Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best of Said Energizer 2017 | StasyQ
Best of Said Energizer 2017 - StasyQ
Fotograaf Said Energizer krijgt de meest mooie Oekraïense modellen voor zijn camera en het is dan ook niet gek dat we al meerdere malen aandacht aan hem hebben besteed. Vandaag hebben we een onofficiële remix reel met de mooiste dames van afgelopen jaar terwijl je luistert naar het nummer "Mercy Me II" van XVII...
Ukranian Summer
Ukranian Summer
Dat de mooiste dames uit Oekraïne komen dat kon je vorig jaar al eens zien toen ik zelf deze heerlijke montage maakte toen het tijd was om te stemmen wel of niet Oekraïne in Europa. Vandaag hebben we dames van een andere fotograaf uit Kiev die zijn videobeelden tot deze heerlijke "Ukranian Summer" compilatie monteerde... Check!
DJ Kan presents Fantasy
DJ Kan presents Fantasy
We weten inmiddels dat Said Energizer heerlijke video's schiet met voornamelijk schoonheden uit Oekraïne en daarom vroeg ene DJ Kan aan Said zijn nieuwe videoclip te regisseren. Met dit resultaat...
The Very Best of Said Energizer
The Very Best of Said Energizer
We hebben al een paar keer eerder aandacht besteed aan het werk van de Russische fotograaf en filmmaker Said Energizer en vandaag is hij terug met een soortement van "Best of", wij kijken 'gewillig' mee..
Shine on Me | Said Energizer
Shine on Me
De Russische fotograaf en erotische filmmaker Said Energizer werkt tegenwoordig voor Playboy maar voor die tijd maakte hij vooral korte sexy clips, die te vinden zijn op sites als Vimeo.. Ene Carlo Ruina maakt daar dankbaar gebruik van door voor zijn videoclip bij de single "Shine on Me" uitsluitend Said's clips te gebruiken. Nice!
Koken met Said Energizer
Koken met Said Energizer
Het is zondagavond etenstijd en vanavond hebben we een leuke dame te gast die we toch maar een pizza hebben laten bestellen.. Weinig koken dus..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers