap, 2Unlimited T-spoon, je hoort ze allemaal voorbij komen in de 50 minuten durende videomix. We zitten in de 90s dus vergeet halverwege niet het bandje om te draaien! SUPERRR... [Thnx Philizz]
Philizz Videomix 2012 [Volume 1]
Philizz Videomix 2012 [Volume 1]
Onze grote vriend en master DJ, Philizz heeft weer een nieuwe videomix klaar die hij graag met ons deelt. Het is meteen de eerste videomix van zijn hand voor 2012, en net als vorig jaar hopen we dat er nog velen zullen volgen. Meer werk van Philizz op TLP vind je via deze link! Ga er eventjes lekker voor zitten want deze nieuwe videomix duurt bijna één uur! [Thnx Philizz]
VJ Magrao | Videomix Vol. 11
VJ Magrao
Onze Braziliaanse vriend DJ & VJ Magrao heeft weer een nieuwe videomix af waarin hij toch eventjes graag laat zien dat hij zeker niet onder doet voor onze eigenste DJ Philizz, die met zijn video jaarmix hoge ogen gooide hier op TLP en tegenwoordig zelfs in ons rijtje met meest gerate items op TLP vertoefd (linker kolom, most rated items). Ga er eventjes lekker voor zitten want deze 11e videomix duurt maar liefst 90 minuten! Enjoy!

[Thnx VJ Magrao!]
YES! Radio Video Yearmix 2011
VideoYearmix, 2011, Yes
Met dank aan Philizz kwam deze video yearmix uit Griekenland tot ons van het Griekse radio station YES! Radio 91.2! We hebben er ondertussen al een paar staan van 2011, met hier de 2011 DJ Philizz Videoyearmix, de Amine Video Yearmix 2011 en de 2011 Philizz MM-2 Mashup video yearmix. Vandaag dus geluid en beeld uit Griekenland waar behalve veel ellende 't afgelopen jaar ook nog iets goeds vandaan komt. De Yes! VideoYearmix.. 2011 (playtime 53min.)
Amine Video Yearmix 2011
Amine Video Yearmix 2011
Naast de videmixen van DJ Philizz en VJ Magrao zijn er natuurlijk nog veel meer creatievelingen die zo aan het eind van het kalenderjaar klaar staan met een video yearmix. Als ik het goed heb komt deze uit Duitsland. Ga er maar weer eventjes lekker voor zitten want in een uur komen alle hits van 2011 nog eens voorbij.
Philizz ft. MM-2 Mashup Yearmix 2011 [Video]
Philizz ft. MM-2 Mashup Yearmix 2011 [Video]
Vorige maand konden we de geniale VideoYearmix 2011 van Philizz al bewonderen en naast dat soort mixen heeft hij ook nog een klein projectje ernaast samen met MM-2 waarin ze samen mashups maken. Ik had er al een paar gepost en als een kleine bonus heeft Philizz ook van die nummers nog een leuke 2011 videoyearmix in elkaar gezet. Voor de liefhebbers!
Danger Hip Hop Videomix 2011
Danger Hip Hop Videomix 2011
Uiteraard niet zo goed als de 2011 Video Yearmix die Philliz in elkaar draaide maar mocht je van hip hop houden dan is dit zeker een aanrader. Helaas zit er geen playlist bij de "2011 Danger Hip Hop Videomix" die bijna 2 uur duurt maar wie meer info heeft over de tracks of wel een playlist heeft gevonden mag die natuurlijk droppen in de comments. Aaight!
Hardstyle Video Megamix 2011 [by Foreseen]
World of Hardstyle Spring 2011
We hadden vorige week al die puike videojaarmix van Philizz en die was al helemaal te gek maar hou je van net ietsjes hardere / snellere muziek dan kan je vandaag helemaal uit je plaat met deze kicke Hardstyle videomix van Foreseen! (80min hakkuh!)

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers