Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Smarty Pets Compilation 2018
Smarty Pets Compilation 2018
Dieren als vogels zijn veel intelligenter dan men vroeger aannam maar er zijn meer dieren die best slim zijn. We hebben een compilatie!
Pet Escape Artists
Pet Escape Artists
Sommige dieren zijn net kleine Houdini's en weten op de meest bizarre wijzen te ontsnappen. We hebben een compilatie...
Watts Zap - Part 145 (12.3.2018)
Watts Zap - Part 145
Leuke sportbeelden voorzien van grappige soundbites om het nog grappiger te maken zie je in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 145!
Freakin' Ferrets
Freakin' Ferrets
De fret is de gedomesticeerde vorm van de bunzing en behoort tot de marterachtigen, aldus Wikipedia. Sommige mensen vinden het leuk om een fret te houden thuis en dat levert dit soort geweldige taferelen op...
Watts Zap - Part 144 (6.3.2018)
Watts Zap - Part 144
Leuke sportbeelden voorzien van grappige soundbites om het nog grappiger te maken zie je in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 144!
Best News Bloopers of February 2018
Best News Bloopers of Feb 2018
De mensen van Youtube kanaal NewsbeFunny speuren hele dagen het internet af naar bloopers gemaakt in nieuwsuitzendingen. Dit is de oogst voor de maand februari 2018!
Watts Zap - Part 143 (27.2.2018)
Watts Zap - Part 143
Leuke sportbeelden voorzien van grappige soundbites om het nog grappiger te maken zie je in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 143!
Watts Zap - Part 142 (19.2.2018)
Watts Zap - Part 142
Leuke sportbeelden voorzien van grappige soundbites om het nog grappiger te maken zie je in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 142!
Happy Hedgehogs
Happy Hedgehogs
Ik heb het idee dat er steeds minder egels in de natuur te zien zijn want de laatste jaren zie ik ze domweg niet zo veel meer... De mensen van Pet Collective maakte een grappige compilatie met deze stekelige beestjes in de hoofdrol...
Fifty Shades of DeVito
Fifty Shades of DeVito
Deze week gaat de nieuwe Fifty Shades film getiteld "Fifty Shades Freed" in de meeste Nederlandse bioscopen in premiŤre. We hebben een parodie van Funny or Die en ik zocht ook nog eventjes de originele trailer op met de laatste avonturen van Mr. Grey...
Watts Zap - Part 141 (8.2.2018)
Watts Zap - Part 141
De leukste sportbeelden voorzien van grappige soundbites om het nog grappiger te maken zie je in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 141!
Best News Bloopers of January 2018
Best News Bloopers of January 2018
De mensen van Youtube kanaal NewsbeFunny speuren hele dagen het internet af naar bloopers gemaakt in nieuwsuitzendingen. Dit is de oogst voor januari 2018!
Watts Zap - Part 140 (30.1.2018)
Watts Zap - Part 140
De leukste sportbeelden voorzien van grappige soundbites om het nog leuker te maken zie je in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 139!
Funny Cockatoo Birds 2018
Funny Cockatoo Birds 2018
Watts Zap - Part 139 (16.1.2018)
Watts Zap - Part 139
De leukste sportbeelden voorzien van grappige soundbites om het nog leuker te maken zie je in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 139!
Best Laughing News Bloopers 2017
Best Laughing News Bloopers 2017
Dat er wereldwijd tijdens allerlei live nieuwsuitzendingen nogal wat wordt afgebloopert dat weten we inmiddels en zien we regelmatig terug in de News Bloopers compilaties van News Be Funny. Vandaag allerlei presentatoren die tijdens de uitzending de slappe lach krijgen... Check!
Watts Zap - Part 138 (8.1.2018)
Watts Zap - Part 138
De leukste sportbeelden voorzien van grappige soundbites je ziet het in een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap, deeltje 138!
Best News Bloopers of 2017 | Part 2
Best News Bloopers of 2017 - Part 2
Tijdens live nieuwsuitzendingen wil er nog wel eens iets mis gaan, zoals je kunt zien in de maandelijkse blooper compilaties van Youtube kanaal News Be Funny. We hadden al een eerste deel met de grappigste bloopers van 2017, vandaag deel 2!
Watts Zap - Part 137 (25.12.2017)
Watts Zap - Part 137
Zo direct na de kerst hebben weer een compilatie van Eurosport's Watts Zap, waar we dit keer zijn aangekomen bij deeltje 137. Sportbeelden met grappige soundbites in een compilatie... Check!
Best News Bloopers of 2017
Best News Bloopers of 2017
De beste nieuws bloopers uit diverse nieuwsuitzendingen van over de hele wereld zie je nog eens terug in deze Best News Bloopers of 2017 compilatie van een kleine 15 minuten...
Watts Zap - Part 136 (18.12.2017)
Watts Zap - Part 136
We hebben weer een compilatie van Eurosport's Watts Zap, waar we dit keer zijn aangekomen bij deeltje 136. Sportbeelden met grappige soundbites in een compilatie... Check!
Watts Zap - Part 135 (9.12.2017)
Watts Zap - Part 135
We hebben weer een compilatie van Eurosport's Watts Zap, waar we dit keer zijn aangekomen bij deeltje 135. Sportbeelden met grappige soundbites in een compilatie... Check!
Best News Bloopers November 2017
Best News Bloopers November 2017
De grappigste nieuws bloopers van de afgelopen maand zie je nog eens terug in het maandelijks News Blooper overzicht van Youtube kanaal News be Funny... Check!
Watts Zap - Part 134 (23.11.2017)
Watts Zap - Part 134
We hebben weer een compilatie van Eurosport's Watts Zap, waar we dit keer zijn aangekomen bij deeltje 134. Sportbeelden met grappige soundbites in een compilatie... Check!
Best Donald Trump News Bloopers
Best Donald Trump News Bloopers
President Donald Trump deed de afgelopen maanden heel wat stof opwaaien en lijkt continue onder vuur te liggen door zijn tegenstanders. Ook in het nieuws kan hij maar weinig goed doen en hebben we zelfs al een blooper reel van zijn ergste nieuws bloopers door Youtube kanaal NewsbeFunny...
Watts Zap - Part 131 (08.11.2017)
Watts Zap - Part 131, Funny sport compilation
Het was al weer eventjes geleden dat we konden genieten van de grappige sport compilaties van Eurosport's Watts Zap met grappige sportbeelden voorzien van leuke soundbites. Vandaag hebben een nieuw deel, deeltje 131!
Dancing Birds Compilation 2017
Dancing Birds Compilation 2017
Ik heb persoonlijk nooit echt begrepen wat er zo leuk is aan vogels houden maar dit soort clips verduidelijken een en ander. Kijk mee naar deze grappige compilatie met dansende vogels...
Best News Bloopers October 2017
Best News Bloopers October 2017
Ook in de maand oktober van 2017 werd er weer op los geblooperd in allerlei live nieuwsuitzendingen en al die bloopers zie je nog eens terug in dit maandelijkse News Bloopers overzicht van News be Funny...
Jimmy Carr - Funny Business 2017
Jimmy Carr Funny Business 2017
Een van mijn favoriete standup comedians is nog steeds Jimmy Carr die voor Netflix de show "Funny Business 2017" maakte, die je hier in z'n geheel nog eens kan terug zien, zo lang het duurt natuurlijk... Check!
Best Halloween News Bloopers #3
Best Halloween News Bloopers #3
Schijnbaar gaat er heel wat mis met de nieuwsuitzendingen tijdens Halloween want ook vandaag hebben we weer een compilatie met Halloween News Bloopers... deeltje 3!
Halloween Mummy Dance News Bloopers
Halloween Mummy Dance News Bloopers
Halloween is niet alleen een feestje waar je je bij verkleed maar is ook wereldwijd aankomend weekend weer trending nieuws. Dat er ook vaak dingen mis gaan tijdens Halloween en nieuwsuitzendingen zie je in deze compilatie van News Be Funny. Dit keer allerlei dansende mummies en hun bloopers op nationale televisie...
Best Halloween News Bloopers #2
Best Halloween News Bloopers #2
Met nog een weekje te gaan is het nu toch bijna Halloween en is het de hoogste tijd voor wederom een partijtje Halloween nieuws bloopers van Youtube kanaal News be Funny... Deeltje 2!
Funny Kid Fails of October 2017
Funny Kid Fails of October 2017
In de midweekse faal compilatie van Fail Army deze week allerlei jeugdige ongelukkige die op de een of andere manier in de fout gaan...
Most Shocking Halloween Decorations
Most Shocking Halloween Decorations
Het Halloween feest wordt ook in Europa steeds populairder en er zijn tegenwoordig allerlei pretparken waar je naar toe kunt met Halloween als je van schrikken houdt. Sommige mensen hebben erg vreemde manieren om aan Halloween te doen...
Best Retro News Bloopers 80's and 90's
Best Retro News Bloopers 80's and 90's
In dit nieuws blooper overzicht van Youtube kanaal NewsbeFunny gaan we eventjes terug in de tijd naar de tachtiger en negentiger jaren toen er ook heel wat mis ging tijdens live nieuwsuitzendingen...
Best Halloween News Bloopers
Best Halloween News Bloopers
Met het Halloween feest in aantocht hebben de mensen van Newsbefunny een compilatie gemaakt met Halloween themed nieuws bloopers, check het uit...
Best News Bloopers September 2017
Best News Bloopers September 2017
Tijdens live nieuwsuitzendingen wordt er wat afgebloopert en al die bloopers worden maandelijks opgespaard door Youtube kanaal News be Funny tot een compilatie, met vandaag de leukste bloopers van september 2017!
Sexiest News Bloopers #4
Sexiest News Bloopers
Regelmatig kun je zien hoe nieuwslezers de mist in gaan tijdens live nieuwsuitzendingen. Vandaag hebben we meer van dat, alleen zie je in deze compilatie de meest sexy bloopers... Check!
Best Fail Reactions: September 2017
Best Fail Reactions: September 2017
In de midweekse faal compilatie van Fail Army allerlei grappige gesprekken en reacties voordat het echt fout gaat... Check het uit!
Best Funny News Bloopers of August 2017
Best Funny News Bloopers of August 2017
De grappigste nieuws bloopers van de afgelopen maand zie je nog eens terug in de maandelijkse Best Funny News Bloopers compilatie van NewsBeFunny...
Funny Pet Fails August 2017
Funny Pet Fails August 2017
Terwijl de mussen van de hitte dood van het dak vallen hebben de mensen van Fail Army nog meer falende dieren op een rijtje gezet in deze Funny Pet Fails compilatie...
Funniest News Bloopers August #3
Funniest News Bloopers August #3
De mensen van Youtube kanaal NewsbeFunny verzamelde weer allerlei bloopers uit nieuwsuitzendingen voor ons en verpakte dat in deze derde "Funniest News Bloopers" compilatie van augustus 2017!
Funniest Funny Local News Fails 2017
Funniest Funny Local News Fails 2017
Over het grote water heeft zo'n beetje ieder gehucht wel z'n eigen lokale nieuwszender waar het afgelopen jaar stevig werd geblunderd. We hebben een compilatie met de grappigste blunders van 2017, tot nu toe...
Funny Food Fails
Funny Food Fails
De mensen van Fail Army zetten in hun midweekse faal compilatie allerlei wannabe chef koks en andere keukenprinsesje op een rijtje... Check!
Best News Bloopers of August #2
Best News Bloopers of August #2
Er worden blijkbaar zo veel bloopers gemaakt tijdens nieuwsuitzendingen dat we daar de bloopers nu wekelijks van krijgen aangeleverd in compilatie vorm door NewsBeFunny. De tweede van augustus 2017!
Top Ten Funny Kids
Top Ten Funny Kids
De mensen van Jukinvideo hebben een top 10 samengesteld met allerlei clips met grappige kinderen, check het uit!
Funny Water Fails compilation
Funny Water Fails compilation
De mensen van Fail Army hebben allerlei glijdende faalhazen voor je op een rijtje gezet in deze "Slippery When Wet!: Funny Water Fails" compilatie...
Funny Kittens Compilation 2017
Funny Kittens Compilation 2017
Best News Bloopers of 2017 (So Far)
Best News Bloopers of 2017 (So Far)
De mensen van Youtube kanaal News be Funny sparen alle bloopers uit nieuwsberichten voor ons op en brengen ons maandelijks een compilatie met de grappigste bloopers. Vandaag een Best of News Bloopers met de beste bloopers van 2017 tot nu toe...
Fourth of July Pets 2017
Fourth of July Pets 2017

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers