Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Evolution of Pixar Movies 2018
Evolution of Pixar Movies 2018
Aankomend weekend komt het langverwachte vervolg op de Incredibles film eindelijk uit en samen met de mensen van Burger Fiction blikken we nog eens terug op al het moois wat Pixar ons tot nu toe heeft voorgeschoteld door de jaren heen... Check!
Official Trailer: Incredibles 2
Official Trailer: Incredibles 2
We hadden eerder al een teaser van de nieuwe Pixar film "Incredibles 2" die eind juni van dit jaar in de bioscoop gaat draaien, en vandaag hebben we de officiŽle trailer, die geweldig is...
The Incredibles Remix
The Incredibles Remix
Johny Wilson aka Eclectic Method maakt van allerlei soundfx remixen en dit keer doet hij dat met geluiden uit de Incredibles films. Check het uit!
Sneak Peek: Incredibles 2
Sneak Peek: Incredibles 2
In juni van dit jaar gaat de nieuwe Incredibles 2 film in de bioscoop draaien en vandaag krijgen we alvast een sneak peek van anderhalve minuut om in de stemming te komen... Check!
The Incredibles vs the Dark Night
The Incredibles by Christopher Nolan
Chirstopher Nolan is een Engels-Amerikaanse film director, screenwriter en producer die misschien het meest bekend is van "The Dark Knight trilogy". Zijn films staan meestal garant voor veel actie en specialFX en in deze clip "If the Incredibles was a Christopher Nolan Film", kijken we hoe de Pixar animatie film "The Incredibles" er uit had gezien wanneer hij de film had geproduceerd..
Jack Attack
Van de Incredibles dit leuke filmpje met baby Jack. Zuslief heeft de zware taak gekregen om op baby Jack te passen, maar dat is laat maar zeggen niet zo makkelijk als gezegd. Tja wat wil je met zon superbaby. Via Wadda.be
AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers