Trending NOW!

  Keep this website AD FREE

  Keep this site ad free and donate

  Zoeken op TLP

  Gametime

  Uit Eigen Keuken


  Winter is Coming 2k14

  TLP Facebook


  Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

   


  Friends

  Random items

  TLP Mashup Archief:


  TLP Videomashup Archief 2014

  TLP Videomashup Archief 2015

  TLP Videomashup Archief 2013

  Spatula Battle
  Spatula Battle
  Met slechts wat keukengerei gaan we vandaag het gevecht aan in deze spectaculaire "Spatula Battle" van Beatdownboogie, je weet wel van de zelfde makers als Mario Warfare, waar inmiddels een complete film, 80min. van is uitgebracht, hier te zien!
  Legend of Zelda Western
  Legend of Zelda Western
  De mensen van Youtube kanaal Beatdownboogie zou je kunnen kennen van hun "Mario Warfare serie" van een tijdje geleden en zijn vandaag terug met een andere videogame karakter, Zelda, die tot leven komt in de western, "Hang'em Highryle"..
  TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
  TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
  Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

  Super Zero - Bad Ass Zombie Apocalypse Short
  Super Zero - Bad Ass Zombie Apocalypse Short
  Via crowdfunding komen steeds meer coole projecten tot stand, een goed voorbeeld daarvan is de Mario Warfare short film. Maar ook deze vette short film, met als titel Super Zero, over een nerd die uitgroeit tot een expert in het uitschakelen van zombies is zeer zeker de moeite van het kijken waard.
  Mario Warfare - Part 8 | THE END
  Mario Warfare - Part 8
  Het Kickstarter project Mario Warfare lieten we je voor het eerst zien in de zomer van 2012 en nu bijna twee jaar later, besluiten we deze serie met het achtste en tevens laatste deel 8..
  Mario Warfare | Part 7
  Mario Warfare
  We zijn al eventjes onderweg met de shortfilm Mario Warfare die steeds een beetje verder gaat naarmate er weer wat geld beschikbaar komt in dit Kickstarter project. Vandaag zijn we aangeland in deel zeven..
  Mario Warfare [Part 6]
  Mario Warfare [Part 6]
  Het Kickstarter project wat nodig was om de shortfilm Mario Warfare te financieren loopt als een trein en we zijn dan ook al weer aangeland bij het zesde deel uit deze reeks.. Kijk mee!
  Mario Warfare [Part 5]
  Mario Warfare [Part 5]
  Van de shortfilm reeks "Mario Warfare" zagen we ondertussen al vier delen voorbij komen en tegenwoordig wordt dit project bekostigd via Kickstarter. Dit is het vijfde deel, en de vorige delen kan je bekijken via het linkje onder de video..

  Bonus: Mario Kart in Real Life! [Stop Motion]
  Mario Warfare [Part 4]
  Mario Warfare [Part 4]
  De serie Mario Warfare is tot stand gekomen dankzij crowdfunding op de site Kickstarter, waar tegenwoordig heel veel creatievelingen hun ideeŽn op zetten in de hoop er wat geld mee op te halen om zo hun droom te verwezenlijken. We hadden al eerder wat voorbij zien komen van Mario Warfare, dit is het meest recente deel 4!
  Mario Warfare [Part 3]
  Mario Warfare [Part 3]
  De serie Mario Warfare is tot stand gekomen dankzij crowdfunding op de site Kickstarter, waar tegenwoordig heel veel creatievelingen hun ideeŽn op zetten in de hoop er wat geld mee op te halen. We hadden al eerder wat voorbij zien komen van Mario Warfare en dit is het meest recente deel, part 3!
  Mario Warfare [Part 2]
  Mario Warfare [Part 2]
  Via de site Kickstarter kan je allerlei projecten aanmelden waarbij je nog wat geld, crowdfunding, nodig hebt om het te realiseren. De serie Mario Warfare is zo ook tot stand gekomen! Eerder kon je het eerste deel en de trailer al bekijken vandaag heb ik het vervolg daarop voor je klaar gezet... Werkt prima dat kickstarter!
  Mario Warfare [Epic]
  Mario Warfare [Epic]
  Door de jaren heen hebben we Mario Bros al in diverse gedaantes en nog meer verschillende clips voorbij zien komen. In Mario Warfare, je raad het al, gaat Mario wederom op oorlogspad tegen zijn aloude vijanden en blijkt hij over allerlei epische vechtskills te beschikken... Een geniale shortfilm die tot stand is gekomen dmv crowdfunding via Kickstarter.... Nice!
  Mario Warfare
  Mario Warfare
  Super Mario heeft er genoeg van en laat zich trainen tot commando om eindelijk al zijn tegenstanders met gemak te kunnen verslaan, in dit Mario Warfare wat een spoof is tussen Modern Warfare en Super Mario bross...

  Aanraders  Subscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
  Meer content...
  Pizza's Leftovers (BETA)

  Pizza's Leftovers