Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Rémi Gaillard: Train
Rémi Gaillard: Train
Grizzly Attack | Remi Gaillard
Grizzly Attack - Remi Gaillard
Frankrijk is een van de weinige landen in West-Europa waar nog beren voorkomen dus verkleed grapjes Remi Gaillard zich voor de grap als een grizzly beer om zo mensen de stuipen op het lijf te jagen...
Tourists | Remi Gaillard
Tourists, Remi Gaillard
Landen als Frankrijk of Spanje moeten het zomers vooral hebben van de vele toeristen die hun stranden bevolken maar daar is grapjurk Remi Gaillard het niet mee eens. Hij verzint een list om dit kenbaar te maken aan de zonaanbidders...
Remi Gaillard's Best Elevator Pranks
Remi Gaillard's Best Elevator Pranks
We volgen de Franse grappenmaker Remi Gaillard al vanaf het allereerste filmpje die hij op Youtube zette en nu zo'n 10 jaar later is hij een waar fenomeen op internet. Waarschijnlijk heb je ze al wel eens afzonderlijk voorbij zien komen, maar dat maakt niet uit. Dit is de officiële "Best of Elevator Pranks" compilatie van Remi...
Jurassic Prank | Remi Gaillard
Jurassic Prank, Remi Gaillard
Remi Gaillard presents Worker
Remi Gaillard presents Worker
Remi Gaillard presents Stray Cats
Remi Gaillard presents Stray Cats, prank
We weten ondertussen dat Remi Gaillard een groot hart heeft voor dieren en in deze Stray Cats video gaat hij dan ook verkleed als kat langs bij een dierenkliniek om voedsel en medicijnen te stelen...
Best of Remi Gaillard 2016
Best of Remi Gaillard 2016
Ook in 2016 was onze favoriete grapjurk uit Frankrijk, Remi Gaillard weer van de partij met zijn grappen en grollen. In een kleine 8 minuten zie jij zijn beste grappen van het afgelopen jaar nog eens voorbij komen en uiteraard hopen we Remi ook in 2017 weer terug te zien... Check het uit!
Remi Gaillard shot Santa Claus
Remi Gaillard shot Santa Claus, xmas2016
Het is te hopen dat er nog een reserve kerstman te vinden is ergens anders gaat dit jaars kerstmis helemaal niet door. Grapjurk Remi Gaillard hoorde gestommel beneden in de woonkamer en schoot de kerstman neer...
Serial Killers Prank | Remi Gaillard
Serial Killers Prank, Remi Gaillard
Koning van de grap, de Fransman Remi Gaillard, bezorgd een hotelbediende de schrik van zijn leven als zijn hotel plots vol zit met allerlei bekende serie moordenaars, als Chucky, Jason, Freddy Krueger, Leatherface, Michael Myers, Saw en het spook uit Scream. Och arme!
Remi Gaillard presents Firefighter
Remi Gaillard presents Firefighter
Remi Gaillard presents Safari
Remi Gaillard presents Safari
Remi Gaillard presents Pirate
Remi Gaillard presents Pirate
Onze favoriete Franse grappenmaker van het eerste uur Remi Gaillard gaat vandaag verkleed als een piraat op stap en beleeft samen met allerlei nietsvermoedende figuranten "geweldige" avonturen..
Remi Gaillard presents Emergency
Remi Gaillard presents Emergency
Een Fransman waar we de laatste jaren veel te weinig filmpjes van zien doorkomen is Rémi Gaillard die we al sinds 2007 volgen op TLP. Vandaag kruipt hij in de rol van een patient, dokter en ook nog een apotheek... Heerlijk!
Mafia Prank | Remi Gaillard
Remi Gaillard
Blindman Prank | Remi Gaillard
Blindman Prank
Onze favoriete Fransman Remi Gaillard is terug met een nieuwe grap waarin hij iemand nadoet die blind is. Autorijden, winkelen niets is hem te gek, al reageren sommige omstanders wel een beetje agressief.. Kijk mee!Animal Planet | Remi Gaillard
Animal Planet, Remi Gaillard
Onze favoriete Franse grappenmaker heeft een asiel overgenomen en de mens dier rollen omgedraaid tot verbazing van een oudere dame die een hond heeft gevonden en komt afleveren...

EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Dog licking Balls prank
Bonus 2: Girl returning Mens Underwear
Best of Rémi Gaillard Pranks in 2015
Best of Remi Gaillard 2015, bestof2015
Onze favoriete Franse pranker Remi Gaillard volgen we al sinds 2008! en was een voorbeeld voor veel prankers na hem. Maar Remi is al veel langer bezig, zo hadden we in 2009 al een "Best of 10 Years Remi montage", en in dat jaar maakte ik ook al eens een "Best outtakes vid". Op deze laatste dag van 2015 hebben we een officiële "Best of 2015" van zijn hand.. Check!
Merry Christmas from Remi Gaillard
Merry Christmas from Remi Gaillard
De kerstvakanties zijn begonnen en ook onze favoriete Franse grapjurk Remi Gaillard viert kerst en wenst jullie alvast een goed kerstfeest door als kerstman de straten van zijn woonplaats Montpellier onveilig te maken. Wij kijken mee!
Speed Cameras | Remi Gaillard
Speed Cameras, Remi Gaillard
Niet alleen de gemiddelde automobilist ergert zich groen en geel aan de diverse flitspalen die langs de snelweg opgesteld staan om hardrijders te beboeten, ook Fransman Remi Gaillard heeft er een bloedje hekel aan. Gelukkig kan je deze camera's ook nog op een nuttige manier inzetten..
Grim Reaper Scare | by Rémi Gaillard
Grim Reaper Scare
Onze favoriete Franse grappenmaker Rémi Gaillard is misschien wat laat met zijn Halloween grap dit jaar, of juist te ruim op tijd voor het Halloween feest van 2016. Toch wil ik je zijn "Grim Reaper Scare" prank zeker niet onthouden.. Kijk mee!
15 Years of Rémi Gaillard Pranks
15 Years of Rémi Gaillard Pranks
Grappenmaker Remi Gaillard is al sinds het begin van Tastelikepizza onze favoriete pranker uit Frankrijk en in deze officiële "15 Ans of Rémi Gaillard" montage zien we nog eens zijn beste grappen terug in 1 compilatie.

Al zijn pranks en grappen vindt je hierrr terug op TLP!
Human World | Rémi Gaillard
Human World, Rémi Gaillard, prank
Ooit was de mens bang voor de zee en z'n bewoners maar die rollen zijn al eeuwen omgedraaid, zo erg dat de zee bedreigd wordt. Tijd voor Fransman en pranker Remi Gaillard om actie te ondernemen, en de rollen om te draaien in zijn meest recente grap, "Human World"...
Mario Kart Skate 60 fps!
Mario Kart Skate 60 fps!
Naast een van de meest populaire spelen ooit is Super Mario ook de meest geïmiteerde game karakter die bekende Youtubers in het echte leven nadoen. Of het nu Remy Gaillard is in zijn Super Mario kart of zoals vandaag de mensen van Corridor Digital met deze "Mario Kart Skate" in 60fps..
Remi Gaillard vs Champion Volleyball team
Remi Gaillard vs World Champion Volleyball team
Onze favoriete Fransman Remi Gaillard, wist het ooit al eens te presteren om met zijn favoriete voetbalelftal op een officiële foto te belanden en doet vandaag iets soortgelijks door met beste volleybal team van de wereld te poseren voor een officiële team foto.. Geniaal natuurlijk!
Chris Pratt Dinosaurs Scare | SA Wardega
Chris Pratt Dinosaurs Scare
Wie beter dan Chris Pratt, de hoofdrolspeler in de nieuwe Jurassic World film, kan je pranken met een dinosaurus ? Niemand dus! De Poolse Remi Gaillard, SA Wardega kreeg toestemming en dit zijn de beelden...
Dog | Rémi Gaillard
Dog
Fransman Rémi Gaillard volgen we al vanaf het prille begin hier op TLP en in dit overzicht zie je al zijn video's nog eens netjes op een rijtje. Vandaag maakt hij de straten van zijn woonplaats Montpellier onveilig door in een hondenkostuum mensen het leven zuur te maken. Wij kijken mee!
Jurassic World Dinosaur Prank
Jurassic World Dinosaurs, Prank, SA Wardega
Volgende week vrijdag gaat de nieuwe Jurassic World film in de Nederlandse bioscopen draaien en dat betekent waarschijnlijk dat we weer overspoeld gaan worden met allerlei Jurassic World themed content. Vandaag een grappige prank van de Poolse Remi Gaillard, die zich SA Wardega noemt. Er is een dinosaurus ontsnapt en levensgevaarlijk..
Gaming Pranks by Rémi Gaillard
Gaming Pranks by Rémi Gaillard
Tetris | Rémi Gaillard
Tetris
We horen niet zo heel erg veel van onze favoriete Fransman Rémi Gaillard maar vandaag is hij dan toch weer terug met een nieuwe prank. Verkleed als een tetris blokje gooien hij en een stel vrienden het hele leven overhoop in Montpellier het stadje waar hij woont.. Check het uit!
TasteLikePizza - Best of March 2015
TasteLikePizza - Best of March 2015, ownmash2015
De allerbeste video's van de afgelopen maand hebben we nog eens in een mooie videomashup bijeen gebracht in onze "Best of March 2015 videomashup!"Bank | by Rémi Gaillard
Bank
Toen mensen als VitalyzdTV en noem ze maar op nog in de zandbak aan het spelen waren en nog geen idee hadden wat het internet precies was, en wat je er mee kan doen, maakte Rémi Gaillard al hele volksstammen gek met zijn pranks en ontziet daar ook de sterke arm van de wet niet in.. Vandaag gaan we als bankovervaller op pad!
Angel and Devil | Rémi Gaillard
Angel and Devil, Prank
Ja mensen onze favoriete Fransman en plaag voor de politie aldaar Rémi Gaillard is weer terug met een grappige prank. We zijn op de golfbaan en maken sommige mensen gelukkig en andere verre van dat... Remi rules!
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup], ownmash2015
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Hunting Prank | Remi Gaillard
Hunting Prank
Een jager weet niet wat hem overkomt als hij ziet hoe een collega jager uit elkaar getrokken wordt door de dieren waarop hij zojuist nog aan het jagen was, in deze nieuwe Hunting prank van Fransman Remi Gaillard..
You Shall not Pass | +Prank Roundup
You Shall not Pass, Prank
We beginnen dit rondje Prank video's met een nieuwe prank van de Poolse variant op Remi Gaillard, SA Wardega "You shall not Pass" en vervolgens een kerstspecial van de Scary Snowman en hieronder nog 2 grappige pranks
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Scary Snowman Christmas Special
Bonus 2: Jesus Doesn't Help Perverts
Bonus 3: Injured Santa Prank
Hunter killed Christmas | Rémi Gaillard
Hunter killed Christmas
Fransman Remi Gaillard volgen we al vanaf het prille begin van zijn prank carrière in 2008, en ondertussen staan er een kleine 75 van zijn hilarische grappen op TLP. Vandaag is hij verkleed als kerstman net eventjes kakken als er een jager voorbij komt ...
TLP Best of November 2014 [Mashup]
TLP Best of November 2014 [Mashup]
Door alle drukte die de maand december met zich meebrengt waren we nog niet aan onze maandelijkse mashup toegekomen. Tot vandaag dan! De muziek is van Elephante en het nummer heet Shake the Earth ft. Lyon Hart, hier te downloaden. Kijk mee want in een slordige 4 minuten komen de beste clips van de afgelopen maand weer in sneltreinvaart voorbij in de Best of TLP November 2014 videomashup.. En ja, het is weer een juweeltje! UPDATE: PLAYLIST!

Rémi Gaillard | Owl vs Police
Rémi Gaillard
Onze favoriete pranker en Fransman Remi Gaillard bezorgt de politie al jaren overlast en heeft het dan ook al menig keer op de brave wethandhavers voorzien. Vandaag is hij een uil, en ja uilen moeten ook af en toe hun behoefte doen ... Geniaal!
Australian Fisherman prank
Australian Fisherman prank
Maak kennis met de Australische grappenmaker Jack Jones, die me nog het meest doet denken aan Remy Gaillard, en op straat mensen lastig valt als visser met een schepnet ...
Star Wars Prank | Rémi Gaillard
Star Wars Prank
Onze favoriete Fransman, Rémi Gaillard, is na het maken van zijn film weer helemaal terug op de interwebs met zijn pranks en vandaag heeft hij een Star Wars prank voor ons bedacht.. Wij kijken mee!
TLP Best of September 2014 [Mashup]
Mashup September, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of September 2014 Videomashup"...
Clown - Rémi Gaillard | Halloween 2014
Clown - Rémi Gaillard
We zagen laatst al een mini prank filmpje van onze favoriete Franse grappenmaker Rémi Gaillard voorbij komen, en dit is de rest van het beeldmateriaal van zijn Clown Prank. Dat was het zo'n beetje met dit jaars Halloween pranks en had je nog een leuk Halloween themed filmpje die niet in dit rijtje staat dan mag je die natuurlijk altijd droppen tussen de comments.. Bonus: Booty Bandit Scare Prank!
Halloween Prank 2014 | Rémi Gaillard
Halloween Prank 2014
Zoals ik vanmorgen al opmerkte worden we de laatste weken helemaal overspoeld met Halloween grappen en dus kan de Koning van de Lach, Rémi Gaillard, die tevens onze favoriete Fransman is, niet achterblijven. Hier is zijn Halloween Prank 2014!
TLP - Best of September 2014 [Videomashup]
TLP - Best of September 2014 [Videomashup], ownmash14


Mutant Giant Spider Dog | 100% Ownage
Mutant Giant Spider Dog
Zagen we gisteren nog een nieuwe clip van Remi Gaillard vandaag reizen we af naar Polen voor de Poolse variant op Remi, SA Wardega. Om mensen de stuipen op het lijf te jagen hebben ze een hond 'n soort van carnavalspak aangetrokken, wat een gigantische spin moet voorstellen.. Geweldig!
Tony Parker vs Rémi Gaillard
Tony Parker vs Rémi Gaillard
Onze favoriete Fransman en op Youtube grappenmaker van het eerste uur Rémi Gaillard heeft tegenwoordig een eigen film en is vandaag terug op TLP met een nieuw trickshot filmpje. NBA San Antonio Spurs superster Tony Parker moet er aan geloven in deze coole trickshot battle...
Asking the Police for Sex
Asking the Police for Sex
We kennen de grappen en grollen van SA Wardega, de Poolse variant op onze favoriete Fransman en grappenmaker Remi Gaillard, ondertussen en vandaag heeft hij een leuke dame ingehuurd die aan politiemannen vraagt of ze zin hebben in een potje seks.. Moet kunnen natuurlijk, de politie is immers je beste vriend..
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

McDonald`s GOL Trickshots
McDonald`s GOL Trickshots, wk2014
Zoals ik al eerder opmerkte heeft ieder zelf respecterend merk zijn eigen WK 2014 viral, en zo ook hamburgergigant McDonald's. Check eventjes deze coole trickshot video, geheel in Remi Gaillard stijl!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers